ceia 2013 okt. 05. - 15:51:19
(4/4)
Annyiból érdekes, hogy a filmben láthatjuk Alant élve mint hétköznapi embert - aztán holtan, majd múmiaként.

***OFFTOPIC***
Nekem errõl az jött le, ha majd meghalok, szeretnék teljesen eltûnni a földrõl. Ne maradjon itt egy kupac szerves anyag. Nem szeretném, ha ezt a testet valaha is kukacok, lárvák, férgek ennék, válna a táplálékukká, ezáltal a részükké. Még ha már nem is lennék benne, akkor is, a részem volt, hozzám tartozik. Szerintem a legjobb a hamvasztás, amíg nem oldják meg az atomokra való lebontást. A hamvat szét lehet szórni a szélben, így a legméltóbb egy emberi élet vége. Az urnában való õrizgetés is butaság (bár ez még elmegy..), és persze a temetõket is fel kéne már számolni, 2013 van! A holtakra lehet emlékezni bárhol, nem a hely a lényeg, vagy egy kis rothadó szerves anyag egy adott helyen, felirattal..
perry 2013 máj. 10. - 23:30:55
(3/4)
Ki, de õk mindig külön utasok voltak.
stanmore 2013 máj. 10. - 22:46:42 Előzmény perry
(2/4)
Kihagytad Dimitrovot és Sztálin et-at is
perry 2013 máj. 10. - 10:29:20
(1/4)
Van némi horror fílingje már a címnek is és ugyan akkor sötét angol humora.
Bele gondoltam amint Alan kedélyesen elcseveg a boncasztalon a stáb tagjaival, hogy milyen az autentikus egyiptomi mumifikálás. Hogyan kell fáslizni és az agyat az orron keresztül távolítsák el vagy egyszerû koponya fûrészeléssel, majd megjelenik Lenin egy kis mauzóleumi séta után és a mumifikálás közben elõadást tart a Goelro tervrõl Alannak.
Természetesen a beszélgetésben részt vesz Hotepszehemui,Tutanhamon és természetesen Kim Dzsongil.