Téma: Csintalan

sirdani 2008 ápr. 03. - 21:38:51
(20/20)
fidesz fidesz fidesz
SzeZsu 2007 júl. 10. - 20:05:46 Előzmény janika72
(19/20)
janika!
képzeld el, hogy én mindegyik tv híradását nézem!
nem vagyok olyan begyepesedett - mosott agyú mint te!
engem nem kell agymosni-beetetni.....
meghallgatok mindenkit, és majd én eldöntöm (mert nagy korú vagyok már!), hogy kinek és mit hiszek el.
ENNYI!!!!!!
ha van kis át nem mosott agyacskád....gondolkozz magad!!!!!!
te is nagy fiú vagy már?!?
SzeZsu 2007 júl. 10. - 19:36:34 Előzmény sweden
(18/20)
sweden! neeeee akarjál te pufajkákat gyûjtögetni!!! van valami halvány fingnyi gondolatod arról,mi volt abban az idõben???????????? mit akarsz te szervezkedni...pufajkát gyûjteni...rendõrt verni????? elmeorvos látott már?
szerencséd, hogy nem vagyok rendõr, mert különben ott...abban a pillanatban nem gumilövedékkel!!! s*ggbe lõnélek!!!
neked és hasonló gondolkodású.. balhét keresõ csõcselék haverjaidnak...miépnek...jobbiknak....kdnp - "vizet prédikál, bort iszik" /tisztelet a kivételnek!/ álszent papoknak....
(éppen aktuális a napi eseményekhez... nem kell az egyházaknak felháborodni-tiltakozni a "MÁS"ság ellen..... a saját házuk táján nézzenek szét és ott sepregessenek....hogy hány pedofil és hány "más"papja van kivétel nélkül mindegyik egyháznak! csak õk éppen a saját berkeiken belül nagyon jól eltudják takargatni-titkolni a megbocsájthatatlan bûnüket....de az ucca emberére rögtön rányomják a bélyegüket!?? hogy is van ez??)
a "nagydakotatörzsfõnöknek"aki erre a baromságra buzzdítja az átmosott lágy agytekervényeteket....tudnék ajánlani egy nagy "vezírt"!...akinek nem a zsidókon kellett volna kezdenie a "tisztogatást"!!!!
elment az a hangyányi eszed a vezíreddel együtt?!!
nem is éltél/éltetek még abban az idõben!!! kit & mit akartok megváltani??? tudod egyáltalán hogy akkor mi volt?..ki-kivel volt...ki-ki ellen volt...és miért?? hát a "nagyokosok" 50 év után nem tudnak közös nevezõre jutni?!!
te most ezzel a beszólással akartad megváltani a belépõjegyedet a "nagydakotafõnök"- ménesébe?
a megváltás ideje nem a narancsmag elültetésekor lesz!!!!


sweden 2007 febr. 11. - 08:33:11
(17/20)
Nem szeretem a politizálást,de sajnos ami Magyarországon mostanában történnek az már fölháborító!
Szeretném ha segítenének nekem a multból megmaradt pufalykákat összegyüjteni és Március 15-én a KOSSUTH TÉREN a tisztelt RENDÖR "uraknak" kiosztani.
Vigyázzunk az egészségükre nehogy " megfázzanak"!!!!!!!!!!!!!!!1
janika72 2007 jan. 22. - 22:45:31 Előzmény SzeZsu
(16/20)
Szerintem te ne nézz hírtv-t.Jó neked az atv is...
SzeZsu 2006 nov. 20. - 20:17:31 Előzmény sel
(15/20)
sel!
tudod én amelyik asztaltól felkelek...az nem jelenti azt, hogy oda is szarhatok!!!, még ha utána a szomszéd asztalhoz is ülök!!!!
és képzeld nem szégyelem magam, mert én nem szarok ahhoz az asztalhoz amelyiknél ültem/ülök!
SzeZsu 2006 nov. 20. - 20:13:25 Előzmény El Fary
(14/20)
ElFary! (huuu de arabos a neved...remélem nem vagy kamikaze!)
Tooood te egyáltalán azt (ha nem, akkor most nagyon nyisd tágra a szemed és ha tucccc is olvasni az nagyon jó lesz!) Gyurcsánynak nem a politikából van a milliárdja?!
(csak apró kis milliók, ami után adót is fizetett, nem úgy mint egyesek...pl.. alcsúti putriból)
nooo de ezt biztos helyrõl (talán APEH ellenõr havertól?) tudod, hogy 16 éve minden évben a munkája!!!!! után mennyi éves jövedelem adót vallott be?
alcsúti vekker vikinek és retyerutyájának mibõl van milliárdja?! nooo nekik van a milliárd...
vekker vikit amerikába az egyetemen ingyen kitanitatta ez a büdös kommcsi rendszer....most meg ezt szidja????
Kádárrendszernek az az egy rossz és megbocsájthatatlan bûne volt, hogy nagy lovat adott ezeknek a segge alá (ingyen lakást...ahol a lépcsõházba jártak szarni...a parkettát feltüzelték..stb.)
Képzeld el, láttam ezt a hájfejû csintalant nem egyszer, tudom, hogy közben piszkálja a körmét...fikázik...alszik...nyög...öhöhöhöhhöhöh...egy érteles egyszerû mondatot (ami alany és állitmány!) nem tud kinyögni.
x-tro 2006 okt. 09. - 18:39:53
(13/20)
Amúgy pedig te mondod: a stílus maga az ember. Kopizom:
Ha-ha-ha. Te még Bill Clintonnak, de még Leninnek is biztos osztálytársa voltál. Talán még Szent Lászlóval is együtt boroztál. Egyébként meg nem érdekel(sz).
Csak annyit jegyeznék meg, hogy mindig irritált a hozzád hasonlóknak a mindent-jobban-tudó, megvetõ és leigázni akaró, személyeskedõ, lenézõ stílusa. Ajánlanám figyelmedbe: a stílus maga az ember.
Ezzel veled végeztem.
Hogy kettõnk agya közül pedig melyikünké tágul, és melyikünké a beszûkült, hát döntse el a nyájas olvasó.

Ennyi.
:D
x-tro 2006 okt. 09. - 18:36:34
(12/20)
Kisebbségi komplexusodra vannak bevált terápiák...
10/10
El Fary 2006 okt. 09. - 17:16:37 10/10
(11/20)
Ha-ha-ha. Te még Bill Clintonnak, de még Leninnek is biztos osztálytársa voltál. Talán még Szent Lászlóval is együtt boroztál. Egyébként meg nem érdekel(sz).
Csak annyit jegyeznék meg, hogy mindig irritált a hozzád hasonlóknak a mindent-jobban-tudó, megvetõ és leigázni akaró, személyeskedõ, lenézõ stílusa. Ajánlanám figyelmedbe: a stílus maga az ember.
Ezzel veled végeztem.
Hogy kettõnk agya közül pedig melyikünké tágul, és melyikünké a beszûkült, hát döntse el a nyájas olvasó.
x-tro 2006 okt. 09. - 16:02:43
(10/20)
Na ide figyuzzál. Jónéhányszor ültem az általad körberajongott Csintalan uraddal egy asztalnál (én mindig az ellenététes oldalon) egy bizonyos Mária utcai kocsmában (már nincs meg, és Big Mambónak hívták) úgyhogy testközelbõl ismerem õt, gondolatvilágát, meg az egész izét. Egy mûmájer a csávó, így pöstiesen. Politikai kalandornak mondják, mûveltebb helyeken. tehát, ebbõl az alapállásból mondom amit mondok, nem vagyok eltévedve. De tudnék mondani Vityóékról is dolgokat, mert velük meg egy évfolyamba jártam... de hagyjuk. Ez nem az a hely...

Jó szórakozást továbbra is, és táguljon az agyad továbbra is a megkezdett úton, ha neked ez kell. Akkor járnál igazán jól, ha Sanyi mellé ugyanolyan mértékben fogyasztanál Teddit is, és közben gondolkodnál. Próbáld meg, talán menni fog. Bár ha eddig a Sanyi volt az etalon megmondó a számodra, akkor valószínûleg helyrehozhatatlan károkat okozott már benned.

A gyûlölködésrõl pedig annyit, hogy hidd azt, hogy ennyi a gyûlölködés, mint amit pl. én is szítok... jó lesz akkor a világnak.
10/10
El Fary 2006 okt. 09. - 14:11:34 10/10
(9/20)
x-tro, Szezsu szánalmas, sajnálatra méltó emberek vagytok, hogy mást se tudtok, csak a gyûlölködést szítani alpári stílusotokban. Le merném fogadni, hogy magát a mûsort még egyszer sem láttátok.
A másik pedig, ha már szóba került az "úgy változtatgatja nézeteit, ahogy a szél fúj" dolog, akkor mit gondoltok a gyurcsány-medgyessy-féle kommunistákból vadkapitalista milliárdosokká lettekrõl. Akik mellesleg a ti ill. a szüleitek pénzét is ellopva, elprivatizálva, és egyéb bûncselekményekbõl, korrupcióból tettek szert irdatlan vagyonukra.
Ez az állítólagos baloldal szinte csak ilyen emberekbõl áll. Hát nem meglepõ, hogy ebbõl elege lett Csintalannak.
És tisztelet a kivételeknek.
x-tro 2006 okt. 06. - 14:00:37
(8/20)
Felõlem ez a rózsaszín fejû gennyedék hájpacni úgy változtatgatja nézeteit, ahogy a szél fúj, attól még nem válik tiszteletreméltó emberré. Sajnálom azt, aki ad az ilyenek véleményére....
sel 2006 okt. 05. - 20:48:39 Előzmény SzeZsu
(7/20)
szégyelheted magad! Ha nem tudod elviselni Csintalant, akkor nézz egy másik csatornát például az atv, ott megtalálod a neked való embereket akik szeretik a komcsikat!Lehet hogy régen komcsi volt, de mindenkinek joga van váltosztatni a nézetein!
malnassyf 2006 szept. 28. - 13:54:33
(6/20)
Tovajbol lesz a jó csendör...
SzeZsu 2006 szept. 25. - 17:08:20
(5/20)
csintalan egy kezdetleges egysejtû!!!!
nem mondom rá hogy patkány, mert az egy intelligens állat!
szégyelheti magát a büdös hájpacnyi, hogy az álltala fémjelzett pufajkás-kádár korszakban , amit most annyira köpköd, a képernyõ elõtt éppen hogy csak el nem hánnya magát amikor errõl az idõrõl beszél..... kérdezem!!!...a büdös tetves pujhos fejét ebben a pufajkás korban szedte-hizlalta meg.... most mi baja is van akkor vele???
jaaaaa... biztos az, hogy most orbán szõllõhegyeket...kõbányákat ad neki!
mert a pufajkások munkahelyet-lakást-nyaralót-autót-takarékbetétet adtak.
ez most már mind kevés.... sokat akar a szarka.... de majd a farka csintalannak remélem hamarosan belefog törni!!!!
x-tro 2006 szept. 25. - 16:12:45 Előzmény poerczi
(4/20)
Igen, igazad van. Csintalanka egy gerinctelen hernyó.
poerczi 2006 szept. 20. - 11:12:29 Előzmény x-tro
(3/20)
Aki meggyõzõdéssel jobb vagy baloldali, azt tisztelni kell, de aki a baloldalon zsírosra hizlalta magát, majd átáll a jobb oldalra és "visszafelé köpköd", az számomra egy gerinctelen hernyó!Ha fordított a sorrend, akkor is!
x-tro 2006 márc. 09. - 15:48:53
(2/20)
Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy egy magányos férfi se keseredjen el, mindenki megtalálhatja a maga személyes rajongóját...:D
leila 2006 márc. 08. - 06:45:06
(1/20)
Én nagyon szeretem Csintalan urat nézni,de nekem csak a neten van rá lehetõségem.
Azt szeretném meg tudni,hogy mikor lesz ujra itt láthato,és egyáltalán mért kellett meg szüntetni ?
köszönöm :)