Téma: Dagi gyerekek

Buffy85 2009 aug. 06. - 10:14:57
(4/4)
Msot megint ismétlik ezt a mûsort.Hihetetlen,hogy mennyire felelõtlenek a szüleik!Basszus 4000 kalória egy gyereknek??!!! 9 évesen 64 kiló?! Én eszem felnõtt fejjel kb.1500-at.Csoki,csipsz,üdítõ,egész nap a tv elõtt fetrengenek.
Ha az nem is zavarja a szülõket,h.kövér a gyerekük,azért arra gondolhatnának,h.milyen betegségek járnak a kövérséggel.Magas vérnyomás,szívelégtelenség,stb.Arról meg már nem is érdemes beszélni,h.szegény gyerekeket mennyire megalázzák a kortársak.
Elhiszem,h.vannak olyan kövér gyerekek,akik nem azért híznak el,mert annyit esznek,hanem mert valami bajuk van.Ám ez igencsak elenyészõ szám.A legtöbb esetben igenis a szülõ a hibás!Könnyebb elvinni a McDonaldsba,mint fõzni.Könnyebb a kezébe nyomni egy tábla csokit,mint pl.kimenni vele biciklizni vagy sétálni.
Nem kajával kell szeretni a gyerekeket.
csincsilla72 2008 szept. 29. - 11:21:59 Előzmény Kaelthas
(3/4)
Abszolúte egyetértek. A sorozatban bemutatott gyerekek valóban borzasztóan kövérek, és sokszor tényleg a szülõk hülyesége miatt. Egy kövér gyermek semmivel sem jobb vagy értékesebb, mint egy sovány, ellenben olyan hendikeppel kezd neki a felnõtt életnek, amit a sovány nem mondhat el magáról.
Olyan nincs, hogy valaki "ilyen típus". És a gyerekeket sem szabad ilyesmivel megnyugtatni. A kövérségnek oka van. Sokszor szülõi oka....
5/10
Kaelthas 2008 szept. 26. - 18:53:32 5/10
(2/4)
...mondja egy elfogult szülõ. Sajnos egyet kell értenem az elõtted szólóval, túlnyomó részben a szülõk hibája ha a szeretetüket az etetéssel próbálják kifejezni, ahoz pedig hogy a gyerekek kicsúfolják a kövérebb társaikat, szerintem nincs sok köze ahoz hogy mit látnak otthon, kétlem hogy napi téma lenne minden családban az elhízás. Annak pedig hogy "értékesebb" emberek a kövérek nem túl sok értelme van, amellett hogy általánosítás, nem igazán értem hogy függ össze a kettõ
Dr.Mouse 2008 jún. 12. - 12:53:09
(1/4)
Ez hihetetlen... sötétek ezek a dagadt amcsik (is) huhh...
Az ostoba szüleinek addig fel sem tûnt, hogy mennyire elhízott a lányuk - aki gurul - amíg a többi osztálytárssal össze ne hasonlították?? Ezek vakok? Tömték, mint a libát egész életében, de a lábkörmét anyuci lakkozza..
A szülõk buták - persze kövérek - talán tudat alatt nem is akarták, hogy náluk vékonyabb legyen a gyerek. Hamburgerek, sütik, tészták, stb. ilyen tápokkal hízlalták.
Szánalmas, remélhetõleg sikerül pár kilót leadatni a lányról - akit a téveszmés anya-bálna popsztár-képzõbe (!!!) járat! ISZONYÚ A SÖTÉTSÉG! Milyen álomvilágban élnek ezek?
Borzalmas és irritáló látvány, amikor, már egy amúgy is kövér ember tömi magába a zsíros falatokat. Magyar strandok látványossága pl.