1/10
offtopic
Xxy92 2023 dec. 04. - 16:30:51 1/10
(122/122)
Sokatmondó, hogy mindkét műsorvezetőt az RTL tett ismertté, aztán átólálkodtak a legnagyobb konkurenciához. Az ilyen emberek a szememben pont annyit érnek, mint a műsor..
olahmiki1959 2023 nov. 18. - 21:36:13 Előzmény omama2
(121/122)
"Ördög Nóra a világon mindenhez ért?? Honnan veszi a bátorságot, hogy kritizáljon, tanácsokat adjon!!!!???" - kérdezed.
Nos, én magazinműsorokban már hallottam Nóra táncos múltjáról, de a biztonság kedvéért rá is kerestem a neten.

Ezt találtam.
“Gyerekkora óta versenytáncolt. Sokan nem tudják ezt Nóriról, és szegényt bírálják is, hogy miért van a zsűriben. Ezért van a zsűriben! Hiszen, ha valaki tud a táncról beszélni, akkor ő. Szerintem érdemes hallgatni az ő kritikájára, meg az észrevételeire, mert jó megjegyzései vannak” – mondta Gelencsér Tímea, a Dancefloor háziasszonya."
Megnéztem a mellékelt felvételt is, és azt kell mondjam, Nóra nagyon csinosan, teljesen profi módon táncolt egy versenyen, jó néhány évvel ezelőtt.
Nagyjából ennyi, amit hozzá tudok fűzni a dologhoz.
Üdv!
8/10
blaha70 2023 nov. 18. - 20:26:05 8/10
(120/122)
Nóra ! ma csini vagy !!!!!
omama2 2023 okt. 23. - 08:36:05
(119/122)
Hogy is van ez ? Ördög Nóra a világon mindenhez ért?? olyan krittikákat nyom le, mintha tanult tánctanár lenne ???? Honnan veszi a bátorságot, hogy kritizáljon, tanácsokat adjon!!!!??? Király Linda kék ruhája borzalmas volt. Sajnáltam szegényt , ezzel a testalkattal ráadni ezt a ruhát és még tánoljon is benne??? Mint egy kékben öltözött Mount Everest....??,
Bonitó 2023 okt. 16. - 23:54:01
(118/122)
Visszanéztem a műsor 4. évadát és az alábbiakat gondolom a produkciókról:

Először is nekem hiányzott az élőzene. Hiába vártam az ismerős "búcsú zene" dallamát is, új szám lett helyette. Viszont ötletes volt a nyitó produkció, hogy a táncos párok el akarták lopni a sötétben a fődíjat.
A produkciókról az alábbiakat gondolom:
 - Krausz Gábor és Mikes Anna:
Tetszett a népi táncelem az elején, ami egyben egy jópofa "fricska" is volt. Gáborékat már az előzetesekben is reklámozták, hogy micsoda kémia van köztük, és milyen remekül, jó mozgással táncol Gábor. Gábornak jól áll a tánc. De azért van még mit fejlődnie az évad folyamán. A válása kapcsán sokat foglalkoznak vele a médiában, sokan drukkolnak is neki (lehet, hogy én is) és sokáig fog bent maradni. Kicsit sok volt a "főzős poén" a zsűritől. Szimpatikus, szerethető páros. Showtáncukra 21 pontot kaptak.

- Hunyadi Donatella és Bődi Dénes: Donatella  Zeneakadémiát  végzett, profi énekesnő. Nagyon szép hölgy lett, hosszú combokkal, és kecsesen táncolt. Komoly, intelligens nő lett lányából. A zsűri azt reklamálta, hogy Donatella nem mosolygott, hogy "faarccal" adta elő a számukat?! Nagyon örültem, hogy a végén ők jutottak tovább. 19 pontot kaptak, szerintem a zsűri lepontozta őket. 

- T. Danny és Lissák Laura: 
Furcsa volt, hogy a pasadoblét a Neoton Familia " 220 felett ..." c. számára táncolták. A magas testalkatú Danny többször kiesett a ritmusból, de hosszú lábaival hamar vissza is talált, A zsűrinek tetszett a csípőmozgása. Szép mozdulatai voltak a kezével is. Partnere Laura is szép, és csinos volt. 20 pontot kaptak.

- Király Linda és Suti András: 
Linda kissé molett, nem igazán táncosnő alkat. De énekesnőként a ritmussal nem is  lehet probléma. Kíváncsi voltam, Linda produkciójára. Bátornak tartottam, hogy vállalta a szereplést. De, egy örömtáncot lejtett, korrektül. Függetlenül a súlyától, elég lazán táncol. Értékeltem, hogy Linda felvállalta a telt karcsúságát. Azonban a műsor, a társas tánc azér látványosságra épül. Bevállalta a hátraszaltót, le a kalappal előtte! A zsűri túl dicsérte, értékelte. Sajnáltam partnerét Suti Andrást, akit  véletlenül ugyan, de sikerült jól szájba verni...Szamba táncért,  22 pontot kaptak.

- Csuti és Tóth Katica :
Csuti nagyon koncentrált a produkciók alatt. Látszott rajta a sok munka, és az akarat. A koncentrálását említette Juronics Tamás is, ami kissé a tánc rovására ment. Teljesítették a feladatot, közepes szinten. Van még hova fejlődni Csutinak. Bécsi keringőre 17 pontot kaptak.

- - Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna:
Azt nyilatkozta Kornél felesége a színésznő Gryllus Dorka, hogy látta a gyakorlatokat és Kornél mozgása a kisfiukra emlékeztette.  Sajnos Kornél nem a parkett ördöge. De nem is egy Fred Aster. Szóval, nem egy táncos lábú. És ha a zsűri Donatellától a mosolyt reklamálta, én pedig Kornél mogorvaságát, mufurcságát! Partnernője Zsuzsa elegáns, szép, szexi volt. Kornéltól nagy bátorságra vall, hogy elvállalta ezt a szereplést. Pedig nagyon akart, küzdött a "tánccal." Sajnáltam Zsuzsit a partnernőt, a  Rumba számunkra 17 pontot kaptak. 

- Sydney van Den Bosch és Ádám Csaba:Sydney végig nagy lendülettel, mosolyogva adta elő a produkciót. A zsűri nála meg a mosolyt sokallta. És a tánclépéseket kevesellte. Vidám, de közepes produkció volt. De nem ez a páros fog nyerni. Quickstep táncukra, 17 pontot kaptak.

- Radics Gigi és Baranya Dávid:Gigivel túl sokat foglalkoztak már a műsor előtt. A munkáját, az akaratát, a teherbírását, a világhírű hangját dicsérték. Apja a stáb tagjai között volt és azt nyilatkozta a műsor előtt, hogy "Ezt az évadot Giginek kell megnyerni?!" A produkcióra az est legmagasabb pontszámát kapták a zsűritől. Giginek is, mint énekesnőnek jó a ritmusérzéke, és a roma vérében benne van a tánc is. Nagyon korrekt produkciót adta elő, amelyben sok munka is volt. Sose voltam Gigi Fan, de azért Tóth Andinak és Csobot Adélnak a nyomában sem léphet még. Ettől függetlenül, ha a csatorna is úgy akarja, akár meg is nyerheti ezt az évadot. 

- Marics Peti és Stana Alexandra:  jive  (23 pont)
Az előzetesek alapján Marics Peti tánc rátermettségét dicsérték. Nem csalódtam, mert a The Weeknd slágere remekül állt a párnak, és főleg Petinek. Túl tette magát a lustaságon, a linkségen, és tényleg becsületesen felkészült és sok munkát rakott a produkcióba. De a zsűri még ennél is "maricspetisebb" produkciót akar látni. Az előadott jive-ra 23 pontot kaptak. Ha ebben az évadban a csatorna azt akarja, hogy fiú nyertes legyen, Marics Peti akár meg is nyerheti a fődíjat?! De kíváncsi vagyok, hogy más jellegű táncot hogyan fog előadni az énekes.

- Eszenyi Enikő és Hegyes Berci :  salsa (22 pont) A színésznő a műsor legidősebb szereplője a 62 évével. Csodálkoztam is, hogy vállalta a szereplést?! Nagyon korrekt salsát láttunk, a színésznő meghazudtolta a korát.  Bevallom, én sosem kedveltem őt, a stílusát, a hangját. De ami jó az jó el kell ismerni. Viszont nagyon nem tetszett, hogy Eszenyi Enikő a média/színházi botránya miatt, szép lassan, fű alatt visszacsúszott, vissza szivárgott a médiába. Mindenféle bocsánatkérés, magyarázat nélkül. A zsűri dicsérte produkcióját  köszönhetően az örök mosolyú Hegyes Bercinek!

Nagyon örültem, hogy a zsűri Donatellát mentette meg! A közönség pedig Eszenyi Enikőt, hogy miért, fogalmam nincs?! Így Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna távozott. A két műsorvezetőt már megszoktam, jobb híján. Örültem Bereczki Zoltán távozásának, mert már nem a régi,szimpatikus Zoli ült a zsűriben az utolsó évadban. Tesco gazdaságosan oldotta meg a csatorna a létszám kérdést, mert a 4. zsűritag helyére a reklámok kerültek.......
1/10
nikato 2023 okt. 15. - 07:48:27 1/10
(117/122)
Belenéztem az 1. részbe, (bár több volt a reklám, mint maga a műsor), erős nyitás volt, Krauszék , Lindáék és Csutiék kifejezetten tetszettek! Kornél és Enikőék voltak nekem a leggyengébbek, Kornél lassú mozgása és unott arca, Enikőtől meg egyenesen felfordul a gyomrom, egész jó csapatot válogattak össze, az a pszichopata nő nem kellett volna közéjük. (Mióta a Nemzeti Dalt hallottam az előadásában még jobban utálom. Borzalmas!)
A nyitó jelenet is tök jó volt, hogy mentek a díjat megszerezni.
A régi évadok margójára: Gabriela Spanicot sajnálom, hogy még időelőtt túl lett plasztikázva, a mellei sem egyenesek, a cici villantás pedig direkt volt az 100%!
Facundo Arana? 2000-2002-ben mikor ment a Vad angyal, akkora siker volt, posterek, törölközők a képmásukkal stb., Natalia jött Budapestre a rajongók várták a reptéren, örömükben sírtak is... de az egy más világ volt... ma már mást néznek az emberek, másért rajonganak...
Bonitó 2022 nov. 21. - 21:06:04
(116/122)
Én sem értem, miért gondolták már az elején, hogy akkora nagy "szenzáció" akár Facundo Arana, vagy a vége felé Gabriela Spanic szerepeltetése?!
Engem kimondottan zavart, a "nagy híresség" Facundo, mert olyan hangosan beszélt, a magyar hangja pedig halk volt, alig lehetett érteni a véleményét. Pláne, ha a zsűri tagok felnyerítettek mellette. Egyébként semmi gondom a két híres emberrel, csak már nem a csúcson vannak, fénykorukban bizonyára nem ültek volna be a zsűribe. Szerintem.
Kedves, szimpatikus emberek, de nekem nem szenzáció a szereplésük, inkább erőltetettnek tűnt. Gabriella hatalmas villantása sem nyűgözött le!

Annak viszony nagyon örülök, hogy ismét táncolni fog Tóth Andi. Imádtam a párost, akárcsak Adélékat! Az, hogy Andi, vagy Adél a jobb, nem tisztem megítélni, és nálam okafogyottá is válik a dolog, ha a kettőjük táncát nézem. Mert lenyűgöz amikor elkezdenek táncolni. Élmény számomra, kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
Az, hogy összeáll a "hármas" és Gabriela Spanic is beszáll a táncba, hááát egye fene! De ez sem nyújt szenzációs élményt, hiszen összehasonlíthatatlan a tánca, ami Andi és Adél táncát illeti. Tavaly sem tudott táncolni Spanic, azóta sem tanult meg táncolni, nem lett táncoslábú! Nah, ezért sem kellett volna erőltetni a kreatív csapatnak ezt a "két nagy szenzációt!" ! De ez volt a könnyebbik megoldása.
A nehezebben már gondolkodni kellett volna?!

Egyébként sajnáltam, hogy Vavra Bencéék estek ki! Ha döntőbe kerültek volna Bencéék, az lett volna számomra a felhőtlen öröm.
Papp Dorci "fejlődése" nem volt olyan látványos, mint ahogy a zsűri első perctől szajkózta, majd felpontozta őket. Dorciék rumbáját Adél táncához hasonlítani, no comment!

Azt, hogy a szombati döntőben a "szenzációs" Gabriela Spanic mit fog még villantani, nem tudom.
De remélem, hogy az elsőség Adélék és Krisztiánék között fog eldőlni?! Szombaton meglátjuk! :)
6/10
Lámai Dala 2022 nov. 21. - 19:36:04 6/10
(115/122)
MELLesleg Gabriela csini volt?
fricsi01 2022 nov. 12. - 23:19:13
(114/122)
mi az a szám amit az epizódok végén az "össztáncnál" játszanak?
2/10
blaha60 2022 nov. 05. - 20:58:24 2/10
(113/122)
Most mi van ? Kikapcsol a TV !!!
ummogo 2022 nov. 05. - 20:55:56
(112/122)
Lemaradtunk ma fél órával, nem emlékszem hogy előre mondták volna hogy előbb fog kezdődni.
Kenessey Márta Zsuzsanna 2022 okt. 29. - 19:38:52
(111/122)
Szerintem, lehetne normálisan beszélni a versenyzőkkel, mert jól tudjuk hogy közük sincs tánchoz, mégis vállalták a show kedvéért. De a Bárdosi Sanyit nagyon megszégyeníteték. Lehet hogy mondjuk bírkózásba legalább ennyire alulmaradnának. SENKI NEM HIBÁTLAN A ZSŰTIBEN SEM.
Fnéanikó 2022 okt. 13. - 07:51:34
(110/122)
Köszönöm :)
Elhaym 2022 okt. 12. - 22:42:49 Előzmény Fnéanikó
(109/122)
Tv2play.hu. Regisztráció után minden visszanézhető, csak a keresőbe be kell írni a műsor címet.
Fnéanikó 2022 okt. 11. - 22:36:42 Előzmény Bonitó
(108/122)
Köszönöm, megpróbálom
Bonitó 2022 okt. 11. - 21:44:42 Előzmény Fnéanikó
(107/122)
A tv2.hu-n visszanézheted.
(De, regisztrálni kell. Ennyit tudtam segíteni. Talán a fiatalabb korosztályból ha erre járnak, többet tudnak. Sok sikert kívánok! :)
Fnéanikó 2022 okt. 11. - 10:43:00
(106/122)
Sajnos nem tudom megnézni sem a 15-i sem a22-i adást. Felvenni sem tudom. Van olyan portál,ahol a későbbiekben meg tudnám nézni az adásokat? Köszi ha tudtok segíteni.
6/10
Lámai Dala 2022 okt. 09. - 20:25:05 6/10
(105/122)
FUCKundo Arana
Muhaha
1/10
nikato 2022 okt. 09. - 20:12:43 1/10
(104/122)
Off.: Nem nézem, de Facundo Arana érkezéséről tudok, arról annyit, hogy 20 éve el is ájultak volna tőle az emberek, mint mikor Oreiro jött és már a reptéren visongó, síró tömeg várta. De akkoriban ők voltak a sztárjaink. Ma már nem igazán hatnak meg senkit.
Mister P 2022 okt. 09. - 14:13:15 Előzmény Bonitó
(103/122)
Majdnem mindenben egyetértek, kivéve Réka és Andrei kiesését. Szerintem ők jobbak voltak,mint Mazsiék.