napraforgó aug. 09. 06:08:43
(4/4)
A szülészorvosok egyben sebészek is, hisz ők műtik a nőket a nőgyógyászati betegségeikkel.

A filmben szereplő orvos szívsebész volt. Úgy gondolom, hogy egy sebész - bár specializálódhat egy területre, azért más sebészeti beavatkozásokat is képes ellátni.
Bár úgy gondolom, egy sebész, aki vakbeleket, meg epeköveket szokott műteni, talán nem vállal szívműtéteket. De egy szívsebész biztos képes kivenni egy vakbelet is.
9/10
offtopic
proklima@freemail.hu aug. 09. 02:47:19 9/10
(3/4)
Az igen érdekes, hogy valakinek (az előttem szólónak) az marad meg a filmből, hogy "Mondja meg nekem valaki hol találok olyan férfit mint a filmben a fõszereplõ aki sebész orvos mellett szülés orvos is egyben... ilyen nincs a világon!" Talán nem ártott volna utánanézni a buta hozzászólás előtt...Magyarországi példa: Dr. Gulyás István Zsolt
szülész, nőgyógyász, sebész, nőgyógyászati daganatsebész szakorvos. "1992-ben végeztem a DOTE Általános Orvosi Karán. Szakvizsgáim megszerzéséig a Nyíregyházi Megyei Kórházban dolgoztam." Jelenleg a NEIDAN Egészségközpontban rendel, a XIII. kerületben. Különben a film tetszett. Már az összes Danielle Steel filmet láttam, de néhány évenként újra megnézem őket. Danielle Steel a romantikus regények "nagyasszonya" (közel 200 könyv, több, mint 800 millió példány, 25 film...). A romantikát kedvelőknek ajánlom.
Kinomenõ 2018 jan. 22. - 08:30:14
(2/4)
Mondja meg nekem valaki hol találok olyan férfit mint a filmben a fõszereplõ aki sebész orvos mellett szülés orvos is egyben... ilyen nincs a világon! Mindenesetre tetszett a film a cselekmények naívitásával együtt, tipikus Hollywood, kikapcsoltam egy másfél órára, na de most irány a valóság :P
manoka64 2010 jan. 24. - 03:49:52
(1/4)
most tették fel az ncore torrentre