3/10
balint01 márc. 22. 16:19:45 3/10
(8/8)
Még sose voltam ennyire csalódott egy magyar filmben mint most ebben. A film teljesen olyan mintha megkérték volna a ChatGPT-t hogy csináljon egy akció-rejtély filmet 8-10 éveseknek. Minden egyes jelenet el van húzva, nagyon szánalmas és egyszerű poénokra épül. Be kell vallanom a végén felnevettem egy kicsit de inkább az abszurditáson, mint a filmben lévő poénokon. Arról ne is beszéljünk hogy egy magyar filmet magyar szinkronosan kellet megnézni mert ez csak a pont az i-n. Ha ezt a filmet youtubeon látnám, mint egy amatőr film, még azt mondom hogy nem is rossz de EZT mozikba leadni merész volt. A film szerintem tökéletes azoknak akik elszívtak pár grammot film előtt, és nincs sok gondolkozóerejük de mindenki másnak nem ajánlom.
5/10
Szilva1 márc. 10. 20:48:33 5/10
(7/8)
Még sosem éreztem késztetést arra, hogy véleményt írjak és általában elolvasni sem nagyon szeretem mások véleményét, mert szerintem minden film megítélése szubjektív és mivel szerencsére sok különböző ember van, így nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Ez a film azonban.... roppant vegyes érzelmeim vannak. Nem álltunk fel a film egyharmadánál, mert sajnáltuk a pénzt, amit kifizettünk a jegyekért és a végére úgy jöttünk ki a teremből, hogy most láttuk életünk legrosszabb filmjét, de azt is mondtuk, hogy sajnáltuk volna, ha kihagyjuk. Olykor rettenetesen rossz, de tényleg vannak benne jó részek (az akciójelenet klassz lett...) és hát Miller Dávid eszement jól játszik a filmben.
10/10
zsaradszky márc. 09. 13:53:05 10/10
(6/8)
Nekünk nagyon tetszett, voltak benne jó poénok, egy fluid animációs jelenet és egy rendkívül jól koreografált akciójelenet. Simon Zoltán és Miller Dávid is szuperek voltak főszerepben!
1/10
ragobb márc. 08. 18:49:54 1/10
(5/8)
Iszonyat kellemetlen, pusztítóan alpári, rossz film volt! Még sosem jöttem ki ezelőtt moziból filmről de most igen!
1/10
ragobb márc. 08. 18:49:32 1/10 Előzmény funfun
(4/8)
Iszonyat kellemetlen, pusztítóan alpári, rossz film volt! Még sosem jöttem ki ezelőtt moziból filmről de most igen!
10/10
mullerhun márc. 06. 10:28:33 10/10
(3/8)
Könnyed és szórakoztató, nekem tetszett, nem veszi a film sem komolyan magát, ahogy én sem, jókedvem lett tőle!
2/10
funfun márc. 05. 19:52:23 2/10
(2/8)
Ez valami rettenet volt! Nagyon gyenge. Időnként egy-egy nagyon harmatos poén, ami félmosolyt csikar ki az emberből, meg mondjuk a "ki tette" meglepő volt, ezért kegyelem kettes. De amúgy mi volt ez? Paródia? Azon lehetne nevetni. Egy begombázott trip volt ez leginkább. Brutál hosszú, teljesen fölösleges jelenetek, pl. az egyik srácot rajzfilmben üldözik. Hosszan. Aztán a kínzás közben táncoló gengszter -itt mégis mire gondolt a költő? Nagyon hosszú akciójelenet a nyomozótárs kiszabadítása közben - hogy teljen az idő? Nagyon sokszor néztem meg az órámat, mennyi idő van még vissza. Én végignéztem, nem adtam fel, de a nézők között volt, aki nem várta meg a végét. Kár volt megnézni.
korpetike márc. 05. 17:19:36
(1/8)
Nem szabad az amerikaiakkal koprodukcióban semmit csinálni. A magyar filmek egész jók szoktak lenni, de ez annyira rossz és agyatlan, mint egy átlag amerikai film és ráadásul a kötelező nègert is bele kellett tenni. A mesélő egy igazán visszataszító, idétlen hajú, csámpás fogú ronda feka kölyök. Ez a film lehúzza a magyar filmgyártást. Nézhetetlen!