Mara60 2016 aug. 06. - 11:49:19
(7421/9141)
Meddig láttad?
SPOILER

Szerintem megrendelésre, hogy úgy mondjam. :) Ugyanis a lánya rajzolta meg elõször a fiút. Saját célra. :) Gondolom ebbõl kerekített aztán az apja egy képregényt. Persze ez még nem bizonyított, csak teória.
K. Judit 2016 aug. 06. - 11:35:05
(7420/9141)
W/5:

Õ a lány apja, a képregény szerzõje. Vajon ki rajzol helyette, amikor hosszabb idõre eltûnik?
K. Judit 2016 aug. 06. - 11:33:13
(7419/9141)
W/5:

Vajon a lány apja saját kútfõbõl, vagy megrendelésre szülte meg (Kang Csult) a szuperhõst? Esetleg valamilyen politikai céllal?

(Úgy látom, nem lehet elég messzire menekülni a politikától...
Viszont el lehet játszani a gondolattal, kitalálni egy igazi hõst, akit - ha véletlenül politikus lesz belõle - az emberek nyolcvan százaléka támogat ....)
K. Judit 2016 aug. 04. - 10:44:12
(7418/9141)
W/3

Ezzel a sráccal kavarni akkor is liliomtiprás, ha már elmúlt 30 éves (és 199 centi).
Ez az egyetlen problémám a történettel, különben tetszik (gondolom a 4. epizód valamivel fordulatosabb lesz, az epizódok általában kettesével alkotnak egységet).
Egyelõre egyik szereplõvel sem cserélnék, valami óriási sakktáblán mozgatják õket, és egymástól várják a megfejtést: ki, és miért játszik velük...
K. Judit 2016 aug. 04. - 10:35:04
(7417/9141)
W/3

Ez pedig egy nyitott garderobe egy hotel lakosztályában, közvetlenül az ágy mögött.
K. Judit 2016 aug. 04. - 10:33:10
(7416/9141)
W/3

Ez a boros állvány, vagy térelválasztó gondolom csak dekoráció - annak persze elég bátor - nem hiszem, hogy az üvegek tartalma iható lenne ...
(Ennek persze semmi jelentõsége, majd vesznek másikat, megfigyeltem, hogy bort csak a gazdagok isznak Ázsiában.)
K. Judit 2016 aug. 03. - 14:41:08
(7415/9141)
Ez csak egy ráadás.
K. Judit 2016 aug. 03. - 14:40:09
(7414/9141)
Ráadásul – mert a nõ új környékre, a fõvárostól kissé távolabbi, nyugalmas helyre szeretne költözni (nem emlékszem, hogy elvált-e, vagy csak szakított a barátjával) – véletlenül éppen a férfi tulajdonában lévõ házba költözik be, ugyanis csábítja nemcsak a környék, hanem az ott lévõ kávézó és annak jóképû, és mindig hízelgõ tulajdonosa. A második rész végén tudják meg mindketten, hogy ezentúl együtt fognak lakni. (Ez az a ház, amit láttunk épülni.) Több lakás is van, plusz a kávézó, én úgy emlékeztem, hogy a fiatal lány, aki szintén ott lakik, JJH lányát játssza, de ennek ellenére húgaként mutatkozik be …, titokban õ a szerzõje annak a képregénynek, ami miatt a fõszereplõ nõnek fáj a feje, plágium per van ugyanis a láthatáron … Ezzel kapcsolatban persze megint, már harmadszor, vagy negyedszer kerül szembe a férfival.

(.. fõ a nyugalom :)
K. Judit 2016 aug. 03. - 14:38:20
(7413/9141)
A „W”-t is folytatom majd, de belenéztem a Second to last love c. drámába is (véletlenül mindjárt a második résszel kezdtem).

Jól öszekutyultak mindent már a legelején, több dráma is eszembe jutott, ami pont így kezdõdik, a nõi és a férfi fõszereplõ összetalálkoznak, ellenkezõ oldalon állnak, és nagyon utálják egymást. Itt a nõ egy tévés dráma producere, a férfi hivatalnok (valami miatt alacsonyabb rangban, mint ahogy elvárható lenne. Mindenesetre neki kell engedélyeznie a filmesek által kinézett helyszíneken a forgatást, de valami kolléga mulasztása, vagy egy félreértés miatt a nõ kiharcolja veszélyes, vagy nem megfelelõ felszereltségû helyeken is ... Így szenved balesetet a nõ, amikor egy színésznõ helyett elvállal egy ugrást, végül a folyóba zuhan, ahonnan a férfi menti ki. Késõbb derül csak ki, hogy az õ hivatalának a hibájából került nagy veszélybe az élete.

(Ilyen kedvesen leveleznek egymással ...)
K. Judit 2016 júl. 27. - 11:40:29
(7412/9141)
Úgy látom (rengeteg cikk jelent meg, de csak kettõbe néztem bele) jó kis reklám volt a drámának a pofon, amit JJH kapott.
Ha igaz, viccelõdött is egy sort, hogy forgatás közben érdemes megsérülni és egy mûtétet is elszenvedni, sok pénzt hoz a konyhára. Tényleg kiszedtek leszakadt csontokat az orrából, majd pótolták is rögtön, így aztán elmondhatja, hogy átesett egy plasztikai mûtéten is (így az az iparág is profitál a reklámból :)).
Meg azon is viccelõdött, hogy sokan biztos örültek is a hírnek ...

Persze én arra lennék kíváncsi, amirõl nem beszélnek, mi lehet a kollégával, aki szétverte az arcát és hogy tényleg kapott-e sok pénzt, meg hogy hogyan történhetett ez meg egyáltalán ???
K. Judit 2016 júl. 27. - 11:26:24
(7411/9141)
JJH a fehér ruhást választja a végén (pont) a képen látható négy nõ közül.
(Mondjuk az egyik, azt hiszem a rövid szoknyás a lányát játssza.)
K. Judit 2016 júl. 27. - 11:24:54
(7410/9141)
Pár kép a Second to last love c. 20 részes dráma mai sajtótájékoztatójáról
K. Judit 2016 júl. 21. - 11:51:16
(7409/9141)
A manga írója/rajzolója (a lány apja) épp a fiú karakterével is végezni akar az utolsó epizódban, de mivel órákra eltûnik, a határidõ pedig vészesen közeledik, a történet magától kezd megíródni, ill. folytatódni, mert persze innentõl kezdve nem lehet vége.

Még annyi, hogy a fiút végül felmentik a vád alól bizonyítékok hiányában, de szomorúságában majdnem leugrik egy hídról, de az utolsó pillanatban mégis úgy dönt, hogy addig még élni akar, amíg az igazit, a csuklyás gyilkost el nem kapja.

(Felirat persze még nincs, egy baromi hosszú recap van a dramabeans-en, szóval ennél sokkal bonyolultabb a történet, ezt csak azért írtam le, hogy némi homályos képet nyújtsak azoknak, akiknek felkeltette az érdeklõdését.)
K. Judit 2016 júl. 21. - 11:41:14
(7408/9141)
Õ pedig a másik fõhõs, olimpiai bajnok céllövõ, akit megvádoltak azzal, hogy kinyírta a családját.
K. Judit 2016 júl. 21. - 11:39:43
(7407/9141)
Amit ez a fotó is bizonyít, kicsit véres, mert a másik fõhõs mellkasában turkált ...
K. Judit 2016 júl. 21. - 11:38:36
(7406/9141)
Elkezdõdött a "W" c. sorozat ... megint valami különlegessel állt elõ a forgatókönyvíró, ezúttal a mangák világába visz (nem bánom, mert errõl az ismereteim a nullával egyenlõk).

Így néz ki Han Hyo-jo - amikor teljesen véletlenül átkerül egy másik történetbe (hogy orvosként segítsen egy haldoklónak), miközben pedig megmarad a valóságban is....
K. Judit 2016 júl. 21. - 11:34:35
(7405/9141)
Egy jó hír: a Second to last love-t újra forgatják, úgy tûnik JJH visszatért (semmi változást nem látok az orrán, arcán).
K. Judit 2016 júl. 17. - 00:12:49
(7404/9141)
Azt kellett volna írnom, hogy a királyt egy hasonmás helyettesíti (meghatározott ideig). Így érthetõbb. Különben a film megtalálható a neten, még az is lehet, hogy magyar felirattal.
K. Judit 2016 júl. 17. - 00:10:01
(7403/9141)
Tudom, de a Shining Inheritance jutott legutoljára eszembe. A DY-n kívül még két mozifilmre gondoltam, az Always-re, és a Masquerade-ra, amiben Gwanghae szerepét Lee Byung-hun játszotta. (A királyt egy hasonmás játssza, amivel alaposan meglepi a lányt is, látni, hogy csodálkozik, hová tûnt az örökké bánatos Gwanghae, aki egyik napról a másikra szórakoztatóvá válik ...)

Pont a Scheduler jutott nekem is a fiúról eszembe, borzas haj, csõnadrág, rocker külsõ, lazaság, léhaság, jó autók stb. Õ játssza majd egyébként a gazdag srácot, HHJ pedig a lányt, aki egész addigi életében keményen tanult, dolgozott.

Biztos megvan az oka, hogy miért õket választották, majd kiderül, mit hoznak össze. Majd megírom, ha nézhetõ.
Tegu 2016 júl. 16. - 22:04:21
(7402/9141)
Hm, a Shining Inheritance-ben sem volt az a srac / Lee Seunggi/ kimondottan ferfias. Ez a fiu engem a Schedulerre emlekeztet, legalabbis a Sectret Gardenes kulonc zenesz szerepe alapjan, mast nem lattam vele asszem.