K. Judit 2017 márc. 04. - 10:34:08
(8151/9141)
Már akkor is - esetleg több - mûtét után volt, mióta ismerjük.
A bombasztikus fotók is 2008-ból származnak.
(Csak neked küldöm, hogy vedd - már - észre :)), mert különben nincs vele bajom, meg nem is fontos ...)
K. Judit 2017 márc. 04. - 10:30:22
(8150/9141)
Nem (csak) ez a baj. Hanem az, hogy az ember nem nagyon jár kórházba fiatalon, ill. nyugdíjig.
A gondok idõs korral kezdõdnek, és akkor is egyre késõbb. Ezért nem (lenne) igazságos.
Cafee. 2017 márc. 04. - 10:12:56
(8149/9141)
Lattam azt a sorozatot en is. Nem nezett ki ott sem rosszul, csak a haja, meg az SzTK- ill. manapsag hipster szemuveg nem volt igazan idealis. Sztem a S.Scandelben nagyon jol nezett ki, szinte minden pasinak nagyon jol all a tepett frufru, en Bidambol is akkor abramdultam ki, mikor kontyos lett es eltunt a haj a szemebol.
De ez csak sztem van igy, lehet, h masoknak mas tetszik.
Cafee. 2017 márc. 04. - 10:08:25
(8148/9141)
Igen, feltelezem, hogy nem nehez rafogni ey idosodo no szemhejara, hogy lecsung, a hala pedig zsebbe megy.

A nemeteknel fizetnek a nyugdijasok is tb- t, ha van mibol, ez is egy megoldas, nade havi 60 ezerbol vagy megkevesebbol nehez lenne.
K. Judit 2017 márc. 04. - 10:02:32
(8147/9141)
"valojaban idealis alkalom a szemhej felvarratasra" - gondolom orvosi vélemény kell ahhoz, hogy a TB adjon rá pénzt, ami pedig szintén pénzkérdés, csak már zsebbe megy.

Apropó:
olvastad, hogy létezik egy olyan ötlet az egészségügy "megsegítésére", hogy ha mindenki (a nyugdíjasok is) befizetnek kb. 10 ezer forintot, egycsapásra megjavul az ellátás, az orvosok visszajönnek, megszûnik a paraszolvencia stb. - szóval eljön maga a mennyország az egészségügyben? Azt mondják, nem számít, hogy egy nyugdíjas aktív éveiben rendesen fizette a TB-t, mert közben valószínûleg HASZNÁLTA is..... ????
K. Judit 2017 márc. 04. - 09:56:26
(8146/9141)
Én is néztem régebbi filmekbõl fotókat. Egyrészt kiegyenesítették, másrészt megkurtították az orrát. Rögtön nem észrevehetõ, de ha figyelmese nézi az ember, rá lehet jönni. (Nem lennék meglepve, ha valakit direkt ráállítanának a régi fotók eltüntetésére.) Nem volt õ az a kifejezett szépfiú azelõtt. Én a He who can't marry-ben láttam elõször, imádni való volt, de nem volt átütõ szépség, és nem is az volt a dolga. Lóti-futi építész gyakornokként nem így nézett ki. Volt rajta egy óriási szemüveg is, persze közeli fotót nem találni. Most viszont - hihetetlen, hogy egy egyszerû orrkiegyenesítéssel, de - döglenek érte a csajok ...)
Cafee. 2017 márc. 04. - 09:34:47
(8145/9141)
Az is baj, hogy ezeket a modell kepeket annyira photoshopoljak, hogy nem lehet megallapitani, hogy nez ki valojaban.
Most nezegettem kepeket a S.scandelbol, fene tudja, hogy csinaltak e valamit az orraval, de a szemheja ott is picit megereszkedett volt a jobb szemenel.
Cafee. 2017 márc. 04. - 09:29:09
(8144/9141)
Akadalyozhatja, bar valojaban idealis alkalom a szemhej felvarratasra, amit plaszitkai sebeszek fiatalitas cwljabol vegeznek, igy sztem nalunk is csongo szemhej cimen plasztikai korrekciot vegeznek. Beszeltem olyannal, akinek a fel arca beverzett es olyannal is, akinek semmi nem latszott utana, sztem orvosa valogatja.
K. Judit 2017 márc. 04. - 09:02:28
(8143/9141)
Egyszer mesélted, hogy egyik rokonod is a kés alá feküdt emiatt. El tudom képzelni, hogy akadályozhatja a látást.
K. Judit 2017 márc. 04. - 08:58:26
(8142/9141)
És csiribí-csiribá, néhány évvel ezelõtt ilyenné vált.
Mekkora különbség. (Nem is könnyen találni róla régi képet.)