K. Judit 2017 márc. 04. - 08:56:31
(8141/9141)
Igen, idõs korban a gravitáció megteszi a maga hatását, de õ még nagyon fiatal ehhez.
Találtam különben néhány bizonyítékot, hogy többször is lehetett kés alatt, az orrát eléggé átszabták, hogy ilyen legyen.
Ez a kép eleve ki van nagyítva, így találtam, ilyen volt ...
Cafee. 2017 márc. 04. - 07:47:05
(8140/9141)
Ez valoszinuleg csüngô szemhej enyhe formaja, genetikai hatteru lehet, egyebkent korral jarhat, mutik is, ha ugy lelog a szemhej, hogy a latast is akadalyozza, a tb finanszirozza is nalunk.
K. Judit 2017 márc. 03. - 20:39:19
(8139/9141)
Itt jobban látszik. Lehet, hogy így született :)
K. Judit 2017 márc. 03. - 20:34:57
(8138/9141)
Sokat szórakoztam azon, hogy egyik szeme (a bal) nagyobb mint a másik. Ill. a másikon a szemhéja áll máshogy. Ha pont szemben áll a kamerával, nagyon észrevehetõ, még akkor is, ha nem sunyin néz. Volt, hogy azt gondoltam, elplasztikázták, de persze nem merem állítani, lehet, hogy nem is látta sebész. (Bár manapság már egyre kevesebb az olyan színész ...)
Ezen a képen is látszik, de sajnos nem elég nagy.
Cafee. 2017 márc. 03. - 19:17:33
(8137/9141)
Azért ezt a nézést megörökitettem, végtelenül aljas /itt könyörgött sirva a koronahercegnek hogy bocsásson meg neki, majd mikor megjött Sambong, igy nézett rá:))))
K. Judit 2017 márc. 03. - 12:20:11
(8136/9141)
Itt meg a szokásos "ajándék" egy Super Family c. dráma forgatására (egy forró teás bódé): az I have a lover rendezõjének küldi ...

(Biztos unja a pihenést. Nem bánnám, ha inkább valami történelmi dráma után nézne, szerintem eleget sírt már az utóbbi idõben.
Úgy látszik könnyebb sírni, mint hóban-fagyban páncélban lovagolni, esetleg nyilat kilõni, vagy akár egy ázsiai nagyvárosban robbantgatni....)
K. Judit 2017 márc. 03. - 12:11:48
(8135/9141)
Megnéztem, mi újság JJH háza táján. Jótékonykodás, de ez mai hír:

Új adomány gyûjtésben vesz részt (szaruhártyával kapcsolatos). De jó a címe: EYEPROMISEYOU
K. Judit 2017 márc. 03. - 11:40:02
(8134/9141)
Azért kínlódott volna Bangwonnal, mert még nem ismerte ki teljesen. És persze ezt még Po Eun életében találta ki.
Nem tudhatta, hogy BW mindenkit kinyír, aki az útjába áll a trónig. Talán sejtette, de azt hitte, õ az okosabb. És tényleg meglepte Bangwont ezzel a koronaherceg kijelölése cirkusszal. (Plusz ebbe besegítettek a Névtelenek is.) Ha tudta volna SB, hogy mire képes, biztos nem bõszíti fel annyira, hogy a fél udvart kiirtsa.
K. Judit 2017 márc. 03. - 11:33:03
(8133/9141)
Nagyon nem érdemes találgatni, mert ugye a hadsereg nagy része ott halt volna meg Liaodongban. Azokat, akik megmaradtak, nem tudták volna élelmezni. Ahogy az országot sem, a férfiak ugye elmentek a háborúba (legalábbis minden családból egy férfi), a maradékkal hogy mûvelhették volna meg a földeket, honnan lett volna bármilyen étel ...

Szóval lehet, hogy a tudósok iskoláját is (Sundocqwaqnqwqw) államosították volna, de honnan lett volna rá pénz? Mi van, ha valaki kísérletezgetni akar? A tanárokra is kell pénz, a könyvekre is ... mindenhez pénz kell.

Végeredményben: Po Eun alatt minden maradt volna a régiben (a nagyszájú reformpártiak megkapták a földjeiket és kész), Sambongnak nem tudom milyen terve volt a háború utáni idõszakra. Annyira kétesélyes volt a liaodongi harc kimenetele, hogy még örülhettek, hogy a kínaiak nem kebelezték be az egész félszigetet. Nem is értem, miért nem tették már meg korábban. Talán azért, mert amíg a japánok elidõztek a koreai félszigeten, addig õk felkészülhettek a leverésükre? (Valószínûleg néhány olyan tábornok miatt, mint YSG. Volt elõtte is egy híres hadvezér, meg késõbb is, Gwanghae idejében - nyilván többen is voltak.)
Aztán késõbb már nem is kellett kikötniük a japánoknak a szárazföldön, hajóval meg is kerülhették ...
Cafee. 2017 márc. 03. - 11:09:56
(8132/9141)
Voltak furcsa parbeszedek, meg abban sem vagyok biztos, hogy jol forditottak e ezeket, mert eleg ellentmomdasosnak tuntek. Tok logikus, h Sambong egy gyereket/ koronaherceget/ felnevelhet a sajat elvei szerint, miert kinlodott volna Bangwonnal. Poeun pedig tulajdonkepp egy rejtely, mert latszatra csak a kiralyi dinasztia miatt ellenkezett Sambonggal, mintha neki minden tetszett volna Sambong reformjaiban, ha a Wang dinasztia ul,a tronon es lassabban vezettek volna be. A duci szerelmes Wang kiraly uolyan babufigura lett volna, mint YSG kisfia gyerekkent a tronon.