Cafee. 2017 febr. 17. - 09:57:35
(8051/9141)
Csak a latszat, az fontos, s o akar reformokat? Elhiszem, maskepp gondolkoznak, biztosan hatalmas tisztelet vette korul ezeket a tanitokat, Poeun idosebb is volt nala, nagy diadal valakit ervekkel meggyozni, elhiszem, hogy el akarta kerulni a verengzest, hogy a reform hitelesse tetelehez szuksege volt Poeunra, de konyorgok, ami sok, az sok, rajohetett colna mar regen, hogy Poeun aljas modon szervezkedett a hata mogott es ha bejon a terve, akkor egy pufi bábbal a trónon minden folytatodott volna, semmilyen reformot nem akart, viszont kinyirta volna Sambongot es kovetoit, ez lenne az a tisztasag, folt nelkuli hazaszeretet?
Komolyan mondom, megall az eszem, mennyire kovetkezetlenek.
K. Judit 2017 febr. 17. - 09:48:33
(8050/9141)
Ejöhettek volna hozzánk módszereket tanulni :)
Egy idõben - legalábbis úgy emlékszem - mintha egyáltalán nem is létezett volna katonaságra alkalmas ember MO-on. Ez is valami, amiben jók voltunk.
K. Judit 2017 febr. 17. - 09:46:21
(8049/9141)
Én is láttam a 36-ost,
a legjobban én is Sambongon csodálkoztam. Most mintha kettévált volna a jelleme, az egyik fele siratja Po Eunt (nem is tudom, nem nosztalgiázás-e ez véletlenül), másik pillanatban kitûzeti a fejét. Erre talán azért volt szükség, hogy mindennek ellenére világos legyen, és minél elõbb, hogy ki a fõnök. Talán ha hagyta volna, hogy az emberek gyülekezzenek itt-ott, ahogy múlik az idõ, egyre többen, aztán elõbb-utóbb a diákok is csatlakoztak volna és még ki tudja kik, mondjuk egy-két magánhadsereg, abból lehetett volna komoly baj. Így viszont úgy nézett ki, mintha egy veszélyes bûnözõt (kissé szabálytalanul) kivégeztek volna, nem pedig orvul megölte egy ellenfele. Ez a szokásos "rátenni még egy lapáttal" elv, ami mindig bejön. Ezt úgy látszik tanítják valahol. Ismerjük.

Abban lehet valami, hogy aki azon tököl, azon rugózik, hogy mit fognak szólni az emberek, az soha nem jut semmire. Elég ellenszenves dolog, de van benne igazság.
YSG is nyöszörgött, hogy idáig csak harcmezõn kellett gyilkolnia, háborúban és veszélyes ellenfeleket, akiknek szintén volt fegyverük, tudtak volna védekezni, most úgy érzi, folt esett a becsületén. Pedig õt is ketten akarták kinyírni ugyanabban az idõben, ha nem esik le a lóról, már õ is az égi harcmezõkön poroszkálna.

És igen Sambong, ha nem is köszöni meg Bangwonnak, mert derogál neki, azért megjegyezhette volna, hogy, ha a módszerrel nem is értek egyet, el kell ismerni, hogy egyedül neked volt bátorságod ehhez, amivel megmentetted többünk életét.
Cafee. 2017 febr. 17. - 09:45:55
(8048/9141)
Lee MIn Ho az egyik, nala regi balesetek miatt vannak eugyi gondjai, a masik a Scheduler a 49 napbol, nala viszont tenyleg komoly betegseget fedeztek fel, aneurizma, az eletve szelyes.
Cafee. 2017 febr. 17. - 09:14:41
(8047/9141)
Na azert Bangwonnak megvan a velemenye az apjarol is, en arra a YSG-INim jelenetre vezetem vissza azt, hogy mar fiatal koraban felismerte a rendszer rohadasat, s ott hatalmasat csalodott az apjaban, s sztem nem azert, mert arulo volt, hanem azert, mert megalazkodott Inim elott es hagyta magat zsarolni, igy a rohado rendszer aktiv reszeseve valt az apja. De hat az apja, akinek egyebkent soha egy jo szava nem volt hozza.
Viszont a felesege egyelore Bangwon mellett all, ahogy meg a tobbiek is, halistennek.
Elfogultnak tunok Bangwon mellett, de szolni fogok, ha ugy latom, hogy hibazik vagy nem ertek vele vagy modszereivel egyet
Cafee. 2017 febr. 17. - 09:05:19
(8046/9141)
De tudod, hogy ez a katonasag ott nemzeti ugy, megbelyegzik azt,a ki kihuzza magat alola. Azert nem veletlen, hogy most hirtelen ket masik szineszrol is kiderult, hogy ilyen- olyan eugyi problemaja van, gondolom, ennyit tudnak tenni annak erdekeben, hogy irodai szolgalatba osszak be oket.
Cafee. 2017 febr. 17. - 08:59:50
(8045/9141)
Poeun talalkozott vele...
Sima gyilkossag volt, nem lehet rabizonyitani Bangwonra. Sambong otletet pedig nem is ertem, tuzzek ki Poeun fejet? Es o iteli el Bangwont?
Most viszont ismet szemebe mondta Bangwonnak, hogy semmi keresnivaloja nincs az o reformjaban, amit persze csak azert tud megvalositani, mert nem vegeztek ki. Komolyan mondom, egy koszonom sem hangzott el, normalisak ezek?
Cafee. 2017 febr. 17. - 08:54:28
(8044/9141)
Igen, kimondottan aranyos. Van koztuk egy lelki hid, ami miatt nem tudjak egymast bantani a lannyal. egyelore.
Viszont Bangji rajott, hogyan tudja legyozni a lanyt.
Cafee. 2017 febr. 17. - 08:49:07
(8043/9141)
36
Kicsit durvan sikerult meggyilkolni Poeunt. Egyszeruen nem jott at hazafisaga, csak egy eszelos orult rogeszmeje, sziruppal leontve.
A reakcioktol pedig kiakadtam. Bangwon tette tonkre az ugy tisztasagat? Hat ha kivegzik Sambongot es kovetoit, ami Poeun terve volt, mi maradt volna a reformbol? Az senkit nem zavart volna, hogy Poeun milyen gyilkolaszast rendezett volna? YSG is felboszitett, ott hevereszett, labadozott annak a napnak a reggelen, amikor Sambongot es tarsait kivegeztek volna, az nem szamit, nem szamit, hogy Poeun egy gyilkolaszos kardvivonovel maszkalt, aki majdnem kinyirta minden joemberet es ot is? Az sem szamit, hogy Poeun nem beteglatogatasra ment, hanem kifurkeszni, hogy YSG milyen allapotban van, tudna e mar vezetni a hadsereget? Nem, most Bangwon a fekete barany, aki felismerte, hogy nem kell mar Poeunt gyozkodni, a hatterben ellenuk dolgozik? Sambong hogy kepzelte, mi lesz a tiszta üggyel, ha ot kivegzik? En elhiszem azt, hogy nagy tiszteletnek orvendett Poeun, nagy volt az ot kovetok tabora, eleg lett volna, ha azok haborognak.

Legyen beke es nyugalom? Ja, az elitnek, az emberek meg csak nyomorogjanak tovabb, a nagy konfucius tanitomesterek meg csak ucsorogjenek tovabb a kormanyban es nyuljak csak le ismet a foldeket, ez a hon ohajtott nyugalom? YSG pedig ugraljon a hadseregevel futtyre, ahogy tette Inimnek, meg U nak? Fel vagyok haborodva.
K. Judit 2017 febr. 16. - 14:02:54
(8042/9141)
Mouyoul is aranyos volt ma, de nincs más fotóm.