K. Judit 2017 febr. 16. - 14:02:02
(8041/9141)
A végére õ is kezd feléledni ..
K. Judit 2017 febr. 16. - 14:01:11
(8040/9141)
Na végeztem a 35-össel, az öldöklés el lett napolva.

Vajon mi ez? Buzogány? Nem lennék a helyében annak, akit utolér :))
K. Judit 2017 febr. 16. - 13:58:35
(8039/9141)
Azért nem értem, mert ennek a fiúnak nincs szüksége hírverésre. Talán egy kis nyugira inkább, még ha nincs is nagy baj, biztos volt egy-két rossz éjszakája.
Mindenesetre én felmenteném a szolgálat alól. Vannak így is elegen ...
Cafee. 2017 febr. 16. - 13:43:12 Előzmény K. Judit
(8038/9141)
Na a rosszhirbol jo lett
"A szenzációhajhász riportereknek köszönhetõen megint fals infókat kaptunk. Ju Ain csontrákja nem rosszindulatú, így nem kell sem gyógyszer, sem kemo, semmi ilyesmi. Jól van. A bevonulását azért halasztották el, mert a katonaorvos ezt rendelte el, késõbb újra megvizsgálják (korábbi sérülése miatt)."
Mondjuk ez meg igy nem stimmel, de ez jobban tetszik, igy ezt fogadom el.
K. Judit 2017 febr. 16. - 13:22:51
(8037/9141)
BW megkönnyebbült,
Po Eun gyáva, de túl kíváncsi és merész.
Nagy hibát követett el, elhagyta a palotát ...
K. Judit 2017 febr. 16. - 13:00:14
(8036/9141)
Szerintem mind nagyon be vannak sz@rva. Ahogy Bangwon kitalálta, Po Eun is azért van állandóan a palotában, mert azt egy ötezer fõs fegyveres õrség védi. YSG állapotáról is folyton ellentmondásos híreket kapnak. Ezért bújik meg a király is a hálószobájában, ami nyilván nem olyan könnyen elérhetõ (talán titkos folyosó vezet hozzá), mint mondjuk a trón- vagy valami hasonló nagy terem, ahol a fõnemeseket szokta fogadni. Hõsök :))

(Tudjuk, hogy YSG és Bangwon kapcsolata pár év múlva végleg megromlik, hosszú évekig nem is fognak beszélni, azt is tudjuk, miért. Ezért ebben a sorozatban kicsit árnyalják a róluk elterjedt képet, most BW szinte a saját hátán menekíti meg a sebesült, élettelen apját hegyen-völgyön keresztül, õ intézi az õrzését, még a legapróbb részletekre is figyel, mint pl., hogy az orvos maradjon a háznál, mert tudja, hogy különben elfogják és kifaggatják, akár kínzások közepette.... Ha egy ilyen nagyon közeli kapcsolat megromlik apa és fia között, az rosszabb lehet mindennél, egy idõben szeretni és gyûlölni ... talán a legnagyobb büntetés. Kíváncsi leszek, hogy az okokra - amik történelmi tények - milyen magyarázatot találtak a filmírók. Mintha írta volna valaki - Ljerk? - hogy nagyon jól lesz megoldva... remélem is :))
Cafee. 2017 febr. 16. - 12:20:28
(8035/9141)
Ja es a pecsetet is ott tartja, meg a rendeleteket is ott irja az agyan, hat fura
K. Judit 2017 febr. 16. - 12:00:49 Előzmény Cafee.
(8034/9141)
Ez valószínûleg a király hálószobája (a trón a trónteremben van), azt gondolták, kényelmesebb egy ágy, mint egy fotel :) Hát nem, ezen csak feküdni lehet.
Neki nincs egy tárgyaló helyisége, asztallal, székekkel, mint mindenki másnak? Vagy ez a Po Eun olyan indiszkrét, hogy folyton a hálószobában zavarja?
Mondjuk két fotel is megtette volna ...
Cafee. 2017 febr. 16. - 10:37:04
(8033/9141)
En meg ugy emlekszem, hogy tancosno volt.
K. Judit 2017 febr. 16. - 10:15:54
(8032/9141)
Félreérti Po Eun a hazaszeretetet szerintem. Nem arról van szó, hogy lenyírják a félszigetet és elsüllyesztik, vagy továbblökik az óceánban, és a hegyeket sem akarják eltolni, a folyókat eltéríteni, csak másik uralkodó dinasztiát akarnak Samgongék - persze a újragondolva a szerepüket. A hazáját szeretheti még ezek után is, az emberek is ugyanazok maradnak (ill. egy idõ után a leszármazottaik).

A Wangok elõtt is voltak más dinasztiák, az ország - nagy része - ugyanaz maradt ... A megszállottság gyógyíthatatlan, viszont veszélyes, ebben az esetben nem lehet túlélni.