Cafee. 2017 jan. 16. - 21:21:20
(7811/9141)
Buntudata van, de hogy ez miert abban csucsosodik ki, hogy nem szerethet senkit, azt meg nem tudtam megfejteni. Mert az magyarazat Bangwon visszautasitasara, hogy nagy kozottuk a tarsadalmi kulonbseg, de hogy a batyja hogy jon ide? Azt hiszi, hogy mar valoszinuleg meghalt.
K. Judit 2017 jan. 16. - 21:18:21
(7810/9141)
Ok, emlékszem.
Most folytatom a 13-ast, sokszor nézem így, részekre bontva.
Holnap jöhet a 14-es?
Cafee. 2017 jan. 16. - 20:36:50
(7809/9141)
Az a jelenet ugrott be neki, amikor a batyja az ujjara tett piros festeket es a baratnoje homlokara nyomta az unnepsegen, igen a megeroszakolas elott. Aztan jol leuvoltozte a batyja fejet, hogy miert nem vedte meg a baratnojet, inkabb halt volna meg.
K. Judit 2017 jan. 16. - 19:50:33
(7808/9141)
Jó szövegek vannak, de szerintem még sokkal több ilyen lesz. Érdemes lesz nagyon figyelni a szöveget.

Nem tudom, mi ugrott be Boo Yi-nak, amikor elszaladt, hirtelen otthagyta BW-t. Felrémlett neki egy arc, vagy az övé, vagy a lányé, akit megerõszakoltak, és egy véres mutatóujj. De nagyon rövid volt ez a részlet, nem ugrott be a jelenet. Mindenesetre errõl az jutott eszébe, hogy az érzelmeit lehetõleg fojtsa el. Talán pont a megerõszakolós jelenet kezdete volt.
K. Judit 2017 jan. 16. - 19:45:26
(7807/9141)
A mait láttam, de egy ideje gyanakszom, mert feltûnõen nem emlékszem az utolsó részekre. Erre sem emlékeztem, persze kitaláltam, hogy most már csak Wangju eunuchjától tudhatja meg Nyang a kerek történetet a gyerekrõl. Még a kopasz is tudhatja, hogy a gyerek nem halt meg, de a történetet összerakni csak az általunk Jukbang néven ismert eunuch tudta.
Arra se emlékeztem, hogy Togon mennyire gonosz lesz például Mahával, még ha érzi is, hogy nem az õ fia, akkor sem engedhetné meg magának.
Aztán Kolta áskálódásai, vagy a császárné meg az özvegy császárné szemét, övön aluli dolgai ...

Egyetlen percig nem tudnék egy ilyen palotában levegõt venni, sem császárnõ/néként, sem hitvesként, sem ágyasként, sem komornaként, pláne nem szolgálóként (hogy még dolgoznom is kelljen a sok szenvedésért :)) Mindenkinek egyetlen hajszálon múlik az élete, és a hatalomért majdnem mindenki elaljasul.

(Egyre emlékszem biztosan, hogy Kolta lesz a Sasok háza álarcos vezetõje. A többire nem.)
Cafee. 2017 jan. 16. - 19:34:17
(7806/9141)
Ez meg milyen igaz, csak az a kérdés, ki mit tart helyesnek
Cafee. 2017 jan. 16. - 19:31:49
(7805/9141)
Ezt már régebben fényképeztem ki, nagyon szépen beállitott kép
Cafee. 2017 jan. 16. - 19:13:24
(7804/9141)
Pedig ma tudta meg Nyang, hogy Maha az õ gyereke, Wangju embere mondta el neki sirdogálva.
K. Judit 2017 jan. 16. - 16:11:44
(7803/9141)
SFD:

Most már a vikin nézem a 13-ast, az elõzõ hely nem volt valami megbízható. Nem tudom kikapcsolni a megjegyzéseket balra felül, néha látom, hogy három-négy különbözõ nyelven diskurálnak a film követõi. Jópofa. A Kalózokat nem sokáig bírtam, még annyi idõ is kár volt érte ... Az viszont most már biztos, hogy az Empress Ki utolsó részeit nem láttam.

Létezhet, hogy a 14. század végén ilyen kényelmes szobák voltak a leggazdagabbak házaiban? A szekrénysor egy titkos bejáratot is takar.
K. Judit 2017 jan. 15. - 18:33:40
(7802/9141)
A 11-es epizód nem volt túl izgalmas, tényleg csak az volt a lényeg, hogy Sambong is rátér a nem túl egyenes útra, félrevezetõ levelet ír.
(A 12-est ha nem ma, akkor holnap reggel nézem meg, tegnap vacakolt az oldal, ahol szoktam nézni, rájöttem, hogy nem jó csúcsidõszakban nézni.)

Most elmegyek kalózokat nézni, Raint majd utána :)