Caffee 2018 márc. 03. - 11:27:57
(9011/9141)
No meg a "Klubban" beszélt az egyik ügyésszel vagy fõügyésszel, akinek a fiacskáját huzta ki a bajból régebben /gondolom ettõl is forgott a gyomra/ és most "viszontszivességet" kért ettõl az embertõl HR ügyében, a beszélgetést persze a féltékeny "barátja" Byeon Woo-Hyun kihallgatja és felajánlja a rendõrségnek segitségét, mert most már kiváncsi az ügyre. Feltételezem, õ is ellenséggé válik.
Érdkees volt látni, mennyire nem érdekelte az ügyészeket Kang, amig nem emlitették meg az apja nevét, utána viszont mindenki azonnal nagyon barátságossá vált, befogadták.
K. Judit 2018 márc. 03. - 11:23:12
(9010/9141)
Én emlékszem, hogy Kevin egyedül maradt talán csak egy percre, és a mozdulatra is, ahogy kiveszi a bigyót talán a visszapillantó tükör mögül. (Nem lennék meglepve, hogy akkor telefonált neki EJ, ezért szállt ki az autóból.)
Kevin asszisztensének ekkorra már híre-hamva sincs. Összetalálkozott Kang autójával a garázs kijáratánál, és Kang volt az erõsebb ...
Caffee 2018 márc. 03. - 11:21:47
(9009/9141)
Vagy HR brossát valaki más tette Kevin kocsijába. De hogyan szerezhette meg?
Amikor Kevin feleségével találkozott és kimentek a mosdóba, rajta volt a bross, direkt figyeltem.
K. Judit 2018 márc. 03. - 11:19:53
(9008/9141)
Ezt azért vágtam ki, mert ez a magyarázat arra, hogy a férj miért hagyta ott az ügyészséget.
Caffee 2018 márc. 03. - 11:19:33
(9007/9141)
Az nekem kimaradt, hogy kiszállt a kocsiból telefonálni HR.
K. Judit 2018 márc. 03. - 11:16:47
(9006/9141)
Egyedül a brosst nem értem, hogy mit keresett Kevin autójában.
Talán Kevin még egyszer akart találkozni HR-rel az éjszaka folyamán, vitáztak, dulakodtak, vagy megint csak csókolóztak, aztán a nõ valahogy kiszabadult a kocsiból, otthagyta Kevint? Aki aztán dühében tovább hajtott, esetleg tovább ivott, míg - vagy saját maga neki nem hajtott egy oszlopnak - vagy a gyilkosai oda nem értek?
K. Judit 2018 márc. 03. - 11:11:14
(9005/9141)
És igen, ezért nem találta a rendõrség nála, illetve sehol a felvételeket, másik zakóban érte a baleset (ill. gyilkosság).
K. Judit 2018 márc. 03. - 11:09:34
(9004/9141)
Kevin fotósa szerintem csak a Thaiföldön készített felvételekért felelõs.
Megpróbálta ugyan követni HR-t a kocsijával, de ebben pont Kang akadályozta meg, a pasi végleg lemaradt.

Amikor egyszer HR kiszállt a saját kocsijából telefonálni (nem tudom, ki hívta), akkor Kevin maga tette saját zsebébe HR kocsijának a felvételeit, de ahogy hazament, összebalhézott az asszonnyal, dühében levette a jegygyûrûjét és elviharzott, akkor szerintem megfeledkezett a levetett zakójában lévõ felvételekrõl.

Azokat sokkal késõbb EJ találta meg, õ játszotta le és õ kezdte el késõbb árulni (azt hiszem meg akarta mutatni Kangnak, de õ inkább titokban nézte meg, és remélem, meg is semmisítette a kocsi felvételeit).

Mindenesetre az a bizonyos csókolózás közbeni párbeszéd annyira bántotta (a férjemre szükségem van), hogy még a telefonját is kikapcsolta és elment inni.
Caffee 2018 márc. 03. - 10:56:30
(9003/9141)
Ne kattints rá, mert óriási lett a kép, pedig lekicsinyitettem, nem értem, eddig nem lett ilyen hatalmas a kép.
Mellesleg ritka, hogy a kocsi ilyen koszos lenne, minden kigördülõ kocsi csillog-villog.
Caffee 2018 márc. 03. - 10:54:06
(9002/9141)
Ez pedig a parkolás, itt két kocsi fér el egy helyen a süllyesztõ, emelõ segitségével, a képen látható, hogy még kisebb házaknál is kint van a lépcsõ.