Cafee. 2016 dec. 17. - 01:01:51
(7731/9141)
Nem is tudtam, hogy napkozben is megy a Yi San, ma lattam eppenazt a reszet, amikor Yeongjo eppen megbocsat a fiatal felesegenek, aki mar ki tudja hanyadszor YiSan eletere tort. Csopogos zenei kiserettel a hatterben elnezest ker emiatt Yisantol es pont neki vallja be, hogy nem volt szive halalra itelni a kiralynet, mert szegeny nem kapott eleg odafigyelest, szeretetet,hat logikus, hogy meg akarta szerezni a hatalmat...Hogy van kepe ennek a ven hulyenek az erzelmekre hivatkozni, mikor a sajat fiat, Sadot pedig kinyirta a rizsladaban.
K. Judit 2016 dec. 16. - 21:12:56
(7730/9141)
Nekem nagyon nehéz volt a kis Güm után vénnek látni Sukjong és DY fiát, szóval ahogy már régebben írtam, nincs átmenet a két (általam ismert) karakter között. Ezért lett volna jó Gümöt fiatalként, vagy legalább középkorúként is ismerni.

De ami Sadot illeti, nincs bizonyítva, hogy ártatlan volt. Legalábbis azok szerint az oldalak szerint, amiket akkoriban olvastam, amikor ezeket a sztorikat néztük. Még egy olyat is láttam, ahol azt írták, hogy Sado gyilkolta az udvarhölgyeket, nem részletezték a kegyetlenkedéseit, de állítólag nem volt százas. Azóta talán felfedeztek már újabb adatokat, én még itt tartok. (Hogy a történethez milyen indokot találtak ki akkoriban, az a forgatókönyvírón múlik.)
A kínzási és kivégzési módszereket sem valószínû, hogy maga a király találta ki, ezek bevett gyakorlat szerint történhettek.

Eszembe jutott már, hogy vajon ezek a történelmi (+fiktív) drámák vajon a mostani gyerekekben helyre vannak-e téve valahogy, vagy õk is úgy gondolnak valamelyik királyra, mint ahogy mi Taejo-ra, Yi San-ra, Injo-ra, vagy éppen Bangwonra .... Vizsgán nem biztos, hogy elfogadják :)
Cafee. 2016 dec. 16. - 20:50:11
(7729/9141)
Nem is tudtam, hogy napkozben is megy a Yi San, ma lattam eppenazt a reszet, amikor Yeongjo eppen megbocsat a fiatal felesegenek, aki mar ki tudja hanyadszor YiSan eletere tort. Csopogos zenei kiserettel a hatterben elnezest ker emiatt Yisantol es pont neki vallja be, hogy nem volt szive halalra itelni a kiralynet, mert szegeny nem kapott eleg odafigyelest, szeretetet,hat logikus, hogy meg akarta szerezni a hatalmat...Hogy van kepe ennek a ven hulyenek az erzelmekre hivatkozni, mikor a sajat fiat, Sadot pedig kinyirta a rizsladaban.
K. Judit 2016 dec. 16. - 16:55:52 Előzmény Cafee.
(7728/9141)
K. Judit 2016 dec. 12. - 12:20:58
(7727/9141)
Nekem sem.
A Café Prince-es fiú még 7-8 évvel ezelõtt elment ...
Látnom kellett volna a Dating Agency: Cyrano-ban is, de nem emlékszem rá.
Szóval alma.
Ne nagyon keress most más filmet, még azt sem tudjuk nézni, amit már elkezdtünk :))
Cafee. 2016 dec. 12. - 12:07:58
(7726/9141)
http://asianwiki.com/Goblin_(Korean_Drama)

A másik fõszereplõ, a My Girl-bõl vagy a Hotel King-bõl, hát nem is tudom, õ is népszerü, a Hotel Kingben szörnyü volt, ill. hát nem volt egy jó szerep.

Nekem egyikük sem jön be.
Cafee. 2016 dec. 12. - 12:03:54
(7725/9141)
Ez az, én tuti nem nézem
Már most elhalmozták ajánlatokkal a fõszereplõt, Goong Yo-t, akit én láttam a Coffe Prince-ben és a Big-ben, utóbbi rossz.
Cafee. 2016 dec. 12. - 10:37:27
(7724/9141)
Én az 5. részt láttam. De benne vagyok, folytassuk januárban, viszont dec.16-tól kezdõdik a Hwarangs, belekezdhetünk, az nem lop el sok idõt, csak heti két órát.
Megy egy baromság két ffi fõszerepével valami G-vel kezdõdik a sorozat neve, nagyon dicsérik, belenéztem, ...hát lehet, hogy nem az én müfajom, majd rákeresek, mi is ez.
K. Judit 2016 dec. 12. - 10:27:31
(7723/9141)
A 7. következne. Már 10 percet láttam is belõle :)
Cafee. 2016 dec. 12. - 10:14:47
(7722/9141)
Hol tartasz?