K. Judit 2016 dec. 02. - 21:48:27
(7691/9141)
Én késõbb sem fogok tudni minden szereplõt megkülönböztetni név alapján. Tehát sajnálom, de ha valakirõl "csak" beszélnek, nem fogom tudni. Örülök, ha a vezetékneveket megjegyzem, bár ...

Hongot - a tanárukat - valószínûleg megdolgozták/megvesztegették.
Cafee. 2016 dec. 02. - 21:22:28
(7690/9141)
Sztem a király alatt a kormányt értik, mert amikor sztem uazt a kérvényt kirakják a falakra, már a kormányt emlitik.
Egyébként tényleg U - király ül a trónon, de valószinüleg az lehet a kellemetlen a tudósurak szervezkedése miatt Inimnek, hogy leleplezik a kormányban a mesterkedéseit.
TEhát magyarul, nem a királytól fél. Asszem csak Choitól tartott.
Elég zavaros ez az eleje, lehet, hogy késõbb, mikor már tisztában vagyunk a szereplõkkel, érdemes lesz visszanézni, bár lehet, nincs akkora jelentõsége.
Cafee. 2016 dec. 02. - 21:15:43
(7689/9141)
Akkor azért volt olyan ismerõs.
K. Judit 2016 dec. 02. - 20:59:25
(7688/9141)
A Gil Yoo-t, Gil Tae Mi fiát játszó színész szerepelt a Frozen Flowerben (2008-ban).
(Õt nem, de az arckifejezését jól ismerem.... )
K. Judit 2016 dec. 02. - 19:50:54
(7687/9141)
Lehet, hogy ikrek, bár ötven rész alatt még akár változhat õ is ekkorát :))?? Például ha meghal Inim, lehet, hogy földönfutó lesz belõle .... Bár nem olyannak nézem, aki ne élne meg a jég hátán is. Csak egy másik pénzes uraságot kell keresnie, vagy nyitnia kell egy "teaházat"...
K. Judit 2016 dec. 02. - 19:46:24
(7686/9141)
Nemrég kezdtem, de már ott elakadtam, hogy a tudós diákok milyen királynak írták a levelüket (amit ez a fura madár ellopott).
Tudtommal nemrég ölték meg Gongmint (ez a madárszerû alak meg megölte egy párbajban a gyilkosát, a királyi gárda vezetõjét). Akkor most kinek írogatnak?
Ha jól emlékszem az 6-8 éves "U" király van kinevezve, de helyette megint csak ez az Inim fog uralkodni. Nem?
Tehát a levél így is úgy is Inimhez fog kerülni.... (minek kellett ellopni?).
Cafee. 2016 dec. 02. - 19:23:42
(7685/9141)
Ez a Gil Tae Mi érdekes figura, a képes szereposztásnál van egy hasonló nevü arcu pasi, akit uaz a szinész alakit, biztosan ikertestvéreket alakit vagy ki tudja.
Cafee. 2016 dec. 02. - 17:45:26
(7684/9141)
Azt sejtem, hogy Hong In BAng szégyenkezik de titkolja, hogy bizony õt is megtörte a kinzás, árulóvá vált, talán ezért is engedték szabadon?
Szóval akkor van egy apa, LSG, aki a barátját lenyilazta, ezért zsarolható, van egy Hong In Bang, aki valamit vagy valakit elárult és ezért már erkölcsileg nem az a tiszta ember, mint elõtte, s Bangwon, akit megaláztak, rákényszeritették elvei feladására /elégette az irományt/ és ezért bosszut is állt. Ja és még van két ember a tudóspalánták között, az egyikük öngyilkos lett a homlokára irt tetoválás miatt, a másikuk pedig elmenekült, de már nem mert azok ellen vallani, akik elégettették vele a könyvet.
Árulások és kompromisszumok tömegével találkozhatunk már az elején.
Cafee. 2016 dec. 02. - 17:36:50
(7683/9141)
Lehidaltam két dologtól is, Bangwon korán kezdte a bosszuállást és ujabb csalódás BangWon számára szuzunyim Hong In-Bang. Ez utóbbit nem is egészen értettem, önként ajánlkozott fel a legjobb kardforgató Gil Tae Minek, hogy kinyirja azokat, akik egyébként Gil Tae Minek dolgoztak, hogy aztán megvádolhassák Baek Yoon fiát, hogy Baek Yoont zsarolva, GTM megszerezhessen birtokokat?
Hm, és ehhez miért volt partner szuzunyim Hong In Bang? Most hirtelen nem látom át, pedig biztosan megvolt az oka erre.
Cafee. 2016 dec. 02. - 17:26:31
(7682/9141)
Nini, egy Temur, itt mint Choi.