bori4 2016 nov. 18. - 11:28:36
(7641/9141)
Tavasszal a KHT-ban vetítettük és sokat beszéltünk róla, biztos benéztetek Teguval, csak elfelejtetted.

Amellett, hogy igen érdekes politizálós, agyalós sorozat, amire figyelni kell, az OST-ja sem mindennapi - kb. EK-féle... :)))
Egy-két "arc" és színészi teljesítmény is emlékezetes.... többek õ zseniális volt :)))
Rhu Barb 2016 nov. 18. - 11:19:00
(7640/9141)
Most meg kellett néznem, hogy tééényleg 50 rész volt?
Nem azért, mert nem hittem Neked, de 36-nak tûnt.

Én a közepe felé meg is állapítottam, hogy most már tudom, miért nem csípem már egy ideje a csoszon-kori drámákat...
Korábbi véleményem találkozott is a drámával.

Choi tábornok pl Temür lesz.

Szóval végig komoly ideológiai és taktikai csata megy.
Nem untam, most így emlékszem. :)
K. Judit 2016 nov. 18. - 11:09:48
(7639/9141)
Megnéztem reggel az asianwikin, Bangwont (Taejongként is) inkább utáltuk a legtöbb filmben.
Azon nevettem, hogy DY apja lett LSG.
A szereplõket nagyjából ismerjük.

Sajnos kicsit idegenkedem az 50 részes sorozatoktól, de ez most a témája miatt érdekelne.
Rhu Barb 2016 nov. 18. - 09:08:54
(7638/9141)
Szóljatok, ha kíváncsiak vagytok, ki-ki... :)
Rhu Barb 2016 nov. 18. - 09:07:40
(7637/9141)
Six Flying
Sambong (Drámakirály)= Jeong Do Jon= A mély gyökerû fában látott ideológia megalkotója.
Teljesen másként mutatják be, mint a TGS-ben.
LSG szerepe kevésbé hangsúlyos.
Én konkrétan utáltam Bangwont ( Yoo Ahin) a Six-ben.

Nagyon jó dráma, akár többször nézõs.
Biztos követem majd, ha nézitek.

A mélygyökerû fa a Six folytatása.
Számos szereplõt látunk abban, rövidebb- hosszabb ideig.
K. Judit 2016 nov. 17. - 10:14:26
(7636/9141)
Ja, fõleg Lee Min Ho miatt lehet, õ ha semmit nem csinál akkor is imádják. Talán a BoF miatt, nem tudom. Lehet, hogy tévedek, valamelyik nap próbáltam a dramabeans-en kutakodni, hogy vannak-e kosztümösök, és milyen a nézettségük - úgy látom, most épp nincs egy se, a Moon-os filmek is befejezõdtek. Lehet, hogy valamit kihagytam.
(Egy mai dráma tarol 30%-okkal, valamilyen szabó van a nevében, de gondolom mai drámát nem akarunk nézni, legfeljebb ha óriási siker marad, vagy lesz, utólag.)

De nyugodtan válassz, nekem mindegy. Úgy rémlik, egy hasonló mondatot már leírtam, de valahogy eltûnt. (Néha észreveszem, hogy az utolsó javítások eltûnnek.)
Most (kitolok velük) direkt várok egy kicsit, aztán küldöm el :))
K. Judit 2016 nov. 17. - 09:59:44
(7635/9141)
Togon már most olyan, hogy legszívesebben elsírnád magad, milyen élete lesz szegénynek.
A király jó fej, pont az ellenkezõje, magabiztos, telve van önbizalommal, hivatástudattal, nemzeti öntudattal - ha már most egymáséi lehetnének Sunjanggal, maga lenne az unalom :)))))
K. Judit 2016 nov. 17. - 09:55:33
(7634/9141)
igen, a TGS-ben a látnok szerepével rá várt a rendezõ egy évet. Utána választotta Ji Sangot.
Szerintem a látnoknak kellett volna a fõszereplõnek lenni, a címe is azt mutatja, sajnos a történet "spirituális" oldala kissé el is sikkadt.
Jól indult szerintem, jó volt a Gongmin, aztán az In-im vonal, de valahogy tényleg a lényeg kimaradt. A nõi szereplõk, sem a süveges lány, sem a boszorka, sem a másik (akit aztán le is csuktak kábítószerrel való visszaélés miatt), nem remekelt. Kivétel ennek a szereplõnek a fiatal változata volt, a látnok anyja (valami énekesnõ, kapott is érte - szinte egyedül a filmbõl - egy díjat). Meg a lány, akit banyának hívtunk ... a neve miatt, Ba-nya.
De mindegy is, csak meg akartam indokolni, hogy miért vagyok kíváncsi Ko Soo-ra, és hogy tényleg ennyit számít-e egy szereplõ kiválasztása, ill. a lemondás róla.
Cafee. 2016 nov. 17. - 08:39:03
(7633/9141)
Most olvasom, hogy rekordot dontott a The Legend of the Blue Sea elso epizodjanak nezettsege 16.4 % lett, a ket foszereplonek koszonhetoen.
Azt hiszem 20 reszes lesz, nem tudom eleg- e az alaptortenet 20 epizodra, talan ha ket idosikban jatszodik, igen.
Cafee. 2016 nov. 17. - 01:24:03
(7632/9141)
Ko Soo:
Ugy érted, a TGS-ben ? Ott sztem egyértelmüen JJH volt a központi figura, a látnok szerepe elsikkadt. Lehet hogy azér nem vállalta, mert neki sem tetszett a süveges lány?
:)))