Cafee. 2016 nov. 17. - 01:17:58
(7631/9141)
Hwajungból sok volt az 50 rész, talán ez volt a nagy hibája.
Az Empress Ki-ben Taltal volt a kedvencem, azt a hangot nem tudja visszaadni senki:))
Cafee. 2016 nov. 17. - 01:14:29
(7630/9141)
Ja és köszi a linket, valahol olvastam hogy meddig nézhetõ vissza az Empress Ki , asszem a topikjában irta találn Ljerk.
Ma a felét láttam, szenzációs a kissrác, lesöpörte szegény Joo Jin-Mo-t, persze jó a szerepe.
Cafee. 2016 nov. 17. - 01:08:53
(7629/9141)
Rákerestem a szinészre és nem ilyen ronda a foga. Akkor pedig nem értem, miért nem tudtak találni neki valami mást, ami taszitóvá teszi.

Inkább a Flower in Prisont néznéd mint a 7 FDragons-t?

A Hwarang decemberben kezdõdik, azt is megnézném, bár a forgatókönyviróról semmi érdemlegest nem lehet megállapitani, igy nagy elvárásaink nem lehetnek. Inkább belenéznék az elején, aztán kiderül.

Ja, jut eszembe, nem is a DongYi-t nézem már, hanem a YiSant, na itt a kisGüm olyan raplis öregember, kimondottan idegesit, ahogy folyton leckézteti ezt a szerencsétlen Yisant.
Songjon is egy rakás szerencsétlenség, soha nem haragszik, amikor kihasználják vagy megalázzák.
Yisan felesége is megjelent már, emlékszem, hogy felhuztam magam azon, amikor megkérte Songjont, segitsen neki gyömbéres sütit késziteni, a segités abból állt, hogy az elejétõl a végéig Songjon dolgozott a süteménnyel, õ meg csak nézte. Aztán Yisan anyjának azt mondta, hogy õ készitette.
K. Judit 2016 nov. 16. - 23:52:59
(7628/9141)
Igen, a Chunoból. Hát ha szándékosan ilyen, akkor nem szép látvány. Egy színésznek pláne adnia kéne ilyesmire.

Az Empress Ki kicsit bonyolultabb (történelmileg), de százszor jobb a Hwajungnál. Ahol néha úgy éreztem, szándékosan le van lassítva minden. Egy párbeszéd sincs, amit befejeznek, elhangzik ugyan egy kérdés, de aztán csak néznek egymásra sokáig ... és jön a vágás. Engem kifejezetten türelmetlenné tett. És azokat a jeleneteket is hanyagolni kéne már, hogy "Felség, kérjük gondolja át még egyszer ...", ezt hússzor elismételve. Mindent egybevetve szerintem a Hwajungot is meg lehetett volna oldani jóval kevesebb epizóddal, talán kicsit mozgalmasabban. Sajnos a két fiatal fõszereplõnek szinte alig jutott jelenet, valahogy a karakterük egy kissé ellaposodott ... Hongra és Kis Kangra gondolok. A miniszterek is csak rontották a levegõt... Az alkirály (?) például sokkal érdekesebbre sikeredett (In-im a The great seerbõl), sõt, még Kang apja is, bár õt egyértelmûen lehetett utálni.

Jobbnak ígérkezik az Empress Ki, én is sokat felejtettem már, szerintem nem is lehet egy ötven részes sorozatból minden egyes epizódra emlékezni. Erre azért jók az ismétlések. Végre már rájöttek, hogy a gyerekkorra nem kell öt részt pazarolni, föl lehet nõni az elsõ epizód alatt is :)) És hát a zene baromi jó, még mindig futkos az ember hátán a hideg, amikor jön Temur belépõje. A magyar hangjával egyelõre nem annyira félelmetes, mint az eredetivel, de majd talán késõbb. És a lírai betétek is szépek lesznek, arra emlékszem. Taltal hangja nem jön vissza, de a karakteréhez illik a magyar, nincs vele baj, Bayan nyersessége is átjön, de a legjobb hangja Wang Yoo-nak van (kár, hogy Ashton Kucher már kicsit elcsépelte). A békára leszek még kíváncsi, ha az õ hangját is cincogósra veszik, az agyonüti majd a szerepét, amilyen kicsi és vékonyka, annál erélyesebb, ellentmondást nem tûrõ a személyisége, nehéz lehetett hozzá jó hangot találni. Reméljük a legjobbakat. És jön még a türk lány is, ugye, akit nagyon bírunk, szóval jó lesz ez.

http://asianwiki.com/The_Flower_in_Prison

Egész jó a nézettsége a The flower in prisonnak, látom, 51 részes, de kíváncsi lennék már a Ko Soo-ra. (Neki szánták annak idején a látnok szerepét, vártak rá egy évig, majd nem vállalta el .... :)) Meg is látszott a sorozaton és magán a látnokon is, hogy nem talált egymásra a másik színész és a karakter.. Azóta vagyok kíváncsi erre a Go vagy Ko Soo-ra. És az a fiú is játszik benne, aki a TGS-ben Lee BAng-wont játszotta (a késõbbi Taejong királyt). Persze majd még beleolvasok ismertetõkbe.
Cafee. 2016 nov. 16. - 21:22:34
(7627/9141)
Itt a rosszfogu
Ismerõs, ugye?
Cafee. 2016 nov. 16. - 21:19:21
(7626/9141)
Ismetlik a Hwajungot, most mar jobban raerek, igy most nezem, ha eszembe jut. Dobbenetes, h mennyire nem emlekszem mar egyes reszletekre.

Keresgeltem, mit kellene nezni, a 6 Flying Dragons jonak tunik, csak hosszu, ami engem annyira nem zavar, de asszem teged igen.
Ja es ma beleutkoztem egy sorozatba, csak ugy nosztalgiabol Lee Min Hoval a foszerepben Llegend of the Blue Sea a cime, ma kezdtek, sztem valami giccses szerelmi tortenet lesz. Jatszik benne a rosszfogu, akinek most is gusztustalanok a fogai, lehet h valojaban is ilyen? Ja es a foszereplono, a sellolany pedig a Csillagfiu szerelme, birom azt a szinesznot
K. Judit 2016 nov. 16. - 19:47:39
(7625/9141)
OFF:

Ez pedig Sting, 3 napja a párizsi Bataclan-ban adott koncertet (az egy évvel ezelõtti terrortámadás évfordulóján):

https://www.youtube.com/watch?v=TRcy39Ffan8
K. Judit 2016 nov. 16. - 19:28:11
(7624/9141)
Úgy látom élvezi a szabadságát, láttam sporteseményeken, fesztiválokon, tévéshowkban, most utazgat...
K. Judit 2016 nov. 16. - 19:23:37
(7623/9141)
JJH megint vonatozik. Csak most nem Kagoshimába, és egy másik társasággal, az SRT-vel.
(CF)
K. Judit 2016 nov. 16. - 19:20:41
(7622/9141)
OK, a Hwajungnak már vége, a DY-t sajnos nem látom, de az Empress Ki-t itt megnézheted, én is most fejeztem be a mait:

Itt regizni kell: http://www.sorozat-barat.club/video/series/1854/A_csaszarsag_kincse_online_sorozat

Ezt a topikról hozom (KF-tõl): " Ezt a mûsorújságot kell behozni, kiválasztod a napot, amelyik részt megnéznéd, megkeresed a film címét, ráklikkelsz, és ott van a videó indítása gomb. http://www.mediaklikk.hu/musorujsag/" Azt hiszem, ez csak pár napig érvényes.