K. Judit 2016 nov. 05. - 16:55:17
(7601/9141)
Kínomban találtam ki, így utólag elég hajmeresztõ, nem is biztos, hogy õ maga tulajdonos volt és az sem, hogy nem rendelkezett, amikor már régóta tudta milyen beteg .... mindenesetre manapság annyira bonyolultak a jogi dolgok is, hogy akár jó a következtetés, akár nem, soha nem tudnánk meg az igazságot. (Lásd újságeladások stb.)

Mindenesetre valakinek marhára fájhatott a foga a sok klikkre, a k-drámák "megtekintés" számaira ... Jól jöhet.
Cafee. 2016 nov. 05. - 16:44:41
(7600/9141)
Ujra kellett regelnem egy nevet, most mar ezt tartom meg, felhuztam magam en is, raeroltetnek az emberre dolgokat, amit nem akar.
Eza magyarazat eszembe sem jutott, de elkepzelheto az is.
K. Judit 2016 nov. 05. - 14:37:02
(7599/9141)
De ha már itt vagyok, fölteszek egy dalt, amit kb. egy hete dúdolok magamban anélkül, hogy sikerült volna rájönnöm, honnan ismerem. Még más zenék sem tudták kitörölni.
Aztán valamiért elkezdtem gyanakodni, hogy valamelyik dráma betétdala, na de melyiké? Letöltve nem volt, pedig nagyon tetszik.
Talán annyira új lehetett, hogy még nem volt letölthetõ verzió, amikor elõször megjelent? Ez gyanús volt, végiggondoltam mint nézhettem legutoljára. Végül beugrott, hogy mintha egy japán pasi énekelte volna. Sorra vettem a legutóbbi filmek zenéit, elõadóit, és nagy nehezen meg is találtam. Kb. egy éve hallhattam utoljára:

Még mindig nem jött helyre a kapcsolat sem, lehet, hogy nem tudok linket csatolni? A YT-ra is be kell jelentkezni. Délelõtt még nem kellett.

https://www.youtube.com/watch?v=Sx3KCIIjEtc&list=RDSx3KCIIjEtc

(Azt hiszem olvasni a legkevésbé bosszantó.)
K. Judit 2016 nov. 05. - 14:19:25
(7598/9141)
Nem tudom, ennek a kavarásnak van-e köze ahhoz, hogy a Port.hu alapítója (írnám a nevét, de keresni sem tudok, annyira totál szar a kapcsolat is) meghalt? Ja Veszelovszky Zsolt. Linkelném Uj Péter búcsúzó cikkét róla, de persze nem tudom.
Vagy csak én gondolom, hogy valaki gyorsan rátette a kezét, beolvasztotta a saját birodalmába az egész adatbázist, ránk kényszerítve a többi termékét is? Én például azért nem tudtam visszajönni, mert utálom az ilyen kényszer-regisztrálásokat, meg a „csomagokat” is, szerintem mindenki el tudja dönteni, melyik oldal érdekli. Legtöbbször azt írta, van már ilyen felhasználó, de mégsem engedett be. Nagyon nehezen sikerült, pedig már el is fogadtam, sõt már az elõnyeit is kezdtem egyre jobban értékelni ..... aztán váratlanul egyszer csak beengedett.

(Úgy látom, a beengedés is csak eseti, újból és újból jelszóval kell belépni.)
K. Judit 2016 nov. 03. - 12:30:47
(7597/9141)
Tetszik, hogy el akar bujdokolni a forgatókönyvíró a W ekkora sikere láttán :))

Viszont mondott nekem újat is, az egyik: nem gondoltam volna, hogy csapatban dolgoznak (bár logikus), a másik pedig, hogy nem sejtettem, mennyire kell nekik (az íróknak is) a visszajelzés.

Abban a képzelt tudatban kritizálom sokszor a drámák végkifejletét, a néha erõltetett happyendet, vagy a túlságosan bõ lére eresztett utolsó részeket (telis-tele flashback-kel), hogy az egyedülálló "élõben felvett sorozat" szokás kialakulása elsõsorban valószínûleg a producerek kapzsiságának, ill. kockáztatni nem akarásának köszönhetõ. Most elmondta, hogy az alkotóknak is éppoly fontos a visszajelzés, egy 16 részes drámát már nagyon nehéz enélkül megírni. És a nézettségi mutató sem csak és kizárólag a tévécsatornák legfõbb istene, ahogy korábban képzeltem, hanem az alkotóké is, hiszen a következõ munkájukat is el kell tudniuk adni. Ilyen egyszerû. Illetve ilyen bonyolult.

(Mondjuk azt azért megkérdeztem volna tõle, hogy a Nine sikere után mégis miért volt olyan nehéz eladni a Három testõrt - remek fõszereplõkkel, még egy popsztár is volt köztük -, miért csak egy kábelcsatorna vette meg, ahol a nézettség szinte kimutathatatlan. És ha ezt mindenki tudja, akkor miért nem vállalták mégis a folytatását - hogy megint csak ide lyukadjak ki.... Ha nulla a nézettség, akkor nem mindegy, mit adnak?)
K. Judit 2016 nov. 03. - 08:34:17
(7596/9141)
Köszi, ezt én is meg akartam keresni.
Tegu 2016 nov. 02. - 22:34:50
(7595/9141)
Tegu 2016 nov. 02. - 19:01:11
(7594/9141)
Ezt pedig nem tudom megszokni, ez tényleg tetszik a lányoknak?
Mert ok, azt tudjuk, hogy a lányok cicáskodnak, s minél nyafogósabbak, annál jobban bejönnek a srácok egy részének. De hogy fiukkal tegyék ezt a szerelem jegyében, szerintem halál ciki.
K. Judit 2016 nov. 02. - 09:55:03
(7593/9141)
Találtak két sikerre számítható fõszereplõt és erre építették az egészet. Már hónapokkal korábban olvastam cikket arról, hogy készül, a forgatókönyvíró neve is garancia kellett hogy legyen. A tinik lehet, hogy zabálták, bár én csak kevés kritikus kommentet láttam, ami nem jelent semmit.
Ennek is csak a legeleje lehetett kész, a többi "kényszer", nyilván sürgették, hogy adásba kerülhessen már a nyáron. Ami nem kis dolog, késõbb talán valamelyik fõszereplõ már nem ért volna rá. (Így volt a Három testõrrel is, egy héten belül szétszéledtek a szereplõk a szélrózsa minden irányába, miután a sztori folytatását a TvN nem tudta garantálni.)

A fõgonosz szerintem ügyész volt korábban, már akkor is indokolatlanul agresszív és rosszhiszemû. Tényleg nem ártott volna kicsit bõvebben kifejteni, hogy miért. (Ilyenkor szokták a sztorit visszavezetni a múltba ... ugye.)

Az apa karaktere sajnos le van egyszerûsítve, hogy a kettõs szerepébõl pont az állandó gyilkolási vágya marad vissza. (Egy másik drámában mélyebbre lehetett volna ásni, ebben pedig talán - a ceruza segítségével - meg lehetett volna gyógyítani ... végül is a ceruzával szinte mindent meg lehetett - volna - oldani ... még egy bejegyzett rendszámú autót is, igaz néha megoldhatatlan volt átkelni az út egyik oldaláról a másikra ... :))
Ja, semmi sem tökéletes.
Tegu 2016 nov. 02. - 09:12:45
(7592/9141)
Ja es tudom, hogy a rendezo atirogatta a forgatokonyvet, de az lenne az erdekes, hogy ennek a sorozatnak hany epizodjat keszitettek el, amit elfogadott a producer es mi volt az eredeti elkepzelese a forg.konyvirononek, mert szamomra ordit a kozepetol, hogy kinlodik es egyre kevesebbet foglalkozik a reszletekkel, ki mikor miert terem egyik pillanatbol a masikba a masik vilagban, egyre keptelenebb magyarazatokat adva erre. Persze, lehet ertelmezgetni, pl az apa " skozfreniajat" tobbfelekepp, a bennunk lakozo jo es rossz harcakent vagy az alkoto es maganember belso harcakent, mit aldoz fel magabol es kornyezetebol az alkotas erdekeben, de egyszeruen ertelmezheto az iro kinlodasanak stacioikent is, amikor mar o maga is belezavarodik, mit is akar happy endinget vagy mi a celja az egesszel.
Ki lehetne elemezgetni a politikussa valt nyomozot vagy mi volt a titulusa az elejen az ellenseguknek, eleg gyenge kis magyarazatnak tunik az hogy foggal korommel kapaszkodik a prekoncepciojaba, azaz abba, hogy Chul a gyilkos, ezert akar bunoket is kepes elkovetni, de valojaban semmi ertelme nincs az egesz sorozatnak a harmatos szerelmi torteneten kivul, amit megint csak ertelmezgethetnenk ugy, hogy ha valamit nagyon akarunk es teszunk erte, az megvalosul, de ezert kar volt az egesz sorozatot megirni. Na mindegy, meg megnezem az utso epizodot aztan felejtheto kategoiaba rakom.