K. Judit 2016 nov. 02. - 08:45:05
(7591/9141)
Engem az új táblagépekkel zavartak össze,

- honnan vette a lány az utolsót,

- és miért nem a srácot rajzolta le rajta, amint egészségesen hazaérkezik ... inkább egy autót rajzolt, amivel megközelítette ugyan a fiút a buszmegállóban, de - mert nem bírt átmenni az úttesten (!???!) - már csak azt látta, hogy elájul (elveszíti az eszméletét, vagy meghal), aztán eltûnik. És ebben a másodpercben vége a képregénynek, mert ami ezek után történik, az már a való világ ...

Pl. hogy Chul félholtra vert barátja véres ingben simán odaugrik hozzá, beemeli Chult az autóba, hogy mielõbb kórházba kerüljön. Talán azért nem láthatta ezt a lány, mert õ ottragadt az út másik oldalán, az meg még a másik világ ... lehetett ... ???

Ja, és azért persze a hároméves börtönbüntetés egy hét alatt letelt. A való világban.
Az apa skizofréniáját még át kell gondolnom ... többek közt.

Mindegy. Ilyet is láttam. (Jó lenne néha egy ilyen táblagép :))
K. Judit 2016 nov. 02. - 08:13:25
(7590/9141)
Kormányátalakítással menekül elõre a dél-koreai elnök

http://444.hu/2016/11/02/kormanyatalakitassal-menekul-elore-a-del-koreai-elnok

"... afféle spiritiszta sámánként is szolgálta az elnököt."
Tegu 2016 nov. 02. - 07:48:52
(7589/9141)
W
Az utolso epizodnal tartok, csak belealudtam, hat mit mondjak, ennel zavarosabb sorozatot meg nem lattam, mondhatnam a tortenet egyre rosszabb lett, most mar csak azert nezem vegig, mert kivancsi vagyok, osszefolyik e a ket vilag, egyebkent 10- es skalan meg az 1 pontot is meggondolnam.
K. Judit 2016 okt. 30. - 09:43:51
(7588/9141)
Tömegtüntetésen követelték a koreai elnök távozását (444):

http://444.hu/2016/10/29/tomegtuntetesen-koveteltek-a-koreai-elnok-tavozasat
K. Judit 2016 okt. 25. - 16:34:59
(7587/9141)
Az egy másik tévécsatornán ment, a KBS2-n.
A W-t pedig az MBC sugározta.

Mindegy is, azt nem bánom, ha a színészeknek csinálnak egy kis csinnadrattát (bár van, hogy "túltolják"), így is szívnak épp eleget. Még az sem baj, ha új díjakat kell kitalálni - láttunk már ilyet ...
Tegu 2016 okt. 25. - 15:33:30
(7586/9141)
Mintha azt olvastam volna, hogy az a vháborus sorozat arat majd, a Descendant of the Sun.
K. Judit 2016 okt. 25. - 11:13:04
(7585/9141)
Szerintem év végén tartják a csatornák a díjkiosztóikat, december 31-én.
Az tuti, hogy a forgatókönyv és a legjobb páros díját el fogja vinni a W.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy nemzetközi porondon is felfigyelnek-e a történetre.
A Nine például nyert nemzetközi díjat, vártam is, hogy biztos készül majd egy amerikai változat, de egyelõre nincs errõl hír.
K. Judit 2016 okt. 25. - 10:52:14
(7584/9141)
Ebben mindenképpen van valami, most pl. a kiszabadult gyilkos diktál, rákényszerítve a fõszereplõt, hogy visszamenjen abba a világba, ahol õ már elvileg nem is létezhetne ....
K. Judit 2016 okt. 25. - 10:49:01
(7583/9141)
Ezek szerint a vége hasonló lesz a Nine-éhoz .... :)))
Remek.

Ha sikerül elcsípned a forgatókönyvet, szólj nekünk is légy szíves. Köszi.
(A Smpin 863 oldalnyi információ van, még az átlapozása is órákat venne igénybe.)
Tegu 2016 okt. 25. - 09:19:31
(7582/9141)
11. részt is megnéztem, olvastam amit irtatok, a forgatókönyvirónõvel készült riportot is. Egyelõre mivel még le vagyok maradva, ugy látom, hogy nem a képregény irja magát, hanem a karakterek maguk kerekednek idõnként felül egy másik akaratán, s a két világ csuszik egymásba. Most éppen a lány ugyan az ajtót "befalazta" de Chul szépen kilépett rajta, mikor meggyógyult, aztán eltünt megint az ajtó.
Chul az elõzõ képregényt olvasta, a folytatását nem látta, pedig azóta át lett már irva, hiszen ezért létezik még.
Itt tartok.

Megjegyzés: Örülnék, ha az apa visszakapná az arcát, szörnyü ez a megoldás ezzel a szakállas elmaszatolt képével.
Mellesleg, a szinész hatalmasat alakit szerintem, annyira más magabiztos karaktert tud varázsolni gyilkosként az apa figurájából, hogy fantasztikus. Remélem, kapott már érte valami dijat.

De azért még megjegyzem azt is, hogy a NIne nagyságrendekkel jobb volt.