K. Judit 2016 júl. 15. - 11:56:19
(7391/9141)
Lee Jin Wook-ot (Nine, Mr. Black stb.) pedig - aki épp ma egy díjátadóra volt hivatalos - egy harminc körüli nõ jelentette fel egy erre specializálódott (police hospital for victims of sexual assault, domestic violence, and other crimes = szexuális bûncselekmények áldozatainak létrehozott) központban.

Persze az állítólagos erõszaktevõ semmit nem tud az egészrõl. Mindenesetre nem vesz részt a mai gálán.

http://www.soompi.com/2016/07/15/actor-lee-jin-wook-accused-sexual-assault-agency-responds/

Ez a fotó szerintem jobb, mint amit a Soompi talált :)
K. Judit 2016 júl. 15. - 00:25:05
(7390/9141)
Ja és a Jackpotot még nem merem elkezdeni, mert félek, hogy akkor nem lesz semmi a tervezett nyári teendõkbõl.
(Pedig a Farkastotem is megérkezett az Antikváriumtól, azt sem merem elkezdeni, valaki mondta, hogy nem lehet letenni.) Látom, te is lassan haladsz, szerintem heteken belül utolérlek :)
K. Judit 2016 júl. 15. - 00:08:44
(7389/9141)
Találtam még egy képet, ezen mindenki rajta van.
K. Judit 2016 júl. 15. - 00:06:25
(7388/9141)
Most, hogy megláttam a nevedet, megint eszembe jutott JJH orra :((

A mai hírek között szép suttyomban megjelent, hogy azonnal kórházba kellett szállítani, a legközelebbibe (!), és azonnal meg kellett operálni. (Kérdezem én, ki az a suttyó statiszta, vagy színész, aki így belevág a másik arcába???) A drámát meg azért csúsztatják, mert a mûtét után annyira meg van dagadva az egész feje, hogy nem lehetne fölvenni ...
A képen jelenet a filmbõl, ill. lehet, hogy ez lesz majd az "ilyen volt" ....
Szóval megint csak ott tartunk, hogy veszélyes szakma. Fõleg abban a tempóban, amit õk diktálnak.
K. Judit 2016 júl. 15. - 00:03:19
(7387/9141)
Igen, szerintem neki ez az állandó munkája. Csak úgy, mint a többieknek, felismerem a Haha nevû alakot, Gary-t, egy lányt, a zsiráfot ... persze a másik kettõt is láttam már, de a nevüket nem tudom. Van egy oldal, ahol ezek mind megvannak, még a Wikipédiának is van egy RM oldala. Ja, és még a Happy together-bõl is a mûsorvezetõ.
Csak felirat után érdemes megnézni, mert a sok röhögéstõl (az õ röhögésüktõl) végképp semmit nem lehet érteni.
Caffe 2016 júl. 14. - 22:02:18
(7386/9141)
A jobboldali a colos zenesz a DonYi-bol?
Caffe 2016 júl. 14. - 21:56:49
(7385/9141)
Jackpot 5. resz
Hat, nekem furcsa, hogy az az ellenseg, aki fel akarja hasznalni az eltitkolt fiut a kiraly ellen, onceluan kinozza es nem rajta, hanem a fiu szerencsejen mulik, hogy nem öli meg. Hat szoval nem rqjzolodik ki egyertelmuen az ellenseg terve. Suki nagyon igyekszik, az ellenseget alakito szinesz, akit mar sok sorozatban lattunk, konyortelen, elszant es folenyes, Jol jatszik, sokat fejlodott, tobbnyire o az ugyeletes gonosz.
http://asianwiki.com/Jeon_Kwang-Leol
K. Judit 2016 júl. 14. - 10:54:39
(7384/9141)
A Running Man 308-as epizódját 17-én 18,30h-kor adja az SBS, a Second to last love két fõszereplõje is szerepel benne. A nõ állítólag eddig még ismeretlen oldaláról mutatkozik be, JJH a vége felé fog szerepelni, de azt hiszem bevágnak majd a korábbi RM felvételeibõl is pár kockát.

(Nem tudni, még az orrsérülése elõtt készültek-e ezek a felvételek, de belenéztem pár cikkbe, és bizony szerepel az ököl, az akció, a kórház, meg a fájdalom szó is ... hogy a "kis hibaelhárításról" ne is beszéljek. Szóval orrba vágták forgatás közben, valószínûleg többször is. És egy hetet csúsznak. Persze nem hiszem, hogy valaha is meg fogjuk tudni, mi történt pontosan, erre vannak a PR-osok egy forgatáson, de érthetõ, hogy nem akarnak felvételeket mondjuk dagadt orral. Nem lennék a helyében annak sem, aki megütötte, egy színész leginkább az arcából él ...)
K. Judit 2016 júl. 12. - 01:06:12
(7383/9141)
Csak annyival tudok többet az AsianWikinél, hogy 20 részes lesz, már nem nagyon emlékszem, mikor kezdtek forgatni, de tényleg nem túl rég.

Nem tudom, mekkora sikere volt az elõzõ három japán feldolgozásnak, valami biztos van a történetben, ha már negyedszer állnak neki.... legfeljebb abbahagyom ...
Nem bánnám, ha vígjáték lenne, vagy lenne benne legalább valami kis humor.

http://asianwiki.com/Second_To_Last_Love_(Korean_Drama)

Van már két nem valami jó minõségû elõzetes.
Tegu 2016 júl. 11. - 23:45:34
(7382/9141)
Ez hihetetlen, mar el is keszult? Hany reszt forgatnak le egyszerre?