K. Judit 2016 júl. 11. - 16:09:23
(7381/9141)
Július 17-én a Running Man viszont nincs lefújva, bele lehet lesni, bár feliratot mindig csak jóval késõbb készítenek hozzá.
(Én eddig kettõt láttam, azok szórakoztatóak voltak.)
K. Judit 2016 júl. 11. - 16:05:07
(7380/9141)
Ha valakit érdekel, a Second to last love bemutatóját elhalasztották egy héttel, így csak július 30-án kezdõdik.
A múlt héten meg azt írták, megsérült JJH orra, de ez nem zavarja a forgatást. Most akkor mégis?

(A bicikli kormánya beakadt a nõ táskája fülébe (eredeti kezdés:). Ebbõl a rövid jelenetbõl persze nem lehet megállapítani, ki volt a figyelmetlen/ebb, mindenesetre volt egy kis méltatlankodás.)

https://www.youtube.com/watch?v=Z7akoGP8sB8
K. Judit 2016 júl. 05. - 12:47:52
(7379/9141)
Emlékszem, a KHT-ben DY bátyja ugrott a folyóba, a víz alól készültek is mûtermi felvételek, de a folyóba akkor is legalább háromszor be kellett ugrania a színésznek, míg megfelelõ képet tudtak róla csinálni. Hiába lehet már átfesteni az eget, amilyenre csak szeretnék, a látási viszonyoknak akkor is megfelelõnek kell lenni. Az is szegény majd megfagyott.

Csatoltam itt egyszer egy filmet arról, hogy mi mindenen kell keresztülmennie egy színésznõnek például, aki akciófilmben kapott szerepet. Pont KHJ (Miss Kim, aki legutóbb kettõs szerepet játszott), két napját vették fel, azt hiszem négyen vagy öten voltak, köztük egy kisgyerekes anyuka (aki nyilván nem volt edzésben), egy viszonylag ügyes fiatal csaj, és egy KHJ-nál jóval idõsebb elég sportos csaj. Sírtak, szenvedtek, külön tanáruk volt, nem kímélte õket. KHJ hajszárítás közben ájult el este valami motelszerû szobában, azt hiszem már nem is nagyon ettek, másnap kezdõdött elölrõl minden.
A legtöbb akadályt leküzdötték pár óra alatt, volt repülés, ami nem olyan könnyû, amilyennek látszik, mert a végtagjaidat szépen kell tartanod, szóval nem lehet csak lógatni a lábat, kezet, nagy, látványos terpeszeket kell csinálni, közben lõni ... KHJ nem nagyon boldogult a mélybe ugrással. Már mindenkit maga elé engedett, mire az utolsó pillanatban - úgy, ahogy - le mert ugrani a mélybe (persze bekötve). Sokat sírt. Szóval ha sok pénzt keresnek, megérdemlik.
K. Judit 2016 júl. 05. - 12:33:58
(7378/9141)
Akkora orra van, hogy beleférne az a tölcsér fagyi, amit olyan áhítattal néz JJH pár képpel korábban :)))

Nem nagyon értem ezt a lekezelõ hangnemet sem (persze az egyik JJH rajongó számolt be róla, aki nem feltétlenül elfogulatlan), de arra is emlékszem, hogy LYA ugyanezt csinálta a PÉ forgatásakor. Ugye a rendezõ bele volt totálisan zúgva, éppen hogy csak becsületrendre nem terjesztették fel azért a szerepért, JJH-nek pedig az volt az elsõ sageuk-ja 13 évvel ezelõtt.
Mindenesetre - ha tényleg így volt - õ is megbûnhõdött, mert míg JJH-nek még mindig van 5-7 éve, és bár eget rengetõ nagy filmhez valahogy nem volt szerencséje, de játszani játszik, külföldön is, szóval még nem került a süllyesztõbe. Míg LYA-ról a Bosszú asszonya óta nem hallani.
(Nem mindenki olyan szerencsés, mint ez a majdnem ötvenes nõ ... sajnálom is egy kicsit az elõítéleteim miatt, de ha már öreg, legalább lenne szép ... istenem, abba is hagyom, mielõtt még rám küldenek valami jó kis átkot. Az azért vigasztal, hogy nem vagyok egyedül :))
Tegu 2016 júl. 05. - 12:04:36
(7377/9141)
Egybként azért is kéne megnézni a KIng of dramas-t mert ott lehet látni, mi mindent várnak el ezektõl a szerencsétlen szinészektõl, számomra teljesen érthetetlen, ill. értem, miért nem lehet kaszkadõröket alkalmazni, mert igy olcsóbb és a szinész renoméja is nõ azzal, ha kiderül, hogy õ maga volt a jelenetben.

Emlékszem, mikor a Sillának a BTS-ét láttam, kiderült, hogy Kim Nam Gilt jó kis kaszkadõr helyettesitette, kicsit lehangoló volt, pedig felfogható, miért tudna õ lábbal ijpuskázni:)
Tegu 2016 júl. 05. - 11:57:16
(7376/9141)
Ez a vizbeugrálósdi azért is ijesztõ, mert a szinészeknek tényleg ott kell a vizben fulladozni.
A Jackpotban a fõszereplõ Suki apját is lenyilazták a vizben, ezért van egy olyan gyanum, hogy majd késõbb feltünik megint, mert aki a vizben hal meg, az nem hal meg.
:)
Tegu 2016 júl. 05. - 11:55:27
(7375/9141)
Nekem sem jön be ez a nõ. Milyen rossz lehet csókolózni egy olyannal, aki nem is tetszik..
Emlékszem, hogy törölgették a szájukat a csók után a The great Seer make-jében. A pasi is, a nõ is a hülye süvegében.
K. Judit 2016 júl. 05. - 09:58:02
(7374/9141)
Na jó, itt egy rendesebb fotó a nõrõl.
(Tiszteletlenül írok a Nemzet Nagy Színésznõjérõl, de miért is kellene már nekem is azonnal hasraesnem tõle. Azt írta valaki a FB-on, hogy a forgatási jelenetekbõl kiderül, hogy kicsit lekezelõ a stílusa ... Akkor pedig megérdemli :))
K. Judit 2016 júl. 05. - 09:52:45
(7373/9141)
Van már egy elõzetes, de még nem tudok linket csatolni, a HanCinemán meg lehet nézni.
Mindenesetre megint vízbe kellett ugrania a másik fõszereplõ után, kimenti a vénasszonyt (bocsánat :))
K. Judit 2016 júl. 05. - 09:49:28
(7372/9141)
Ez már a szokásos pénzgyûjtés az Instgr-on, az új film bemutatója elõtti Presse Conference alkalmából a szokásos rizses zsákokhoz, amit aztán rászorulóknak ajánlanak fel. Láttunk már ilyet sokszor.