K. Judit 2016 jún. 30. - 09:37:01
(7361/9141)
Ma 15:05 Dél-Korea (OzoneNetwork)

Az OzoneNetwork csatorna útifilmje, nagyon új, végigjárja az országot - a hanoktól, az ondoltól, a Joseon kortól, a japán invázióktól, a folyamatos újjáépítésektõl, a divatos negyedekig mindenrõl esik szó - sok témát, még a k-drámák szellemiségét is megpróbálja megfejteni ....

Nézzétek meg, én csak belepillantottam most délelõtt, de majd du. nézem meg. Azt hiszem, kb. egy órás.
K. Judit 2016 jún. 26. - 22:24:40
(7360/9141)
Sajnálni éppen nem sajnálom, tulajdonképpen jól áll neki ez a "melo" mûfaj. Csak sírnia kell meg néha nevetnie, az megy neki, a népszerûsége nem szenved csorbát, úgyis fõleg a viszonylag tapasztalt lányok-asszonyok szívét dobogtatja meg. Nem kell lovagolnia, lõnie, már kiszórakozta magát Hong Kongban, ott aztán lõhetett eleget :) Gondolom nem kell majd bokszolnia sem, mint a pályája elején, meg verekednie (Soo c.), futnia, jeges folyóban úsznia (Old garden), repülnie (mint a TGS-ben), tiszta haszon, legalább nem is sérül meg (eddig még mindig megsérült, vagy leégett a fél szemöldöke)... Táncolt már, énekelt már ... mi van még?

Nem mintha temetni akarnám a pályáját, remélem, megtalálják még érdekes karakterekkel, de ha most azonnal be kellene fejeznie, akkor ezekre biztos mind szívesen emlékszik vissza. Kapott díjakat is szép számmal, ahhoz képest, hogy színiiskola nélkül, ráadásul 29-30 évesen kezdte a szakmát, egész jól megoldotta.

(Egyszer egy Mastroianni interjúban, olvastam, hogy az emberek tévednek, ha azt hiszik, hogy a lélektani drámákat, a bizonytalanságot, az örömöt, a fájdalmat stb. a legnehezebb eljátszani. Neki pont a lovaglás, vívás, futás stb. jelentett inkább problémát. Azokat a szerepeket kevésbé is szerette, mert mindig izgult, hogy ne bénázza el.)

Azt becsülöm JJH-ben, hogy mindig készül a szerepére. Nem nagyon tudott táncolni, de egy kínai film kedvéért sokat gyakorolt, biztos szerzett egy tanárt is, és azóta már ez sem jelent gondot. Eljárkált egy íjász klubba pl. a TGS elõtt és addig csinálta, míg tényleg egész jól nem ment neki, szerencsére elég ügyes. A TGS-ben õ lõtt íjjal repülés közben, szóval nem trükkfelvétel volt. Az a film sajnos elég szerencsétlenül alakult, kár érte. A PÉ-ben úgy ült lóra, hogy elõtte még soha nem lovagolt. Szóval szerintem megérdemli, ha néha kap egy könnyebb szerepet.

Bárcsak ne azt a vénasszonyt választották volna partneréül .... :))
Caffe 2016 jún. 26. - 21:32:00
(7359/9141)
Picit sajnalom, dehat ebben a korban mi mast jatszhatna es kulonben is, biztosan jol megfizetik. De azert jol jonne mar egy TGS- szerep, abban lehet kicsit jobbat alakitani, mint a melodramakban sirdogalni,
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:58:53
(7358/9141)
ez meg egy kép a forgatásról
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:57:53
(7357/9141)
Így néz ki (lehet, hogy egy büfékocsi) elõtte asztalokkal.
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:53:11 Előzmény Tegu
(7356/9141)
Nem tudom, még sosem vágtam fel ilyen emeletes tortát. Gondolom felül kezdik, gallérral, nyakkendõvel, aztán tovább.

Itt örökíti meg az ajándékot, amit a rajongóktól kaptak. Láttam az Instgr-on, hogy toboroznak és gyûjtenek pénzt, így tudnak egy ilyen bódét vagy standot felállítani. Az elõzõ sorozatnál is volt ilyen mindkét fõszereplõnek.
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:49:39 Előzmény Tegu
(7355/9141)
Persze felismertünk párat.
De pont most jutott eszembe, hogy ez sem hülyeség. Valószínûleg azért építenek fel egy ilyen új babaházat, mert olyan sok a dráma, hogy nagyon elõre kellene lefoglalni, amire ugye csak ritkán képesek, hiszen néha pár hónappal korábban még azt sem tudják, hogy el tudják-e adni a drámát, vagy sem.

Látszik, hogy nincsenek falak, fából készült térelválasztók vannak, amik polcként is szolgálnak, nyilván jó olcsó fából készül (ami van elég az országban), késõbb meg ki, vagy el lehet adni. Elég egy nagy helyiség és egy vagy két hálószoba. A konyha nyilván nyitott a nappali felé, csak a hálók és a vizes helyiségek vannak elszeparálva.
(Egy olcsó nyaralónak nem is rossz, én még falak nélkül is elfogadnám. Lenne vele egy kis dolog, de az csak idõ kérdése :))
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:33:08 Előzmény Tegu
(7354/9141)
Azaz Güm fiatal korában :)
Pont erre lettem volna kíváncsi, mert csak 8 évesen, aztán 80 évesen láttuk (a Yi San-ban).
Valahol olvastam, hogy - miután a soros özvegy királyné örökbe fogadta, aztán meg a szülei meghaltak - elég bizalmas kapcsolatba került a mostohaanyjával (Sukjong utolsó feleségével).
(Ennek is lehetett valami alapja, különben nem került volna fel a netre, nyilván semmi más utalás, vagy bizonyíték nincs rá. Mint ahogy arra sincs, hogy õ nyírta ki a bátyját, Jang fiát. Szóbeszéd lehetett, amirõl soha nem fogjuk megtudni az igazságot...)
K. Judit 2016 jún. 26. - 18:25:02 Előzmény Tegu
(7353/9141)
Na, úgy látom kezd érdekes lenni.
Tegu 2016 jún. 26. - 16:45:47
(7352/9141)
Trendi:)) Csak hogy kell ezt felvágni és megenni?:)