Tegu 2016 máj. 30. - 16:20:41
(7311/9141)
Sukit lattam elotte egy vigjatekban, mar nem tudom, mi volt a cime, a lany a fiu ikertestveret helyettesitette egy zenekarban, fiunak oltozve, a tortenet a szokasos bugyuta, de szenzacios szineszekkel, na ott Suki nagyon jo volt, a szerepe adta lehetosegeket kihasznalta az utso cseppig. Meg az a lany is jol jatszott, aki halalra idegesitett a Heirsben Lee Minhoval egyetemben.
K. Judit 2016 máj. 30. - 10:51:35
(7310/9141)
Hát mindenesetre a nyár nem nagyon kedvez a drámanézésnek, ilyenkor járnak jobban össze az emberek, ilyenkor utaznak, ilyenkor vannak munkálatok a lakásokban ... szóval tulajdonképpen érthetõ, de azért nem zárom azt sem ki, hogy talán telítõdtünk/tem, de szerintem ez nem a mi hibánk.

(Nem biztos, de talán nem kellett volna ekkora filmcunamit ránk szabadítani úgy, hogy 5-8 év után úgy érezd, mindent láttál már, nem tudnak újat kitalálni. Na persze nem volt kötelezõ :))

Lehet, hogy a Jackpot (aztán a Hwarangok) megütik majd a mércét, de - miután nem sürgõs egyik sem - bármikor elkezdhetõk, mindig megtalálhatók lesznek, bármikor kedvünk lesz hozzájuk. Egyelõre a Jackpot a témája miatt érdekelne, a Hwarangoknál pedig pont az lenne a lényeg, hogy egy jó sztorit körítsenek hozzá, nehogy csak félmeztelen szépfiúk ugrándozásáról (harcmûvészetérõl) szóljon.
K. Judit 2016 máj. 30. - 10:37:46
(7309/9141)
Gondoltam, hogy Suki nem lehet rossz, csak a jóknak bocsátja meg a közönség a botrányokat.
És akármennyire is szép valaki, ha nagyon tehetségtelen, nem jut túl sok jó szerephez.
Tegu 2016 máj. 30. - 10:35:29
(7308/9141)
Haat, a Jackpotot en is ugy kezdtem el, hogy mar a mult heten lattam az elso epizodbol 30 percet...., nekem sem jon ossze idoben. Uakkor nem is latok olyan sorozatot, ami annyira izgatna es szeretnek mar egy tortenelmi sorozatot latni. Lehet, hogy belekezdek a het sarkanyosba vafy mi a cime, allitolag jo az is. Ja es lesz a Hwarang , az erdekelne.
Tegu 2016 máj. 30. - 10:32:35
(7307/9141)
Szinte mindegyik megsinyli a katonasag ket evet, kettetori a karrierjuket, most kivetel Song Joongki, neki ez a sorozat nagyon jokor jott. De eltunt Kim Nam Gil, Rain, Junki es a tobbi is. Persze nem tuntek el, forgatnak, szerepelgetnek, van rajongokoruk is, de mar nem akkora, mint volt.
K. Judit 2016 máj. 30. - 10:32:23
(7306/9141)
Most valahogy egy csomó minden hátráltat, ezért vagyok úgy lemaradva, hogy még az utoljára nézett dráma utolsó részeit sem láttam. Igaz, ha nagyon csábítana, talán szorítottam volna idõt rá.
(Lehet, hogy a gépemmel sincs minden rendben, megint kilöknek bizonyos oldalak, olyankor elsötétül a képernyõ. Ebbõl gondolom, hogy valószínûleg nem az "egész" gép beteg, esetleg csak a képernyõm fáradt el ... ki tudja. Elvileg más baj nem lehet, hely van, vírus sincs ... Talán újat kéne venni, na ahhoz semmi kedvem...)
K. Judit 2016 máj. 30. - 10:25:39
(7305/9141)
Engem sem ...
(Na kíváncsi vagyok, hogy az imádott Lee Min-hoo hogy fog tudni visszatérni leszerelés után ... Nekem már most is kicsit idegen az arca, még jó, ha felismerem egyáltalán.)
Tegu 2016 máj. 30. - 10:18:17
(7304/9141)
Elkezdtem a Jackpotot Sukival, meglepetesemre nem rossz a srac.
Tegu 2016 máj. 30. - 10:17:11
(7303/9141)
De jo szereposztas, kar, hogy nem erdekel a hableany tema
http://asianwiki.com/The_Legend_of_the_Blue_Sea
Tegu 2016 máj. 30. - 08:51:09
(7302/9141)
Facebookrol
Koreai film- es dramakozosseg :
"Song Joong-kit megkérdezték a rajongók, mit választana a szerelmet vagy a barátságot, ha a legjobb barátjàval egy lányba szeretnek bele?
Joong-ki a szerelmet vàlasztaná.
Majd jött egy érdekes kérdès: engedné -e a hugával randizni Lee Kwang-soot?
A színész 3x is nemet mondott erre, azzal az indokkal,hogy bár nagyon szereti a barátját, de túl magas!"
http://www.hancinema.net/if-song-joong-ki-and-lee-gwang-soo-fell-for-the-same-woman-love-or-friendship--95024.html

Csak azt valaszolta, amit kellett az elso kerdesre, tobbmillios noi rajongohadnak mi mast lehetett volna mondani?:))))
A masodik kerdes szimplan hulyeskedes volt, erre csak hulye valasz szulethetett.