K. Judit 2016 ápr. 18. - 08:45:42
(7171/9141)
Én szívesen megnézem, ha megtalálom.
(Észre sem vettem, hogy készült egy ilyen mozi. Még ott tartok, hogy Yoo Ah-in legutóbb Sukjong volt ...)
Tegu 2016 ápr. 18. - 08:37:58 Előzmény K. Judit
(7170/9141)
Lattam a Lie to me- ben, a Goongban es a Personal Taste- ben, sot, a My Fair Ladyben is.
Tegu 2016 ápr. 18. - 08:28:17
(7169/9141)
Vetitettek nalunk is mostanaban, erdemes lenne megnezni?
The Throne - film
http://asianwiki.com/The_Throne
K. Judit 2016 ápr. 16. - 10:02:32
(7168/9141)
Nem tudtam, nem láttam azóta, a CP 2007-es, én jóval késõbb láttam.
Viszont már nem fiús a lány, sõt, nagyon szép és izgalmas "lett" - Yoon Eun-Hye.
K. Judit 2016 ápr. 16. - 09:56:07
(7167/9141)
Errõl a "The Greatest Scientist of Joseon"-ról beszéltünk már, hogy nem nagyon látjuk izgalmasnak az elõzetes alapján. Adva van egy alacsony származású tudós, és egy király (Sejong), aki támogatja õt. Lehet, hogy arról szól, hogy a többi tudós mennyire nem akarja befogadni, hogy próbálnak neki keresztbe tenni stb., ezt (tényleg csak a plot alapján) nem tartom túl érdekfeszítõnek.

A Jackpot érdekel, azt valószínûleg elkezdem, ha már lement elég sok rész. Ha jól látom a táblázatból, még csak a hatodik résznél tartanak. Errõl is beszéltünk, hogy a kis Güm életének mi csak a kezdetét és a végét ismerjük egyelõre, hát ez a Jackpot éppen a közte lévõ évekkel foglalkozik.

A Hwarangokba is biztos érdemes lesz belenézni, hogy milyen sztorit írtak hozzá, reméljük nem csak a kiképzésrõl, az agymosásról és a harcolásról fog szólni. (Még fel is tettem a kis SW képét teljes díszben, most nem találom ...)
Tegu 2016 ápr. 15. - 11:37:39
(7166/9141)
Tudod, ki volt akkor az a fius csaj? Csak nemreg jottem ra, Yoon Eun Hye, na o egy nagyon jo szineszno
Tegu 2016 ápr. 15. - 11:34:30
(7165/9141)
A masik Song il Gookkal
Jang Youngsil: The Greatest Scientist of Joseon
Ez mar megy, de csak 24 reszes.
Jol elhizott arcra Song Il Gook, o a harmasikrek apja, egyebkent Jumong
Tegu 2016 ápr. 15. - 11:31:17
(7164/9141)
Velemeny?
Hearang
http://asianwiki.com/Hwarang:_The_Beginning
Ez erdekelne, a fiatal SW is jatszik benne
Nem tudom, mikor kezdik
K. Judit 2016 ápr. 15. - 01:02:17
(7163/9141)
Szép, szép (Moon Chae-won) - bár ebben a filmben inkább egy rút kiskacsát kellene játszania. Valami olyasmi karaktert, mint a Cafee Prince-ben volt az a kissé fiús csaj. Nem csak külsõleg értem. Nem is érzi magát kényelmesen, ill. természetesen ebben a szerepben. (Egy kosztümösbõl teszek föl egy képet, itt látszik, hogy más...)

A türk lány viszont most is nagyon jó, egy új oldalát azért már megmutatta, hogy bosszúálló is tud lenni. Az a típus, hogy "ha a PASI nem lehet az övé, akkor másé se legyen" ... Pedig õ ment máshoz feleségül. És elég hamar, szóval ...
K. Judit 2016 ápr. 15. - 00:44:57
(7162/9141)
De õ az. A Wikipédiáról:

"Song Jae-rim as Kim Jae-woon
(Lee Won-keun as 15-year-old Kim Jae-woon)

A 23-year-old young warrior. He is the top swordsman in Joseon and is the loyal bodyguard of Hwon. He is blessed with the stunning good looks of his mother, and physical prowess and sword talent of his nobleman father. In spite of these things, Woon holds low rank and low social status because his mother was a kisaeng. Woon was cared for as a child by his father's legitimate wife. He has deep friendship with Yeom and Yang-myung. His loyalty to Lee Hwon later strains his friendship with Yang-myung."

Szóval a testõre volt a fõszereplõnek - még 15 éves kora körül.

(Kedves arca van, de mégsem az a cuki virágfiúcska. Pont a libába szerelmes ....)