K. Judit 2016 ápr. 04. - 23:00:04
(7111/9141)
Emlékeztem, hogy Mara is ajánlott egy fórumot, most megtaláltam a d-addon, ott tárgyalják a körforgással, idõhurokkal stb., kapcsolatos elméleteiket. Viszont csak két oldal, holnap én is belenézek, egyik-másik nagyon érdekes. (Ha Mara ott Riamara, akkor az õ fejtegetései is megvannak.)
K. Judit 2016 ápr. 04. - 22:20:03
(7110/9141)
Azt elhiszem, azért is figyelmeztettelek, fõleg mikor a gyereket üldözte a gyilkos.
Azért is gondoltam, hogy élvezi, mert szó szerint félelmetes volt.

Örülök, hogy tetszett, ezért is vállalkoztam, hogy újrakezdem, mert tudtam, hogy nem bánom meg. Mennyivel jobb izgulni egy jól megírt drámán, mint állandóan becsapva érezni magunkat (pl. az I have a lover esetében, aminek természetesen szintén vannak rajongói, de én nem szeretem, ha folyton csak hitegetnek és húzzák az idõt, mert elfelejtették elõre kitalálni a részleteket ....).
Ezen látszik, hogy minden millimétere elõre ki van gondolva, nem kevés töprengést okozva, sõt, egy idõ múlva lehet, hogy megint elõ lehet venni, most már tudom, hogy mindenre, illetve fõleg a történések sorrendjére nagyon nehéz pontosan visszaemlékezni.

(Közben - hogy spóroljak az idõvel - feltaláltam a sós, sajtos bögrés tésztát, ami kb. 10 perc összeállítás és isteni magában is, de lehet hozzá lekvárt is adni, vagy csípõs csiliszószt, jó savanyúsággal és gyümölccsel is ... És jó hozzá a kakaótól kezdve a borig, sörig minden. Az idõspórolás leleményessé teszi az embert :))
K. Judit 2016 ápr. 04. - 22:05:54
(7109/9141)
Ajjaj, most látom, hogy igen csak meg kell küzdeni a Lee Jin-wook fanokkal.
De mindjárt beleakadtam egy viccesbe:
"Hope that US won't ruin this drama!"
Tegu 2016 ápr. 04. - 22:05:43
(7108/9141)
Inkabb ugy mondanam, hogy beletorodott, ill. rajott, hogy nincs visszaut, mert eletet redbetette, a tovabbi reszt mar SW2 fogja elni. Belenyugodott, felismerte, hogy nincs tovabb, ezert is utasithatta vissza a kislany ajanlatat, hogy mentot hiv, huzamosabb ideig nem elhetnek parhuzamosan uabban a multban sajat enjevel. Neki befejezodott a feladata azzal, hogy uj utat teremtett a sajat eletenek, hat nagyon nagyon erdekes fikcio volt, ellentmondva az iratlan idoutazos szabalyoknak ( nem talalkozhatsz onmagaddal a multban es nem valtoztathatod meg a multat)
Koszi, hogy ajanlottad, nagyon jo sorozat volt, beemelodott a kedvenceim koze:))

Egy megjegyzes, a dramabeans foruman ketten is odaig jutottak az utso resz megnezese utan, hogy wow micsoda csók volt... No comment.
:))
Tegu 2016 ápr. 04. - 21:57:58
(7107/9141)
Nem, remalmokat nem okozott, de szo szerint leizzadtam az utolso reszeknel az izgalomtol.
Tegu 2016 ápr. 04. - 21:55:06
(7106/9141)
De ezen a zarojeleneten meg gondolkozom, mert egyik elkepzeles sem olyan makulatlan, mint amennyire osszepasszolt minden a forgatokonyvben.
Valaki irta, hogy jo lenne, ha beszelhetnenk a forg.konyviroval, mi az o megoldasa. miert volt szakalla SWnek pl? Es az elejen miert halt meg JW, ha megmentette ot SW ott fenn a hegyen?
Most majd elkezdek beleolvasni a soompi forumba, ki mit talalt ki ezzel kapcsolatban
K. Judit 2016 ápr. 04. - 21:55:06
(7105/9141)
Hát azért nem volt olyan nagyon boldog, amikor rájött, hogy meg fog halni. Szóval nem a jól végzett munka öröme töltötte el, az üzenetei is szomorúak voltak.

Ha reménykedett is abban, hogy egyszer talán visszatérhet, nem hiszem, hogy tudta, mi vár rá.

Egy biztos, visszajáráskor nem lehetett betartani a szabályokat. Tehát, hogy max. 30 perc, pont 20 évvel korábbra, és indulás-érkezés ugyanazon a helyen. Képtelenség. Meg hogy megszakítás után összezavarodik a füstölõ, nem talál vissza a kiindulási pontra (ami esetleg pont a füstölõ áldásos közremûködésével változott meg).

---

Viszont azt el kell ismerni, hogy jól lett összerakva az egész. Például, hogy nem a legutolsó részben rágtuk a körmünket, hanem pont attól vártuk, hogy jöjjenek rendbe a dolgok. És még ráadásul aranyos is volt, szóval nem kell éjszaka felriadnunk, nem okoz majd rémálmokat.
K. Judit 2016 ápr. 04. - 21:40:41
(7104/9141)
Igen, a sorrend a fontos, most kezdem azt hinni, hogy a raktáras rész nem ebben a 30 percben volt, hanem jóval késõbb, hisz (a feltámadt) Jungwoo látogatta meg õt a jelenben. Igen, JW érkezése után nem sokkal már keresik SW-t, ezért megy el Choi-hoz, aki szemrebbenés nélkül közli vele, hogy megölte SW-t.

Az világos, hogy SW felülírta Choi elmúlt 20 kellemes évét, de ebben a kritikus 30 percben Choi nem szerepelt raktárosként. (Szóval csak ketten voltak, én még így is túl soknak találtam a jelenlétét.) Az is igazságtalan, de tudjuk, hogy nem akármilyen ellenfél volt.

Már csak akkor jelent meg raktárosként (új szakmájában) a jelenben ott, ahol SW parkolt, amikor minden lezajlott és órákkal késõbb HYH és Jungwoo, plusz SW munkatársai értetlenül állnak és néznek egymásra.
Tegu 2016 ápr. 04. - 21:39:52
(7103/9141)
3. SW2 ugy ahogy volt, veresen rohant a riporterhez, mert SW1 ezt ajanlotta neki. Ezzel lezartnak hitte Choi sorsat.
Tegu 2016 ápr. 04. - 21:23:42
(7102/9141)
3. Az a pillanat pecsetelte meg Choi sorsat a jovore vonatkozva, hogy a fiu, SW2, atadta a bizonyitekokat a ripoetternek. Es a multban nem is volt még azonnal kovetkezmenye, eppen azert tudott meg a barna Choi odahajtani a kocsival es megolni SW1- et. De a jovore mar kihatott azonnal, ezert parolgott el a jelenben azonnal Choi kocsija, az emberei, golfutoje, ahogy az is, amint a fiatal JW otthagyta az eskuvot es elment feladni magat az SW altal ajanlott rendorsegnek, akkor eltunt a gyaszszobabol mindenki es JW fenykepe is.