K. Judit 2016 márc. 30. - 10:52:59
(6991/9141)
... szerencsére azt írják, több ajánlatot is kapott.
(Biztos arra gondol, el kéne menni pihenni :))
K. Judit 2016 márc. 30. - 10:51:26
(6990/9141)
JJH kapott egy ajánlatot a "Penultimate love" c. hétvégi drámára, ez a nõ lenne a partnere.
(Hát lehet, hogy a nõnek utolsó elõtti szerelem lenne, ötven felé közeledik, de ... nem is folytatom ....)
K. Judit 2016 márc. 30. - 10:26:43 Előzmény Tegu
(6989/9141)
A He who can't get marry-ben még a kiskutya eltûnését is jelentették.
(Ez az elsõ tévésorozat, amiben korrupt rendõr szerepel. Úgy vettem észre, erre különösen ügyelnek...)
K. Judit 2016 márc. 30. - 10:21:31 Előzmény Tegu
(6988/9141)
Az egyidejûség nekem a mûtétnél (pirula megtalálás) nyilvánvalóbb volt - persze az sem elsõre.
Mindebbõl viszont az következik, hogy a többiek is csak akkortól tudnak emlékezni, amint beállítja SW az óráját.

A lány viszont speciális eset, úgy látszik a szerelem az egyetlen, ami kivétel minden szabály alól. (Jó kérdés volt, amit MY feltett az orvosnak: ha tudta, mi volt a helyzet velük - mielõtt SW unokahúga lett volna belõle - miért hozta össze a võlegényével? Nem is tudott a doki válaszolni.)
Tegu 2016 márc. 30. - 07:24:02
(6987/9141)
A rendorsegrol mar tobbszor meg akartam emliteni, hogy ugyanakkor mindenfele kis ugggyel rohannak a rendorsegre / penztarcalopas, kisebb verekedes, stb/ es altalaban hatekonyan foglalkozik is az uggyel a rendorseg, mikozben nagy ugyekben mukodik a kapcsolatrendszer-korrupcio
Tegu 2016 márc. 30. - 07:08:04
(6986/9141)
Nem, itt is uaz ahelyzet, mint ami a dokival tortent a mutet utan. A multban eppen akkor mutatta meg Choi a fenykepet a batyjanak, amikor a batyja a felesegevel a vendegloben uldogelt a jelenben, tehat JW nem emlekezhetett elotte erre, csak miutan ez megtortent a multban. De mire ez megtortent, mar uton volt a boltba SW a multban.
Azert oldottak meg szenzaciosan ezt, mert a mult SW beavatkozasa kovetkezmenyekent onalloan irja at magat, de amig nem tortenik meg a multban egy esemeny, addig a jelenben nem emlekezhetnek ra.
K. Judit 2016 márc. 30. - 00:46:58
(6985/9141)
Ja, hogy te nem a fotóra, hanem a videóra gondolsz. Azt nem tudom, hogy a jelenben elmondta-e, nem mutatták az egész beszélgetést, én automatikusan azt gondoltam, és talán el is hangzott, hogy a bátyja már mindent megértett, mindenrõl tud.

Hiszen SW azért írja át egy VHS-re a pendrive tartalmát, hogy amikor visszamegy, hogy a bátyja lelkére beszéljen, odaadja neki a kazettát is, azzal, hogy vigye a rendõrségre. Nem pont így történik, de a kazetta végül eljut a bátyjához, aki le is adja a rendõrségen - persze a korrumpált rendõrtiszt elsüllyeszti ...
K. Judit 2016 márc. 30. - 00:37:29
(6984/9141)
Tulajdonképpen ezért is haragszom a bátyjára, mert valamit mindig elbaltáz. A legjobb indulattal is. Most is kész arra, hogy korrigálja az akkori viselkedését, ezzel szemben viszont õrült veszélybe sodorja SW-t. Lehet védeni most is, hogy jaj hát elfelejtette, de itt már nem babra megy a játék ... és senki nem tud segíteni.
K. Judit 2016 márc. 30. - 00:31:43
(6983/9141)
Azt mondod, emlékezett, hogy felvétel készült róla? Lehet. De hogy álmában sem gondolta volna, hogy Choi ez alapján rá tud találni, az tuti. Szerintem elvileg nem is tudja, hogy Choi keresi. Én sem emlékszem magára a felvételre, inkább csak arra, hogy vagy az ékszerbolt, vagy az optikus kamerája felvette, amikor az anyjával találkozott. Ezt a képet adta át Choinak a bérgyilkos, Choi pedig JW-nak, hogy szóljon neki azonnal, ha felbukkan. Arra számítanak, hogy miután tanúja volt az apjával történteknek, majd zsarolni fogja õket. Azzal ijesztgeti JW-t, hogy tönkreteheti õket örökre.

A bátyó viszont elfelejtette megemlíteni neki indulás elõtt, hogy mire odaér, õ, a bátyja már ismeri a fotóját, és tudja, hogy veszélyt jelent rájuk nézve. Gyorsan figyelmeztetni akarja SW-t még indulás elõtt, de elkésik ...
Tegu 2016 márc. 29. - 21:57:07
(6982/9141)
12. Epizod, Nine
Megint elokerultek a fustolok es mar vissza is megy, de mar felismerik a fenykepe miatt. Az elozetesbol pedig ugy latom, Choi mar ki is akarja nyirni. Kicsit elfelejtette azt elmondani a batyjanak, hogy fel lett veve, amikor Choi felgyujtja a korhazat az apjukkal egyutt.