Tegu 2016 márc. 27. - 12:11:25
(6951/9141)
A Rain sorozat trailerjet lattam, haaat... Illiona nezi, kivancsi vagyok, mi a velemenye Rain okorkodeserol.
K. Judit 2016 márc. 27. - 12:09:20
(6950/9141)
A cikkben is írják, hogy nem biztos, hogy ez jót tesz majd neki.

Ez most egy háborús film, de pl. õk adtak pénzt a Wolftotemre is (sõt, õk kérték JJA-t, hogy csinálja meg), JJH is három kínai filmben szerepelt az utóbbi pár évben, az egyik egy vígjáték, kicsit a babonáról szólt, a másik egy akciófilm, a Hélios, a harmadik pedig egy igazi melodráma, gyönyörû fényképezéssel (3 évig készült :), az On the road, de ilyen címmel van már egy híres film, úgy hogy On the way címen is fut.
(A bad sistert láttam, a Hélios nem nagyon érdekel, de ezt az On the way-t szívesen megnézném, már ez is 3D-s.)

Szóval a lényeg, hogy már a pekingi ffesztiválon is kiderült, hogy komolyan gondolnak mindent, ami filmfinanszírozással kapcsolatos.
Tegu 2016 márc. 27. - 12:08:50
(6949/9141)
Ja es nyilvan az latszik meg a nezettsegben, hogy akinaiak is nezik egyidejuleg, de mivel nem nezem, tenyleg nem leszolasi szandekkal irom.
Tegu 2016 márc. 27. - 11:57:37
(6948/9141)
hat, nem olyan biztos, hogy jo dolgokat eredmenyez a kinai tamogatas, lattam egy kinai sorozatot, talan emlitettem is, kb. A negyedik resztol halalra untam, nem nekem valok ezek aszerelmes nyuglodesek, a haborus filmek sem vonzanak, bajtarsiassag, hazasseretet, bajban megismert karakterek, stb. nem igazan hoznak izgalomba, ha belenezek, akkor a foszereplo miatt teszem majd, bar allitolag a masik par is nagyon jo. De orulok, hogy a kissracnak sikerult ekkora nepszeruseget elerni.
K. Judit 2016 márc. 27. - 11:38:24
(6947/9141)
A film készítõi már biztos megbánták, hogy csak 16 részesre írták a drámát :)

Viszont azt nem bánnám, ha végre rájönnének, hogy a "live-shoot" forgatásnak kezd leáldozni. Vagyis annak, hogy csak kb. van meg a forgatókönyv, és a nézettségi adatok függvényében írják és szinte élõben forgatják a folytatást. Ez a rendszer azért alakulhatott ki, mert a szponzorok nem kockáztattak, csakis biztosra voltak hajlandók menni, inkább hagyták, hogy a közönség alakítsa, vagy fejezze be a drámát ...

Egyre több kínaiak által finanszírozott filmrõl hallani, és egyre több sztár szerepel kínai filmekben. Kíváncsi vagyok ...
Tegu 2016 márc. 27. - 10:50:28 Előzmény K. Judit
(6946/9141)
Ez a cikk kicsit megmagyarazza a sorozat nepszeruseget, nincsenek csodak
http://www.hancinema.net/raine-s-drama-insights-why-descendants-of-the-sun-is-a-cultural-phenomenon-92812.html
Kina, Japan , penz, reklam, jo es nepszeru szineszek
K. Judit 2016 márc. 26. - 10:43:45
(6945/9141)
Milyen ritkán látunk, üdv :))

Kellemes ünnepeket Mindenkinek!!!
(Hirtelen nem találtam húsvéti lapot, ez a hongkongi az egyik kedvencem, remélem, szívesen nézitek.)
K. Judit 2016 márc. 26. - 10:35:39
(6944/9141)
Óriási mázli kell ehhez. Nem csodálom, hogy a kedvenc színészeink szinte mindent elvállalnak, hogy felszínen tudjanak maradni. Egyszerûen minden a forgatókönyvön múlik, de - miután az legtöbbször nincs még teljesen kész, lutri egy kicsit. Most már én is kíváncsi vagyok, hogy mitõl ilyen bombajó ez a 16 részes sorozat, majd meglátjuk.

(Közben az is eszembe jutott, hogy bezzeg JJH, aki három évig volt katona a kommandósoknál, bezzeg nem kap ilyen jó szerepet, neki 50 részen keresztül pont sírdogálnia kellett legutóbb is .... Persze nem panaszkodik, azt mondja, a korához leginkább a melodrámák illenek ... én is csak próbálom érzékeltetni, mennyire minden a szerencsén múlik.)

Még mindig osztja az interjúkat, ez a kép a lámpa miatt érdekes (érdekes:))
offtopic
dorombka 2016 márc. 26. - 10:19:06
(6943/9141)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !

KÉP innen https://issuu.com/44021/docs/____________3-4____________________
Tegu 2016 márc. 26. - 09:36:30 Előzmény K. Judit
(6942/9141)
Ja, olvastam, picit nem ertem, miert akkora szam ez a sorozat, majd belenezek. A foszereplo sracot a S. Scandel ota nagyon kedvelem es kulon szerencse, hogy pont leszerelese utan igy berobbant, igy tulelte azt a veszelyt, hogy aketeves katonasag utan elfelejtodik vagyis soha nem tud mar visszakapaszkodni abba a magassagba, ahol volt . Sztem igy jart Kim Nam Gil es sajnos Rain is. Kulon sajnalom, hogy pont most megy Rain sorozata is, rendkivul alacsony nezettseggel.