K. Judit 2016 márc. 25. - 18:02:25
(6941/9141)
Ritkaság, hogy a napi hírek között koreai sorozatról olvassunk:

http://index.hu/index2/#bloghu/koreaifilmdrama/2016/03/25/a_sorozat_ami_elsoporte_azsiat

Lehet, hogy tényleg meg kell nézni.
(Én mindenképpen megvárom, míg vége lesz.)
K. Judit 2016 márc. 25. - 09:45:39
(6940/9141)
Ja igen, az utolsó kérdésedre igen a válasz. De ez még egy kicsivel késõbb lesz.
Mérges is voltam SW-re, szinte kérkedett vele, hogy onnan van bizonyítéka, ami határos a lehetetlennel.
(De Choi nem hülye. Tudja, hogy nem volt bizonyíték, ha lett volna, azt a rendõrségi embere azonnal megsemmisíti.)

SW késõbb Choi-nak is odaadja az általa felvett filmet. Biztos benne, hogy Choi - miután nagyon is érintett - nem hozza majd nyilvánosságra, hiszen más ügyben különben is folyik ellene az eljárás...
K. Judit 2016 márc. 25. - 09:35:12
(6939/9141)
Hú, ez nehéz, megpróbálom összekaparni, ami nekem eszembe jut:

A fotót SW-ról (talán) egy ipari kamera vette fel, és a bérgyilkos felismerte a képen lévõ fickóban azt, akivel összefutott az apja halálának estéjén. Elmentek egymás mellett. Choi utasítására keresgélt mert az anya a temetésen Choi fülébe súgta, hogy volt ott egy idegen, aki tanúja volt az eseményeknek, de csak késõbb jutott eszébe, hogy errõl szóljon. Choi kérdezgette, ki lehetett, az asszony nem tudta, csak azt, hogy ismerõs volt neki és hogy mintha látta volna õt korábban (vagy a moziban, vagy) az ékszerboltban. Choi embere ezért kezdhette nézni a kamerák felvételeit. És kiválasztotta ezt a fotót. Még sokáig várták, hogy a tanú elõáll majd valami zsarolással, aztán, hogy 20 év is eltelt, megfeledkeztek róla.

A felvételt pedig SW készítette, kiírta videóra, hogy amikor most nemsokára visszamegy, odaadja a bátyjának, és megkérje, nézze meg, aztán vigye el a rendõrségre. Szóval ha nem tévedek, ez egy késõbbi epizódban lesz, amikor a bátyjával ketten megbeszélik, hogy megint vissza kell mennie, mert így nem maradhat a történet. Akkor elhatározza, hogy visszamegy a lemezboltba - a bátyja elmondja neki, hogy mikor találja õt (a fiatal JW-t) ott - és tisztázni próbálja a helyzetet. Vissza is megy a lemezboltba, de sajnos a bátyja felismeri, mint az idegen tanút, akinek a képét Choi megmutatta neki, és akirõl elmondta, hogy nagyon veszélyes, ha látja, azonnal szóljon neki. És ez is történik, JW hátramegy a telefonhoz, felhívja Choit, aki azonnal mozgósítja a bérgyilkost.... most jut eszembe, hogy ezt nem kéne már írnom, csak úgy nyomtam a billentyûket, ahogy a dolgok az eszembe jutottak ...

A bírósági tárgyalás a jelenben zajlik, SW gyûjtögette az anyagokat, hogy leleplezze Choi-t, aki a kísérleteihez élõ embereket használt (menekülteket stb.).
A múltban nem volt tárgyalás, a rendõrség bizonyítékokat egyáltalán nem talált, elégett minden, a holttestet is beleértve. Ha maradt is volna valami, Choi lefizette a rendõrtisztet, akihez az ügy tartozott.
Tegu 2016 márc. 25. - 08:59:53
(6938/9141)
11. Epizod Nine
Na, most mar a lany is tudja, jol megoldottak megint a jatszoterrel. " A szo, amit legjobban utalok, az uncle" :))
Egyebkent ket dolgot nem teljesen ertek
- Kimaradt idoben az, hogy hogyan kerult a Choit leleplezo video a hatosaghoz es az egesz birosagi targyalas.
- ez az SW- t megorokito video az ekszerboltban a multban miert bizonyitja, hogy SW volt az, aki meglatta a batyjat a korhazban es uldozte? Ez nekem nem jon ossze valahogy. Megint ugy nezem, hogy nagyon nehez visszatekerni es nincs egy nyugodt oram, hogy zavaras nelkul nezhessem, grrr.
Ha viszont, mivel 20 eve megtortent, hirtelen emlekszik Choi is, lassan rajon, hogy SW a multban utazgatott?
K. Judit 2016 márc. 24. - 10:17:36
(6937/9141)
Jól érezheti magát ilyen "karcsún" ebben a társaságban, õ is mindig küzd a kilókkal.
K. Judit 2016 márc. 24. - 10:16:39
(6936/9141)
JJH egy péntek esti vidám - kajával kapcsolatos - showban fog szerepelni pár hétig.
K. Judit 2016 márc. 24. - 10:14:42
(6935/9141)
A 6939-es hsz-hez találtam egy fotót:

"SW gyõzködi, hogy téved, aztán a végén õ sem bírja tovább"
K. Judit 2016 márc. 23. - 22:18:48
(6934/9141)
Igen Choi-nak valósággal az ölébe hullott az apa, barátja halála. A felvételeken is látszik, hogy nem bírja türtõztetni az örömét. Lehet, hogy valakinek szívességet akart tenni, elvállalhatta, hogy keresztülvisz egy projektet, és mert Park nem állt kötélnek, visszajött éjjel. Ki tudja, mit tett volna, ha nem így alakul az este.

A kórháznak lehetett egy külön szárnya, ahol a vezetõség és az adminisztráció dolgozott, csak ez lehet, annyira kihalt volt az egész épület, nem olyan, mint egy kórházban, ahol valami nyüzsi mindig van. Egy kis kórházról lehet szó, gondolom pár emelettel.

Az apa halálának idõpontja megváltozott, láttuk az urna feliratán, az 1992. december 30. (talán) 23:00h megváltozott 1992. december 31. 01:30h-ra. Szóval a másnap volt az ünnep.

Ez a generáció különben - amilyen Manho is volt, meg még tudnánk sorolni egy párat - tényleg csak a munkájának, a sikernek élt. (Ha sok ilyen ember volt, akkor érthetõ a rövid idõn belüli óriási gazdasági növekedés.) Más kérdés, hogy egyikük sem nevezhetõ túlságosan boldognak ... Úgy látszik a kettõ együtt nem megy.
K. Judit 2016 márc. 23. - 22:03:43
(6933/9141)
A lemezzel kezdõdött. (Ugye megint egy dolog, amit SW elhozott a "múltból".)
Aztán jött minden sorban.
SW gyõzködi, hogy téved, aztán a végén õ sem bírja tovább, elárulja magát. Akkor a lány dõl ágynak ... SW pedig elmegy, hogy beszéljen a bátyjával ...
Tegu 2016 márc. 23. - 18:25:00
(6932/9141)
Most néztem meg a 10. epizódot, ez most meg mi, a lány miért kezd emlékezni?