Tegu 2016 márc. 23. - 16:33:49
(6931/9141)
Igen, pl. Choi is mondta, hogy barátok voltak. Lehet, hogy felhivta a feleség, de ugy tünik, magától ment oda, s lehet, hogy rossz szándékkal. Uis elõtte beszélt valakivel, akinek megigérte, hogy megpróbálja rávenni SW apját valami projektre vagy megrendelésre, amire SW apja nemet mondott. Viszont az, akivel telefonon beszélt Choi, elég fenyegetõen követelte tõle, hogy mindenképp vegye rá SW- apját. Ez a Choi itt az I have a lover Manhoja.

Az épület nem lehetett kórház, nekem is az jutott eszembe, hogy kórházat igy nem zárhatnak be, még ünnepnapon /Ujév/ sem, igy lehet hogy legalább is ez a részlege az irodaház volt.
Az megint más kérdés, hogy ilyenkor miért kuksolt bent morózusan az apa egyedül, munkába temetkezve.
Persze, ez nem az elsõ alkalom, hogy ilyennel találkozunk, ott kucorognak bent a munkahelyükön, elfeledkezve arról is, hogy ünnep van, asszem legutóbb az I have a loverben. Fura.
K. Judit 2016 márc. 23. - 10:38:38
(6930/9141)
Valaki mintha említette volna, hogy az apa és Choi barátok voltak. Majd egy flash back-bõl talán kiderül. Nekem is szöget ütött a fejembe, hogy miért van JW és Choi szinte napi kapcsolatban. Amikor telefonon beszéltek, valamelyikük úgy mutatkozott be, hogy "én vagyok". Ez mindenképpen viszonylag szoros kapcsolatra utal. De még nem találtam magyarázatot. És arra sem, hogy egy kórházban miért nincs mondjuk egy éjjeliõr, vagy ügyeletes, vagy nõvérek ... miért az asszisztens zárja be a kaput ...? Az anya például hogy jutott be? Volt kulcsa?
Vagy lehet, hogy ez nem is maga kórház volt, hanem csak egy irodaház, helyileg máshol?

Azt is csak sejtem, hogy valamelyikük felhívhatta Choi-t, vagy JW, vagy az anya.
Miután sokkos állapotban egyikük sem volt magánál, valakinek gondolkodnia, intézkednie kellett. Hát Choi megtette.
Tegu 2016 márc. 23. - 10:17:25
(6929/9141)
Az anyja megbolondulasahoz sztem hozzajarult az is, hogy az oreg kibokte, Sw batyja nem az o gyereke, majd az, hogy az oreg mindennek elmondta es fojtogatta.
Ja es ugy egyebkent mi a fenet keresett Choi akkor ott ejjel az irodaban?
K. Judit 2016 márc. 23. - 09:58:29
(6928/9141)
Igen, szerintem ezt az egész házasodás kérdést otthon is megbeszélhették volna, nyugodt körülmények között. Már korábban is tisztázhatták volna, hogy ha elveszi ezt a nõt, mire számíthat. Sõt, azt hiszem egy vagyonos családban ezt nem is kell megbeszélni, ha egy örököst álmából felkeltenek, akkor is tudja, hogy nem vehet el akárkit, vagy max. lelép a szerelmével, de azzal le is mond minden jogáról a vagyonnal kapcsolatban.

Az anyjával sem szabadott volna olyan hangon beszélnie (nem is értem, az anyja mit keresett épp akkor a kórházban). És ha kétségei voltak, nyugodtan megtárgyalhatták volna már régen.

Mondjuk ez az apjával történt tragédia egy gyenge láncszem a történetben, de alapnak nem rossz.
És ha ennyit kellett törni a fejünket az agymûtét miatt is, akkor ott is biztos voltak ellentmondások, igaz lehet, hogy az szándékos volt.
Tegu 2016 márc. 23. - 09:40:39
(6927/9141)
Igen, bar a kibeszeles semmit nem valtoztatott volna a batyus lelkifurdalasan, rajta az segitett volna, ha
Nem verekszik ossze az apjaval
De ha mar megis megoli akaratlanul a dulakodasban, felvallalja es nem kot kulonalkut Choival, igy nem kerul Choi kezebe a korhaz.
De ha a gyokerenel akarja elvagni a bajokat, akkor nem megy be egyaltalan a korhazba vagy hallgatva ra, megsem veszi el a lanyt igy nem lett volna mit megbeszelni az apjaval
K. Judit 2016 márc. 23. - 09:35:35
(6926/9141)
Persze, OK.
A fejfájásait összefüggésbe hozza az utazásaival.
Valószínûleg megterhelik a szervezetét is ezek a kiruccanások fizikailag is, lelkileg pedig még annál is sokkal jobban.

Végül is már csak két füstölõje van (ami rejtélyes úton visszajutott hozzá), az egyiket a bátyjával egyetértésben használja fel, végre mindent megbeszélnek, bár még nem bocsátott meg neki. Most már végig akarja csinálni az egészet (annak ellenére, hogy a lány is arra kéri, ne tegye), még mindig azt hiszi, hogy van lehetõsége mindent korrigálni.
K. Judit 2016 márc. 23. - 09:29:13
(6925/9141)
Igen, a szálloda eltûnt, talán elvitte egy lavina.
Ezért kellett a maradék füstölõt felhasználni arra, hogy SW megtalálja.
K. Judit 2016 márc. 23. - 09:27:00
(6924/9141)
De visszatérve a bátyjára, JW-ra:

Ha SW szempontjából nézzük, a következõket gondolhatja a felvételek megnézése után:

- nem szándékosan, DE megölte az apját,
- (ebbe az anyja belebolondult),
- Choi közremûködésével elsimították a tragédiát (aki pénzt ad arra, hogy elhagyja az országot, elsimítja a nyomozást stb.),
- ezt azért teheti meg, mert az apja kórházát, tehát a család vagyonát átjátszotta Choi kezére (mindezt SW örökrészével teszi, de ebbe nem érdemes belemenni, mert nem ez a lényeg),
- õt magát SW-t megfosztotta az apjától, az anyjától, sõt saját magától is, tehát 18 évesen teljesen "kifosztva" magára hagyta,
- míg õ, JW egy másik országban új életet kezdett, mintha mi sem történt volna.
- Tehát gyáván megfutamodott, nem fizetett, nem bûnhõdött semmiért, él gondtalanul a világ egy másik pontján.
(- Plusz: most, hogy újból életre kelt, megfosztotta õt a menyasszonyától/feleségétõl is.)

Szóval SW nem tudhatja, hogy JW milyen mennyire szerette volna visszacsinálni az egészet, pedig ha az utolsó találkozásukkor kicsit jobban figyelt volna rá, megérthette volna, hogy menekülés ide vagy oda, pokol volt a bátyja élete, és nem egy idõgép segítségével kellett volna minderre rájönni, hanem akár meg is beszélhették volna...
Tegu 2016 márc. 23. - 09:26:42
(6923/9141)
Lehet, hogy ugyanazt irjuk, de en ugy ertettem, hogy szerinted csak ugy eszebe jutott a dokinak, hogy megtalalta a gyogyszereket, holott a gyogyszereket csak akkor talalta meg a multban, amikor a jelenben, mar a mutet utan SW halala utan uldogel es mereng, igy attol a pillanattol kezdve tud csak visszaemlekezni. A multbeli korabbi mutetet vagy sugarazast csak felteteleztem, mert most nincs tumora SWnek. Uakkor egyelore szamomra es szamara is erthetetlen, hogy most miert is faj a feje SWnek. Az, hogy a jelenben megmutottek es belehalt, storno lett.
Igy ok?

Azon toprengtem, hogy miert is fekszik a hoban a foldon az elso idoutazaskor, de valszinuleg 20 evvel elotte ott, ahol elaludt a szobaban, meg nem volt szalloda a Himalaja toveben.
K. Judit 2016 márc. 23. - 09:04:39
(6922/9141)
Akárhányszor olvasom ezt el, nem mond ellent annak, amit írtam.

Ugye a 9. rész végén kiderül, hogy nem kellett a mûtét, miután a dokinak beugrik, hogy még 92-ben megtalálta a pirulákat...
A 10. részben viszont ennek ellenére beszéltek a mûtétrõl. Említették pont a fejfájás kapcsán. Pedig a pirulák megtalálása azt jelentette, hogy SW soha nem jutott el odáig, hogy operálni kellett volna az agyát.
Tehát a külvilág számára nem volt mûtét.

Õk csak akkor emlékezhetnek mégis az agymûtétre, ha KETTEN vannak. Mert SW átélte, õ ugye mindent átél, a doki pedig asszisztált is hozzá - és meg is akadályozta :))

(A "mindent átél" mellé tehetnék egy csillagot, és példának leírhatnám, hogy SW a lánnyal átélte Nepálban a nászútjukat, aztán - miután megakadályozta a lány apjának a halálát - 2013-ban mégis át kell élnie, hogy unokahúgaként meghívja õt egy másik pasival tartandó esküvõjére.)