Tegu 2016 márc. 22. - 10:00:13
(6911/9141)
Valojaban az is meglepo volt, hogy anelkul valtozott a mult az operacio utan, hogy fustolovel visszament volna valaki, mert mar kihatott SW multbeli latogatasa a multra, nagyon ugyes
Tegu 2016 márc. 22. - 09:57:34
(6910/9141)
Viszont SW orvosbaratja rendszerint tuljatssza a szerepet, a 9. reszben viszont jo volt.
Tegu 2016 márc. 22. - 09:55:18
(6909/9141)
Egyelore nem haragszom a batyjara, az a bune, hogy egy olyan not akart elvenni, akit az apja ellenzett, ill. az, hogy nem az apja fia,na errolaztan vegkepp nem tehet szerencsetlen. Raadasul belerangatja a hazugsagba ez a Choi, aki nagyon jol jatszik , lattuk ot sok sorozatban, de kifogyhatatlan a kellektara, ahogy rokakeppel eszeli ki a dolgokat es ahogy csucsorit a szajaval.
Szoval en egyelore nem haragszom a batyjara. Az apja viszont nagyon nem szimpi, egy baratsagtalan durva embert ismertunk meg azalatt a rovid ido alatt, amig lattuk, hogy beszelt az anyjaval, meg a fiaval, bicskanyitogato volt.
K. Judit 2016 márc. 22. - 09:45:58
(6908/9141)
Jó lett volna, ha ezt a szabályt (20 év, 30 perc) elõre tudja. Igaz, hogy a tervszerû visszautazásai sem jártak sikerrel. Vagy nem mindig. Pont ez a lényeg, hogy még egy ilyen õrületes rálátással sem tudsz feltétlenül változtatni. Mert nem csak tõled függ.
A pirulákkal újabb "tárgy" került elõ, aztán még lesz egy pár, de nem akarom lelõni. Érdekes, hogy pont bizonyos tárgyak alakítják a történetet, mintha élnének ...
Nem emlékszem, hogy erre korábban felfigyeltem volna, most örülök neki. Jópofa, ahogy a fiatal SW próbálja megtudni, mi történt az idõsebbel. (Még azt sem tudja, éle-e, egészséges-e, vagy meghalt..) De persze nem tud neki "üzenni". Ezért a gyerek azokra a tárgyakra írva teszi fel a kérdéseit, amik biztos, hogy még mindig ott vannak a lakásban. Ugye mert a személyijébõl kiderült, hogy a lakcíme ugyanaz. Próbál tippelni, miket tart meg feltétlenül a múltból, és azokra ír ... haláli. Nagyon ötletes :))
K. Judit 2016 márc. 22. - 09:34:56
(6907/9141)
Nemsokára csak egy lesz ...
Izgalmas lesz, de nem kell mindig nagyon körmöt rágni, betesznek még pár flashbacket, lesznek könnyedebb részek, szerelmes epizódok is. (Néha nagyon pipa voltam a bátyjára, gyengének, gyávának találtam, de nem biztos, hogy volt választása.)

Ne nézd meg a végét, mert önmagában (kiemelve) nem lehet értékelni.
És még így is lehet többféleképpen értelmezni.
Majd lehet sakkozni az idõpontokkal, mi volt elõbb, mi volt késõbb :))
K. Judit 2016 márc. 22. - 09:27:46
(6906/9141)
Ennyit olvastam én is, ebbe még sok minden belefér :))
Várjuk ki a végét, talán kapnak újabb, vagy még jobb ajánlatot a jelenlegi jelöltek is ...

Én csak azért is megírnám a Milady bosszúját és megpróbálnám eladni, persze õ is a piacról él, és ahogy látjuk nem is mindig kiszámítható, hogy el tudja-e adni a munkáját vagy sem. A Muskétásokkal is házalt egy darabig - pedig neki már tényleg vannak sikerei - és csak a szerencsétlen kábelcsatornát, a TvN-t találta meg. Kõkemény világ lehet ez is. A Nine-nal pedig jól járt a csatorna, mégis így hálálták meg ...
Tegu 2016 márc. 22. - 09:23:45
(6905/9141)
Ugye mar csak k etto van
Tegu 2016 márc. 22. - 09:21:17
(6904/9141)
Meg kibirtam, hogy nem nezem meg a veget, de feltetelezem, hogy nem lesz ennek klasszikus happy end a vege. Mindenesetre,eddig nagyon ugyesen megoldottak a multbeli valtozasok kihatasat a jelenre. Az pedig kulon dicseretes, hogy behataroltak a multbeli kirandulasokat idoben, tobbszorosen is, nem lehet osszevissza jarkalni, csak pont 20 evet es csak 30 percig es ott kell lenni a helyszinen. Jo ez a forg. Konyviro, az Inhyun is jol sikerult.
Tegu 2016 márc. 22. - 09:15:53
(6903/9141)
A Harom testort en is szerettem, kar, hogy nem folytatjak.
A W temaja szerelem ket 30- as kozott...
K. Judit 2016 márc. 22. - 09:07:32
(6902/9141)
Az agydaganat növekedése és a kirándulásai között szoros összefüggés volt. Legalábbis õ úgy érezte. Mindenesetre ahogy fogynak a füstölõk, egyre veszélyesebb lesz visszamennie. De nem bír leállni, "tökéletesíteni" akarja a mûvét. Hogy mindenki boldog legyen. (Mert persze jelen pillanatban nem ez a helyzet.)