K. Judit 2016 márc. 19. - 21:56:49
(6891/9141)
Itt mondja valakinek, hogy soha nem a terv szerint alakul a kiruccanás. Fõleg, ha céllal megy.
K. Judit 2016 márc. 19. - 21:55:06
(6890/9141)
E-mailen? SMS-en? - nem volt még.
Papíron? Majdnem ugyanannyi idõ ott elolvasni, mint szóban meggyõzni.
Végül sikerült, de milyen áron. Mikor a tûz és a haláleset után a gyerek a kórházban fekszik, már tudja, hogy minden igaz volt. És eszébe jut az is, hogy még egy halálesetrõl szó volt, amit meg kellene akadályozni. Emiatt is izgul, hogy vajon kire gondolt?
Bizony izgalmas - pedig én már tényleg láttam.
(Nem szabadott volna az sem hagyni, hogy fotó készüljön róla, mikor az anyjának vette a szemüveget ... megint egy tárgy, ami kezd önálló életet élni.)

Azért felteszek egy jobb képet is. Baromi rossz kópiákat nézek. Vagy éles, de túl kicsi, vagy nagyobb, de homályos :((
Caffe 2016 márc. 19. - 21:36:38
(6889/9141)
Fiatalkori sajat maganak le kellett volna irnia mindent , hogy ne menjen el az ido a gyozkodessel. Na persze az eredeti terv is valtozik annak megfeleloen, hogy mit tud meg a multbol.ez egy jol megirt sorozat.
K. Judit 2016 márc. 19. - 21:12:21
(6888/9141)
Ja és Choi semmit nem tesz saját maga, van egy embere, akit megbíz ezekkel a bûncselekményekkel, pl. gyilkossággal ...
K. Judit 2016 márc. 19. - 21:10:25
(6887/9141)
Hát elõször is sok idõ eltelt, míg gyõzködte a fiatalkori saját magát.
Aztán a videón látta, hogy bejön a bátyja, õt üldözte, közben letelt az idõ, hazakerült.
Azt hiszem, hogy Choi a báty biológiai apja - erõszakból kifolyólag. Azt még most sem értem, vagy elfelejtettem, hogy egyáltalán milyen viszony volt Choi és a fiú között. Mert úgy beszélgetnek, mint akik napi kapcsolatban vannak. Choi utasítgatja és manipulálja õt. (Choi nem tudja, hogy õ az apa. A srác meg hiszi is, meg nem is. Totál meg van zavarodva.)
A kamerák még fölvették a folytatást is, amit talán késõbb lát SW, ezért is akar minél elõbb visszamenni (TV adás közben :)).
Na és akkor ott mindent megtud, amit még a barátjának sem tud elmondani. És akkor hagyja ott a stickeket.
Tegu 2016 márc. 19. - 21:01:14
(6886/9141)
Most neztem meg a 7. reszt, nagyon izgalmas volt, persze azt pont nem latta SW, hogy Choi is bement a korhazba, feltetelezem, kapora jott Choinak ez a baleset es o gyujtotta fel a korhazat SW apjaval egyutt, mikozben Sw batyja es az anyja is ugy hiszi, hogy miattuk halt meg SW apja. Kozben az is kiderult, hogy SW batyja nem is az apjatol szuletett? Vagy azt csak duheben mondta az apja. Megnezem meg a 8. epizodot is ma.
Hogy lehetett volna ezt jobban elintezni, ezen gondolkozom. Rosszul idozitett talan?
K. Judit 2016 márc. 19. - 20:40:13
(6885/9141)
Vagy esetleg az operatõr trükkje, hogy azt is lehessen látni, amivel éppen foglalatoskodnak, és az arcukat is.
K. Judit 2016 márc. 19. - 20:39:23
(6884/9141)
... vagy csak szokás náluk.
K. Judit 2016 márc. 19. - 20:38:35
(6883/9141)
Nem tudom, van-e külön szerepük ezeknek a tükröknek az íróasztalokon ...
K. Judit 2016 márc. 19. - 20:36:49
(6882/9141)
Eszébe jut.
1992. december 30-án (szinte percre az apja halálának a 20. évfordulóján), és 31-én is visszamegy. Hisz benne, hogy megakadályozhatja. Elsõ alkalommal futás, ill. verekedés közben jut vissza a jelenbe, pár órával késõbb újra odamegy, amikor viszont olyan sokk éri, hogy soha többé nem lesz kedve visszamenni. Ott is hagyja a maradék füstölõket, azt reméli, a kórházzal együtt azok is elégnek majd. Ezek a 6-8. epizódban történnek.
A 9-esben nagyon kell figyelni, pont a betegsége miatt, most már nem mondom, hogy nem értem, de azt sem, hogy jól, ill. teljesen pontosan.
Mindenesetre a dátumokat néha elírják a feliratban, érdemes összehasonlítani az eredetivel. (Az egyiket sikerült kivágnom.)