Tegu 2016 márc. 19. - 19:50:48
(6881/9141)
Gondolom, talan az is eszebe jut, hogy valahogy megelozze a betegségét is a multban, pl. elkapja a daganat kialakulasanak kezdetet?
K. Judit 2016 márc. 17. - 20:38:02
(6880/9141)
Én is így gondolom, hogy a 6. résztõl kezd igazán belelendülni a történet.
De hogy JW mit szeretett volna meg nem történtté tenni, az majd a következõ utazásnál derül ki.

Közben nézem ezt a nagyon csillogó szájfényes reklámot (maga a termék nem tetszik, olyan, mintha egy kiló zsír, ill. inkább vazelin lenne a száján), azt hiszem, pont ez az a nõ, akivel Lee Jin-wook egy jó darabig járt titokban, míg egy fotós le nem kapta õket. (A nõ Winter Sonatában játszott, Choi Ji‑woo, a közönség egyik nagy kedvence.)
Akkor kiderült, hogy ráadásul a pasi még 6 évvel fiatalabb is ---- botrány!!! Naná, hogy õ megúszta, gyorsan bevonult katonának, azóta már biztos megbocsátottak neki :)

Mindenesetre sokkal kellemesebbek a reklámjaik, mint a mieink itthon (agresszívek, durvák, hangosak, elvétve akad egy-egy humorosabb darab, egy fél perc alatt annyi információt darálnak el, hogy kénytelen vagy kilõni a hangot, ha nem akarsz megsüketülni, vagy megbolondulni ...).
Tegu 2016 márc. 17. - 18:41:56
(6879/9141)
Közben felmerül a kérdés, mit akart korrigálni a bátyja ott fenn a hegyen?
Tegu 2016 márc. 17. - 18:41:17
(6878/9141)
Huhh, ez kezd izgalmas lenni, 6. rész + elõzetes.
K. Judit 2016 márc. 17. - 13:02:12
(6877/9141)
Vele is készült egy interjú az I have a lover után (... jól érezte magát)....
Csak azért teszem fel, mert úgy emlékszem, hogy a Nine-ban is van egy nem túl hosszú (de nem jelentéktelen) szerepe.
Õ lesz Choi.... (a csaló génkutató) fiatal korában.
K. Judit 2016 márc. 17. - 12:20:51
(6876/9141)
Nem én találtam ki, elhangzik, persze nem pont így.
De nem biztos, hogy feltétlen valamilyen vallásban kell hinni ahhoz, hogy az ember néha ne gondolja, nem is akar valamit tenni és mégis megteszi. Aztán belemagyarázzon dolgokat ...

Tény, hogy a bátyja akart mindenképpen korrigálni valami 20 évvel korábban megtörtént dolgot (tragédiát), és ha nem szerencsétlenkedik a füstölõ meggyújtásával, esetleg sikerül neki, ez már az õ dolga. A fõhõsünk viszont valószínûleg érez valami kis bûntudatot a bátyja (és a halála) miatt, ezért folytatja. És azt hiszi, 9 alkalommal visszamenni több, mint amit kívánni lehet, valószínûleg mindent el lehet boronálni.
Hát ebben tévedett, ezért is pazarolt el annyi lehetõséget. Aztán megelégeli, mert nem minden OK, amit lát odaát, ezért megszabadul a maradéktól. De azt már nem lehet. Csomagban van, amit kap, nincs lehetõsége kiválogatni ami tetszik, visszadobni, ami nem kell. Pech ...
Tegu 2016 márc. 17. - 11:55:34
(6875/9141)
Ez mar taoizmus:))
K. Judit 2016 márc. 17. - 11:33:39
(6874/9141)
Ha ilyen egyszerû lenne.
Eljön az idõ, amikor ráébred, mindent hagynia kellett volna úgy, ahogy volt.

Persze fáj neki a lány elvesztése, de vannak még ennél is fájdalmasabb részletek, amiket - 4 kis kamera elhelyezése miatt - már nem tud meg nem történtté tenni.

És ugyanúgy, ahogy megbánta, hogy belekavart a múltba, késõbb ráébred arra is, hogy így kellett történnie, nem is biztos, hogy õ kereste a múlt megismerését, hanem maga a múlt tolakodik oda hozzá (a füstölõk formájában), és követeli, hogy ismerje meg.
Tegu 2016 márc. 17. - 11:13:30
(6873/9141)
Hat, visszahozni a batyjat az eletbe sztem tobbet er, mint megtartani a kedveset.
Meg apukat kene megmenteni, igy egyuttal anyjat is, szoval menjen csak vissza a multba.
K. Judit 2016 márc. 17. - 10:55:53
(6872/9141)
Most már több spoiler-gyanús képet nem teszek fel, inkább egyet 18 éves korából.

Rájöttem, hogy mindig azokkal a tárgyakkal lesz valami zûr, amik kifejezetten valamelyik kiránduláshoz köthetõk. Például a csipogó, például a lemez, a fõhõs igazolványa, vagy mondjuk maguk a füstölõk. Vagy mert elhozta õket, vagy mert otthagyta õket.

Mindenesetre én is eljutottam egy olyan pontig, amit nem értek, pedig tudom, hogy ez a film többször nézõs, talán majd ha te is odaérsz a mûtétes részhez, megbeszélhetjük. Direkt nem mondok epizódszámot, persze nem is nagyon tudok ... majd ha kell megkeresem.