K. Judit 2016 jan. 31. - 10:44:37
(6441/9141)
Ezt pedig SR-nak mondja BS. (Elõbb is eszébe juthatott volna.)

Nem mintha nagyon õszintének éreztem volna HK bocsánatkérését. Ahogy JE mondaná, kicsit túlzásba vitte azt is.
Például azzal, hogy beismerte, féltékeny volt rá.
Szerintem nem foglalkozna SR-val, ha nem lenne nála TS vallomása - és ha nem BS tesója lenne ...
K. Judit 2016 jan. 31. - 10:41:18
(6440/9141)
Ezt magának az ügyésznek mondja ...
K. Judit 2016 jan. 31. - 10:39:47
(6439/9141)
Reméljük :)
Most végre kiderül az is, mennyi esze van JE-nek.

Nem csoda, hogy ideges lesz TS.
Viszont HK is ideges lesz, mert még nem tudja, hogy az ügyész Manho embere.
Caffe 2016 jan. 31. - 10:32:36
(6438/9141)
Ha jol gondolom, HK megszerezte a ceg reszvenyeinek nagy reszet, biztosan nem a tobbseget, mert ott lesz meglepetes, aztan egy ellentamadassal / eddig ismeretlen par darab reszveny halmoni oroksegebol vagy a dokinal vag SRnel , stb/ megis nala lesz a reszvenyek tobbsege de termeszetesen a ceg majd kutatas fejlesztesbe invesztal es persze a ritka betegsegek centrumaba. Es boldogan eltek, mig meg nem haltak..
Tegu 2016 jan. 31. - 09:12:21
(6437/9141)
Rakerestem erre a cernabeultetesre, erdekes.
K. Judit 2016 jan. 31. - 09:07:50
(6436/9141)
Ha jobban belegondolok, inkább csak át akarják vizsgálni az irodáját, a dolgait.
(Haha, nem tudják, hogy külön bejáratú széfje van.)
K. Judit 2016 jan. 31. - 09:04:29
(6435/9141)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy HK miért rögzítette az apósa utasításait, akkor, amikor még maga is örömmel teljesítette azokat.
Ez a Mido ügy még ES halála elõtt történt - ugye.
Mi oka volt már akkor terhelõ bizonyítékokat gyûjteni Manho ellen? Hiszen akkoriban még imádták egymást. Még semmit nem tudott arról, hogy ki volt az apja, vagy, hogy barátja volt-e az apósának. Ezeket mind jóval késõbb tudta meg, már a balesete, a 4 éves emlékezet-kiesés után tudta meg.
Az, hogy TS és MH beszélgetése (a SsW szabadalom ellopásáról egy Dogko nevû pasastól) felkeltette a gyanúját - még Kínába utazás elõtt - épp hogy csak rögzülhetett az agyában, akkor még egyáltalán nem tudhatta, hogy az egészhez köze lesz...

És miért olyan halálosan biztos abban, hogy minden úgy történt, ahogy gondolja? Se tanú nincs, se Manho emlékezete nem tökéletes. Azt viszont tudhatja, hogy ha most borít mindent, az egész Choi-család tönkremegy a gyárával együtt, beleértve saját magát, sõt JE-t is. Egy nem bizonyított bûntény miatt akar mindenkit kinyírni?

Vagy ezzel is csak magát akarja büntetni a gyerek haláláért?
(Nem hiszem, hogy Manho-val olyan simán kitolhat.)
Tegu 2016 jan. 31. - 09:01:59
(6434/9141)
Nem lepne meg, de egy pillanatig nem izgulok, hozzaszoktattak, jovo heten majd JE- t rugjak ki.
A " koltozodobozokbol " gondolod?
K. Judit 2016 jan. 31. - 08:04:39
(6433/9141)
Sajnos ez úgy megy, hogy az ügyész akkor is le van kötelezve Manho-nak, ha örökre összeveszik az apjával. Úgy látom az elõzetesbõl, hogy kiteszik HK szûrét - is???

https://www.youtube.com/watch?v=Klwhf8ooJ8s

(Preview of I Have A Lover Ep.42. Part 1. . HaeKang: I told you not to get involved in this sewer battle. . JinEon: I can't do that, Vice president Do HaeKang. . HaeKang: I will do! Please! JinEon: It's your request to ask me in such a long time, but I am sorry that I can't do you the favor. Since I will force myself to live well, you don't need to worry me.)
K. Judit 2016 jan. 31. - 07:56:42
(6432/9141)
És mi a helyzet a többi távol-keleti országban elterjedt orvoslással, illetve gyógyszerszedéssel?
Egyszer láttam egy dokumentumfilmet Vietnamról, mindenki a gyógynövényesnél vásárolta meg a szokásos szereit. Tablettákat mintha nem is szedtek volna. Persze nyilván a nagyvárosokban hamarabb elterjed a tabletta, de vidéken fõznek, forráznak, áztatnak.
Engem nem zavar, ha népi megfigyelésen alapszik az ilyen tudás, de már macerásnak tartanám, ha folyton fõzeteket kellene gyártanom. Sokkal kényelmesebb bekapni valamit.
És ami esetleg még a füvek mellett szól, hogy lehet, hogy a távol-keleti embereknek nem megy olyan gyorsan tönkre a veséje, mint a miénk. (Már alig ismerek valakit, aki napi 3-4 gyógyszernél kevesebb pirulát szedne.)

(Most meg is talált a Ggle egy budapesti vietnami doktornõt, cérnabeültetést végez, állítólag nagyon hatásos. Még életemben nem hallottam errõl sem....)
Tegu 2016 jan. 31. - 01:35:10
(6431/9141)
Persze ez akkor erthetetoen, ha nem bunos.
Tegu 2016 jan. 31. - 01:33:34
(6430/9141)
Majd az ugyesz is szembekerul az apjaval, ha az Manhot akarja megovni, bar meg mindig szeretnek hinni abban, hogy Manho nem annyira bunos, mint amennyire annak nez ki az eddigi puzzle- darabokbol kirakva. Azt nem ertem, miert nem kepes elmondani legalabb a fianak, mi tortent ott a hegyen.
Tegu 2016 jan. 31. - 00:38:38
(6429/9141)
http://index.hu/tudomany/til/2016/01/30/mao_kinai_csodaszer/
A Heo Joonban is szo volt errol, Heo Joon Seongjo kiraly orvosa volt, s o irta a Donuibogam c. a keleti medicinaval foglalkozo konyvet, amelyben eppen ez volt a szempont, a nep is jusson elerheto gyogyszerekhez ugy, hogy megadta a draga gyogyszert helyettesito gyogynovenyek nevet , hogy mindenki ertse - hangul irasmoddal.
K. Judit 2016 jan. 30. - 20:49:45
(6428/9141)
Jav.: az ügyész a sofõr fia (nem a gázolóé).
K. Judit 2016 jan. 30. - 20:36:05
(6427/9141)
I have a lover 41:

Éppen ezt szerettem volna tenni én is, csak hogy hallgasson már el ez a szemét alak. Utálom az undorító suttogó stílusát.

JE kötelességének érzi, hogy a családja mellé álljon.
HK is bajban lesz, bár a pénzt a fejére szórta a kerekes ember családja (erre ugye számítottak is), de csak most tudta meg, hogy az ügyész a gázoló fia. TS örömmel árulta el neki.
Durvulnak a dolgok ...
K. Judit 2016 jan. 30. - 11:33:57
(6426/9141)
Nagyon ronda ez a kabát. Az anyag is (buklé?? van még ilyen??) és a színe is...
K. Judit 2016 jan. 30. - 11:32:09
(6425/9141)
Ez az utolsó, igen, itt már madarat lehetne vele fogatni.
(Nem fog sokáig tartani.)
K. Judit 2016 jan. 30. - 11:29:42
(6424/9141)
Kár, hogy nem tudom elolvasni a kommentárt.

(JJH FB-os oldalán viszonylag sok magyar névvel lehet találkozni, Németh, Horváth, Szalay stb., persze a sok török, vietnami, hawaii .... még sorolhatnám név mellett. Fura :)))
K. Judit 2016 jan. 30. - 11:27:10
(6423/9141)
Egy csomó ilyen kidekorált fotót találtam, irigylem õket, hogy egyik pillanatról a másikra hogy tudnak visszakapcsolódni a felvételhez. Itt még rihegnek-röhögnek, pár perc múlva esetleg mindkettõjük szemébõl ömlik a könny ...
K. Judit 2016 jan. 30. - 11:17:04
(6422/9141)
Itt van egy fordítás koreaiból:

HK with Chairman Choi
HK: Recompense in restitution for your wrongdoing, Chairman Choi Man Ho!
Chairman Choi: This is a final favour that I asked from you....will you end your "antogonism" with me

Chairman Choi blocks HK path with his cane

Chairman Choi: If this case is to proceeding into further escalation...any wrong move....will cause the relationship between JE, you & I to concluded (finished/finito)

MTS confronts YK as YK throws a glass of water at his face
YK: Our WJ's father was killed by you
MTS: This is my final warning to you.....it is best that you discreetly make yourself disappear, do you understand
"Twin sisters are under precarious situation"

MTS receive a document & squash the paper & throw it at JE
MTS: Is he trying to "oppress" (coerce) within the company....
MTS bang at JE table

JE: This is something that I had to do...one by one (bit by bit)
JE tip over his name plaque at his desk

Bereave family kin throw the restitution compensation (blood money) at HK

Kin: Take this money...don't you dare defile my dongsaeng for the 2nd time
"Is there an end towards their conflict"

JE walking aimlessly at the streets
JE: You will have to walk your path as to I who had to walk my path....
JE drives off leaving HK standing
JE: Do not return.....

------------

Kicsit meghúztam, mert egy csomó nyelvtani magyarázat van benne.

Manho azt hiszem, most HK-t okolja (ill. lehet, hogy zsarolja) azért, ha véletlenül valami történik a fiával.

Úgy emlékszem, HK elõre tudta, hogy a kerekes székes pasi családja nem fogja elfogadni a felajánlott pénzt TS-tõl. Tehát ez be volt kalkulálva. Most jön majd az, hogy a beteg BS helyett egy másik ügyvédet fogadnak fel. BS ettõl még részt fog venni a tárgyaláson.

----

Még mindig ott vannak a - kínai, indonéz stb. - rajongók bódéi. Minimum kettõ, mert KHJ-nak is rengeteg kínai rajongója van, õk is felállítottak egyet a forgatás helyszínén. Milyen kitartóak.
Tegu 2016 jan. 30. - 10:06:57
(6421/9141)
Na ragyogo, megint otthagyosdit jatszanak.
Lehet, hogy rajottek HK reszvenyvasarlasara?
K. Judit 2016 jan. 30. - 09:25:32
(6420/9141)
K. Judit 2016 jan. 29. - 10:48:35
(6419/9141)
A Himalája karácsony elõtt jött ki és nézettségben legyõzte a legújabb Star Wars filmet is (l.242.666 nézõ).

http://hu.dioscript.net/article/9939
(Ez egy valószínûleg géppel fordított cikk, már így találtam.)
K. Judit 2016 jan. 29. - 10:37:06
(6418/9141)
A 2015-ös Veterán és Himalája óta már négy másik film mellett szerepel Hwang Jung-min neve. Két évre elõre be van táblázva.
Nem tudom, hogy csinálja :))

(A plakáton is õ van.)
K. Judit 2016 jan. 29. - 10:27:04
(6417/9141)
Együtt jártak azt hiszem horgászni.
(Kaphatna már végre JJH is egy igazán jó mozifilm szerepet. Nem mintha lebecsülném a drámákat, és hát a drámák is eljutnak külföldre, de hát ... más a mozi ...)
K. Judit 2016 jan. 29. - 10:24:14
(6416/9141)
Ez a régi fotó hármukról (balról a Lódoktor)
K. Judit 2016 jan. 29. - 10:23:33
(6415/9141)
Állati, hiába vannak olyan nagyon sokan, mégis kicsi ez a mûvészvilág ott is. Ugyanezen az eseményen a legjobb rendezõ a Veteran c. filmért kapott díjat (amiben YAI is játszott), és aminek a fõszerelõje épp az Hwang Jung-min, aki a Himalájában arról beszél, hogy nem ismerjük magunkat, amíg ...

Én meg pont róla találtam cikkeket. Tudtam, hogy ismerem, bár fõleg mozifilmekben játszik. Egy filmben láthattam, a Bittersweet Life-ban (fõszereplõje Lee Byung-Hun és Shin Min-Ah), fent van a YT-on. Aztán rájöttem, hogy egy JJH-vel közös fotóról emlékszem az arcára, azon hárman szerepelnek, HJM, Cho Seung-Woo (Horse Doctor), és JJH.

És egy elég hízelgõ mondatot is olvastam HJM-ról: "... he is frequently mentioned alongside Song Kang-Ho (Face Reader) and Sol Kyung-Gu, as one of the best actors working in South Korea. "
Tegu 2016 jan. 29. - 08:20:15
(6414/9141)
http://m.kpopherald.com/view.php?ud=201601281601321861230_2
Asszem a koreai filmkritikusok szovetsegenek dijat kapta
Tegu 2016 jan. 28. - 22:10:30
(6413/9141)
YG beszelgetett valakivel es mintha azt tervezte volna, hogy megkeresi vagy felkeresi halmoni sirjat.
Tegu 2016 jan. 28. - 21:25:41
(6412/9141)
Amikor JE es Manho ulnek a moziban kis idore mutatjak a filmet, ahol eppen zuhan lefele ket hegymaszo hegyrol. Igy elofordulat, hogy aki feul volt, alulra kerul a zuhanas utan.
K. Judit 2016 jan. 28. - 21:13:47
(6411/9141)
Most, hogy mondod, nem tudta BS, hogy a halmoni az õ elsõ szerelmének a nagymamája. Pedig a nagymama még be is akarta neki mutatni, mondta is, hogy abban az idõszakban épp állapotos volt, de szerette volna, ha majd késõbb megismernék egymást ...

A papírokról annyit tudott BS, hogy kapcsolódtak a CNP-hez (késõbb a cég vette meg a nagyanyó házát a tulajdonostól, többszörös áron, mert kutakodni akartak, keresték a papírokat), egyszer el is ment hozzájuk BS, de nem fogadta senki. Azt hiszem, akkor ünnepelték a cég fennállásának 30. évfordulóját.
Illiona 2016 jan. 28. - 20:55:38
(6410/9141)
Bocs, de most már elveszitettem a fonalat.
Baek Seok tudja hogy a szegény ikernek volt a nagymamája az az idõs nõ, akit õ istápolgatott?
Egyszer még a sógorhoz is elment a ház végett.
Ha tudta volna, hogy a szegény iker az unoka, akkor nem lepõdött volna meg, amikor Hae Kang eszét vesztve kitántorgott az utra a baleset után, akkor ugy tünt nekem, hogy Baek Seok évek óta nem látta az ikert, akit az iskolából ismert anno.
K. Judit 2016 jan. 28. - 20:47:42
(6409/9141)
Arra emlékszem, tudom is, hogy BS-nél vannak, de azóta se beszélt senki errõl. A nagyanyó meghalt, eltemették. Francba, errõl meg az jut eszembe, megint elfelejtettem, hogy BS és HK anyja mikor találkoztak, honnan ismerték egymást....
K. Judit 2016 jan. 28. - 20:45:26
(6408/9141)
Melyik filmet nézzem vissza? A Himalája egy tök új film, nem lehet még fent a neten.

Az egyik orvos Manho személyes orvosa volt, de nála nem voltak meg a röntgenfelvételek, aztán JE elment egy másikhoz, ahol láttuk fel volt már írva a 4 cm mély szûrt seb nyoma, õ is azt mondta, hogy a mûtét elõttrõl semmiféle feljegyzés nincs.

Lehet, hogy Manho megdumálta a mostani sofõrt, hogy azonnal vigye egy mûtõbe. Ezért gondolom, hogy a sofõr az életét mentette meg. De az a sebész nincs meg, aki a mûtétet végezte. Vagy: nem mondják meg, ki volt. Jobb titkolózni.

Nehogy aztán a nagy izgalomban valaki infarktust kapjon ...
Tegu 2016 jan. 28. - 20:38:49
(6407/9141)
Volt egy jelenet, mikor a nagyi papirok kozt kutat es betuzi, mit lat, valoszinuleg nem tudta elolvasni az osszes papirt, megint vissza kene nezni, biztosan van egy odavetett mondat errol, ha halmoni papirjai jelentik a megoldast.
Tegu 2016 jan. 28. - 20:35:13
(6406/9141)
Nezd vissza a filmet, a ket ember egy kotelbe kapaszkodott es hol az egyik, hol a masik kerult alulra. Erdekes, a baratjat nem vizsgalta meg az orvos?
Tegu 2016 jan. 28. - 20:32:46
(6405/9141)
Nem, ezt a mozifilm vegen mondja az egyik tulelo.
Manho mar kibicegett, JE sirdogal a mozuiban, s kozben a vegen elmondja a tulelo, hogy milyen erzes volt ott es akkor / A film is megtortent esetet dolgoz fel/
Csak nagyon rimel majd arra, amit megtudunk nemsokara Manhorol.
Vannak elkepzeleseim, hogy hogyan tortenhetett, de tenyleg felesleges ezen nyuglodni, ugyis megtudjuk.
K. Judit 2016 jan. 28. - 19:56:19
(6404/9141)
Ezzel az erõvel Dokgo nyugodtan elégethette volna az utolsó kívánságát, vagy bedobhatta volna valamelyik óceánba.
Õ inkább odaadta valakinek, aki nem is szerepel a történetben, õ pedig rábízta valakire, aki már meghalt, és akinek a házát pedig már rég lerombolták.

Tudjuk, hogy BS-nél vannak a halmoni papírjai, de lehet, hogy õ még soha el nem olvasta õket. Vagy lehet, hogy nem is tudja, hogy nála van az adu-ász. Mondjuk most mással van elfoglalva, de csakis nála futhatnak össze ezek a szálak (a hegyi baleseté és a szabadalomé), és remélhetõen még az elõtt ráébred erre, mielõtt JE felkötné magát, vagy mielõtt HK csuklóján kattanna a bilincs...
K. Judit 2016 jan. 28. - 19:43:17
(6403/9141)
Ezeket a mondatokat Manho mondja, ugye?

Különben nagyon is érthetõ. Addig, amíg nem kerülünk hasonló szituációba, elképzelésünk sem lehet, hogy mi magunk hogyan viselkednénk. De jobb is így. Azt hiszem, annyi szégyellnivalóval kellene szembenéznünk utána, hogy a kiábrándult öngyilkosjelöltek száma nagyon-nagyon megszaporodna. Persze, azok, akiknek még volt lelkiismeretük.

Jó lenne, ha elõkerülne egy tanú, vagy tényleg valami régi dokumentum az átruházásról, mert ha ki is derülne hogy nem Manho vágta el a kötelet, a lopás miatt továbbra is haragudna rá JE....
K. Judit 2016 jan. 28. - 19:14:49
(6402/9141)
Valószínûleg valami technikai dolog volt a gond, amit csak sziklamászók tudnak. Számít, hogy ki megy felül és ki a második. Ha jól emlékszem a stabilabb, jobb erõben lévõnek kell a másodiknak lenni.
A "helyettem halt meg" pedig szerintem azt jelenti, hogy Dogko vágta el a kötelet. Ha nem Manho ölte meg, amire én is tippelek, akkor csakis valami olyasmi történhetett, hogy mindketten lezuhantak volna valamiért, és egyikük csak úgy menekülhetett meg, ha valamelyikük elvágja a kötelet. Miért mondott le Dokgo olyan könnyen a saját életérõl Manho javára? (Itt néha beugrik a Gauchers' betegség, meg hogy esetleg haldoklik, de arról miért nem tud senki?)

És: MIÉRT HARCOLTAK?
Miért küzdött Manho az életéért? Ezt az orvos állapította meg a vér mennyiségébõl. A 4 cm mély szúrt sebbõl úgy ömlött a vér, mintha szándékosan ütötték volna többször a sziklához. Már én is befejeztem az errõl való gondolkodást, mert szándékos a ködösítés itt is. Például még egyszer sem sikerült azzal az orvossal beszélni, aki a mûtétet végezte. Mindkét másik orvos már csak a mûtét utánról tudott beszélni....

Az összes többi gyanús, ill. még meg nem cáfolt körülmény mellett a legfontosabb mégis csak az, hogy tényleg meg volt-e rongálva elõre a kötél. Ha igen, akkor valaki elõre készült valamire.

Mielõtt moziba mentek, Manho pont egy ilyen könyvet böngészett, tehát õt is izgatja a dolog.
Tegu 2016 jan. 28. - 17:34:21
(6401/9141)
És még egy dolog bizonyossá vált, a hátoncipelés már sokat jelent egy kapcsolatban, még a szülõk elõtt is, ha kiderül.
TS direkt bekente az ingét ruzzsal, hogy lássa Manho és Miss Korea.
:))
Tegu 2016 jan. 28. - 17:32:32
(6400/9141)
Igen, 8 évig együtt élt egy nõvel , akit el is vett feleségül csak nem volt esküvõ, a nõ a fiatal testvérét is nevelte. Sibling - ebbõl nem állapitható meg, hogy fiu vagy lány volt a tesó.
Tegu 2016 jan. 28. - 17:18:13
(6399/9141)
Van egy olyan érzésem, hogy vagy YG nagyanyja hagyatékában vagy BSnek adott papirjai között találnak majd valamit, ami feljogositotta Manhot arra, hogy átruházódjon rá a szabadalom.
Mindenesetre, azt is mondta Manho, hogy helyettem halt meg , mármint a barátja.
Szóval tuti, hogy nem ölte meg.

Az is lehet, hogy pl. be akart a barátjának valamit vallani, még az is lehet, hogy ki akart belõle valamit zsarolni, de aztán a balesetnél valami más történhetett, feltételezem én. Nem mintha annyira szimpatikus lenne Manho /õ volt Mishil férje a Sillában./
Tegu 2016 jan. 28. - 17:13:53
(6398/9141)
3.
Értelmezve:
A baleset megismertette azzal az önmagával, akit még õ maga sem ismert, minden álarc lehullott róla.
A legtöbb ember valószinüleg leélheti ugy az életét, hogy meg sem ismeri valós önmagát.

Hát, ez Manhora illik..
Tegu 2016 jan. 28. - 17:10:46
(6397/9141)
2.
Tegu 2016 jan. 28. - 17:10:02
(6396/9141)
2.
Tegu 2016 jan. 28. - 17:09:18
(6395/9141)
Ja és egy rövid jelenet a filmvászonról, ami valószinüleg Manhora is vonatkozik. A tulélõ nyilatkozik:
1.
Tegu 2016 jan. 28. - 16:55:42
(6394/9141)
Jól beolvasott SRnek a sógornõ. Errõl van szó, tudott róla SR, ill. nem ez érdekelte, csak HK.
Tegu 2016 jan. 28. - 16:26:33
(6393/9141)
Vmi hasonló szituáció alakulhatott ki Manhoékkal, a közös kötélen lógtak. Na most ebbe kell beleképzelni azokat a szavakat amelyeket álmában motyogott.
Ja és még az is elképzelhetõ, hogy Manho sem tudja jól, mi ill. hogy is történt valójában.
Tegu 2016 jan. 28. - 16:09:54
(6392/9141)
Ez a "crampons" hágóvas, amit JE emlitett apjának a moziban. Ezt teszik a cipõre,
K. Judit 2016 jan. 28. - 12:48:26
(6391/9141)
Hoppá, újra nyomoznak a 4 évvel korábbi "baleset" ügyében. (Amikor HK-t lelökték a szakadékba.)

Azt hiszem, annak a munkagépnek a vezetõjét küldte TS a Fülöp-szigetekre, idáig eljutott JE is a nyomozásban. És ezt a Lee nevû pasast sem láttuk jó sokáig. Talán ez is nyaralt valahol ...
Tegu 2016 jan. 28. - 12:07:15
(6390/9141)
Szegeny fiu, nem oszt, nem szoroz, hogy van vagy nincs.
Ja tenyleg most, hogy irod, lehet, hogy sibling volt:))
K. Judit 2016 jan. 28. - 11:57:27
(6389/9141)
Ez aranyos :)
K. Judit 2016 jan. 28. - 11:47:39
(6388/9141)
Csak nem azt jelenti, hogy TS elfogott embere (valami Lee) azt fogja vallani, hogy HK-tól kapta a megbízásait?????
K. Judit 2016 jan. 28. - 11:46:23
(6387/9141)
Ez a két mondat sem tetszik nekem ...
K. Judit 2016 jan. 28. - 11:40:55
(6386/9141)
Már én sem nézem vissza, de úgy emlékszem, a libling szót használták. Sõt, talán a younger libling kifejezést. (Félreérthetõ, tehát megint szórakoznak velünk :))

Úgy látom, szinte mindenki meg van róla gyõzõdve, hogy Manho ölte meg HK apját, TS, HK, JE is.
Az orvos azt mondta, Manho nem emlékezett pontosan a verekedés részleteire. Még most sem emlékszik. Viszont az a véleménye, hogy az emberiség jobban járt a gyógyszerrel, mint az emberrel, aki soha nem tudott volna belõle terméket csinálni.

Tehát ha Manhonak volt döntési kényszere, és hagyta, hogy Dokgo haljon meg, akkor bûnös, de védhetõ. De ha csak utólag ez a véleménye, az más - akkor történhetett másképp is. És megint más a helyzet, ha mindketten meghaltak volna, ha nem vágják el a kötelet, és egyikük úgy döntött, inkább Manho maradjon életben.

Tehát a kérdés az, ki rongálta meg elõre, vagy ki vágta el ott a helyszínen a kötelet.
Tegu 2016 jan. 28. - 11:20:08
(6385/9141)
Nekem azert furcsa JE, mert az apja tagadta a vadjait, aki csak annyit mondott kb, hogy az emberiseg azzal, hogy o maradt eletben, tobbet nyert . De azt, ahogy JE felsorolat a tortenteket, nem fogadta el. Igen, megzsarolta az apjat, ha nem adja fel magat, akkor o megoli magat.
En ugy emlekszem, hogy gyereke volt annak a nonek, akivel egyutt elt TS, de nem nezem ezert vissza. Viszont ez a no nevelte a dokit.
K. Judit 2016 jan. 28. - 11:10:23
(6384/9141)
Két számomra új dolgot is megtudtam a 39-es szövegébõl:

- JE azt akarja, hogy az apja adja fel magát a rendõrségen, ill. inkább ultimátumot adott neki...

- MTS 8 évig együtt élt egy nõvel, akinek volt egy húga. Ezt a nõt otthagyta JR kedvéért. Te jó ég, csak nem csinálta fel valamelyiket TS? (Megint számolni kellene, de kezdem elveszíteni a fonalat. Idáig az évszámok tekintetében nagyon precízek voltak, de honnan tudhatnám, hogy JR és TS mikor házasodott össze.... )

Mondjuk legyen JR 46 éves, akkor 1970-ben született, házasodjanak össze mondjuk 27 éves korában, 1997-ben (így stimmel, hogy kb. 15-18 közöttiek lehetnek a gyerekek, akik külföldön tanulnak). Mínusz 8 év, az 1989-90. Ezek szerint 1989 és 1997. között összehozhatott TS egy gyereket, de ha együtt éltek, miért hagyták volna el? Ha viszont mondjuk az utolsó együtt töltött pillanatban ejtette teherbe TS valamelyiket - vagy a nõjét, vagy a húgát - nem lehet több 18-19 évesnél. Szóval ez a vonal SR-hoz nem stimmel. Ugye?
K. Judit 2016 jan. 27. - 15:48:02
(6383/9141)
Amikor meglett YG, akkor már négy éve kereste õt Manho.
Gondolom, ahogy hírét vette HK halálának, nem sokkal utána elkezdett nyomoztatni utána.

HK és JE házasságkötése elõtt pedig nyilván összejött a két család, talán így tudta meg Manho, hogy HK anyja GN.
Csak tippelek.
K. Judit 2016 jan. 27. - 15:43:51
(6382/9141)
Ezt muszáj (a fordítógép miatt :))

Azt hiszem, JJH ügynöksége, a HB Entertainment exkluzív szerzõdést kötött JJH-vel 25-én. A cikk:

"Csi Dzsinhi, a jelenlegi szerzõdést a hivatal "hûség"
Színész Ji Jin-hee után megy a ragadós élek félpanzióval szórakoztató.

Szórakozás HB 25 nap "írt alá kizárólagos szerzõdést kötött a színész Ji Jin-hee," mondta.

Ji Jin-hee debütált "harmadrangú filmekben, mint" 1999 joseongbin music video átterjedt az egész képcsõ és a képernyõ játszik. Rögzült, mint egy színész a csillagos Ji Jin-hee és színészi képességek révén számos munkáját, ami az MBC "A palota ékköve" a Koreai Köztársaság vezette a koreai hullám Ázsiában, valamint a túlvilágon. (!!!!!!)

Ji Jin-hee 2013-ban aláírását követõen exkluzív szerzõdést HB Szórakozás SBS "kedves szava", KBS 2TV "Blood"-Korea és Kína közös vállalat film "Egyenlítõ" megjelent és bemutatott egy lenyûgözõ és színészi karrierjét. Különösen most, hogy megjelent "Imádtam" naeteumyeo által vezetett neves keresztül ható nagyobb bevonása volt a buzgó szerelem a nyilvánosság számára.

HB Entertainment "színész Ji Jin-hee átterjedt multinacionális aktív, kiváló színészi képességeit. HB Szórakozás Korea továbbra is kímélve aktivitás várható, valamint az aktív támogatása a nemzetközi tevékenységek, "mondta.

Azt hiszem a "valamint a túlvilágon" a tengerentúlra vonatkozhat :)))
(A buzgó szerelmet nem sikerült megfejtenem, néha pont ezt hiányoljuk, de az fura, hogy a GÉP néha Csi Dzsinhi-nek, néha Ji Jin-hee-ne nevezi.)
Illiona 2016 jan. 27. - 15:34:34
(6381/9141)
Az számomra sem világos, mikor jött rá az öreg, hogy Hae Kang a baratja lánya.
De lehet hogy ezt már ki sem bontják jobban.
Ez akkor volt érdekes, amikor Jin Eon vallatóra fogta, és azzal védekezett, hogy rangban és jövedelemben visszaadta Hae Kangnak, ami a barátja része.
Csak ami ebben meg sántit, hogy ezért Hae Kang hálás volt az öregnek, pedig a sajátja volt amit kapott + semmit nem adott az özvegynek, és a másik ikernek sem.+õ sokat dolgozott a munkabérét, és nem csak ugy "kapta".

Amikor Kínában kereste, akkor a szegény iker már 39 éves volt!
K. Judit 2016 jan. 27. - 15:17:39
(6380/9141)
Igen, azt már mindjárt gondoltam, hogy a gázoló egybõl rájön, hogy nem kellett volna TS-sel szövetkeznie, talán tanúskodhat is ellene, vagy, ahogy mondod, el is állhat a pertõl.

Most már megismerhettük HK csavaros észjárását, de amikor JE pont emiatt ijedt meg tõle, hogy úristen, mit fog tenni SR-val, akkor ezt kevesen értették meg. Pedig már el is kezdte. Kirúgatta a munkahelyérõl ...
K. Judit 2016 jan. 27. - 15:06:08
(6379/9141)
Persze, ez mind álszentség, képmutatás.
Mint ahogy a fiatal lányok érintetlensége is házasság elõtt. Vajon miért vannak tömve az árvaházak gyerekekkel, akiket nem vállalt el az apjuk?

Amikor JR Miss Koreáról, mint "második feleségrõl" beszélt, nem vagyok benne biztos, hogy az feltétlen a sorrendet jelentette. Úgy értem, lehet, hogy Miss Korea is gyakorlatilag ágyas volt, hiszen JR anyja betegen már nem tudta teljesíteni a házastársi kötelességeit. És akkor ezért költöztek össze csak JE ötéves korában, amikor JR anyja már meghalt...

Igen képmutatás a félrelépés ilyen fokú elítélése. Úgy tesznek, mintha ilyesmi náluk elõ sem fordulhatna. Ja, és melegek sincsenek. Náluk ugyan nem....
Tegu 2016 jan. 27. - 14:50:53
(6378/9141)
Igen, valami ilyet talalt ki HK, mar be is huzta a csobe TSt. Azert irtam, hogy HK csavaros eszjarasaval kepes celjaival latszolagosan ellentetes kijelenteskekre es tettekre. Ebben jo partner Bs, mar nem haragszom ra, megjavult:))
Uakkor elvarhato lenne, hogy miutan fiaval szemben ejtettek a feljelentest, a gazolo elalljon amasik pertol, ahol belepett volna a tortenetbe a sofor ugyesz fia.
Azert mondom, hogy elidoztek a szerelmi huzavonaval es kozben nem lesz ido a sok titok kideritesere, elvarratlanul hagynak majd szalakat, ne legyen igazam.
Tegu 2016 jan. 27. - 14:43:17
(6377/9141)
Azt mondta valamikor Manho, hogy tudta, ki HK, ami ertheto, hisz GNt is ismerte.
Szoval itt komoly sotet titkok lehetnek a hatterben, ha nem, akkor csapnivalo a forgkonyviro, mert tul sokat idozott ezzel a szerelmi nyavalygassal.
A hazastarsak felrelepeset pedig lehet szankcionalni, elitelni, megbocsatani vagy nem megbocsatani, de nem tehetunk ugy, mintha ez egy ritka jelenseg lenne Koreaban, meg a mai filmekben is elofordul, hogy a ferj agyasa is helyet kap a csaladban, persze foleg ha gyereket is szult. Szoval, nem kene azert fobenjaro bunkent kezelni, foleg ha a masik megbanja, visszater es a megcsalt fel meg szereti ot. Meg a tortenelmi regenyekben is megcsaltak egymast, a ffiaknak tobb joguk is volt hozza, s bar a tarsadalom nem fogadta el uolyan jogoknak, mint a hazassagot, megis torvenyi kereteket is biztositottak a felrelepeseknek, orokles, tanulas teren, ennek vszinuleg gazdasagi okai voltak, tekintettel a magas gyermekhalandosagra is.
K. Judit 2016 jan. 27. - 14:32:32
(6376/9141)
Ja igen, be akarják vonni a kerekes székes ember családját, váltsanak ügyvédet, de a végén valahogy BS mégis fel fog tûnni a védelem képviseletében. Még az is lehet, hogy HK is el tudja intézni, hogy õt esetleg kizárják az ügybõl, ez nem biztos, de valahogy így értettem. Nem lennék a CNP helyében mostanában :)

Innentõl kezdve legjobb, ha semmit nem hiszünk el, amikor például HK és Manho, vagy HK és TS beszél.
Át lesznek vágva a palánkon, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
És még ott van a tõzsdés dolog is, amire - ha jól értem - már ugrott is Manho.
Az volt az utolsó jelenet, hogy Manho bemegy HK ajtaján.
Tegu 2016 jan. 27. - 14:25:37
(6375/9141)
Na errol van szo, ezzel foglalkozzanak, ne kelljen epizodonkent fel orakat JE-HK nyuglodesevel kinlodni:))
Tegu 2016 jan. 27. - 14:21:18
(6374/9141)
A gazolot otthagyta a csaladja miutan mindenet elveszitette, igy nem nevelgethette volna bekesen a gyerekeit, pont ezert veszitette el minden onkontrolljat es tervezte, hogy megoli HKt, ez a gazolasos gyilkossag eleg nepszeru kivegzesi modnak tunik Koreaban.

Mido ugyrol annyit tudunk, amit Miss Korea zavarodott allapotban eloadott SRnek.., de annyi mar bebizonyosodott, hogy tudatosan kikeszitettek a gazolo ceget egy gyogyszer megszerzese erdekeben, s a gazolot foldonfutova tettek. Ebben benne volt Manho is, aki vmi gyogyszert helyezett el a Mido fejlesztojenek / norol beszelunk/ otthonaban, aki aztan ongyilkos is lett, itt meg egy masik tragedia is huzodik.plusz felmerul a kerdes, mit keresett Manho a no otthonaban. Itt egyuttmukodott HK is, aki az ugyeszseghez fordult, innentol feltetelezheto, hogy erre a nonel hazkutatast tartottak, megtalaltak a gyogyszert, s ki tudja mivel vadoltak meg hogy lemasolt valamit vagy el akartak lopni egy talalmanyt. Valami ragalmazas ugyrol beszelt Miss Korea ennek kapcsan. Ezt Miss Korea szerint HK tervelte ki, amit el tudok rola kepzelni azok utan, amit most kitalalt a masik ugyben BS- el, azt megelozendo, hogy a csalad BS betegsege miatt ugyv edet valtsanak, kisakkozta elore a lepeseket HK, hogy minden ugy alakuljon, ahogy ok akarjak, s nekik elonyos, s HK se jarjon rosszul.
K. Judit 2016 jan. 27. - 13:55:24
(6373/9141)
Manho, Dogko, és Dogko felesége, az egyik nagyon ködös része a történetnek.

Egyáltalán milyen régi barátok voltak, Manho ismerhette-e korábban GN-t, vagy csak Dogko feleségeként? Volt-e kapcsolat Manho és GN között, amire Miss Korea utalt egyszer. És hogy kinek a részérõl volt plátói a szerelem. Lehet, hogy GN egyszer kikosarazta Manho-t, és hozzáment Dogkohoz? De Manho továbbra is õt szerette? Viszont Dogko miatt nem tartották a kapcsolatot? Amikor pedig elváltak (már megvolt a két kislány), Manho szerette volna újrakezdeni, de GN megint kikosarazta, mert már volt valakije? Ezért Manho megbántottságában soha nem is érdeklõdött a gyerekek iránt? Folytathatnám ...

Egy biztos, hogy amikor JE elõállt azzal, hogy HK lesz a felesége, Manho nagyon ellenezte, vajon csak azért mert ágrólszakadt volt? Vagy azért is, mert tudta, kiknek a lánya? És honnan tudta? Do Hae-kang a neve, mibõl gondolhatta volna, hogy Dogko és GN lányáról van szó????????

Az egyértelmû, hogy azért kedvelte meg, mert hasznos volt a cég számára.
Viszont amikor halottnak hitte, összeomlott, és onnantól kezdve átgondolta az egész életét, rájött sok mindenre, bûntudata támadt, elkezdett segíteni GN-nek stb.... Volt egy jelenete JR-vel, amikor szokatlanul õszinte volt a lányával.
Tegu 2016 jan. 27. - 13:51:42
(6372/9141)
Amikor JE laboratoriuma felrobbant, HK telefonalt, amit a sogorno felvett videora, kivulallo szamara ugy tunt, hogy meg csak nem is izgatja,hanem faarccal telefonal.
Tegu 2016 jan. 27. - 13:00:12
(6371/9141)
Jut eszembe, az mar kiderult, hogy Manho egyaltalan nem torodott HK val, esetleg csak az anyjan keresztul tamogatta, ami nem lehetett tul sok. Tulakdonkepp azt sem magyarazta meg, miert is ellenkezett, hogy JE elvegye HKt, csak azert kedvelte meg, mert hasznos volt a ceg szamara? Mi van a lelkiismeretfurdalasaval, remalmaival, mikozben meg a fian keresztul sem akart segiteni kezdetben baratja lanyanak?
YGt mar regota kerestette, de csak Kinaban, ha jol emlekszem.
Mindenesetre, varok sok magyarazatot arra, hogyan es miert kerultek ossze Miss Koreaval, mi tortent GNnel, kik SR szulei, hol van BS anyja, s persze mi tortent a hegyen
K. Judit 2016 jan. 27. - 12:52:00
(6370/9141)
Ja, és egyetlen szóval sem védtem a gázolót.
Én HK-val értek egyet abban, hogy ne képzelje, megfizetett a tettéért azzal, hogy 4 évet sitten töltött.

De csak azért, mert az apja bûnös, már mindjárt a fiúból is bûnözõt kellene faragni? Aki csak egy ijedt, feldühödött gyerek volt, semmi gyilkolási szándék nem volt benne?
Dühös volt az apjára, mert börtönbe került, ezzel tönkretette a családja életét is.
Dühös volt az ellenfél jogi képviselõjére, aki ide juttatta.
De valószínûleg nagyobb hatással lesz rá, hogy JE nem tett feljelentést ellene (bosszúból). Tudja, hogy hibázott. Remélhetõleg kiheveri, hogy majdnem lecsukták, és rendes ember válik belõle.
K. Judit 2016 jan. 27. - 12:40:21
(6369/9141)
A konfúciuszi gondolkodásmód, amire utaltam, az, hogy nagyobb bûnnek tekintik (bizonyos országokban) a félrekefélést, mint például a gyilkosság elõkészítésében való részvételt, ha az mondjuk a HK által képviselt cég (a feljebbvalója) érdekeit szolgálja.

(Sok minden nem tetszik idehaza, de azért jobban örülök, hogy ezektõl mi viszonylag távol vagyunk.)

Nem HK gyilkolt, de pontosan tudta, hogy mi lesz a sorsa az igazságot feltáró kutatónak (YG võlegényének), ha nem visszakozik.
HK módszerei közé tartoztak: 1. megfélemlítés, 2. a hamis vádak, 3. a bíróság, 4. a jogi képviselõ, 5. a sajtó lefizetése.
Õ mindig ezekkel kezdte, és ha nem jött össze, amire számított, TS átvette az irányítást. Ahogy mondta is, a piszkos munkát mindig õ végezte.

Manho is úgy tett, mint aki ilyen apró részletekkel nem foglalkozik, de nem igaz, hogy nem tudta, mi történik. Csak annyit kellett mondania: "szabaduljatok meg tõle" és lám valahogy mindig sikerült. Jó esetben már HK módszerei beváltak...
K. Judit 2016 jan. 27. - 12:24:02
(6368/9141)
HK félrevezette a bírákat.
Nem mondta ki, hogy szándékosan akarta elhajtani a gyerekét a nõ, csak annyit mondott, hogy volt már abortusza, és hogy tudta, mire való az a bizonyos Teracopul nevû gyógyszer.
Hát ezt azért még egy féleszû bíró és családtag is össze tudja párosítani a fejében, hogy mire célozgat a cég jogi képviselõje.
Illiona 2016 jan. 27. - 12:07:50
(6367/9141)
Ezek szerint, azt hiszem én is egy kicsit magamban hordozom Konficiusz szellemiségét. :))
mondjuk, eközben amiatt mosolygok, mert tegnap voltam Szegeden a Konfuciusz Intézetben, beiratkoztam egy elõadássorozatra, + tagja lettem a kínai Filmklubnak. :)))
+ nem annyira egyértelmûek itt jellemek és történések, eléggé sarkítva vannak, talán pont amiatt, hogy megossza a nézõt, fenntartsa az érdeklõdést, és hogy beszéljenek róla.

Csak pár gondolat:
a gázoló:
neki ugye volt egy pere a gyógyszergyárral.
Nem védekezett, nem volt jó ügyvégje, nem gyüjtött bizonyitékot, és ha mégis elbukik, akkor meghuzhatta volna magát, nevelhette volna a gyerekeit, és most 4-5 év mulva a többiekhez csatlakozva, közben ujabb adatokat, bizonyitékokat gyüjtve betámadhatott volna.
Ehelyett gyilkos szándékkal elment egy ÓVODÁHOZ.
Nem egy parkba, nem a bíróság épülete elé, nem a gyógyszergyárhoz, Hae Kangot sok más helyen elérhette volna.
De õ csak egy dologgal törõdött: Gyilkolni akart. Ezt lehet sokféleképpen mentegetni, de õ soha semmiért nem nyerhet bocsánatot. Az is dühit vele kapcsolatban, hogy ugy parédézik, mintha nem is gyilkos lenne, hanem csak kiflit lopott volna!
Vagy ha most visszakapja a gyárát, pl, vagy egy nagy összegû kártáritést, õ hogyan juttatja vissza a kislányt? Csak kérdezem!
Vagy ha nem vesziti e,l az gyárát, vajon még most is meglenne-e? egy ilyen egyszerû ember vajon milyen tehetséggel vezette volna a gyárát, nem-e Hae Kang nélkül is koldusok lennének???

Az ablakból kiugrott nõ:
ezt nem is értem!
ugye itt az volt az alapszituáció, hogy vagy volt már abortusza, vagy nem, de a võlegény ugy tudta, hogy nem volt.
Azért nem mindenki lesz öngyilkos, akirõl kiderül, hogy nem szüzen kezdett kapcsolatot.
Valószinû a szerelem nem is volt olyan mély, ha ennyi elég volt.
Ha nem volt abortusza, akkor kezdhetett volna igazolásokat begyüjteni, és beperelni a gyógyszergyárat, vagy tiltakozni. Vagy ha már tudott dolog volt, hogy az a gyógyszer vetélést okozhat, akkor miért szedte, ha tudta hogy terhes? Vagy nem tudta a gyógyszer nevét beirni a keresõbe? Megbeszélhette volna ezeket a fiújával, és ha a fiú otthagyja, akkor ennyi volt.
Az hogy kiugrott, nem egyenesen Hae Kang -esetleg hamis- vádjának a következménye, hanem a saját személyiségébõl fakadó önbizalomhiány, a bizalmatlanság, és a szerelem hiánya a saját fiúja részérõl is.

Szerintem ezzel akarták Hae Kang kemény személyiségét érzékeltetni, de annyira leragadt már a sztori, hogy ami van azt kell rágni, mint a rágógumit, és ezek ehhez azért kevesek.
K. Judit 2016 jan. 27. - 12:01:39
(6366/9141)
"De ugye lattuk, hogy JE balesetenel is felrevezeto volt a telefonalasa a kivulallok szemevel." - ezt nem értem, vagy nem emlékszem :)

Erre közben rájöttem, a tûzre gondolsz. Hát persze, a drága sógornõje fénykép küldözgetései, hogy nem sietett a JE-t megmenteni, miközben SR kihúzta õt a tûzbõl, megmentette az életét, mind közrejátszottak abban, hogy JE meggyõzõdése megerõsödjön, õ nem bír tovább élni ezzel a nõvel. És elõtte HK azon tettei, amikért most bocsánatot kért SR-tól.

Én is szeretném, ha ezek a dolgok mind kiderülnének. És hogy SR viselt dolgai is mind kiderülnének. Mert neki is lenne miért bocsánatot kérni.
K. Judit 2016 jan. 27. - 11:52:12
(6365/9141)
Ja, ott még nem tartok, miket mondott a barátja, azt hittem, ennél valamivel fontosabb dolgokat. Még nem láttam a 39-40-es részt teljes felirattal.

Sántít néhány dolog a sztorival kapcsolatban.... Amit viszont feltétlen a javára írok a sorozatnak, hogy a feszültséget végig sikerült fenntartaniuk. Legalábbis én mindig nagyon vártam a következõ részt. Persze olyasmitõl is fel tudok dühödni, hogy vajon HK válaszol-e már végre JE hívására ... szóval velem könnyû szórakozni. De annál kevésbé tudok hülyeségeken meghatódni.

Persze én is láttam, hogy utólag hozzátették, mennyire bántotta HK-t, amikor - a férje, az anyósa és az összes rokona, valamint a bírói kar szeme láttára - szándékos abortusszal megvádolt nõ ott halt meg az orra elõtt. Hát kösz. Tetszett volna elõbb meggondolni ...

Szerintem HK a nagy tökéletességre törekvõ igyekezetében egyáltalán nem tudta, hogy a zseniális agyával, a körmönfont ügyvédi munkájával nem csak használni, hanem rombolni is tud. Valószínûleg az elsõ alkalmakkor csak meg volt lepõdve. Hiszen csak jól akarta végezni a munkáját, és elfelejtett belegondolni, hogy a másik oldalon ez mivel járhat. Aztán hogy ezért folyton csak sikerben volt része, ezért kapta a dicséreteket, ezért kapta a pozícióit, ezért kapott sok pénzt, és ezért kapta meg a "gazdája" csodálatát is, naná, hogy nem volt kedve visszafordulni. (Manho cirkuszi elefántot csinált belõle, aki a neki járó kockacukorért mindig egyre ügyesebb és ügyesebb akart lenni.)

Igen BS, ill. a költõ házában lett része egy másik típusú nevelésben, a két család szembeállítása valószínûleg szándékos, de nem lett jól kidolgozva. Azt az egyik kislánytól tudjuk, hogy eleinte nagyon utálták HK-t (YG2-ként), mert nem foglalkozott velük. Késõbb újratanulta a jogi könyveket, és csak aztán, szép lassacskán illeszkedett be a családi életbe. (Hát ezt a folyamatot nem nagyon tudták rendesen megmutatni - nem mintha bánnám - de tényleg van egy kis folytonossági hiány, hogy az emlékezetét elvesztett, a rémálmaitól kimerült kissé hûvös, beteg nõbõl hogyan lett gondoskodó, szeretetre méltó, és a gyengébbek érdekeiért kiálló igazi családtag....)
K. Judit 2016 jan. 27. - 11:23:41
(6364/9141)
Ja igen, azzal is tartoznak még, hogy JE és Miss K. kezdettõl együtt éltek-e, vagy igaz, amit valaki mondott, hogy JE már ötéves volt, mikor (JR anyjának halála után) odaköltözhettek Manhoz-hoz.

Ha igaz, innen már eredeztethetõ egy kis ellenszenv egy kisfiúnak az apjával kapcsolatban. Lehet, hogy Manho annyira minden másodpercében csak a pénzcsinálással foglalkozott, hogy egyáltalán nem volt ideje a családjára, sem a lányára, sem késõbb a kisfiára. Most, hogy már attól is boldog Manho, hogy a fia moziba akar vele menni, már késõ. Az elveszett gyerek- és kamaszkort, az elveszett bizalmat most már nem lehet pótolni.

Pedig már kezdtem megsajnálni Manhot. Próbál mindent jóvátenni, mégis egyik oldalról követelõzést kap, másik oldalról pedig faggatózást a múlttal kapcsolatban. Már érzi ugyan a bûntudatot a családjával szemben is, de ez még mindig kevés neki ahhoz, hogy õszintén elmeséljen mindent. Valami fog történni, ami kizökkenti ebbõl a durcás állapotából.
Tegu 2016 jan. 27. - 11:16:51
(6363/9141)
Azert olyan nagyon nem elvezte JE HK huvosseget, ahogy most megtudtuk a baratjarol, szenvedett, s elhiszem, hogy ez leanyalom, de az pedig egyszeruen szornyu, hogy attol kap az oromtol sirogorcsot, hogy a felesege kedvesemnek szolitja. Kesobb azt is elmondta, mennyire vagyott arra, hogy HK kimondja mar egyszer, hogy szereti. es igenis elvarta volna HKtol, hogy a gyerek elvesztese miatti fajdalmat is mutassa ki. S ha HK szavait ismeteljuk meg akkor o maga mondta az ongyilkos lany ugyeben, hogy az igazsag az, aminek latszik a kulvilag szamara, nem feltetlenul a valodi igazsag. Igy jutottam arra a Kovetkeztetesre, hogy HK a szerelmet, szeretetet transzformalta lathatova a ceg kepviseletebe, jogi ugyeibe.
Valojaban azt nem ertem, mi valtoztatta meg ot, s lassan kezdem azt hinni, hogy a BS- el es csaladjaval toltott ido, talan azert is nevezte BSt vilagitotoronynak.
Na mindegy, vegtere is kitalalt figurak, mi a cselekedeteik alapjan iteljuk meg oket, a forgarokonyviro meg azt ad a szajukba, amit akar, nem feltetlenul igazoljak szavaik a tetteiket. Mi meg itt magyarazzuk egy db forgatokonyviro kitalacióit.
K. Judit 2016 jan. 27. - 11:10:39
(6362/9141)
Nagyjából ugyanezt mondom, JE elõször szembeszállt a családjával, hogy feleségül vehesse HK-t. Aztán ugyanilyen elszántan ragaszkodott hozzá, hogy máshol lakjanak. De HK túljárt az eszén, hasonlóan jól nevelt kislány módjára - ahogy egyébként SR is tette késõbb - befészkelte magát az õsök házába, az eszével, a csodálatával és az engedelmességével megcélozta a családfõt, a nõi családtagokról pedig nem nagyon vett tudomást. A család + HK együtt persze, hogy erõsebb, mint JE. Azt szerintem baromi könnyû volt elérnie JE-nél, hogy dolgozni akar és elég volt egy mosoly és egy simi ahhoz is, hogy a munkahelye a CNP legyen.

(Különben szerintem JE nem fogadott el pénzt otthonról, szó volt róla, hogy míg HK tanult, addig is voltak mellékállásai. A laborban, ahol dolgozott, nem is tudták, hogy õ a Choi-örökös ... Ezért mondtam, hogy késõbb, miután HK már valamilyen igazgató volt, sokat kereshetett, de nem biztos, hogy JE tudott róla. Biztos nem vallott be minden pénzt.)

"De ugye lattuk, hogy JE balesetenel is felrevezeto volt a telefonalasa a kivulallok szemevel." - ezt nem értem, vagy nem emlékszem :)
Tegu 2016 jan. 27. - 10:52:13
(6361/9141)
Tobbnyire igazad van ebben, csakhogy HK mar a gyerek elvesztese elott is ilyen volt, hiszen a kegyetlensegnek abrazolt Mido ugy miatt vesztette el a gyereket, a telefonalas pedig az ongyilkos lanynal sem bizonyitja, hogy nem renditette meg a lany halala, tudjuk azt iis, hogy a gyerek halala utan megjobban elnyomta erzelmeit. De ugye lattuk, hogy JE balesetenel is felrevezeto volt a telefonalasa a kivulallok szemevel.
Azt pedig ketlem, hogy JE beleszolhatott volna abba, hogy hol dolgozzon HK, a szonyeg alatt rohangalt , nem hogy o tett volna meg kiserletet is arra, hogy HKt iranyitsa. O egyebkent a gyerek halala utan kerulte apjaek hazat. Az egyik jelenetben MH kozolte, hogy JE mar gyerekkoraban is ellenszenvvel viselkedett iranyaba. De azert apja penze jol jott.. O egy olyan cegrol almodozott, amely a sajat laban, kutatasai es fejlesztesei alapjan fejlodik, novekszik, nem pedig aljas modszerekkel masoktol megszerzett gyogyszerekkel. Most egyebkent HK ktsghatekonysag cimen eppen ezt a tevekenyseget akarja leepiteni, ha jol ertem. Ami a ceg szempontjabol megertheto vagy megmagyarazhato.
Tul sok temat hagytak nyitva a kovetkezo 10 epizodra
, egy reszet feltehetoleg elvarratlanul hagyva, ossze fogjak csapni, figyeljetek meg, elmegy majd az ido a giccses siros jelenetekkel, eh.
En viszont nem fogom elfogadni mindig azt, amit a forg.konyviro mondat ki veluk,
K. Judit 2016 jan. 27. - 10:39:54
(6360/9141)
"Megvaltozott volna HK a hazassaguk alatt?"

Hát azért más egy kitûnõ tanuló egyetemista, és megint más egy chaebol családtaggá vált, a tulaj s.ggét nyaló fiatal alkalmazott. Hiába súgta JE ösztöne, hogy távol kell tartani a feleségét a családjától, õ sem volt jós, és még õ sem lehetett annyira tapasztalt, hogy megmondhatta volna elõre, mi fog történni.

Ami pedig HK hûvösségét illeti, talán pont ez tetszett neki, otthon kettesben azért mindent megkaphatott tõle, amit kívánt, ha nem is feltétlen szavakkal. Ahogy HK szerette a férje rajongását, JE is szerethette a felesége húzódozását. Biztos volt legalább egy hely a lakásban, ahol teljesen õszinték voltak egymáshoz :))
K. Judit 2016 jan. 27. - 10:22:56
(6359/9141)
"Elbujt a laboratoriumba es bar megvolt a velemenye apja cegerol, homokba dugta a fejet."
Ugyanis éppen az történt, amit el szeretett volna kerülni. Azért költöztek máshová, hogy ne kelljen a Choi-házban élniük, talán sejtette hogy bajok lesznek majd az együttéléssel. Azért ment a laborba, hogy ne kelljen részt vennie a cég vezetésében és a feleségét pláne el akarta onnan távolítani, ismerve a törtetõ természetét. Tudta, hogy a család ellen nem tehet semmit, csakis távolságtartással tudott harcolni ellenük. JE-re éppúgy érvényes a konfúciuszi szemlélet, nem ment nyíltan szembe az apjával, néha megpróbálta ugyan, de csak megint harag lett belõle. K-ban nem kritizáljuk a szülõket, inkább hallgatunk, és/vagy elvonulunk.

De a felesége így is megtalálta az utat a chaebol családhoz, fõleg a fejéhez, kis idõ múlva már nekik dolgozott, elkápráztatta õket a hozzáértésével, és az engedelmességével. De míg fiatal házasok voltak, aztán amikor várták a gyereket, JE megkapta, ami neki kellett, kényeztethette a feleségét, elõre imádhatta a kislányát, a saját családját kicsit kizárva még mindig boldogok voltak.

Nekem az az érzésem, hogy HK-nak nem szabadott volna a gyerek elvesztése után visszamenni dolgozni, mert bár nem tudatosan, az õt ért tragédiát vetítette ki azokra az emberekre, akik be merték perelni valamiért a CNP-t. (Mint amikor a cikádát eltaposta, pont úgy tett az ellenfeleivel.)
K. Judit 2016 jan. 27. - 09:59:42
(6358/9141)
Tegnap belenéztem az elõre kiadott jellemrajzokba, és hogy mi várható a történet folyamán. Adva van egy kedves melegszívû férj, egy szörnyeteggé vált feleség ... egyszer csak a férj hûtlen lesz, durván lelép egy másik nõvel, elválnak, és miután túl vannak a baleseten és a volt feleség amnéziáján, 4 év után hogyan fordul meg a helyzet, a házaspár újra egymásba szeret és ezúttal a volt feleség lesz bûnös hûtlenségben, így a korábban csábító harmadik átélheti feleségként is, hogy milyen lehetett....

Hát ezt semennyire nem sikerült tartani (most már végleg beigazolódott, hogy kár volt elõre kiadni). A nézettségi adatok miatt kb. a történet felénél észrevették, hogy többségében nõi nézõközönség a megcsalást, a fizikai hûtlenséget képtelen tolerálni, és azt a bizonyos térdeplõs jelenetet, amikor JE az apjától kéri, hogy segítsen neki HK-tól végképp megszabadulni, soha nem fogják a férjnek megbocsátani. Tehát borult az egész koncepció, és elkezdtek össze-vissza mindenfélét kitalálni, hogy valahogy rátaláljanak az útra, ami az eredeti cél volt, a megbocsátásra, és az újrakezdésre. Lehet, hogy a hegyen történt baleset is benne lett volna a történetben valahogy, de talán nem úgy, ahogy most. A Mido ügyet sem dolgozták ki megfelelõen (mint ahogy félbemaradt az anya, Miss K., Jin Ri és SR karaktere is). Most ott tartunk, hogy házaspár már egymásnak teljesen megbocsátott, de saját magának, ill. JE esetében az apának nem.

Egy dolog nekem mindenképpen tanulságos, hogy a nézõközönség - látta ugyan HK kegyetlenségét pl. a tárgyalóteremben, látták, milyen hidegvérrel konstatálta, mikor lepottyant az orra elé az egyik általa tönkretett fiatal nõ, látta, amikor HK kijelentette, hogy igenis elfelejtette a halott kislányát, mégis HK-t ELFOGADTÁK ilyennek, mert csak a munkáját végezte. Mert a cég fejéhez volt loyális. Mert csak a cég érdekeit képviselte, és ez így van rendben. Látták, hogy szinte érzelemmentes (vagy csak így mutatja) a férjével, éppen csak kegyesen elfogadta az imádatát, ezt is rendben lévõnek érezte a többség, az a férj dolga, ha megelégedett ennyivel.

Tisztára Konfucius jelenlétét érzem még mindig, de talán nem is annyira a sztoriban, mint inkább a közönség fejében. A film készítõi ugyanis nagyon is figyelemmel kísérték a klf. fórumokon talált véleményeket, és úgy alakították át a sztorit, hogy a többségnek megfeleljen.
Tegu 2016 jan. 27. - 09:46:40
(6357/9141)
En is eltulzottnak tartom azt, hogy most hirtelen mindenrol HK tehet, de a megcsalas ugyet sem fujnam fel, gyakorlatilag akkor kezdodott az SR ugy, amikor JE bejelentette, hogy valni szeretne, az SR-JE kapcsolat pedig nem egy tombolo erzelmi kaland volt, inkabb abban a lelkiallapotban nem tudta elutasitani SR nyomulasat, s valami miatt a fiatal HK- ra emlekeztette SR, amit ugyancsak a forgatokonyviro adott JE szajaba, hiszen SR semmiben nem hasonlitott HK - ra, csak abban, hogy szegeny volt o is.
Mindazonaltal, persze JE beletaposott HK lelkebe, foleg akkor amikor apja ele terdepelt es az egesz csalad es HK elott kerte apjat, hogy szabaditsak meg HK- tol ( hozzateszem, ez akkor tortent, mikor huganak koszonhetoen ket dologban is megtevesztettek, a kepekkel es HK telefonalasaval . De azert egy hazassag megromlasaert tobbnyire mindket fel tehet.
Nekem ugyy tunik, JE pont abba az erzelmeit elfojto, fegyelmezett, karrierista, celtudatos, masok erzelmeivel nem nagyon torodo HK- ba szeretett bele, amilyen HK volt, s a gyerek halala teritette eszre es nyitotta ki a szemet, o addig eleldegelt volna azokbol a morzsakbol, amiket neha odavetett ele HK, egy- egy kedves szoval. Uakkor HK szerette JEt, de ezt csak a sajat terfelen, a ceg iranti elkotelezettseggel, a ceg erdekeinek kimeletlen kepviseletevel gondolt bizonyitani. Amikor rajott, hogy elveszitheri JE- t, maga is belatta, hogy tobbet kellene erzelmileg is, fel is ajanlotta JEnek, hogy eddig JE adott a kapcsolatukban, egyoldalu volt az imadat, most majd o lesz az imado, de mar elkesett. Eddig semmit nem kellett tennie JEert, eleg volt utananyulnia, mikor mar JE majdnem feladta, s ez eleg is volt ahhoz, hogy JE elaleljon az oromtol, s folytassa megalazo acsingozasait. De amikor a gyerekuk eletet veszti reszben HK jellembeli tulajdonsagai miatt, JE lassan de biztosan kijozanodik Rajon, hogy nem tudta kicsalni HKbol azt a melyen szunnyado szeretetet, ami azert ott volt HK ban, viszont SR boven adagolt neki belole, pont azt kapta SRtol, ami HK nem volt kepes felszinre hozni. Erdekes modon, errol azert JE is tehet, mert elfogadta HKt azert a minimumert , amit kapott tole erzelmileg es nem figyelmeztette, higy a ceg iranti elkotelezettsege nem eleg bizonyitek a szerelmere, szeretetere. Elbujt a laboratoriumba es bar megvolt a velemenye apja cegerol, homokba dugta a fejet.
Tegu 2016 jan. 27. - 09:00:48
(6356/9141)
Hm, azert a tenyeknel maradva, a gazolo elore megfontolt szandekbol HK- t akarta megolni, nem a gyereket, azt en sem ertem, miert kapott csak enyhe buntetest, talan azert, mert a kislanyt veletlenul gazolta el. Most pedig csak annyit akart, hogy HK bunhodjon meg azert, amit ellene tett. A fia pedig csak felelemben akarta tartani HK- t, nem tervezett gyilkossagot. Bar Koreaban meg mindig el az a beidegzodes, hogy az egesz csalad bunhodik egy csaladtag buneerr, de a modern jog nem ismeri el a kollektiv bunosseget, igy olyan nincs, hogy a gyilkos fia is gyyilkos.
Amiert csak feljelentes alapjan megbuntetheto lenne a gyerek, az a kodobalas, valoszinuleg bizonyithatatlan es a fenyegerozes, megfelemlites. JE ill. HK ezert pedig nem akarja feljelenteni a gyereket, eppen SR - el is azert beszel HK, hogy legyen mar vege ennek a bosszusorozatnak, ami mindenkit tonkretesz.
Valoszinunek tartom, hogy Mido ugyben a gazolo visszavonja a feljelenteset vagy megallapodnak a gyogyszergyarral, visszakapja a fajdalomcsillapitojat vagy esetleg kap egy magas poziciot Manho cegenel.
Illiona 2016 jan. 27. - 08:21:27
(6355/9141)
még visszatérnék arra gondolatra, hogy addig alázzák Hae Kangot a forgatókönyviró, hogy mindenért magát hibáztatja, mig egyenlõvé nem teszik az õ keménységét Jin Eon félrelépéséval.
Hát szerintem ez soha nem lesz ugyanaz.

Én magam soha nem fogok egyenlõségjelet tenni.
Jin Eon nem csak félrelépett.
A félrelépés az az, hogy Ott volt egy fiatal kislány, aki rajongott érte, jól esett az egójának, elviszi egy-két körre, és ennyi. Ez egy alapfélrelépéses szituáció.
De õ ezt ugy csinálta, hogy Hae Kang tudta!
A családja, ami egy konzervativ család, tudta.
Tudták a kollégák, a többi laboros.
Tudta a költõ.
És ez még nem elég, megvolt az a bizonyos térdeplés, fogadkozás, gyülöletbeszéd az apja házában.
Ez az a jelenet, ami már kivül esik a félrelépés kategórián.
Hogy itt a sorozatban megbocsátanak egymásnak, felõlem oké, de a "bûnök " súlyossága nálam messze nem egyenlõ.
Itt az iró mindenképp összehozza a korábbi házaspárt, de ez azért nekem nagyon izzadságszagú egyenlõre.
Illiona 2016 jan. 27. - 08:05:57
(6354/9141)
Már korábban is voltak utalások arra, hogy Hae Kang nem volt az az áradó szerelmes tipus. itt volt pl a kollégiumi jelenet. Jin Eon szerett volna együtt idõt tölteni vele, de Hae Kang "csak" tanult.
Amikor pedig Jin Eon katona volt, akkor egyetlen egyszer meg nem látogatta, ezt már eddig 2 alkalommal hozta fel Jin Eon.
Hogy a mostani dolgok fényében mennyire hibáztatható a viselkedéséért? Vagyis hogy õ egyszerûen ilyen?
Azért mert Jin Eon ráért, gazdag gyerekként nem kellett küzdenie semmiért, kényelmesen élte az életét, mindent megkapott, amit csak akart, mindig minden körülmények között azt tette csak amit szeretett.
Egyetlen dolog volt, ami nem a saját elképzelése szerint zajlott: Hae Kang nem ugy szerette, ahogy õ "elvárta", nem ugy gyászolt, ahogy õ elvárta, nem ugy viszonyult a gazdagékhoz, ahogy õ elvárta.

Tegnap elkezdtem ugyan a 40.-et, de nem voltam képes végignézni egyéb okok miatt.
De az epizód kezdetén a rendõrségen.
Az "Igazságkeresõ" Jin Eon esetében én azért túlzásnak tartottam, hogy szinte barátként beszélgetett a kislánya gyilkosával, és annak a kisgyilkos fiával.
Mert szép dolog a megbocsátás, és hogy a gyerek amugy amikor nem gyilkol, akkor olyan rendes, de azért az öreg mégiscsak csak ugy gyereket ölt, és ezt nem lehet visszacsinálni, a fia pedig hidegvérrel készült ölni, ez is tény.

Az hogy a sógor most kihasználja õket, az nem teszi semmissé, hogy mit tettek!
Egyáltalán, a kislány gázolója hogy nem kapott életfogytiglant, ezt nem is értem. Elõre megfontolt szándékkal és gyermeket ölt.
Tegu 2016 jan. 27. - 02:03:24
(6353/9141)
Megvaltozott volna HK a hazassaguk alatt? Tulajdonkepp a hazassag elotti idoket visszaidezve nekem nem ugy tunik, soha nem tudta kimutatni az erzeseit, a karrierje mindig fontosabb volt szamara, mint a szerelem, o csak elfogadta JE rajongasat, meg azt sem azonnal, abszolut o diktalt, JE szegeny mar attol is elajult, ha kedvesemnek szolitotta ot felesegekent es meg gyereket varva sem volt kepes annyit kinyogni JEnek, hogy szeretlek.
A hivatasat es celkituzeset szerette amiert kepes volt kuzdeni, JE- ert viszont a kisujjat sem kellett megmozditania, fura modon o a munkajaval hitte bizonyitva szeretetet. Most beleadogat a forgatokonyviro a szajaba olyan dolgokat, amit a sorozatban nem bizonyitott, s kepes mindenert magat hibaztatni, mintha nem lattuk volna, hogy mi tortent. Van egy olyan erzesem, hogy igy akarjak vegleg megnyugtatni azokat, akik meg mindig nem tudjak JE felrelepeset megbocsatani, most mar lassan az derul ki, hogy csak HK okolhato mindenert..
K. Judit 2016 jan. 27. - 00:11:12
(6352/9141)
A széfben két ilyen kis fekete készülék volt, mondjuk lehet ez az egyik (vagy egy régi típusú mobiltelefon), a másik pedig egy ugyancsak régebbi típusú kamera.
K. Judit 2016 jan. 27. - 00:09:44
(6351/9141)
Nem látom, ez kinek a kezében van.
De bevallom, a Mido ügyet én sem értem kristálytisztán, mert csak hallomásból tudunk róla. Elég azt megjegyezni, amit mutatnak is, minden mondatukra már végképp nem emlékszem.
K. Judit 2016 jan. 27. - 00:06:27
(6350/9141)
Nem kellett, hogy külön neki valaki elmesélje a Mido ügyet, elég, ha Manho, TS, és HK összedugták a fejüket, õ pedig kinyitotta a fülét, miközben bevitt nekik egy tálca teát vagy kávét. És persze néhány telefonbeszélgetést is hallhatott. Miután nem vették õt komolyan, nem tartották veszélyesnek, ezért nem is nagyon vigyáztak.
K. Judit 2016 jan. 27. - 00:03:30
(6349/9141)
Amikor mi belelátunk a család életébe, azt tapasztaljuk, hogy egyik elmegy jobbra, a másik balra, nem is nagyon találkoznak.
De azért nyilván nem így élnek a hétköznapokban. Egyesek beszélgetnek, mások hallgatóznak, egyesek veszekednek, ami szintén kihallatszik. Miss Koreát elkönyvelték buta majomnak, és ezért nem is vigyáztak vele. Most kiderül, hogy mûveletlen ugyan, de nem buta. Emlékszik bizonyos dolgokra.
(Szerintem arra használja fel õt a forgatókönyvíró, hogy olyasmiket hozzon fel, amit õ korábban elfelejtett megírni.)
K. Judit 2016 jan. 26. - 23:58:30
(6348/9141)
A 39-est már egyszer átfutottam, de még vannak lukak, a 40-esben még csak néhány párbeszédet néztem meg, de még azok is hiányosak voltak.
Azt kérdezed, JE miért ábrándult ki a feleségébõl, amikor a peres ügyeket nem ismerte? Ha teljes részletességgel nem is ismerte JE a CNP-ben zajló dolgokat, azt tudta, hogy HK Manho kegyeltje, tudhatta, hogy az apja hogyan gondolkodik, és hogy a felesége mennyire pozíció- és pénzéhes lett, milyen tökéletesen beleilleszkedett a Choi-családba, annak szellemiségét mennyire átvette, mióta a cégnek dolgozott. Persze, hogy nem ismerte az ügyeket részleteiben, de azért a változást észrevehette a feleségén, hogy mennyire megváltozott ahhoz képest, amilyen a házasságuk elején volt. És nyilván az sem kerülte el a figyelmét, amit mi is észrevettünk, hogy HK szemében Manho volt a csúcs, az atyaisten, neki akart mindenben megfelelni, míg JE-t a kispajtásának, a szórakozásának, a kedvenc játékának tekintette.

Akkor vette észre, hogy el is veszítheti, amikor jött SR. Most ugye bevallotta neki, hogy féltékeny is volt rá, és azért bántotta, ahelyett, hogy a férjével beszélt volna komolyan. Elõször inkább SR-t akarta a maga tökéletességével elijeszteni, késõbb még le is térdelt elõtte, hogy mint egyik nõ a másikat, értse meg.
Most is elhangzott valaki részérõl, hogy HK mindig tökéletesnek akart tûnni JE szemében. Ez volt az õ szerepe, õ volt maga a tökély, és JE, aki csodálja, és imádja õt. Már annak gondolatától is rosszul volt, hogy a róla kialakult tökéletes kép megváltozzon. Ezért volt képtelen õszintén beszélni vele, ezért nem tudta beismerni elõtte, hogy hibázott, ezért hagyta kihûlni a házasságukat, és csak akkor kezdte mégis valamennyire érdekelni a dolog, amikor Jin Ri felhívta a figyelmét, hogy ideje lenne hozzálátni egy új gyerek összehozásához. Naná, hogy ez verte ki a biztosítékot JE-nél, hogy az elõzõt még meg sem siratta, de felsõbb utasításra azonnal képes lenne egy új gyereket elõállítani.

(Mindegy, nekem az a véleményem, hogy HK viselkedése nemcsak azért volt kifogásolható – ahogy egyébként most már õ is látja – mert klf. jogi csûrés-csavarásban, korrupcióban, emberek börtönbe küldésében részt vett. Nyilván megvoltak a lelki okai, pl. a gyerek elvesztése, de õ nem sírt, nem gyászolt, hanem hallgatott róla, magába fojtotta, belemenekült a munkájába, ami viszont abból állt, hogy szabad kezet kapott más embereket teljes tönkretételére. Saját szavai. Biztos, érezte legbelül, hogy a gyerekét ért tragédia okozásában indirekt módon õ is részt vett, de soha nem ismerte volna be.)

Egyszerûbben: JE nem a bíróságon és a CNP vezetõségében betöltött szerepe miatt ábrándult ki a feleségébõl, hanem amiatt, mert ezek az ügyek és a Manho-nak való feltétlen megfelelni akarás teljesen ÁTFORMÁLTÁK a személyiségét. Az például, hogy milyen gyorsan beilleszkedett a családba, és szörnyetegebb lett belõle, mint amilyen az apósa, vagy a sógornõje volt.
Tegu 2016 jan. 26. - 18:48:56
(6347/9141)
Ehhez még egy másik beszélgetésbõl:
Szóval a Mido ügyrõl beszélt Miss Korea.
Tegu 2016 jan. 26. - 18:47:39
(6346/9141)
Ja és még valami
A safe-ben láttuk ezt a készüléket, onnan hozta el? Hangfelvétel van rajta?
Tegu 2016 jan. 26. - 18:29:03
(6345/9141)
2.
Nyersforditásban:
Akármi is történik, a fiu - apa kapcsolatot nem lehet sem elszakitani, sem megtagadni, hiába kapálózol ellene.
Tegu 2016 jan. 26. - 18:22:33
(6344/9141)
Ez pedig a 40. részbõl
Elgondolkodtatta JE-t az, amit a fiu apja mondott fiának, mikor az éppen megtagadta apját a rendõrségen
Tegu 2016 jan. 26. - 18:13:25
(6343/9141)
Ha egyáltalán ez a Mido ügy..
EGyébként kitõl hallotta ezt Miss Korea?
Ki mesélt neki errõl.

Ja és azzal kezdte, hogy az após meghamisitotta a hm, mérlegfõkönyvet, amit HK elmondta ezt az ügyészségnek

Persze az is lehet, hogy megzakkant aggyal összekevert mindent Miss Korea, lehet hogy hallgatózott és ennyit fogott fel belõle?
Tegu 2016 jan. 26. - 18:09:15
(6342/9141)
3.