K. Judit 2016 jan. 09. - 13:50:19
(6041/9141)
A 34-es epizód kiss scene jelenetérõl közzétettek egy making videót, én is jobbnak találom, mint ami végül bekerült a filmbe, de elsõsorban a két fõszereplõ megvilágítása miatt. Itt lehet látni:

http://tvcast.naver.com/v/687141
K. Judit 2016 jan. 09. - 13:42:08
(6040/9141)
Nem találtam 36-os elõzetes filmet, van viszont klf. kínai oldalakról vadászott szöveg (pl. az Instgrmról is), így valamit ki lehet következtetni.
Pl. azt, hogy állítólag fény derül a két titokzatos halálesetre, az egyik az ikrek apjának halála, a másik a kislány apjáé. Persze egyelõre a sok évvel ezelõtti balesetrõl csak annyit tudni, hogy Manho barátja szándékosan vágta el a kötelet (ha tényleg õ volt), talán, mert így a másikuk megmenekülhetett? Ez valószínûleg kiderül a mai és/vagy a holnapi epizódból. De persze TS, úgy mesélte el JE-nek, mintha tutira Manho lenne a tettes, amit az is bizonyít, hogy a barátja találmányát egyszerûen ellopta. Vagy lehet, hogy ezt már JE következtette ki.
JE ezután összeomlik, találgathatunk, hogy HÜLYÉT CSINÁLNAK-E BELÕLE A TÖRTÉNET VÉGÉRE – iszákossá, vagy beteggé teszik, vagy talán megölik sokak örömére -, vagy tényleg magára talál, nem hagyja magán eluralkodni a bûntudatot (nem áldozza fel magát valaki más bûne miatt), folytatja a küzdelmet, végül esetleg képes lesz helyrehozni a kapcsolatát, talán a cég átvételére is, mondjuk káros mellékhatásmentes gyógyszerek kifejlesztésére és árusítására, a családi vállalat korrupció- és gyilkosságmentes irányítására….
Annyit tudhatunk most még, hogy lesz két lerészegedés, egyikük HK lesz, másikuk JE, aztán JE kéri HK-t, hogy menjenek el egy másik országba élni, ahol majd boldoggá tudják tenni egymást (pl. a Galapagos szk-en)….
Talán az ikrek közelebb kerülnek egymáshoz (egész ötletes, hogy tart kapcsolatot egy ikerpár, ha egy színésznõ játssza mindkettõt - hát telefonon :)).
K. Judit 2016 jan. 08. - 09:19:46
(6039/9141)
És tényleg megjelent az új dal (koreai nyelven is):

Ryu 3 - Ephemeral Lips
https://www.youtube.com/watch?v=Sx3KCIIjEtc
K. Judit 2016 jan. 07. - 23:22:46
(6038/9141)
Erre most még nem tudok válaszolni, de egybõl nem mondok nemet.
Elvileg megfogadtam, hogy nem nézek felirat nélküli drámát, úgy, hogy napokat kell várni a szövegre, aztán újabb napokat a folytatásra (amit csak találgatunk), és ez így megy tovább.

Ha feltétlenül akarnék valamit még február végéig - tehát az I have a lover-en kívül - nézni, azt nagyon meg szeretném válogatni, szétnézni oldalakon, hogy van-e valami, ami felkelti az érdeklõdésemet.

Vettem, hogy ez a történet Sejong ideje alatt fog játszódni, nem valami bõbeszédû a tartalom ismertetõ, de az 1400-as évek elején lehetünk, még Taejong (Lee Bangwon, Sejong apja, Taejo király véres kezû fia) is él... Vajon milyen problémái lehetnek egy tudósnak a Nagy Sejong király udvarában? Azon kívül persze, hogy nem nemesi származású?
Még a Jong Do-jong-ról szóló drámát sem láttuk, pedig az állítólag jó volt. Néha a 20%-ot is elérte a nézettség. 2014-es.
Meglátjuk.
Illiona 2016 jan. 07. - 22:49:18
(6037/9141)
Nem talált. ez egy uj most indult sorozat 24 rész, és eddig 2 rész ment le, én nagyon jónak gondolom.
Nem nézzük együtt?
most nézem a helyes cím: Jang Yeong Sil.
K. Judit 2016 jan. 07. - 22:40:15
(6036/9141)
Persze, én is belegondoltam, hogy miért ne lehetne egy éjszakát együtt tölteni, ha már egyszer ott vannak mind a ketten.
Nem nagy ügy.
Lehetne. Talán lehetne még heteket is, de elõbb-utóbb elõjönne az eredeti probléma, amit nem lehet meg nem történtté tenni. Ezért kell szép lassan, fokozatosan közeledniük egymáshoz, hogy eljöjjön az az idõ, amikor HK-t már nem a JE miatt érzett bûntudat mozgatja, amikor JE el tudja vele feledtetni a bûnét (+a saját bûnét), és a legbelsõbb gondolataikat nem valaki mással beszélik meg, hanem egymással.
K. Judit 2016 jan. 07. - 22:31:46
(6035/9141)
Sang Yeong Sil???
Nem tudom, így van-e írva, de a gázoló nevéhez hasonlít.
Illiona 2016 jan. 07. - 22:26:28
(6034/9141)
igen, tudom hogy igazad van, de ezt akkor is nehéz felfogni.
A szerelem a saját EGO megsemmisülésérõl is szól.
Már régóta megy ez az szinészkedés, valahogy ugy hiszem egy igazi szenvedélyes szerelem az ilyenek fölött van.
De el kell fogadni, a forgatókönyviró igy akarja.

A sógor és Seol Ri most be fog indulni.

De Jin Eon is sok megdöbbentõ információhoz jutott: hogy manipuláltak az eredményekkel, hogy az apja nem makulátlan ha agyógyszerek mellékhatásairól van szó, hogy a felesége apja és az õ apja barátok voltak, és errõl 10 éve nem tudott...

Sang Yeong Sil???
K. Judit 2016 jan. 07. - 22:22:12
(6033/9141)
Vagy .... ez a karakter nem lett rendesen kidolgozva.
Ami pedig megint a "live-shoot drama system" hibája.

http://www.dramabeans.com/2011/03/the-perils-of-the-live-shoot-drama-system/

Már régen félre van téve ez a cikk, most el is olvasom :)
K. Judit 2016 jan. 07. - 22:15:19
(6032/9141)
Az éveket azért tisztázzuk. Négy évre mentek ki, ebbõl kettõt az USA-ban töltöttek (nem tudjuk, hogy együtt, vagy külön), aztán SR átköltözött Londonba.
Ha olyan intenzív volt az intim életük, mint azután, hogy visszatértek K-ba, akkor én még "biológiai szükségletrõl" sem beszélnék.

A 34-es részbõl még többek között az is kiderült, hogy JE nem áldozza fel a büszkeségét egy "bónusz" numera kedvéért. Meg az is kiderült, hogy egy-két (négy-öt, hat-hét) év önmegtartóztatás nem/sem számít neki(k) ....

Ami azt illeti, az a bizonyos karácsony éjszaka biztos fantasztikus lett volna, hiszen szeretik egymást. De utána HK már nem játszhatott volna tovább. Ezért mindkettõjüknek jobb is, hogy legalább kialudták magukat.
Tegu 2016 jan. 07. - 22:12:51
(6031/9141)
A kolto nevelesi csodje ez a no
K. Judit 2016 jan. 07. - 21:58:41
(6030/9141)
SR beteg. Kezeltetnie kéne magát. De ha jól értem, már felfogta, mi a helyzet (JE már régen a szájába rágta).
Éppen ezért a bosszúja már nem csak HK-ra, hanem JE-re is vonatkozik.
TS-t akarja rávenni (zsarolással), hogy intézze el õket. TS-nek mostanában ez pont nem esik nehezére.

De azért ne felejtsük el, hogy JE ha nem is tud még mindent SR-ról, a gyanúját bizony felkeltette, amikor megtudta, hogy SR küldözgette azokat a bizonyos faxokat. JE csendben gyûjti az információkat.
Illiona 2016 jan. 07. - 21:45:32
(6029/9141)
Túl vagyok a 35-ön.

Ez a Seol Ri milyen egy megátalkodott! Neki mi köze van ahhoz, hogy Jin Eon és a Volt felesége hogyan voltak, és most hogyan vannak.
Gondolkodtam ezen, de már nagyon unalmas, hogy mindenki ebben a pudoxin ügyben pont Hae Kangot akarja keresztre fesziteni.
Van elnök, alelnök, kutatásért felelõs vezetõ, kutató egy tucat, miért pont a jogász tehet mindenrõl?
Amugy meg Jin Eon is hibáztatható a Seol Rival kialakult helyzetést. Oké, megkivánta, okot is talált rá,(mármint a feleség a hibás), hogy miért volt "muszáj" hogy félrelépjen, ez volt 5 éve.
5 év kevés volt neki ahhoz, hogy tisztába tegye Seol Ri fejébe, hogy ez csak biológiai, és nem lelki társszükséglet? Hagyta eddig, és most is hagyja a lányt illuziókba ringatni? Jó egyszer határozottan megmondott valamit, hogy vége. de nem tiltja ki a házából, nem tiltja meg a belépést az irodaházba, nem törli ki telefonszámát, hanem ugy nyúlik csak.
Ez a õ tesze-toszasága is vezetett idáig.

Hogy a képen látható jelentrõl mi volt a véleményem, azt megtartom magamnak....
K. Judit 2016 jan. 07. - 21:21:15
(6028/9141)
Ez a gázoló azt mondta, a családja azért hagyta ott, mert meggyilkolt egy gyereket. Szóval HK gyilkost csinált belõle !!!!
Plusz ugye nem tudta tovább taníttatni a gyerekeit, pedig állítólag a fia nagyon tehetséges volt.

Eddig is hergelte valaki ezt az embert, de most TS hívta meg egy italra, talán van már valami terv a fejében, hogy mire használhatná.
K. Judit 2016 jan. 07. - 21:15:48
(6027/9141)
"az évõdés egy fokkal van a veszekedés elõtt"
JE szándékosan emlékeket csalogat elõ HK-ból, ami most is sikerült. Pont ugyanolyan stílusban beszélt hozzá, mint akár 5-7 évvel ezelõtt. HK semmitõl nem fél jobban, mint hogy elárulja magát JE elõtt. Ezért beszélte meg Bs-sel, hogy érte megy.
Ugyanakkor minden idegszálával maradni akart, késõbb pedig vissza akart menni, hogy együtt töltsék az éjszakát, azt hitte, elég úgy tennie, hogy "csak" nosztalgiából, a régi szép idõk emlékére, a karácsony kedvéért ... Nagyon vágyott rá õ is, de aztán ugyanott akarta folytatni, ahol abbahagyták. Ezt akadályozta meg JE, azzal, hogy kérte, ismerje be, szereti õt. Úgy már nem OK, hogy bármit beismerjen, úgy már nem OK, hogy ha JE folytatást, sõt szerelmet vár.

Hála az égnek, most JE-nek is volt annyi esze, hogy nemet mondjon, ha csak EGYETLEN különleges alkalomról van szó. Most már neki is több kell. És így nem kell az éjszaka sem, így (most még) nem kell neki HK sem. Majd ha õ is akarja. Vagy igazi valami, vagy hamis. A hamis nem kell neki.

Ja, és az sms, amit BS-tõl kapott, nem osztott, nem szorzott. El volt határozva, még csak észre sem vette, hogy BS ott áll öt méterrel arrébb, az utca másik oldalán. (Ez csak a forgatókönyvíró kis fricskája, hogy legyen mirõl beszélgetni :)
K. Judit 2016 jan. 07. - 20:45:36
(6026/9141)
Legyen "melegséges".... nemrég találkoztam ezzel az újonnan alkotott szóval.
Hogy félre ne értsük a meleget ...
Inkább nem értjük félre :)
K. Judit 2016 jan. 07. - 20:41:18
(6025/9141)
Ez a tészta dolog nekem is feltûnt :) Még sehol a vendég, õ meg már megfõzte és ki is tálalta a tésztát. A kagylókkal mit fog csinálni utána? Beteszi a mikróba? Egyáltalán miért fõzöcskél HK lakásában???
Ami azt illeti, amikor JE kicsit vizesen kijött a fürdõszobából, arra figyeltem, milyen jól áll neki a kócosság meg a víz, nem arra, hogy elcsúszhat :) Elég stabil lábakon áll, ahogy észrevettem.

Ha JE végigcsinálja azt a bravúrt, hogy helyrehozza a kisiklott életüket, akkor szinte Nobel-díjat érdemel. HK szereti õt, de küzd ellene, mert õ is abban a tévedésben van, hogy fel kell áldoznia magát JE kedvéért, anélkül, hogy õt megkérdezné errõl. Pontosan lehet tudni, mikor hazudik, és JE figyelmét semmi sem kerüli el. Hirtelen az jutott eszembe, vajon HK tudta-e, hogy JE fekszik mellette a szaunában? Szerintem igen, néha belemegy a játékba. Általában bírnám ezt az évõdõs, incselkedõs stílust, ha nem félnék attól, hogy HK bármelyik pillanatban valami váratlan dologgal állhat elõ.

(Szerintem a dokival egyáltalán nem illenének össze, bármit is mond HK, szereti JE ragaszkodását, és játékosságát, minden téren vonzódik hozzá, ezt nem lehet letagadni. Más kérdés, hogy ezt most inkább szeretné elfelejteni, mert így sokkal nehezebb megjátszania magát. A dokihoz egy olyan nõ való, aki helyette is beszél, kitalálja a gondolatait, kérdez és felel egyszerre, feloldja a fékeket benne ... YG-nak ez szép feladat lesz, de meg fogja oldani.)

Egyelõre még nem tudjuk, mi HK szándéka, lehet, hogy csak a céget akarja elperelni a Choi családtól. És ettõl akarja megkímélni JE-t. Pedig inkább megbeszélhetné vele, hiszen JE-nek lehetnek jobb ötletei, amivel esetleg megmentheti a cég egy részét is (a dolgozókkal együtt) és talán piacra dobhat egy új gyógyszert, ami feledteti a Pudoxinos botrányt, TS és JR vagyonával kifizethetnék a károsultakat ...
Illiona 2016 jan. 07. - 19:53:18
(6024/9141)
Óh! lehet hogy félreérthetõ voltam, a meleg nõn kizárólag hõmérsékletet értek, kedvességet, odabújást stb...
Illiona 2016 jan. 07. - 19:40:55
(6023/9141)
Hae Kang és Jin Eon a nyaralóban.
Nagyon érdekes volt, és bennem egyedül az fogalmazódott meg, hogy Hae Kang egyáltalán nem szerelmes.
Lehet az õ elhatárolódását sok mindennel megmagyarázni, de itt komoly érzelemmentességrõl van szó.
Már többször volt, hogy igenis szerelmes, meg is vallotta Jin Eonnak, de aztán jött ez az eszemnél vagyok projekt, és ujra a keménykedés. Ez szerintem Koreában és itt sem hihetõ már.

Jin Eonnak kellene hagyni végre, és keresni valami meleg nõt.
Mint kiderült, Hae Kang soha nem mondta hogy szereti, még a jobb években sem, most a visszajátszásokban sok a kedveskedõ évõdés, és az évõdés egy fokkal van a veszekedés elõtt (törülkozõs jelenet)

Lehet hogy mégis a hûvös, nyugodt doki illene hozzá... Ugye?
Amikor az autónál visszamegy a házba, akkor sem a szerelem huzza vissza, hanem hogy Baek Seok átadja, lemond róla.

Azon meg kiakadtam, hogy a Baek Seok tésztával várja a nõt + vörösborral, és kitálal. Milyen szörnyû a tészta kihülve, összeállva, hidegen? a sajt sem olvad meg rajta. Innen, a tésztából is látszik, hogy egy igazi vesztes.

Amikor meg Jin Eon tusolkodás után kijött a fürdõszobából vizes lábbal a parkettán, az iszonyuan csuszásveszélyes!

Folytatom a 35-el.
Illiona 2016 jan. 07. - 19:28:28
(6022/9141)
megnéztem a 34. részt, volt ami tetszett és volt ami nem.

azzal kezdõdött hogy Hae Kang beolvasott a gyilkosnak. Mennyire itt volt már az ideje!
Micsoda elmélet ez egyáltalán, hogy egy gyerekgyilkosnak megbocsátani, meg ugy jár kel, mint aki megváltotta a bûnét 4 évi börtönkével???
Számomra a gyilkosnak semmilyen mentsége nincs!
Õ elõre megfontolt szándékkal gyilkolni ment, és egy óvodához ment oda! Vagyis bárkit ölt akit talált, hát igy esett!!! Hae Kangot ezer más helyen is megölhette volna, de egy óvodánál, ahol sok gyerek van???

A személye: kiderült, 15 milliárdot invesztált valami gyógyszerbe, amit egy éjszaka elveszitett.
???
hogyan? nem volt levédve, valahová eltéve, szabadalmaztatva, csak ugy kitette a sublótra, és nézegette, vagy hogyan?
az ilyen fejlesztõk örökké a lopásoknak vannak kitéve, és erre vannak védelmi rendszerek. És ha belsõ ember lopta el, akkor nem azt kellene keresnie?
Miután önhibáján kivül tönkrement, a családja elhagyta.
Igen? milyen családja volt? hogyan nem ragaszkodtak a gyerekek és a feleség egy jó, okos, kedves férfihoz, aki ugye önhibáján kivül????
Vagy tele volt hibával? és ez már az utolsó csepp volt?
Ha õ gyógyszergyáros volt, elmehetett volna valahová szakmába dolgozni, akár külföldre is. Vagy épp tehetségtelen volt?
Milyen gyógyszergyáros az, akinek csak egy dolog jár a fejében, ha valamit elveszit: ölni! Milyen gyógyszereket gyártott ilyen lélekkel? Ja! valakinek meg kell csinálni az itéletvégrehajtók részére a halálraitéltek injekcióit is! Nem beszélve a szenvedõ, végstádiumban lévõ állatok altató injekcióit.
Arról volt szó, hogy Hae Kang hamis bizonyitékkal nyerte meg a tárgyalást! és Õ? az õ ügyvédje hol volt? 15 milliárdos fejlesztésbõl semmi dokumentum, vagy valami?
Lehet hogy egy Baek Seok tipusú semmilyen ügyvédre bizott egy 15 milliárdos pert?
Ez a gyilkos személye ezer sebbõl vérzik, és nagyon unalmas már látni is.
Egy gyerekgyilkosságnál nincs olyan hogy indoklás, és nincs az a szó sem hogy DE...
Illiona 2016 jan. 07. - 19:14:02
(6021/9141)
Az hogy benne van ilyen a szerzõdésekben, az természetes, minden utolsó statiszta próbálna sztorikat eladni a sajtónak, és rá is játszanának, hiszen nincs az az ár, amit egy szürke ember meg ne adna, hogy a figyelem középpontjába kerülhessen.
A fõszereplõket nagyon jól fizetik, a költségvetés 30-40 %-a megy el a sztárszinészekre, a többi meg pici pénzbõl kap valamit, de épp ez inspirálja õket, hogy elõrébb kerüljenek.

Ez az IHAL fõszereplõnõ tényleg megérdemel mindent, hogy igy tud kétféle kultúrkörú személyt megjeleniteni, és mindkettõ hiteles.
K. Judit 2016 jan. 07. - 18:51:18
(6020/9141)
Jukbang legalább saját akaratából húzatta ki a fogát, de milyen sok sérülésrõl tudunk, amiket különben általában titkolnak, amiket elszenvednek a szereplõk. Most már persze nem könnyû ilyesmit eltitkolni, hiszen mindenki fényképez a legegyszerûbb telefonjával is, de nem is olyan régen még meg is büntették azokat a színészeket, akik közhírré tettek ilyesmit. (Pl. az a lány sem kapott két évig szerepet, aki a többszöri éjszakai forgatások egyikérõl egyszerûen hazament, mert hulla volt. És sok ilyet hallottunk, azt hiszem KNG leesett a lóról, JJH-nek jeges folyóban kellett úsznia, annyira remegett utána, hogy a bögrét is alig tudta tartani, verekedõs jelenetektõl pedig egyszerûen begyulladt valamelyik csuklója ... )
Nem lennék meglepve, ha a szerzõdéseikben a balesetek közzététele esetére lenne egy külön bekezdés.
Illiona 2016 jan. 07. - 18:29:23
(6019/9141)
Igen több soriban is elsütötték ezt, ironikusan is írtam, csak a hangsúlyozás nem jött ki a szövegemben :))))
Tegu 2016 jan. 07. - 18:27:22
(6018/9141)
A You are beautiful volt a másik sorozat cime.
http://www.koreandrama.org/youre-beautiful/
Az egyetlen, amiben jó volt ez a szinésznõ, a Heirsben megõrültem tõle.
http://star.koreandrama.org/park-shin-hye/

De volt még egy harmadik sorozat is, majd annak a cime is beugrik.

Szeretik ezt a panelt, ugye Sillát már nem is emlitem.
Tegu 2016 jan. 07. - 18:21:48
(6017/9141)
Ez a lány fiunak öltözik és a srác beleszeret panel megy a Coffe prince-ben is, sõt most nem jut eszembe a sorozat cime, majd elõkeresem. Mindkét srác már majdnem megadja magát a sorsnak, hogy saját nemét szereti, mikor kiderül, hogy a fiu-lány.
Hm.
Ami azt illeti, hogy mit meg nem tesznek a szinészek a filmért, ha jól emlékszem az Iljimae-ben az apa szerepét játszó szinész kihuzatta az egyik metszõfogát a szerep kedvéért.
K. Judit 2016 jan. 07. - 18:14:42
(6016/9141)
Lázba hozásról szó nincs, a díjkiosztó elõtt néhány nappal olvastam, hogy az SBS jelöltjei között még csak nem is szerepelnek az I have a lover fõszereplõi (vagy igaz volt, vagy sem), és a rajongók összefogtak, szavazós oldalakat hoztak létre, hogy támogassák a kedvenceiket.

Egyébként ezeknek a díjaknak azért van csak jelentõségük, mert állítólag nincsenek túlfizetve a színészek, viszont agyon vannak hajszolva. Hát én nem irigylem tõlük ezt a kis kirándulást, fõleg azoktól, akik a lelküket is kiteszik, hogy minél jobbak legyenek. Egy történetben három-négy személyiséget eljátszani - úgy, hogy tényleg különbséget lehessen tenni a karaktereik között - nem lehet könnyû. Az ikreknek persze nagyon jól sikerült a frizura, a smink, ill. a jelmezeik kiválasztása is, de ha valaki megérdemelt ezért egy (illetve összesen négy) külön elismerést, akkor az tényleg KHJ. A legjobb párosnak járó díjat a rajongók szavazták meg nekik, ez az igazán megérdemelt díj, nem pedig a nézettségi rátákból ki tudja, milyen módon elõvarázsolt átlag. A plusz egy díj a Top 10 sztárságért odaítélt award volt.

Engem csak az SBS érdekelt, mert idén a Maids-en és a Blood-on kívül azt hiszem nem is néztem mást. Elõtte nagyot csalódtam, mert nem folytatta a TvN a Muskétásokat, amiben egy másik nagy kedvencem (Lee Jin-wook, a Kilences pasi) játszotta Sohyeon herceg szerepét.

Különben még egy ismerõsünk kapott itt díjat, aki az Empress Ki-ben a türk lány volt (a Muskétásokban pedig a Milady, Yu In-young), szóval neki is drukkoltam, egy Mask c. drámában nyújtott alakításáért kapta, biztos megérdemelte :))
Tegu 2016 jan. 07. - 17:26:50
(6015/9141)
Hihi, ez jó és olyan jellemzõ:))
Illiona 2016 jan. 07. - 17:14:19
(6014/9141)
Sziasztok! én nagyon elmaradtam, az utolsó részekbõl a 31-32-33-at eredeti nyelven néztem csak meg, + hozzáolvastam, amit itt irtatok. A 34-35 öt viszont most fogom csak megnézni, már van angol.

Belekattintottam ugyan, hogy vajon mi történik, de pont a dokit mutatták, az ikerrel, és gyorsan ki is léptem, még mindig nem vagyok megbékülve ezzel a szállal. :)))

a Seol Sit alakító szinésznõt viszont tavaly év közben láttam egy sorozatban, de nem jöttem rá az azonosságra, csak most hogy listát irok a tavalyi filmekrõl, és belekattintottam, hogy "ez meg melyik" :)
Ennek a sorozatnak One Well Raised Daughter volt a címe, és egy olyan lányt alakitott aki 22 éves koráig fiúként kellett hogy éljen. Most felmerült bennem a gyanú, hogy vajon parókát viselt-e vagy tényleg lenyiratta anno a szerep kedvéért a haját. Ráadásul végig mély erõltetten férfias hangon beszélt, ami a természetellenessége miatt nagyon irrotált, hát mit mondjak, most nõként sincs lányosabb hangja. Nem is miatta néztem végig, a többi szinész nagyon jó volt, és, a történet is egészen uj: a fiú vonzódik a barátjához, akit fiúnak hisz, már beleõrül a vágyakozásba, és késõbb kiderül, minen ösztöne jól müködik, mert a fiú mégis lány, megkönnyebbülés. Na ugye mennyire uj!

Engem ezek az év végi dijazások nem igen hoztak lázba, minden társaság a saját sorozatait és szinészeit még egy kis reklámbevétel miatt jól megsztárolta, ezeknek nem sok köze van a valós teljesítményhez, és népszerûséghez.
Tegu 2016 jan. 07. - 16:46:00
(6013/9141)
Jó ez a két váza
K. Judit 2016 jan. 07. - 16:38:26
(6012/9141)
Jaaaa,
itt még úgy tesz, mintha most pedig az utóbbi négy évet felejtette volna el.
De egy kicsit túljátssza magát, JE észre is veszi, hogy valami nem stimmel.
Tegu 2016 jan. 07. - 16:29:38
(6011/9141)
Ez a 'krom" olyan agyõ-szerü kifejezés, de annál udvariasabb. Ez a "then" akkor viszlátnak forditható.
Tegu 2016 jan. 07. - 16:25:27
(6010/9141)
31.
Na ez szép, két lábbal tapossa JE-t, de azon nyöszög, hogy megalázta BS-t?
Mert JE-t nem..
Tegu 2016 jan. 07. - 13:52:34
(6008/9141)
Ez tényleg jó.
Tegu 2016 jan. 07. - 13:49:52
(6007/9141)
Már nem is tudom, hol tartunk, ill. hol hagytam abba a sok leforditatlan rész után, talán a 31. epizódnál?
Most onnan kellene visszanéznem.
K. Judit 2016 jan. 07. - 12:46:39
(6006/9141)
Máskülönben több dolog is volt a 34-35-ös részben, ami újdonság.
Az egyik, hogy talán Manho lehet, hogy mégis sáros az ikrek apjának halálában, mindenesetre most kicsit érthetetlenül viselkedik. Például elmagyarázza a feleségének, hogy semmiképpen nem egyenlõ arányban osztotta el a részvényeit HK és JE között, hiszen JE-nek ott lesz Miss K. része is. Így a részvények többsége mindig is JE tulajdona lesz. HK pedig csak szépen takarítson ki a cégnél, tegyen rendet. Így felmerül a kérdés, hogy valóban a bûntudat vezérelte, mikor HK-t nevezte ki VP-nek.

Aztán ott van YG is. HK-nak miért nem vallotta be soha Manho, hogy az apja a barátja volt. (JE is most tudta meg.) Most YG-nak pedig bevallja. Ennek vajon mi az oka? Azt sem értem, hogy ha YG-t végül is õ találta meg Kínában, YG miért nem tudott róla. Egyáltalán hogy szerzett YG hamis útlevelet? Vagy éppen emiatt találta õt meg MH, mielõtt Koreába jött volna?

Az sem tartott sokáig, hogy TS nyeregben érezhette magát. Most három oldalról is kapott egyet, megtudta, hogy HK nyomoz YG volt férje öngyilkossága ügyében. Aztán GS, az öccse bejelentette, hogy YG-t szereti (?), YG nem ijedt meg TS-tõl, SR pedig megzsarolta. Sõt, HK mellé nyugodtan odagondolhatja JE-t is, mert igaz, hogy egy bokarúgás követte, de HK szájából elhangzott, hogy össze kell fogniuk.
K. Judit 2016 jan. 07. - 12:28:49
(6005/9141)
Megtaláltam azt a dalt, amit szintén a japán Ryu ad elõ, és elsõ hallásra a fülembe mászott. Akkor, amikor JE váratlanul meglátogatta HK-t az új lakásában, és elmondta neki, hogy belefáradt a szerelembe, feladja.
Aztán amikor lemegy a ház elé, HK pedig összecsuklik odafönt, akkor hangzik fel elõször ez a dal.
Nagyon ismerõs volt, most már többször meghallgattam - a koreai verzió állítólag holnap jelenik meg - de itt van egy vietnami oldalon az eredeti japán nyelvû. Van benne minden, lalala, ami nekem kicsit oroszos, harmonikaszó, ami franciás, sõt közben egy gitárszóló is - szóval elég nemzetközire sikeredett :)

A címe: Ephemeral Lips
http://www.nhaccuatui.com/bai-hat/ephemeral-lips-ryu.Ig3EW39MDBYX.html

(Koreai nyelven: az I have a lover 33. epizódjában, 24:55-tõl 29:10-ig.)
K. Judit 2016 jan. 07. - 12:20:28
(6004/9141)
Megnéztem a legújabbakat szöveggel, érdekes lesz. (Ez a fotó még a 34-esbõl van.)

Nem tudom, ki bujtogatja a gázolót, korábban azt mondta, nem akarja bántani HK-t. Most erre mégis. Ráadásul valaki jó nagy köveket hajigál HK felé, kiszúrja az autója kerekét, egyelõre azt sem tudjuk, ki lehet. (Láttam olyan találgatást, hogy a követ esetleg a gázoló fia dobálja, lehet ...)

Mindenesetre HK jól beolvasott neki, honnan veszi, hogy megbûnhõdött a tettéért? Ki bocsátott meg neki? Így mi is megtudhattuk, mit gondol a kislánya haláláról. Talán JE is hallotta az ajtón túl, aztán õ is elmondta, mi a különbség kettõjük vesztesége között - igaz, háttal volt HK-nak, de ha ilyen szerencsétlenül is, de elkezdõdött valami párbeszédféle közöttük. (Sosem értettem, hogy BS-sel miért tud jobban kommunikálni HK, mint a férjével. De azzal magyaráztam, hogy a bûntudat miatt, mert nem tudja magának megbocsátani, milyen fájdalmat okozott JE-nek.)

Az estét - karácsony ide vagy oda - sikerült megint eltolniuk, de azt hiszem, nem olyan nagy baj. Még talán korai is lenne.
(Még korábban olvastam egy blogon, hogy a karácsony K-ban inkább a szerelmesek ünnepe. Még gondoltam is, hogy két szó, a szeretet és a szerelem összetévesztésébõl, ill. félreértésébõl adódhat. De így jobban megértettem, miért szerette volna JE pont ezt az ünnepet együtt tölteni HK-val.)
K. Judit 2016 jan. 07. - 12:06:40 Előzmény Tegu
(6003/9141)
Mintha csak érezte volna, hogy nem mindenki ért egyet a díjával.
(Például a jelöltek között volt az IHAL JR-je, JE nõvére is, aki jobban megérdemelte volna.
Nagyon tetszett, mikor bemutatta az anyósának, mi az a free dance ... :))
K. Judit 2016 jan. 02. - 10:10:43
(6002/9141)
Elõzetest nem látok, de van egy fotó, lehet jelenet a 34-esbõl, talán flashback ...
K. Judit 2016 jan. 01. - 11:52:59
(6001/9141)
Átfutottam a KBS-rõl és az MBC-rõl szóló cikkeket, annak a tolla, aki ezeket írja, biztos, hogy vitriolba van mártva.
Mindegy, ez is megvolt.
Holnap lehet megint bosszankodni a saját drámánkon, mit talál megint ki a forgatókönyvíró ...

(Van egy új dal, amit nem találok, a japán Ryu énekli ezt is, na majd meglesz valahogy.)
Tegu 2016 jan. 01. - 11:23:40
(6000/9141)
Kis aranyos, sztem tehetseges, nagyon jo volt azokban a sorozatokban, amiben lattuk. Mondjuk, jo szerepeket kapott.
Tegu 2016 jan. 01. - 11:22:03
(5999/9141)
A live for love Jang- ban jo volt.
Tegu 2016 jan. 01. - 11:20:18
(5998/9141)
Khm, a bolondozasa idetlen volt, egyebkent sir vagy ordit, beolvas, hat velemenyes o is.
Tegu 2016 jan. 01. - 11:16:45
(5997/9141)
Hat, ha rajtam mulik, nem kap egy szal dijat sem, szerintem csapnivaloan rossz a tatott szajaval, kb ket arckifejezese van, valamelyik forumon olvastam, hogy a tobbi sorozatban sem produkalt semmit. igy ez a dij nem a tehetsegenek szolt.
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:35:09
(5996/9141)
Itt úgy néz ki, mint Al Capone egyik embere a szesztilalom idején.
(Hol van már az a kis kotnyeles szemüveges gyakornokocska a He who can't marry-bõl. Akkor még nagyon helyes volt, aztán még a S. Scandalban is ... már fotókat sem találni róla öt évvel ezelõttrõl, mintha csak ki kellene törölni ....)
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:28:19
(5995/9141)
Yoo An In (Six Flying Dragons)
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:25:17
(5994/9141)
Lee Kyu Han
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:24:44
(5993/9141)
Lee Kyu-han
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:23:53
(5992/9141)
Kim You-young
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:23:01
(5991/9141)
Park Han Byul (legyen róla is egy rendes fotó)
K. Judit 2016 jan. 01. - 10:22:13
(5990/9141)
Igen, szerintem azért aprózták el a "díjait", mert tulajdonképpen megérdemelte volna a Nagydíjat. Egy történetben minimum három karaktert játszik, ha szûken vesszük.

De van ugye a "szokás", hogy a nézettség a legfontosabb szempont, azt pedig a Yong Pal hozta. Azt ugyan nem értem, hogy ha nem illettek össze, akkor miért kapták meg a párosok díját is, de mindegy, talán KTH-nak is jöttek eggyel :))

Az I have a lover nézettsége viszont alacsony, már korábban összeszedtem, hogy mit mondanak errõl, akik közelebb vannak az ázsiai lelkülethez (hétvégi dráma, nem titkoltan hûtlenséggel kezdõdik, és vannak, akik már attól is rosszul vannak, hogy a végén feltehetõen bocsánatot nyer a "megcsalós" férj). A válás és a kapcsolódó problémák amúgy is napirenden vannak a válási törvény megváltoztatása óta, szóval szerintem így is hatalmas eredmény, hogy KHJ három díjat el tudott vinni. Abból kettõ a közönség szavazatainak - köztük az internetezõknek - köszönhetõ, a Best Actress szakmai.

Ma már a dramabeans összefoglalója is megjelent: http://www.dramabeans.com/2015/12/2015-sbs-drama-awards/
Tegu 2016 jan. 01. - 10:05:51
(5989/9141)
Azert nagyon nagyot alakit ez a szineszno ebben a sorozatban.
offtopic
dorombka 2016 jan. 01. - 10:04:58
(5988/9141)
BUÉK
Tegu 2016 jan. 01. - 09:10:56
(5987/9141)
Hú, o volt a King of Baking foszereploje, ki nem allhatom, attol meg lehet jo szinesz persze. Tenyleg, az is egy jo sorozat volt.
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:31:17
(5986/9141)
Majd ha lesz szöveg a viki filmjén, meghallgathatjuk, ki mit mondott.
Állítólag KHJ és JJH mintha csak összebeszéltek volna, mindketten azt mondták, ez a történet (IHAL) nem a megcsalásról, hanem a szerelemrõl szól...
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:22:27
(5985/9141)
Ugyanazok ismétlõdnek más szögbõl ...
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:21:25
(5984/9141)
Neki eggyel, KHJ-nak hárommal többet kell elhelyeznie a vitrinben.
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:20:15
(5983/9141)
Iszonyú sok fotó jelent meg, már minden szokásos webújság fent van a neten.
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:18:33
(5982/9141)
Aztán belibben :))
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:18:06
(5981/9141)
Itt is fut
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:17:10
(5980/9141)
JJH futólépésben érkezik.
(Három évig volt katona, legalább a menetelési tudása nem veszett kárba.)
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:15:36
(5979/9141)
Itt van JJH gyerekszereplõként megismert kislánnyal (majd megtanuljuk a nevét, most 16 éves).
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:14:41
(5978/9141)
Aztán egy leporello KHJ-ról
K. Judit 2016 jan. 01. - 02:13:37
(5977/9141)
Találtam a három legjobb párosról is fotókat.
(Ha nem is illettek össze, akkor hogy lehet???? Kim Tae Hee ... mindegy ...)
Illiona 2016 jan. 01. - 01:49:47
(5976/9141)
Igen, a Yong Pal nagyon jól indult, nagy volt a beharangozás, és nagy nézettséget hozott az elsõ részekre.
Én teljesen a hatása alá kerültem, és ez tartott is a 8. részig. Utána mintha egy másik sorozat lett volna, sokan ábrándultak ki, de még igy is az egyik legjobb sorozat volt.
Ami nekem problémát okozott, hogy nagyon hideg, kõkemény pénzvilág uralta jelenetek, és számomra nem hiteles érzelmek voltak. Kim Tae Hee 8 évvel idõsebb és ez meg is látszott, valahogy nem illettek össze.
Én mind a mai napig nem láttam az utolsó két részt.
De ettõl függetlenül, a hibái ellenére ennél sok sokkal rosszabb sorozat volt, és Joo Won tényleg hatalmasat alakított, mint mindig. Az hogy igy eltorzult a forgatókönyv, nem az õ hibája, ami rajta múlt, azt megtette.
Ide teszek a kedvenc zenémet, mert persze õ énekelni is tud, és õ tényleg tud is!
Mármint tõle a kedvencet!
https://www.youtube.com/watch?v=7TTzFTxZaaM
a képen is Joo won a Yong Palból. Ekkoriban yong Palinak hivtuk, az olyan jól állt neki. :)))
K. Judit 2016 jan. 01. - 01:41:12
(5975/9141)
Itt ülnek a "mieink".

A Best Couple díj mellett KHJ kapott még kettõt, az egyik azt hiszem a Best Actress (közepesen hosszú dráma kategóriában), a másik szintén egy közönségdíj a Netizenektõl.

A Nagydíjat ugyan nem tudta elvinni, de három díjjal megy haza, nem rossz teljesítmény ...
K. Judit 2016 jan. 01. - 01:37:58
(5974/9141)
Viszont BUÉK neked is :)

A vikin fent van az SBS díjátadó, készül az angol felirat.

Ez a fiú nyerte a Nagydíjat (Daeseng) a YP-ban nyújtott alakításáért. Nem láttam még õt (és a Yong Palt sem), de azt mondják ez a díj mindig a legnézettebb dráma fõszereplõjének jár.

A neve Yoo Woon (?).
Illiona 2016 jan. 01. - 01:03:10
(5973/9141)
Sziasztok a 2016-os évben!

Kivánok Nektek Boldog Új Évet!

Remélem, hogy sok jó uj filmet készitenek nekünk, és okozzon örömöt a várakozás, nézés, feliratra várakozás, ujranézés, találgatás, elõzetes, és ujra várakozás bûvös körforgása.

Kép: kivánságokat teljesítõ ember Szöulban a Jogyesa Templomban.
K. Judit 2015 dec. 31. - 15:06:29
(5972/9141)
És megosztották a Best Couple díjat három páros között, majd elolvasom holnap a másik kettõt, de egy biztos, KHJ és JJH is megkapta :)) És örülnek neki (remélem tényleg). És ahogy kell, gratuláltak a másik két párnak is. Mi is gratulálunk, ez közönségdíj, és ilyen szerepekkel nem lehetett könnyû elnyerni.

Az elsõ perceket láttam, kipróbáltam egy linket, de hamar eltûntem onnan (félek, hogy bekapok valami vírust), pont JJH és az a kislány volt a képernyõn, aki eddig a legtöbb nõi fõhõs gyerekkori szerepét játszotta. Már 16 éves. JJH épp azzal mosolyogtatta meg a közönséget, hogy õ pont akkor kezdte a szakmát, amikor a kislány megszületett, 1999-ben.
(Imádják öregíteni magukat, de közben mindent megtesznek, hogy jól nézzenek ki ...)
K. Judit 2015 dec. 31. - 14:56:49
(5971/9141)
Nem díjazták a filmet, csak a színészeket.
(Esetleg jövõre a filmet is lehet.)

Kapott miniszéria kategóriában az SR-t alakító színésznõ egy legjobb mellékszereplõ díjat (Best Supporting Actress).
(Azt hiszem, játszott valami másban is, de most nem néznék utána.)
Illiona 2015 dec. 31. - 14:45:44
(5970/9141)
nem értem ezekben a díjátadókon hogy lehet olyan alkotást díjazni, amik még futnak.
Ez a I Have a Lover is lehet hogy felpörög, és lesz mint volt az elsõ 25 rész, de lehet hogy unalomban fullad.
K. Judit 2015 dec. 31. - 14:03:47
(5969/9141)
I have a lover 34 elõzetes (nincs), pár mondat:

HK nem akarja, hogy hárman beszélgessenek a gyerek gázolójával, egyedül megy (?).
És a férfi - annak ellenére, hogy azt mondta, nem akarja bántani - közli vele, hogy egyedül õ felelõs a gyerek haláláért, neki kéne meghalni ...
SR miután végzett a szûrõvizsgálaton, elmegy HK irodájába, és felpofozza HK-t. (Talán már ezért is HK-t teszi felelõssé????)

Szóval akik nagy összeborulást vártak volna, azoknak megint csalódniuk kell.
(Milyen szerencse, hogy már rég abbahagytam a tippelgetést, mert a várhatónak már az ellenkezõjére se lehet számítani .... :)
K. Judit 2015 dec. 31. - 13:53:48
(5968/9141)
Ez is csak egy pillanatfelvétel egy videóból.

Nincs türelmem a ceremóniához, de majd késõbb benézek, érdemes volt-e drukkolni ...
K. Judit 2015 dec. 31. - 13:52:24
(5967/9141)
Az SR-t alakító színésznõ sem néz ki rosszul, de elülhetne JJH mellõl .. :)
(Sajnos minden kép mozog, nem tudok akármit föltenni.)
K. Judit 2015 dec. 31. - 13:48:01
(5966/9141)
... volna, bár kisebb csoda lenne DK-ban egy középkorú házaspárról szóló sorozatban, ahol a férj ráadásul hûtlen volt ... egyszer ...
KHJ viszont esélyes a Nagydíjra (megérdemli, igaz, a többi drámát nem láttam).
K. Judit 2015 dec. 31. - 13:44:20
(5965/9141)
Jókedvük van, állítólag a best couple díjért jöttek ...
K. Judit 2015 dec. 31. - 13:43:25
(5964/9141)
Közben: mindjárt kezdõdik az SBS Drama Awards 2015, jönnek már a résztvevõk a vörös szõnyegen.

Pár kép
K. Judit 2015 dec. 31. - 12:19:02
(5963/9141)
És boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!
K. Judit 2015 dec. 31. - 12:17:40
(5962/9141)
Látom Ji Sung nyert az MBC-n. Nem mondhatok véleményt róla, mert nem láttam a legutóbbi munkáit.... gratulálunk.
(Illetve csak két filmjét láttam. Biztos sokat fejlõdött.)
K. Judit 2015 dec. 31. - 12:06:41
(5961/9141)
Nem hiszem, hogy film nélkül lesz összefoglaló, még elõzetes sincs. Vajon mi a nyavalyát csinálnak, talán elmentek alkotói szabadságra? Várják az ihletet? Vagy tárgyalásban vannak a csatornával, hogy hány epizódra kapnak még engedélyt? Már minden megfordult a fejemben.
Éppenséggel most is lehetne bennünk egy egészséges izgalomféle, ha nem kéthetenként tolnának az arcunkba egyetlen epizódot.
Most például gondolom mindenki azt várja, hogy HK ijedtében elfogadja JE közeledését, és hogy megbeszélik végre a dolgaikat. Pedig lehet, hogy korai, csak átverés volt és JE-nek életveszélybe kell kerülnie ahhoz, hogy HK-ból kitörjön valami aggodalomféle (egyáltalán valami õszinte érzelem)... aztán a 49. epizódban, jövõ decemberben esetleg kiderül, hogy kibékülnek-e vagy sem.
Pedig megbeszélhetnék a stratégiát a Pudoxin perrel kapcsolatban is.
Talán meg kellene egyezniük a kerekes ember családjával …
De ott van a Ssswww szabadalom ügye is, azt is lehetne tisztázni. Most akkor elévült-e Manho bûne ezzel kapcsolatban, vagy mégsem? Vagy ha a bûne el is évült, a tulajdonjog nem biztos, hogy õt illeti …??? És esetleg HK elperelheti JE részét is?

Meg: mi ez a két elejtett megjegyzés esküvõkrõl??? Csak szórakoznak velünk, vagy tényleg benne vannak a pakliban?

És még: HK elfogadja-e végre, hogy JE nem egy üresfejû tini rajongó, aki folyton az õ segítségére szorul, vagy belátja, hogy védelem nélkül is megáll a lábán, és önálló gondolatokra is képes? (És a nyálas barátját, BS-t is el lehetne küldeni valahol máshol világítani … :))
Aztán mi lesz SR-val, eltöri-e valamelyik végtagját, vagy komolyabb betegsége lesz? Ismerhetjük-e a szüleit?
Ja és a kislány, a doki, YG …, a filmkészítõk is nyilván tudják, hogy mivel adósok még.

(És csak zárójelben, ha HK nem ismerte fel JE lihegését és nyögdécseléseit .... hát meg sem érdemli ...)
Tegu 2015 dec. 31. - 07:31:44
(5960/9141)
Boldog uj evet!
Kinai horoszkóp 2016
http://c-phoenix.hu/page.php?52
Tegu 2015 dec. 31. - 07:23:31
(5959/9141)
Lehet, hogy eleg csak elolvasni az osszefoglalot, amig nem tortenik valami erdekes?:))
K. Judit 2015 dec. 27. - 14:39:02
(5958/9141)
I have a lover 33.
Manho kettõjükre, JE-re és HK-ra bízza a saját részét úgy, hogy egyedül semelyikük sem hozhat a céggel kapcsolatos döntéseket. Ugyanakkor JE megtartja az R&D igazgatói rangját is, ami azt jelenti, hogy HK egyben a felettese is lesz. Ha jól értem, mert még csak 80%-os a szöveg. TS is bepofátlankodik a megbeszélésre és megpróbál kétséget ébreszteni Manho-ban HK szavahihetõségét illetõen. Elmondja, hogy azzal az ügyvéddel jár, aki a felperest képviseli az új Pudoxin-ügyben.
JE erre elmondja, hogy õ úgy látja, HK egy cseppet sem változott. És õ, JE nem azért adta fel a HK-ért való harcát, mert BS-sel jár, hanem azért, mert erre rájött. HK azokat a dokumentumokat és a pendrive-okat, amiket a húgától ellopott, nem BS-nek, hanem TS-nek adta át, ami pedig azt jelenti, hogy - mint régen – továbbra is a cég érdekeit képviseli. Elmondja, hogy még õt magát is megtévesztette, de már képben van.
Manho erre azt mondja, jó, akkor HK kapja meg az új P-ügyet, amiben BS védi a felperest. Persze HK tiltakozik, kapják meg inkább a jogászok, õ mégis csak Vice Chairman, de Manho már döntött (hiányos a szöveg, de azt hiszem HK kapott pár napos gondolkodási idõt, igaz, ha nemet mond, az új rangja talán elvész).
Így kerül szembe egymással HK és JE a közös pozíció miatt, HK és BS a bíróság elõtt, HK és YG a per tárgya miatt, TS pedig máris biztonságban érezheti magát. HK célja TS (erre talán még JE sem jött rá), ezért akar közel lenni hozzá. Azt mondják a tigrist az odújában kell elkapni.
SR most tudta meg, hogy a Pudoxinnak vannak mellékhatásai. A bátyja eltitkolta elõle, ill. rájött, hogy talán emiatt küldte el a családot orvosi vizsgálatokra.
Kiderült, hogy BS JE miatt ajánlotta fel a házasságot HK-nak, mert HK-t nagyon zavarják JE telefonjai, meg hogy követi õt/õket. ES miatt nem tud, nem akar JE-vel beszélni, inkább BS-nek önti ki a szívét. (Gondolom a bûntudat miatt.)
A vége nagyon rejtélyes. Csak nem játszik össze JE a gyerek gázolójával? Lehet, hogy meg akarja mutatni HK-nak, hogy nekik kettõjüknek kell megoldani a problémáikat, JE-vel kell õszintének lennie. (Persze lehet, hogy csak véletlen hármójuk találkozása, ezt nem tudhatjuk.)
K. Judit 2015 dec. 26. - 23:44:16
(5957/9141)
Én úgy látom, õk nagyon összeillenek, majd ha összegyúrják HK minden személyiségét, akkor egy tök normális nõ lesz a végeredmény. Talán azért is látom õket összeillõnek, mert már játszottak együtt egy limonádéban, ami elég sikeres volt, viszonylag kevés klisével. Mûködik közöttük a kémia is. JE szeret rajongani HK-ért, nem esik nehezére. Bírta kb. 13-14 évig, úgy, hogy HK még csak azt sem mondta neki, hogy szereti. HK nem tudta kimutatni a szeretetét, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret. Most már látjuk, hogy változik, ha rájön, hogy elveszítheti JE-t, kénytelen lesz megnyílni.

A hebrencs YG szerintem pont inkább BS-sel illik össze, bár lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, BS-t én még barátnak sem fogadnám el, nemcsak azért, mert a humora egy elemi iskolás gyerekének felel meg, hanem mert sajnos megszállott, nem bíznék benne egy percig sem.

A dokit még annyira nem ismerjük, néha az ellentétek vonzzák egymást. Tulajdonképpen elkezdhetnék már összehozni õket - ha ez a céljuk - mert azért mégsem OK, hogy a gyerek miatt elfogadja GS az anyát is. Vagy mi ez? árukapcsolás?

Most megint várhatunk egy egész hetet, iszonyúan elhúzzák. Az az okos, aki megvárja, míg levetítik az egészet, és aztán egyfolytában nézi. Nekünk már sajnos késõ.
Illiona 2015 dec. 26. - 22:37:14
(5956/9141)
Igen van, két tanú is kell a papirra, és azután bárki beviheti iktatni a hivatalra. Tanú meg mindig lesz.

Abban igazat adok, hogy a megbocsátás fontossága, és a párok együttmaradása ott feladat, és ebben a sorozatban nem is látok más befejezésre.

De ha nem ezt a sorozatot nézem, hanem a valóságot, akkor szerintem nem lehet egy ilyen tönkrement kapcsolatot helyreállítani már. Van az, hogy valaminek vége, és túl kell lépni rajta. Valahol Jin Eonnak egy olyan laza nõ illene, aki odavan érte, és nem kell megharcolni minden mosolyért. Akár az iker természete is jobban illene hozzá, persze igényesebb kivitellel, jellemmel.
A hidegebb Hae Kanghoz is jobban illene egy doki stílusú, visszafogott, érettebb férfi.
De itt az a koncepció, hogy õk maradjanak együtt.

Azon is gondolkodtam, ha Hae Kang beavatná a terveibe Jin Eont, akkor az tudna e titokban hagyni, hogy a felesége a gyár ellen dolgozzon, titokban kémkedjen? avagy segitene-e neki, vagy besúgná a papának?
Ez érdekes feltevés lenne, mert mindegyik döntése pozitiv és negativ is egyszerre.
K. Judit 2015 dec. 26. - 21:41:01
(5955/9141)
Ebben a drámában tulajdonképpen nem maga a happy end lesz a lényeg, hanem karaktertõl függetlenül a megbocsátás fontosságára és az újrakezdési lehetõségre próbálják biztatni a nézõket. Ez látszott már a sorozat elsõ harmadában, állati rosszul venné ki magát, ha azt éreztetnék velünk, hogy egy egymást nagyon szeretõ emberpár végleg búcsút kell hogy intsen egymásnak, mert az életük egy nagyon nehéz szakaszában nem a helyes utat választották a problémáik megoldására.

JE - ha még mindig úgy van - kutatás-fejlesztési igazgató (Research and Development), szerintem kötetlennek kell lennie a munkaidejének, mert például olyan is biztos sûrûn elõfordul, hogy késõn megy haza. És hétvégén is szokott dolgozni.
elõfordult, hogy bement dolgozni.

Attól nem félek, hogy JE saját akaratából egyszer csak megkéri SR kezét, hanem inkább attól, amirõl már beszéltünk, hogy elõre gyártott papírokkal akár nélküle is el tudják intézni házasságot. SR és JE anyja bemennek a megfelelõ hivatalba, és az aláírásával, esetleg az ellopott pecsétjével hitelesíttetni tudják az okmányt. Még te is mondtad, hogy van ilyen K-ban.
Illiona 2015 dec. 26. - 21:24:01
(5954/9141)
Nem tudom, de Jin Eon annyira távol került már Seol Ritõl, hogy az anyja hatására sem fogja már elvenni. Azt sem értem egész nap ját Hae Kang után, mikor is dolgozik?
Elméletileg egy gyár vezetõje?
Vagy a megvetett sógor tényleg dolgozik közben?

Egyébként a szintén hétvégi családi sorozatként vetitett Lady Iron Cha c sorozatban sem lettek egymásé a szerelmesek. A sorozat közepe körül balesetben meghalatták a fõszereplõnõt, végül megalkudott, és egy korábbi nõjét vette el, akitõl volt már egy 6 éves gyereke. Végig szurkoltam hogy a halott menyasszony hugával jöjjön össze, de nem, ezt nem merték megtenni.
K. Judit 2015 dec. 26. - 21:05:01
(5953/9141)
Most lehet, hogy képesek lesznek megint napirendre tûzni SR és JE esküvõjét, csak hogy ne legyen túlságosan kiszámítható a történet. Pedig most már inkább annak lenne itt az ideje, hogy JE egy kicsit jobban megismerje SR-t, megtudjon róla egyet-s- mást.
K. Judit 2015 dec. 26. - 20:56:18
(5952/9141)
Nem tudom, hogy tudja Manhot zsarolni TS. Csak hallotta, hogy az apósa beszél álmában.
Arra hogy lehet bármit is alapozni? Hogy tudná bizonyítani? A szabadalom-ügy pedig elévült.
Akkor mégis mivel zsarolja? Talán valami elkerülte a figyelmemet.

Inkább azt gondoltam, hogy egyszerûen el akarják távolítani a székébõl (amit HK-tól "örökölt"), de nem túl durván. Ha HK képviseli a céget az új tárgyaláson, simán keresztbe tehet TS-nek, ha elég ügyes, még úgy is, hogy a cég renoméját nem érinti majd. HK-t nagyon bántja, hogy õ is segített tönkretenni a testvére férjét, de még nem biztos, hogy tisztán lát az ügyben.

Ha tényleg össze tudnának fogni JE-vel, ha abbahagyják végre a színjátékot és a hazudozást, együtt dolgozva talán ki tudják deríteni, mi volt az igazság. Remélhetõleg úgy, hogy HK ne kerüljön börtönbe.
Tegu 2015 dec. 26. - 20:50:00
(5951/9141)
Na ez a masik, amit folyton eloszednek a love storyknal a forg konyvirok: eloszor az egyik rohangal a masik utan, aztan forditva, nem tudjak kihagyni:)
K. Judit 2015 dec. 26. - 20:43:16
(5950/9141)
Elkezdtem nézni a 33-ast, de annyira zavar már a szöveg nélküli nézés, hogy inkább belelapoztam a Soompi utolsó oldalaiba, és szerencsére Jadecloud megint lefordított néhány párbeszédet. Csak röviden összefoglalom.

JE kérdezte HK anyjától, hogy hol van HK, mit tud róla, látszik JE-n, hogy ki van borulva, HK anyja megint (még mindig) türelmet kért tõle.

SR most tudta meg Miss K-tól (és JR-tõl), hogy HK és BS együtt járnak. Nem akarja elhinni. Nagyon le van maradva. Miss Korea javasolta, hogy SR menjen hozzá JE-hez ????? (Minket akarnak szívatni, tuti...)
Meg azt is most tudta meg, hogy BS tud arról, hogy õ is benne volt a csoportban, akiken tesztelték a Pudoxint.

HK és BS szemben fognak állni egymással a bíróság elõtt az újra napirendre került Pudoxin-ügyben.

HK-t kezdi idegesíteni, hogy JE feladta a vele való kibékülést, próbál - a maga módján - közeledni, de JE mindig kitér elõle. A kerüli õt a cégnél is. Viszont a végén pont akkor ott lesz JE, ahol kell, ezért és a nagy ijedtség miatt talán, le yeobo-zza. Véletlenül kiszaladt a száján. (Ideje volt, hogy egy kicsit forduljon a kocka. BS is annyira hülye, hogy megint megkérte HK kezét ... egyszerûen érthetetlen.)

Ja és még elõzetes sincs .... :((
Tegu 2015 dec. 26. - 20:28:15
(5949/9141)
Na felneztem a vikire, a 31- es 94%on, a 32 es pedig 86% on all, s ami vicc, a mai mar 24% on
Ez a team sem kap lehetoseget a forditasra a kozeljovoben, az tuti.
Tegu 2015 dec. 26. - 20:23:51
(5948/9141)
De hat tudod, hogy Manhot a multjaval zsarolja a sogor, azert nem rugja ki ot Manho.
Mar javasoltam, hogy Bs szepen kezdje ujra YGvel, mar ugyis jartak.:))
A doki YG gyereke miatt is kotodik YGhez.
K. Judit 2015 dec. 26. - 19:38:18 Előzmény Tegu
(5947/9141)
Nem lennék meglepve :)
K. Judit 2015 dec. 26. - 19:37:44
(5946/9141)
Szerintem a csatorna egyszerûen lemondott errõl a sorozatról, mert nem hozza azt a nézettséget, amit a fiataloknak szóló mûsorok. És ugye hétvégi sorozat, elvileg ezeket a családok együtt szokták nézni, de mivel megcsalásos történet - pláne elõre lehet tudni, hogy a hûtlen férjnek megbocsátanak - talán a gyerekeknek nem is engedik nézni, így sosem lesz akkora sikere, mint pl. egy vígjátéknak, vagy valami könnyûzenei, vagy röhögõs mûsornak.

Ezzel a sok halasztással is (a fordítás döcögése csak a külföldieket érinti) agyonvágták az egészet. Ráadásul túl hosszú is, ha a 33-asban sem történt semmi, ahogy I. mondja, megint egy hetet kell várni, szóval tényleg elérték, hogy kezdjen egy kicsit elegünk lenni az egészbõl. Persze azért azt még le kell csekkolni, hogy tényleg nem történt-e semmi.
Illiona 2015 dec. 26. - 18:30:22
(5945/9141)
I Have a Lover 33

hát belenéztem, és nem sok uj van benne, még mindig csak huzzák a "húzd meg, ereszd meg" játékot.
Viszont keményen belelépnek a sógor és sógornõ önérzetébe, ezt azért családon belül tényleg nem lehet annyiban hagyni, a sógor biztosan lép valamit vissza. Ha az öregnek nem tetszik a sógor, meg a saját lánya, akkor tegye onnan ki, mármint a gyárból, de ez igy nem oké!

Az iker elõadta énekelve a hattyú halálát, hát én haltam bele, konkrétan bele is tekertem, nem akartam hallani ezt a repedtfazekat megcsúfoló éneklést. és azt sem akartam látni, ahogy a dokit mégis beáldozzák a szerelemi jeleneteket követelõ nézõk kedvére némi tetszési indexért!
Mert egyre inkább azt látom, -ahogy Ti is már megfogalmaztátok - hogy a fõ szereplõvonal esetén semmi érzelmi elõrehaladás, valahogy a semmin toporognak már 3-4 rész óta, mind a 4-en. De igy nem lehet, minden részben kell valami, igy bedobták a szegény ikert, én itt hiába tiltakozom ilyen vehemensen...

én már 5 résszel vagyok elmaradva a felirattal nézéssel, de az az igazság már annyira nem is izgat, itt annyira leült a sorozat, kényelmesen tudom kivárni.
Tegu 2015 dec. 26. - 16:37:19
(5944/9141)
Ez nem HK kabátja?
:))
Tegu 2015 dec. 26. - 16:36:24
(5943/9141)
Végre a géphez kerültem, de alig tudtam bejelentkezni, elõtte pedig az egész fórum nem jött be, szóval csak annyit, hogy még mindig nincs forditás, talán a vikin már majdnem kész, de ott nem néztem.
Valahol olvastam, hogy talán egyetemisták a feliratot készitõk és vizsgáik vannak. De ez csak feltételezés volt.
K. Judit 2015 dec. 26. - 14:16:38
(5942/9141)
Szép ez a dohánybarna szín, jól áll JE-nek.