K. Judit 2017 máj. 02. - 23:16:32
(8821/9141)
Ezt köszi, akkor majd csütörtökön keresem.

Volt ma este egy amerikai film Rain-nel. Kinyitottam a tévét és egyszer csak Rain ült egy íróasztal mögött és mosolygott. Mondjuk késõbb lelõtt 20-30 embert, elég kegyetlennek tûnt, aztán õt is leszedték. Nem láttam a film elejét, de bosszú történet volt az elõzetes szerint. A Film+ adta, biztos vetítik még, nagyon sok az ismétlés.
"A herceg" volt a film címe.
K. Judit 2017 máj. 02. - 23:09:07
(8820/9141)
Nem tudom megállapítani, van-e változás az arckifejezésében.
Megpróbáltam egymás mellé tenni a képeket, de a középsõ jóval kisebb, feladtam.

Semmiképp nem csodálkoznék ezen a királyon, ha minden jelenetben az ellenkezõjét tenné az elõzõnek. Akkor is az a véleményem, hogy nem nagyon értékelte a herceget, max. addig, amíg szórakoztatta, míg dicsekedhetett a tehetségével .... de amint jött az öreg volt ágyas, aztán MC, meg még ki tudja hányan suttogtak a fülébe LG ellen. Olyan sûrûn változott a véleménye, mint az áprilisi idõjárás. Szerintem beteg, parás, lehet, hogy bipoláris is, vagy csak egyszerûen néha sikerül lepleznie a félelmét, néha nem.
A halálba küldöm az unokaöcsémet, aztán meg örülök, hogy megszökött? Nem kellett volna elküldeni. Vagy meg kellett volna neki bocsátani, és enyhíteni a büntetését.
Azt még elfogadom, hogy örül, ha nincs a palotában, de ezt simán el lehetett volna érni cirkusz nélkül is. Biztos nem csak egy órát ült abban a cellában, a nyakán azzal a szörnyû fakerettel, gondolom jó sok idõ eltelik, mire a király méltóztatik dönteni egy elítélt sorsáról.
Pontosítom: ha csak el akarta távolítani LG-t, mert idegesítette, hogy a koronaherceg mennyire a befolyása alá került, megvolt rá a lehetõsége, felhúzták egymást, a herceg is meggondolatlanul, tiszteletlenül viselkedett vele menjen el egy távolabbi szigetre, aztán majd késõbb még bármi megtörténhet. Gondolkodjon, elmélkedjen egy kicsit, akár tartsa bizonytalanságban ... De megöletni?
Talán annyiban könnyebbülhetett meg, hogy neki innentõl már nem kell sem törõdnie vele, sem bosszankodnia miatta. Ugyanolyan nyugodtan sétált ki a király életébõl, mint amilyen nyugodtan feladta magát.
Cafee. 2017 máj. 02. - 19:21:16
(8819/9141)
3.
Cafee. 2017 máj. 02. - 19:20:19
(8818/9141)
2.
Cafee. 2017 máj. 02. - 19:19:33
(8817/9141)
HÁrom kép a király arcával és reakciójával, amikor megtudja, hogy LG eltünt.
Cafee. 2017 máj. 02. - 18:46:33
(8816/9141)
Azt irják a soompin, hogy az utolsó rész csütörtökön lesz.
Cafee. 2017 máj. 02. - 13:43:20
(8815/9141)
és még 1, tele volt a 27-es gyönyörü jelenetekkel:
Megrendülten áll.
Cafee. 2017 máj. 02. - 13:40:50
(8814/9141)
Még itt sem tudja hova tenni, mi történt vagy felfogta, hogy ezzel a testõrfõnök halálra itélte magát?
Cafee. 2017 máj. 02. - 13:35:22
(8813/9141)
Ez a jelenet is nagyon tetszett, nekem ugy jött le, hogy LG totál meg van döbbenve vagy hatódva vagy mindkettõ.
Egyszerüen nem érti vagy nem akarja elhinni, hogy mi történik vele.
K. Judit 2017 máj. 02. - 11:33:01
(8812/9141)
MC a Dong Yi-ban is a rossz oldalon áll, Oh miniszter unokaöccse, Jang (a trónörökös anyja) hátán másznak felfelé a ranglétrán, belõle akarnak minél többet kihozni.
Valójában mindig próbálja kicsit fékezni a nagybátyját, különösen Jang Hije, Jang bátyja zavarja, érzi, hogy sok bajt fog hozni rájuk.

A KHT-ben még nem olyan kegyetlen, mint amilyen most volt, szinte ok nélkül. Ezt nem is nagyon értettem a karakterében (lehet, hogy nem figyeltem eléggé), úgy emlékszem, nem volt különösebb konkrét oka bosszúra, egész egyszerûen csak minél elõbb meg akart gazdagodni. Pedig a k-drámákban mindig meg szokták indokolni, hogy valaki hogyan, miért lett gonosz, vagy bosszúálló, az elsõ bûn elkövetéséig sokat vívódnak, éjszakákat nem alszanak ... jó, fogjuk rá, annyira nem volt fontos szereplõ ...