K. Judit 2015 okt. 19. - 15:41:50
(4841/9141)
Most már tényleg befejezném szívesen, erre megjelenik ez a liba.
Valami bajt hoz ez is, már senkiben nem bízom.
(Megint el fogja játszani a hattyú halálát ... és sajnos mindenki be fog dõlni neki.)
:((((
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:38:26
(4840/9141)
Erre kellett bizonyíték? :)
BS-en is látszik, hogy minimum ki van fehérítve a fogsora.
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:36:35
(4839/9141)
Már tényleg csak az hiányzott, hogy a költõ is megkérje.
(Mind meghülyültek ezek? Nem volt elég 912 "NEM"?)
Tegu 2015 okt. 19. - 15:35:29
(4838/9141)
Na vegre itt a bizonyitek arra, amit ki lehetett talalni, fogaszat beavatkozas:
http://m.kpopherald.com/view.php?ud=201510191701483164609_2
Kim Tae Hee
Nala mindig az volt az erzesem, mintha protkója lenne
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:33:29
(4837/9141)
Szerintem ez rossz fordítás, bár nagyon halkan szól a költõ, de inkább Yongit mond.
Õ nem az a fajta, aki trükkökkel akarna utánajárni dolgoknak. Sõt, talán õ nem is tud a hasonlóságról.
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:29:04
(4836/9141)
Jó kis részek jöhetnek. JR megpróbálja még jobban elhülyíteni a mostohaanyját, bosszúból, plusz megszerzik a vállalati részét.

JE apja Kínába készül, épp Dokgo Yonggi fotóit dugta a fiókjába, mielõtt JE belépett. JE szeretne vele menni Kínába, de az apja azt kéri, inkább maradjon, tartsa kézben a céget. A tiltakozóktól szabaduljon meg bármi áron, mert ugyan egy vállalatot hosszú fáradságos munkába telik felépíteni, egy másodperc is elég, hogy összeomoljon.
Személyes ügyben utazik Kínába, ezt mondja....
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:20:23
(4835/9141)
Könnyen meg tudják szerezni a szépségkirálynõ részét, hiszen õk tudnak egyedül a betegségérõl.
Azt mondja JR, ha a mostohaanyja rossz állapotban lesz egyszerûen átíratja a nevükre a részét.

JR mindig is utálta Miss Koreát, aki az apja szeretõje volt, az anyja ebbe betegedett bele. Legalábbis így tudja. (Egy régebbi epizódban második feleségnek nevezte Miss Koreát, én a második feleségen a sorban következõt értem, ha volt is párhuzamos együttélés, azt szeretõnek hívják. Lehet, hogy csak JR anyjának halála után házasodtak össze Miss Koreával.)
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:09:35
(4834/9141)
Találgatják, mennyi a részesedése Miss Koreának a cégbõl.
JE után következik a sorban.
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:06:42
(4833/9141)
Ja, Alzheimer, vagy a másik. Vagy mindkettõ.
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:04:25
(4832/9141)
(Érdekes arról egy szót sem szólt, hogy magára is haragudna.)

Most JE-n a sor, hogy meghallgassa a rémálmait.
K. Judit 2015 okt. 19. - 15:02:20
(4831/9141)
Na végre, felhívta. Várta már. Izgult.
HK (nem szó szerint, kb.): elõször a szemrehányások, minek vette fel, vajon minden hívást fogad, miért nem alszik?
JE: sokat ittál?

HK: na és akkor mi van? Mi van ha ittam, vagy ... ?
És most jön, hogy igazából utállak. Már undorodom tõled, ha csak meglátlak.
Annyira feldühítesz, hogy belefájdul a fejem.

JE: tudom.
HK: szóval azt mondod tudod. Pedig nem tudsz te semmit. Mégis miért teszel úgy, mintha mindent tudnál? Choi JIn-eon ..
JE: ha ennyire utálsz, minek hívtál fel?
HK: mert szétrobban a fejem a dühtõl. Ne kérdezõsködj! Csak gondolj bele, mit tettél velem.
Rossz ember vagy. Rémes vagy. Én nem helyettesítek senkit. Ne tedd ezt velem, fejezd be.
Elaludt.
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:39:59
(4830/9141)
Ehhez nincs hozzáfûzni.
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:36:24
(4829/9141)
Kellemetlen.
Hazudsz össze-vissza, mint a vízfolyás, és csodálkozol, ha visszautasítanak.
(Ezt nem JE mondja, ezt én mondom.)

Már megint nem tudnak beszélgetni - sajnos SR megint nem ér rá .... van egy meghívása ... túl elfoglalt.
Vagy talán csak azt nem akarja hallani, hogy JE nem akar házasodni?

(Nem akarok károgni, de lehet, hogy Miss Korea miatt lesz majd muszáj megtartani az esküvõt. Romlik az állapota...)
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:29:54
(4828/9141)
Súlyosbodik Miss Korea demenciája, nem ismeri meg JR-t.
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:26:59
(4827/9141)
JR megígéri SR-nak, nem szól a bátyjának a felesége haláláról, ha rendesen viselkedik vele ...
(Közben ad neki egy kis leckét, hogy ki csábított el kit, és hogy a házaspárok mindent tudnak egymásról ...)
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:19:13
(4826/9141)
Beszélgetés JR és SR között.
JR azt mondja, hogy HK azért küldhette a földre a hasonmását, hogy megbosszulja SR tettét.
SR megpróbálja megtudni, miért biztos, hogy HK halott. JR: mert a hamvait maga TS hozta haza.
SR: mi történt? Kínában szenvedett balesetet.
(SR pedig úgy emlékszik, HK Koreában halt meg. Erre én sem figyeltem föl, valószínûleg a rendõrségtõl tudja.)
K. Judit 2015 okt. 19. - 14:07:14
(4825/9141)
BS hívja HK-t, találkozzanak, mindjárt érte megy taxin.
HK-nak inni van kedve. Végighallgatja, míg BS elmeséli JE ex-feleségének a sírjánál járt, meg akart róla gyõzõdni, ha már mindenki azt mondja, hogy YG és JE felesége hasonlítanak egymásra.
Közben JE is belép a liftbe, nem lehet tudni, mit hallott.
Csak a butaságokat.
Azt mondja, jobban tenné, ha nem menne el inni.
Inkább igyon otthon a gyerekek elõtt kellene, nevelési céllal.
Erre HK bokán rúgja.
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:53:32
(4824/9141)
Ez is jó kép.
Végighallgatták a veszekedést, meg még amit HK kívülrõl beordibált.
Egyikük úgy ismeri, mint Do HK igazgatót,
másikuk úgy, mint Dokgo Yonggit.
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:50:06
(4823/9141)
Éppen azt akarta volna HK kimondani dühében, hogy a felesége halott, amikor JE megakadályozta ebben.

Elõtte még azt javasolta HK, hogy menjen el és vizsgáltassa ki magát, mert nem normális ez a megszállottság.
Erre JE elkezdte felsorolni HK anyajegyeit, egy ponton túl megkérdezte, folytassa-e.
Mert HK rájött, hogy igaz, amit mond, még õ maga sem tudott bizonyos testrészein lévõ pontokról.

Erre megint elkezdett kiabálni HK, szexuális zaklatásnak, molesztálásnak nevezte, amit JE tesz.
Ha annyira imádta a feleségét, miért hagyta el, miért mondja valaki másnak, hogy õ a felesége?
Erre JE felállt, közeledett felé, mire azt mondta: Choi Jin-Eon, ne közelíts (azt, amit kiírt a könyvtárban is a könyvekre).
És miért nincsenek együtt a feleségével? Mert ....
Hát ekkor csattant el a csók.
(Pedig az jött volna, mert mert a feleséged meghalt.)
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:28:54
(4822/9141)
A kép az elõzõhöz.
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:27:35
(4821/9141)
JE megígéri, hogy kivizsgáltatja az ügyet, addig fel kéne függeszteni a tiltakozást (meg a pert).
HK semmiféle halogatásba nem megy bele, akár minden nap tiltakozni fognak, még a legkisebb nyilvánossággal is beérik.

Erre JE: mi lesz, ha valami bajod esik? :)
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:17:49
(4820/9141)
JE felhívta magához a tiltakozókat, annak ellenére, hogy HK figyelmeztette, ne akarja õt kifizetni, inkább ismerjék be, hogy rossz a gyógyszerük.
Azt mondja, az utóbbi két évben nyolc csonttörés köszönhetõ a Pudoxinnak.
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:15:46
(4819/9141)
BS is a saját szemével látta az urnáját, szóval ez már biztos :)
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:15:09
(4818/9141)
A rendõrségen is igazolták SR-nak, hogy Do HK halott ...
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:05:40
(4817/9141)
JE: hiába is kérnélek, hogy hagyd abba, úgy hogy inkább öltözz fel ...

HK-nak eszébe jut SR pofonja, ledobja magáról a kabátot.
Ugye, SR elérte a célját, HK-nak máris bûntudata van, azt képzeli, elrabolja ezt a pasit attól a rokonszenves kis nõtõl...
K. Judit 2015 okt. 19. - 13:01:57
(4816/9141)
HK: bejelentették a demonstrációjukat a rendõrségnél, szóval ne fáradjanak azzal, hogy kihívják õket.
Erre JE ráadja a kabátját.

(Vajon miért hagyja JJH, hogy hülyét csináljanak belõle? Ja, persze a közönség szimpátiája miatt :))
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:58:45
(4815/9141)
Úgy látom, JE-t hidegen hagyja a Pudoxin, viszont azért aggódik, nehogy megfázzon HK.
Nagyon jó :))
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:57:52
(4814/9141)
Tiltakozás
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:48:51
(4813/9141)
Most SR kapott sokkot. Érzi, hogy csúsznak kifele a dolgok a kezébõl.
Mert ha igaz, JE soha nem fogja feleségül venni.
Ha meg nem igaz, JE meg fogja találni és akkor meg pláne keresztet vethet a terveire....
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:44:32
(4812/9141)
TS megígérte BS-nek, hogy nem árulja el senkinek YG emlékezet kiesését.

BS rákérdez HK-ra, mi történt vele. TS elárulja, hogy meghalt egy közúti balesetben. Õ maga hozta el a hamvait Kínából....
BS megkérdezi, hol vannak a hamvai eltemetve, mert a nõvére helyett (!!!) õ szeretne elmenni a temetõbe, virágot tenni a sírjára.

A másik jelenetben viszont megérkezik HK anyjának lakótársa, beviszi az ájult nõt a házba. Megkérdezi, mi történt, tudnia kell a kezeléshez. SR azt mondja, az sokkolta, hogy õt meglátta. Aztán ártatlanul megkérdezi, nem kellene-e HK-t értesíteni? A doki kéri, hogy hagyja õket magukra, majd õ vigyáz az asszonyra. Erre már muszáj SR-nak egyenesen megkérdeznie, hol található HK.
Meghalt.
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:32:16
(4811/9141)
Ugye.
Tudtam, hogy elárulta TS-nek, hogy YG-nek amnéziája van.
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:27:19
(4810/9141)
Amikor BS bemutatkozott, mindjárt hozzátette, hogy õ SR bátyja ...

HK megjegyzi TS-nek, hogy ne keverjék az üzletet a magánélettel, és elmondja, hogy pert fognak indítani a Pudoxin mellékhatásai miatt.

BS kiküldi ...
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:23:04
(4809/9141)
MTS vette BS adását, azt mondja HK-nak, hogy biztos összetévesztette valakivel.

Késõbb HK egyenesen megkérdezi TS-t, csak nem a Pudoxin miatt jött? Nyomást próbál gyakorolni Bs ügyvédre?
(Ez nagyon tetszik)
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:18:47
(4808/9141)
Ahogy várható volt, SR elment HK anyjához, mindkettõjüktõl szeretne bocsánatot kérni azért, amit tett, mondja el, hol találja HK-t, hogy személyesen kérhessen tõle bocsánatot.
Erre a mama jól elájul.
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:13:01
(4807/9141)
Az a baj, hogy a nagyi sem tudhatta, mert õ meg nem nagyon tudott olvasni.
Talán csak jó szándék vezette a szomszédot, mert jóban voltak, de lehet, hogy más is volt, például ez a két nap különbség az ikrek apjának halála és a szabadalom átruházásának dátuma között. Ez több mint gyanús, egyelõre úgy tudjuk, az öreg CMH megölte az ikrek apját, lelökte valami túrán egy szikláról. Mindenesetre ez még nem biztos, tényleg lehet hogy baleset volt, amit így utólag már nem nagyon lehet bizonyítani, de arra persze fel lehet használni, hogy TS sakkban tudja tartani az öreget. (Álmában kihallgatta, amit beszélt, ezért nézett utána ...)
Tegu 2015 okt. 19. - 12:11:43
(4806/9141)
Bocs, lehet, hogy en zavartalak ossze,mert SR-rol irtam, aztan hirtelen megkerdeztem, hogy a nagyi igazi verszerinti nagyi volt- e.
De csak felvetodott a kerdes, mert ugye HK anyja akkor a nagyi lanya volt, de nem tudott a nagyirol?
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:07:19
(4805/9141)
Pontosan.
De ha jól emlékszem, elõtte YG kihallgatta a beszélgetésüket TS-kal, és ebbõl rájött egyedül is.
Tegu 2015 okt. 19. - 12:05:58
(4804/9141)
Persze felmerul a kerdes, hogy vajon miert hagyta a szomszed a nagyira a berleti jogot es a dokumentumokat. Valamit el akart mondani Yg-nek a nagyii de akkor telefonon hivtak Yg-t. Persze, lehet, hogy csak azt akarta bevallani, hogy beteg.
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:05:57
(4803/9141)
De mielõtt válaszolna TS, BS jelez neki a szemével, hogy hallgasson ... na most elcsíptem. Erre nincs magyarázat.
TS persze azonnal veszi a lapot, neki folyton ilyen ügyei vannak, egy kis titkolózás meg sem kottyan.
K. Judit 2015 okt. 19. - 12:03:54
(4802/9141)
Megérkezett Min Tae-seok.
BS felismeri, hogy a Cégnél dolgozik. Be akart hozzá jutni régen.
TS viszont megkérdezi HK-t, hogy felismeri-e.
Ismer engem? Honnan ismer? TS azt mondja, hogy egy helyen dolgoztak (végül is ez igaz mindkét ikerre), a N. Gyógyszergyárban.
HK: ott dolgoztam én is?
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:53:00
(4801/9141)
BS megint megpróbálja lebeszélni HK-t, hogy a CN gyógyszergyárat perelje.
Azt mondja, az olyan, mintha a sziklát egy tojással ütnénk.
HK azt mondja, ha nem tesszük, semmi sem változik.
(Szép hasonlat: a virágok rügyei is fakadnak sziklából.)
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:40:32
(4800/9141)
HK már bele is ásta magát a Pudoxin ügybe (na ebben tényleg jó lenne, ha másvalaki figyelne, az ilyen üzleti dolgokhoz egyáltalán nem értek).
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:35:10
(4799/9141)
Jó, hát ennek könnyû lenne utánanézni, én úgy emlékszem, hogy YG vér szerinti unokája a nagyinak, de közben volt egy szomszéd, aki a házat (vagy inkább a bérleti jogot), és a dokumentumokat a nagyira hagyta. A bérleti jog lehet, mert arra emlékszem, hogy a gyógyszergyár a ház árának a sokszorosát kínálta a tulajdonosnak. Így akarták megkaparintani a házat a dokumentumokkal együtt.

(Én általában figyeltem, csak nem biztos, hogy egy ilyen részletkérdésre azonnal tudom a megfelelõ választ.)

DE az ikrek apjáról nem emlékszem semmire. Csak arra, hogy a halála után két vagy három nappal kelt az a dokumentum, amivel átruházta valami gyógyszer szabadalmát Choi Min-ho-ra (az öregre, a gyár tulajdonosára, aki akkoriban a barátja volt). Ez a két nap tûnt fel még BS-nek, amikor a nagyanyó ügyét intézte. Mégpedig onnan, hogy a gyár fennállásának 30 évfordulóját ünnepelte, és az alapítás dátuma is a plakátokon volt.

Néha bekapcsolódhatna más is, aki nézi (pl. Caffe), több szem többet lát :)
Illiona 2015 okt. 19. - 11:26:17
(4798/9141)
na jó, ez a munka közbeni beirkálás hoz némi elütést.
még az lesz belõle, hogy valamelyik ÁFA bevallásra ráirom a cégnév helyére a gyógyszergyár nevét :)))

tehát: a sógor egy koldúst alakított, nem volt hiteles ez az alakítása, nem látszott alultápláltnak a kerek arcával, nem volt eléggé koszos, csak az arca kicsit maszatolva, a haja pedig csak megkócolva.

a kép is innen van (a Lastból)
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:23:54
(4797/9141)
JE mondani akart valamit, de azt már nem hagyta a lány. Beszéljenek inkább este, jaj de sajnos az sem jó, akkor inkább valamelyik másik napon ... nem akarja hallani JE mondanivalóját.
(A hülye meg hagyja magát lerázni.)
Illiona 2015 okt. 19. - 11:17:39
(4796/9141)
ott hogy a nagymama kinek is a nagymamája volt.

azt hiszem ha a vége felé érünk, el kell kezdeni ujranézni.
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:16:44
(4795/9141)
SR meglátogatja JE-t a munkahelyén. Hozott neki ginzeng teát, jót fog tenni. JE mindjárt megkérdezi, hogy a barátjától tud-e arról, hogy elõzõ éjjel ivott? Azt mondja igen, ez nem biztos, hogy így van. Most megint játssza a gondoskodó menyasszonyt, aki bocsánatot kér minden apróságért, szeretné kevésbé szeretni a férfit, de sajnos nem tudja .... (a gyomrom felfordul tõle... ez nem szerelem), ez birtoklása egy pasinak, harc a luxusért, harc HK-val, hogy melyiküknek kell elõbb beismernie, hogy "vége van".
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:07:52
(4794/9141)
Hol veszítetted el a fonalat?
Ezek így történtek, ahogy leírtad. Találtál esetleg valami ellentmondást? Vagy valamire nem jól emlékszem?

A nagymama azért kezdett kutatni otthon, mert emlékezett valami dokumentumra, amit rá hagyott a szomszédja. Amikor megtalálta, szólt BS-nak, hogy képviselje.

Ez nem mond ellent annak, hogy a gyógyszergyár rátette a kezét a házukra, megvették, ki akarták rúgni õket, ezeket a papírokat akarták õk is megtalálni.
Illiona 2015 okt. 19. - 11:07:09
(4793/9141)
igen, az öreg gyáros a Sillában valóban Misil férje volt.

A sógor meg feltünt a multkor nézett LAST c sorozatban, de ott nagyon gyenge volt (nem volt eléggé koszos + ezzel a jóllakott kerek arcával nehéz volt hitelennek látszani, mint alultáplált koldus + sztárfogrász által kreált formára vágott frizora, amit csak összekócoltak... )
és most a tegnap elkezdett The Fugitiv Plan B címû sorozatban is szerepelt.
De eddig amit láttam tõle, ebben itt sógorként van a legjobb alakítása. A Chunoban sem tetszett igazán, sõt ott én a rabszolgák viszonyinál simán beletekertem, nem bírtam látni sem õket.
K. Judit 2015 okt. 19. - 11:04:11
(4792/9141)
BS valószínûleg rendes (bár engem sajnos a hideg kiráz tõle), látom a fórumokon, hogy sokan szeretik, igaz az utóbbi idõben már másokat is idegesít a rögeszmés viselkedése, meg, hogy egyedül akar dönteni HK sorsa felõl, plusz, hogy egy csomó dolgot eltitkol elõle.

Nem mondta el például HK/YG-nak, hogy nyomozott YG után, és kiderítette YG kolléganõjétõl, hogy a gyárnál nagyon rossz híre lett, besúgó címet ragasztottak rá. A võlegénye állítólag öngyilkos lett, õ pedig a végén valószínûleg nem bírta, hogy a fõnökei folyton kitolnak vele, megalázzák, és a kollégák sem álltak mellé - szóval egyik napról a másikra eltûnt. Keresték a lakásán, de már a ház sincs meg, a nagyanyó pedig meghalt. Mondjuk lehet, hogy eredetileg kíméletbõl nem mondta ezt el BS HK/YG-nak, de én nem így látom. Ugyanis megtudta YG kolléganõjétõl, hogy YG 8 hónapos terhes volt.

Ezért gondolom, hogy idõben a baleset környékén valóban hihette azt, hogy az elsõ szerelmét találta meg újra, de miután beszélt ezzel a nõvel, már tudnia kellett, hogy NEM YG-t vitte haza. Most már azt is tudja (mert megtalálta a regiszterben), hogy HK lakik vele. Szóval most már nem HK/YG megvédése a cél, hanem, hogy erõszakkal magához láncolja.
Nem tudom, mégis mit gondol, mi lesz, ha HK visszanyeri az emlékeit???
Sõt, meddig tudja megakadályozni, hogy JE és HK újra összejöjjön ???
Illiona 2015 okt. 19. - 10:59:40
(4791/9141)
na én most vesztettem el a fonalat!

a nagyi a sorozat elején, aki nagyon beteg volt, az a szegény iker nagymamája volt, és nem vérszerinti, csak az magához vette.
A nagyi akkor már rákos volt, és az õ házát próbálta Baek Seok megmenteni, amiatt ment be a gyógyszergyárba, és mutatta be azokat a kérdéses dokumentumokat 35 évvel ezelõttrõl, amikrõl azóta nem tudunk. (majd)

Vagyis Baek Seok kapcsolatban volt és ismerte a nagymamamát, de nem találkozott a szegény ikerrel akkoriban, csak a középiskolában, és utána a balesetkor HK-val.
Pedig amikor annyi ügyet intézett, akkor összefuthatott volna az egyetlen gondviselõ unokával.

Seol Ri nem lakott valami fényes körülmények között, de volt egy saját otthon, fürdõszobával, egy igaz hogy alagsori, de rendes lakás. Miután sokan kényszerülnek arra hogy 2-3-an béreljenek közösen ennél kisebb lakásokat, emiatt ugy gondolom, hogy ez megfelelõ volt.

Az hogy azon az éjszakán történt-e valami Seol Ri és Jin Eon között, arra én azért mérget nem vennék.
Akkoriban azt hittem, majd jön a terhesség, de nem lett igazam.
Talán nincs jelentõsége mostmár, eltelt 4 év, és akkoriban utána együtt voltak ...
K. Judit 2015 okt. 19. - 10:49:56
(4790/9141)
TS vitte el neki, azután, hogy a baleset megtörtént. Õk még hajkurászták YG-t az ikertestvért, aki HK kocsiját vezette. YG miután nem volt telefonja, megállt telefonálni egy fülkénél HK-nak, hogy visszaadja a kocsiját, de HK persze már nem tudta használni a telefonját (egyrészt, mert földhöz vágta), másrészt mert közben lezuhant a szakadékba.

TS bérgyilkosa meg YG nyomában volt, így YG gyalog szökött meg egy út menti kávézóból, mert látta, hogy felfedezték HK kocsiját TS emberei. Szerintem HK kocsijában volt minden, a válási papírtól az útlevélig, minden, hiszen a reptérre indult, készült Kínába.
Tegu 2015 okt. 19. - 10:25:29
(4789/9141)
Es azt tudjuk, hogy kerult HK utlevele az oreghez ( aki a Sillaban Mishil ferje volt)?

Egy kerdes, BS alapvetoen rendes pasi, csak a szerelem veszi el az eszet?
K. Judit 2015 okt. 19. - 10:19:24
(4788/9141)
Tiltakozás a gyár irodaháza elõtt a Pudoxin mellékhatásainak be nem ismerése ellen.
K. Judit 2015 okt. 19. - 10:14:27
(4787/9141)
Emlékszem ... ragályos szokás :)
K. Judit 2015 okt. 19. - 10:12:16
(4786/9141)
JE apja még nem bízik a fiában, ami az üzleti ügyeket illeti. Erre azt mondja neki JE, hogy akkor van egy ötlete, az ügyeket adják vissza annak, aki jobban csinálta nála. Adják vissza HK-nak, aki megígérte neki, hogy ha JE kifejleszti a gyógyszert akkor az eladást majd õ intézi. Azt mondja JE, HK alkalmasabb az öreg helyére, mint JE, hozzák vissza HK-t.

Az öreg meglepõdik, JE pedig megkérdezi, miért tûnt el HK nyom nélkül. Miért van kitörölve a nyilvántartásokból, miért mondják, hogy Kínában van. Megkérdezi az öreget: a Chun Nyeon Gyógyszergyár, az öreg és TS tett valamit, késztette, vagy inkább kényszerítette arra HK-t, hogy eltûnjön? Mert ha saját akaratából tûnt volna el, akkor - JE tudja - az öreg már rég megkereste, megtalálta, és visszahozta volna a helyére. Ha nem így történt, akkor miért nem így történt?

Erre az öreg megkérdezte, hogy JE-nél van-e HK útlevele, õ vitte-e el a fiókból. Naná JE nem érti. Meg azt sem, mit keresett az apjánál HK útlevele. Kérdezi, mi történt HK-val egyáltalán? Az öreg azt mondja, õ sem tudja, mi történt, egy nap egyszer csak ott találta HK útlevelét, meg a tollat, amit õ adott neki ajándékba.
Tegu 2015 okt. 19. - 10:08:05
(4785/9141)
Na ezt HK is megtette anno
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:55:13
(4784/9141)
JR elárulja a férjének, hogy JE találkozott HK hasonmásával. Szóval mégis beszélnek.
Ebbõl a beszélgetésbõl tisztán látszik, hogy JR halottnak hiszi HK-t.
Azt mondja, nem születhetett újjá, hiszen TS maga hozta haza Kínából az urnáját.
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:53:06
(4783/9141)
Lakásrombolás
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:49:47
(4782/9141)
Igen, ezért is agitálta JE még jót akaró kollégaként, hogy fogadja el a Stanford ösztöndíjat.
De ettõl még nem akart visszaköltözni a költõhöz.
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:48:08
(4781/9141)
Igen, azt hiszem az nem volt vér szerinti, aki a nagyira hagyta a házat. Az egy szomszéd volt, ha jól emlékszem, persze aztán ki tudja ...
Az a ház már nincs meg, mert arra is rátette a kezét a gyár (TS), megvette a tulajdonostól és akkor akarták kitenni õket az utcára, mert tartoztak a lakbérrel. Szerintem a szabadalommal kapcsolatos dokumentumokat keresték a házban, a nagyi meg is találta azokat, és odaadta BS-nak. De hogy hogy kerültek oda, már nem emlékszem. (A baleset után nem sokkal a nagyi meghalt, a házat lerombolták, a helyi lakosok sem emlékeztek semmire ... ?)
Tegu 2015 okt. 19. - 09:44:32
(4780/9141)
Azert SR nagyon rossz korulmenyek kozott elt, amikor elkoltozott a koltotol
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:42:52
(4779/9141)
Az a jelenet a legelején volt, hogy a költõ megkérte SR-t, ne nagyon járkáljon hozzájuk. Visszaadta például egy csomó levelét (amit SR nem vitt magával, bedugta egy fiókba náluk). SR egyáltalán nem akart visszaköltözni, volt saját lakása. Dolgozott az egyetemi laborban, plusz a kávézóban.
Ezért esett neki olyan nagyon rosszul, hogy a költõ nem látta szívesen, ekkor adta vissza neki a dobozt, amiben találta. Ekkor futott össze JE-vel elõször a buszmegállóban, aztán késõbb a lakása elõtt. Akkor töltötte nála JE az éjszakát, akkor vetkõzött (volna) le neki ...
HK látta, mikor alszik ki a fény. (Emiatt képzelõdött, pedig akkor nem történt semmi ...)

(Hol volt akkor még Amerika, meg a "nõs ember", sehol.)
Tegu 2015 okt. 19. - 09:42:27
(4778/9141)
Nem csodalkoznek, ha kiderulne a sorozat vegere, hogy kik a szulok, akik otthagytak. A nagyi verszerinti ? Tudom, ez nem annyira fontos, csak eszembe jutott.
Illiona 2015 okt. 19. - 09:28:12
(4777/9141)
hogy Baek Seok saját gyerek, erre nem figyeltem fel.

szerintem amiatt kell 20 évesen elhagyniuk a házat, mert a költõ nem apát akar játszani, hanem emberbarátségból egy jo lehetõséget nyujtani olyan gyerekeknek, akik nélküle mindenképpen árvaházban sinylõdnének.
És miután ujabb gyerekek várnak arra, hogy emberi körülmények között növekedjenek, ha nem költöznének el, akkor öregkorukig ott élõsködnének a költõ nyakán.(MAMA HOTEL)
Ez így rendben is van szerintem.
Seol Ri is megkapott mindent, a legjobb iskolákba járhatott, és csak a költõ miatt veszi be magához a gazdag család, igy partiképesebb.
Beszélgetni és látogatóba visszajárhatott Seol Ri, ezt amiatt tiltotta meg neki a költõ, mert belekavart egy házasságba, és nõs férfi után kajtatott.
Sõt, feladta a saját megszerzett ösztöndíját, és elment a férfival "szeretõ" státuszban külföldre. Ez ha nálunk már elfogadott is, de ott még most is bûnnek számit.

A társadalom ott sem ennyire konzervativ, de egy filmben akkor is inkább ezt a vonalat jelenítik meg.

Milyen jó hogy nálunk ennyire van szabadság, és milyen boldogok és kiegyensúlyozottak az európai nõk és családok :))))
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:24:06
(4776/9141)
Nem tudok róla. Egy instant leveses nagy dobozban talált rá BS apja. A dobozban babaholmik voltak, meg egy mondat valószínûleg az anyától. Kéri, hogy viselje gondját a gyereknek. (Láttuk, mikor HK "véletlenül" nyitva hagyta a vízcsapot, miden ott úszkált a szobában.)
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:21:30
(4775/9141)
I have a lover 16:
Miután hazaért HK, a közös zenehallgatás, aztán SR pofonja után, BS várja. (Ja, SR csak egyszerûen felelõsségre vonta, hogy hol járkált, szombat van, mi dolga van szombaton ilyen késõn? Már-már válaszol HK, hogy elõször az irodába ment .... aztán kap egy jó nagy pofont, azzal, hogy SR soha nem fogja hagyni, hogy HK elvegye tõle JE-t. Soha.)
Szóval BS pedig meglepõ módon a büntetõ törvénykönyv jogszabályaiból kérdezgeti HK-t, aki mindent kívülrõl fúj. (De tudjuk az egyik bentlakó kislánytól, hogy a baleset után BS minden könyvét elolvasott, és hogy gyakorlatilag egyszeri alkalom is elég volt neki, hogy mindent megjegyezzen. Szóval ez szerintem nem a baleset elõtti memóriája, ez a baleset utáni. Hacsak nem megint a bolondját járatják velünk, és közben HK titokban szépen visszanyerte az emlékezetét ....)
Tegu 2015 okt. 19. - 09:19:08
(4774/9141)
Az meg nem derult ki, hogy SR kinek a gyereke?
K. Judit 2015 okt. 19. - 09:14:56
(4773/9141)
Visszaolvasni is elég sok lehet :)
"Sajnos" már megvan a viki fordítása a 16. részhez (elsõre megteszi), muszáj belenéznem, legfeljebb majd utána kapkodok egy kicsit.
Tegu 2015 okt. 19. - 09:09:32
(4772/9141)
Igen, nezem, ugy dontottem, hogy ugrok egyet, legfeljebb kerdezek, olyan jol leirtatok mindent arrol, hogy eddig mi tortent.
K. Judit 2015 okt. 19. - 08:55:24 Előzmény Tegu
(4771/9141)
Kivéve BS-t, aki saját gyerek.
Nézed?
Mert nagyon elhúztunk tõled, már több mint 10 résszel le vagy maradva, legutóbb a 4-esnél tartottál, ha jól emlékszem.
K. Judit 2015 okt. 19. - 08:52:23
(4770/9141)
SR-t JE nõvére, a kígyó küldte HK anyjához. Azt mondta neki, kérdezze meg HK anyját, hol rejtõzködik a lánya. Ezzel nem tudom, mi volt a célja, hiszen õ is úgy tudja, hogy HK meghalt. (Hacsak a férje, TS nem avatta be a legújabb fejleményekbe, de ezt nem gondolnám, mert nem valami bizalmas közöttük a viszony.)

Azt meg végképp nem tudom, hogy HK halálhírére vajon miért borult ki ennyire a lány. Azt hihetnénk, örülnie kellene. De nem örül, mert egy halottal még kevésbé tud harcolni. Ezen kívül nem is hiszi el, hiszen õ is látta, azt pedig tudja, hogy JE nem téveszti össze a volt feleségét senkivel. Ezért ment a rendõrségre, mert nem hitte el.

Fura dolog ez, hogy 20 éves korukban el kell hagyniuk a házat. SR-nak tulajdonképpen még azt is megtiltotta a költõ, hogy visszajárjon a gyerekekhez. Az ,hogy már a szülei is eldobták maguktól, aztán meg a költõ is ilyen kemény volt vele, nem tett jót a pszihéjének, de szerintem nem is volt indokolt. Legalábbis ez nagyrészt közrejátszhatott abban, hogy õ is megszállott módon ragaszkodik egy olyan férfihoz, akinek nem kell. (Korábban azt képzeltem, talán a költõ atyáskodását félreértve felkínálkozott neki, de most már nem hiszem. Az, hogy ezt képzeltem, a forgatókönyv hibája, valamit elronthattak abban a jelenetben. És az "elsõ szerelem" rögeszméjük is kicsit félrevisz, SR egyáltalán nem úgy vetkõzött le JE elõtt, mint aki elõször teszi. Nem beszélve az utána következõ megjegyzésérõl, mikor JE rászólt, hogy õ még nem döntött. Akkor tényleg mondott valami igazán qurvásat, nem hiszem, hogy csak nekem tûnt fel, az arckifejezésére is emlékszem.)

Az elsõ szerelem rögeszmével, a bokán rúgással, az idegbeteg "mindent összetörök a lakásban", meg a "menjünk, igyuk le magunkat" c. erõltetett, eltúlzott jókedvvel tényleg megérkeztünk K-ba, ilyet máshol biztos nem látunk :)
Illiona 2015 okt. 19. - 00:17:24
(4769/9141)
igen, van egy ilyen szabály.
De amikor kiderült, hogy Seol Ri nõs emberrel kavar, akkor a költõ minden kapcsolatot elvágott a lánnyal, még 4 évvel ezelõtt.
Az az árva kislány mesélte ezt korábban Hae Kangnak, hogy még a nevét sem volt szabad kiejteni, õ is titokban õrzött egy képet róla egy könyvben, amit még a lánytól kapott.
Tegu 2015 okt. 19. - 00:15:03
(4768/9141)
Úgy emlékszem, hogy senki sem maradhat a csaladban, ha elmult 20 eves.
Illiona 2015 okt. 18. - 23:55:04
(4767/9141)
Ez nagyon fontos infó! köszi!

azt azért gondoltam, hogy az éjjeli beszélgetés fontos lesz.
Hogy Seol Ri elment az anya házához, az egyáltalán nem volt szép.
Ha az anya egészséges, és Hae Kang élne is, akkor is mi köze hozzá zaklatni.
Ezzel az örökös bocsánatkéréssel üldözik folyton egymást, és szednek ki másokból infókat.

Az sem tetszik hogy Baek Seok az miatt nem akar belefolyni agyógyszerügybe mert a huga oda házasodik..
egyrész nem huga, csak pár évet együtt laktak a költõ házában. A másik meg, hogy a nõt kitették a költõ családjából, akkor már semmi köze hozzá.
Hamár annyira a húgának érzi, akkor inkább óvnia kellene egy zûrös családtól, nem erõszakolni hogy vegyék el.
Ja, az alattomos célja az hogy Jin Eon legyen foglalt...

a képen némi bokánrugás. Hogy ezért mennyire haragszom...
K. Judit 2015 okt. 18. - 23:41:48
(4766/9141)
I have a lover, ezek voltak a 16-os részhez az észrevételeim, még szöveg nélkül.

Még ezt olvastam, valaki kb. leírta, hogy mirõl beszélt JE-nak HK, mikor éjjel felhívta.

Elmondta, hogy beleesett JE-ba, és nagyon utálja magát ezért. És õt is utálja, mert egy gazdag, ráadásul egy házasságtörõ férfi. És HK nem lehet a volt felesége, hiszen nemrég tudta meg, hogy õ meghalt és HK pedig nagyon megsajnálta ezért. Mert látja, hogy JE szerette a volt feleségét, abból, ahogy vele bánt.
Elmesélte, hogy épp most jött meg BS-sel a randijukról és milyen boldogok voltak, de õ közben folyton JE-ra gondolt. Rossznak és bûnösnek érzi magát ezért, és tudja, hogy csalódást fog okozni BS-nek.
Elmondta, hogy kapott egy pofont SR-tól. Pedig nem állt szándékában elrabolni a barátját. Megérti õt, mint nõt, és gyûlöli magát ezért az egészért.

Szóval vívódik, harcol maga ellen, nem tudja, mit kellene tennie... aztán álomba zuhant. JE meg csak hallgatta a szuszogását, meg a nyugtalan alvását.
K. Judit 2015 okt. 18. - 21:27:29
(4765/9141)
Azt hiszem Miss Korea állapota kezd súlyosbodni. Beszélt valami ajhummához, JR észrevette, elmondta a férjének, persze azonnal beindultak a kerekek, mire lehetne ezt felhasználni.

Remélem, JE-nal nem tudják elhitetni, hogy meghalt a felesége, most még a rémálmait is végighallgatta. Õ tudja igazán, kivel kapcsolatosak. Csak azért szurkoltam, hogy a nagy jókedvben nehogy igent mondjon HK egy újabb lánykérésre...
Nagyon észnél kell lennie.

Azon gondolkoztam, hogy vajon miért nem küldi már el melegebb éghajlatra JE SR-t. És rájöttem, hogy azért, mert JE-nak fogalma sincs, miket tesz a lány. Hogy beférkõzik egyesek bizalmába, hogy átveszi a hatalmat a Choi-házban, hogy kutat, talál, nyomoz, hallgatózik, hogy pofozkodik, hogy fenyegetõzik. Fogalma sincs, hogy a lány járt a régi házánál, hogy elment a rendõrségre. És hogy nála van HK útlevele. Semmit nem tud, ha ritkán kettesben vannak, a lány újra és újra szerelmet vall neki, és biztosítja arról, hogy képes sokat várni.
Ezért JE-nak egyelõre még nincs lelkifurdalása SR miatt, csak HK-nak van. És ez elég nagy baj. Visszajöhetne már az emlékezete.
K. Judit 2015 okt. 18. - 20:43:16
(4764/9141)
Annyit lehet érteni, hogy BS elmondja JE sógorának (aki nyilván szaglászni ment a névjegyen lévõ címre), hogy YG-nak, az asszisztensének emlékezetkiesése van. Valószínûleg azért mondta el, mert HK egy kicsit nagyon belemélyedt a Pudoxinnal kapcsolatos ügybe, és esetleg mondott dolgokat, amik kellemetlenek lehetnek a Choi család (és SR) részére.
Ezzel most nagyon óvatosan bánik BS ...

A doki pedig azt árulta el SR-nak, hogy HK valójában meghalt. Ezért ájult el HK anyja, hiszen azt kérdezhette tõle SR a kertkapuból, hogy mondja el, hol találja meg a lányát. HK anyja nagyon is tudta, ki ez a SR, ha valakit soha az életben nem akart volna újból látni, hát az õ ...
K. Judit 2015 okt. 18. - 20:00:31
(4763/9141)
Nem tudom.
Õ csak azt tudhatja, hogy HK meghalt, mert az apja ismeri HK anyját is és a szépségkirálynõt is.

Azt pedig YG kolléganõjétõl tudja, hogy YG eltûnt. Hoppá: ez a nõ mondta neki, hogy YG terhes volt.

NA INNEN TUDHATJA, HOGY A NÕ, AKIVEL ÉL, NEM LEHET YG.

De sem õ, sem SR nem akarja, hogy kiderüljön az igazság.

Most ebben a pillanatban jobban szeretném, ha visszatérne a hideg, számító HK, mert így, hogy ezek ketten bûntudatot akarnak vele éreztetni, így nem mer majd saját magáról dönteni. JE-t is zsarolni fogják valamivel... Félek, hogy most eltemetik magukban megint az érzelmeiket, és megadják magukat a családjaiknak, azok nem fogják feladni.
Csakis így tudom elképzelni, hogy a két házasság megköttetik.
Illiona 2015 okt. 18. - 19:31:22
(4762/9141)
Igen, igen igen!
a 16.ban ez egyértelmû!
Baek Seok TUDJA hogy volt egy Hae Kang, jár a sirjához!, még virágot is visz!
Akkor mit kezdünk azzal, hogy neki tudnia kellett már hogy ezek ikrek!
mégsem merül fel hogy mégis össze vannak cserélõdve?
Vagyis amit nem akar, azt nem is látja meg!
Õ mostmár egyértelmûen negatív figura!

a 16. végén nem igazi elõzetes volt, csak egy kép ahogy állnak az esõben! Hogy lehet ezt kibirni jövõ szombatig?
K. Judit 2015 okt. 18. - 19:17:21
(4761/9141)
BS a kis szemlesütéseivel szerintem nem is olyan ártatlan, mint amilyennek sokan tartják. Persze meg lehet magyarázni mindent azzal, hogy YG érdekében, és védelmében tesz, de úgy látom, nagyon is ínyére van, hogy JE-t megleckéztesse, azt a JE-t, aki olyan megmagyarázhatatlan hatással van a YG-ra. Ezért ordibál vele, õ már ivott, de JE nem, és elég határozottan állítja, hogy YG az õ felesége volt, az Õ felesége. (Ez így van lefordítva, kétszer.)

Engem csak az zavar, mi lenne, ha hagyná, hogy HK döntse el, mi az érdeke, és hogy mik a vágyai?

BS azt képzeli JE-rõl, hogy egy kõgazdag ficsúr, egy nõcsábász, aki sûrûn cserélgeti a nõit, és tessék, szegény ártatlan SR is beleesett a csapdájába, képes és hozzámegy feleségül. Sõt az õ YG-ját is kibillentette a nyugalmából, látszik BS-en, hogy gyûlöli még a fajtáját is. De nem csak ez a baja, inkább érzi, hogy veszélyt jelent a puszta léte is rá nézve.

Pedig milyen szépen kigondolta a jövõjüket YG-val. Aki igaz, nem mondott igent, de nem lehet másként. Nekik együtt KELL élniük. Nem hagyja, hogy ezt az álmát valaki megakadályozza.
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:55:34
(4760/9141)
Róla még nincs képünk az utolsó jelenetbõl.
A kezüket nézi...
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:46:27
(4759/9141)
A nõvér csak egy pillanatra ijedt meg, tudja, hogy SR nem lesz nagyon boldog, ha kiderül az igazság.
Elküldi a lányt JE anyósához. (Nem mintha õ tudná, hol van HK, épp most próbálja megkeresni a másik lányát.)
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:40:07
(4758/9141)
Egyszer még az elején elhangzott, hogy külföldön tanulnak a gyerekek.
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:38:38
(4757/9141)
Hát ez várható volt.
JR továbbra is durva SR-val, gonoszkodik vele, de elmondja, hogy ha JE úgy látja, hogy HK HK, akkor az úgy is van.
Erre SR: miért hazudnak, miért titkolóznak?

Elõáll a zsarolással, ha JR nem árulja el az igazat, elmondja az öregnek, hogy JR küldte szét azokat a bizonyos fotókat....
Illiona 2015 okt. 18. - 18:38:18
(4756/9141)
talán ezen lesz a fotó.
Illiona 2015 okt. 18. - 18:34:39
(4755/9141)
A háttérben van egy fotó!
családi kép, Jin Ri, és a sógor van rajta, + két gyerek, egy nagyobb fiúcska és egy kislány.

eddig nem volt nyoma, hogy vannak gyerekeik.

Még érdekes a képen a nõ maszkja, és a mögöttük lévõ festményen lévõ lekonyuló fejû napraforgó!!
kifejezõ!
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:32:25
(4754/9141)
A nõvér elszólta magát.
Azt mondta, "Ha JE rájön, hogy a felesége meghalt, bele fog halni."
Illiona 2015 okt. 18. - 18:26:06
(4753/9141)
én még ezt nem értem. Talán azért, mert emailban jelentkezett és irt valaki, akit õ a kórházban lát, és emiatt nem világos a számára, hogy miért akar gyógyszert a bajára, ha nem mutatja meg a beteget személyesen.
Ez csak akkor fog kivilágosodni ha a doki rájön, hogy ez két különbözõ ember.

már nézem a 16-ot, és rögtön van két szánalmas ember...
Baek Seok, és Seol Ri. Borzalmas mindkettõ!
Amikor Hae Kang belép az ajtón, már tudtam, hogy BS nem fogja hagyni levegõt sem venni, mert az ilyenfajta szánalmas figuráknak az a taktikája, nem hagyja élni sem a másikat.És tényleg, ott ült a lépcsõn. BRRRRRR!!!!!
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:24:07
(4752/9141)
Ez viszont szintén egy érdekes jelenet.
Miss Korea nem érti, miért nem kell ez a csinos SR a fiának.
Kérdezgeti a lányt, megpróbálja kipuhatolni, mit csinálhat rosszul:))
Mindenesetre SR hirtelen azzal áll elõ, miért hazudják azt, hogy HK Kínában van.
Elmondja SR, hogy találkozott valakivel, aki pont úgy néz ki, mint HK. És ki az? Hát a bátyjának a menyasszonya.
Az anyós majdnem leesik a székrõl.
SR elárulja, hogy JE azt hiszi, valóban HK-ról van szó, ezért él át nehéz napokat. (Azt nem árulja el, hogy már õ is meggyõzõdött róla.)
A háttérben JR hallgatózik.

(Déjá vu érzésem van, HK is mindig a családhoz - ráadásul az anyósához - fordult segítségért, amikor már végképp tehetetlen volt.)
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:17:53
(4751/9141)
Értem én, csak azt nem, miért akadt ki a doki. Miért baj, ha gyógyszert akar YG?
Mondjuk tudjuk, hogy rossz helyre címezte az orvos a szemrehányását, de számomra még egyelõre érthetetlen, miért baj, ha valaki gyógyszert akar. Orvoshoz fordult, nem dílerhez, szóval mi a baja egyáltalán????
Illiona 2015 okt. 18. - 18:08:37
(4750/9141)
Már jön is lefelé a 16. rész.

A fordítás teljesen helyes amikor a drog szót simán mint hatóanyagot említik, ugyanis csak kizárólag a konyhanyelven használják a drog szót a kábítószerekre.

Valójában minden növénykivonatot drognak nevezünk, attól függetlenül, hogy milyen hatása van.
Drog a gyógyító növénykivonat, és a mérgezõ is, és persze a kábítószer is. Sõt, mindegyik minden, csak az alkalmazott mennyiségtõl függ a hatás. Amikor elõször foglalkoztam gyógynövényekkel, nekem is furcsa volt a drog szót általánosan használni, de azután már természetes lett.
K. Judit 2015 okt. 18. - 18:07:07
(4749/9141)
JE magában iszik. Amikor megérkezik a barátja, elmondja, hogy mennyire fáj neki, hogy HK boldog, ragyog, kedves a gyerekekkel. Aztán felhívja (HK-nál úgy jelentkezik, hogy "a tárca tulajdonosa"). HK felveszi, JE neki is elmondja, hogy mennyire hiányzik
neki.
HK zavarban van, hamarosan szétbontja a beszélgetést azzal, hogy dolgoznia kell, így már nem hallja, amikor JE azt mondja, kezdjük újra, kezdjünk mindent elölrõl ..
K. Judit 2015 okt. 18. - 17:52:19
(4748/9141)
A doki azt hiszi, hogy HK (Dokgo Yonggi) kamu e-maileket ír neki, közben pedig a kórházban próbál közeledni hozzá, azért, hogy gyógyszerhez jusson. (Ez nem világos, hogy gyógyszerre, vagy drogra gondolnak.) Azt hiszi, nincs is semmiféle beteg gyerek.

(TS a háttérben halálra váltan. HK-t látja YG-ként, most fogalma sincs, kit ölt meg valójában...
És persze arról sem, hogy mennyit tud JE.)

HK a korábbi ügyfelét látogatta meg, akinek megint van egy jogi problémája, lehet, hogy HK segíteni fog neki. Megint a Choi család gyógyszergyáráról van szó és egészségügyi hulladékról - ez a rész még nincs lefordítva.
K. Judit 2015 okt. 18. - 17:34:05
(4747/9141)
Közben Miss Korea is ellátogat a költõ házába (ki gondolná, hogy egy ekkora babaházban milyen sok szoba elfér), ill. inkább a ház elõtt, a padon ülve beszélgetnek. Miss Korea is elmondja, hogy novemberben lesz az esküvõ. A költõ pedig arra kéri, õszintén mondják meg a fiataloknak, hogy HK már nem él.
Miss Korea tiltakozik, ezt soha nem fogja, nem meri megtenni.
BS hoz nekik italt, közben eszébe jut, hogy évekkel ezelõtt, amikor nyitotta az irodáját, a szépségkirálynõnek is adott egy névjegyet. Mire a nõ annyit mondott gõgösen, hogy a menye is ügyvéd (szóval erre nincs szüksége).
Ekkor lapozza fel BS az ügyvédek jegyzékét, és meg is találja benne YG/HK fényképét és adatait.
K. Judit 2015 okt. 18. - 17:28:32
(4746/9141)
JE még mindig nem tudja (BS sem árulta el neki, és HK sem), hogy a volt felesége meghalt.
Azt már érzi, hogy valami titok lappang a családjában is a téma körül, hiszen miért mondták neki, hogy HK Kínában van?
Ha egyszer nincs ott. Ezt meg is kérdezi a sógorától a liftben.
A sógor persze azt hiszi, többet tud, nagyon meg van ijedve.
Azt hazudja, egyszer csak nyoma veszett JE volt feleségének, és a vállalat jó hírére tekintettel kitörölték õt a listából (nem tudom, milyen listából, hiszen JE a Ggle-lal kereste, nem vállalati lista volt).
Mindenesetre azt mondja a sógorának, hogy keresni fogja, és ha megtalálja, visszakapja az õt megilletõ helyet.
(Persze, mert õ tudja, hogy hol van HK, nem is sejti, hogy ez annál sokkal bonyolultabb lesz, mint csak megvárni, hogy visszajöjjön HK memóriája.)
K. Judit 2015 okt. 18. - 17:03:39
(4745/9141)
Itt viszont már JE mondja az anyjának, hogy nem fog megnõsülni.
Az anyja még utánaszól, hogy majd meglátjuk, melyikünk lesz erõsebb.
(Lehet, hogy tényleg képesek és ráerõszakolják? Hogyan?)
Annak ellenére, hogy SR szinte már náluk lakik, sohasem találkoznak JE-vel.
És hiába próbál közeledni az öreghez is, mindig lerázza.
Most azt mondta neki, hogy elõször JE-vel foglalkozzon, aztán az esküvõvel, és csak azután vele :))
K. Judit 2015 okt. 18. - 16:56:35
(4744/9141)
Õ is meglepõdött, amikor BS - szándékosan õelõtte - tudatta a dátumot az apjával, a költõvel.
Látszik az arcán, hogy nem tudott róla.
K. Judit 2015 okt. 18. - 16:55:18
(4743/9141)
Jó ég, már ki is tûzték az esküvõ napját.
Úgy látszik, elég, ha õk ketten, SR és az anyós megbeszélik ...
K. Judit 2015 okt. 18. - 13:12:46
(4742/9141)
Vajon mindent ki lehet így hallgatni? Papírból vannak a falak?
Sosem bukik le?