K. Judit 2015 szept. 06. - 22:33:58
(4161/9141)
A mama a gyógyszergyár tulajdonosától kapott egy hitelkártyát, amikor meglátogatta abban a kis lyukban. Elõször nem akarta elfogadni, de aztán késõbb elcsábult a ruha láttán. És gondolta, borsot tör Miss Korea orra alá. Hát ez sikerült is...
Egyre jobban az az érzésem, hogy a volt férje (az ikerlányok apja) van egy csomó dolog hátterében. Aki ugye meghalt.

Nem teljesen tiszta, miért jártak hivatalos személyek a nagymamánál, aki aztán a fiatal ügyvéd gyerekhez fordult, de állítólag a terhes ikerlány vezetéknevére (tehát valószínûleg az apja nevére) szóló ingatlan tulajdonlapot lobogtattak.

Még az is lehet, hogy az öreg a volt barátja vagyonát használta fel a gyára indításához. Ezek csak spekulációk, de még rengeteg rész van hátra, legfeljebb tévedünk.
Illiona 2015 szept. 06. - 22:31:58
(4160/9141)
Igen! már emlékszem!
akkor ezt próbálják helyrehozni!
K. Judit 2015 szept. 06. - 22:26:36
(4159/9141)
Biztos azt hazudta, hogy beteg a felesége, ugyanis a gyár belsõ honlapjára felkerült a liftbeli jelenet, amikor kényszerítette az egyik munkatársát, hogy térden állva kérjen tõle bocsánatot. (Azt hiszem, lekéste a liftet, még az elsõ epizódban.) Szóval nyilvánosságra került, hogy mennyire megalázta azt a nõt, és a hozzászólások nem éppen az igazgatóság kedvére valók voltak. Ezért sajtótájékoztatót tart a gyár (mert a padokból úgy látom újságírók tesznek fel kérdéseket), ez egy ázsiai szokás, hogy így kérnek bocsánatot.

Lehet, hogy emiatt le is váltják HK sógornõjét? És HK a helyére kerül?
K. Judit 2015 szept. 06. - 22:20:26
(4158/9141)
Igen,szed valami gyógyszert, már a kávézóban is mutatták egyszer. Vagy valami kísérletit (?), vagy antibébit.
Ha az utóbbit, akkor tuti mindent tudatosan csinál.
Illiona 2015 szept. 06. - 22:12:00
(4157/9141)
Nem tudom láttátok e a Silla topikban valamikor kora tavasszal feltettem egy képet egy legyes blúzról, még a Kedves Feleség c sorozatból hoztam.
Azt hiszem azokat a legyeket elkapva lettek ezek a szép jóllakott madarak!!!
Borzasztó
Illiona 2015 szept. 06. - 22:10:01
(4156/9141)
Õ is szembesül az ellenféllel, és annak erejével.
Már nem kis bugyuta, hanem kezdi felmérni milyen helyzetben van.
Az elsõ részben még idegesített, de már szimpi.
Illiona 2015 szept. 06. - 22:07:35
(4155/9141)
A ruha ( ami nagyon csini volt amugy!) 5 900 000 Won, ami 1 200 000 forint köröülbelül.

és gondolom azért nem szakította le, mert ugy gondolta másnap visszaviszi, hogy nem jó a méret, ez bevett szokás szegényebb sznobéknál.
Illiona 2015 szept. 06. - 22:04:14
(4154/9141)
I have a Lover 6

a rabszolga:

még nem tudom miért kért nyilvánosan bocsánatot, és a feleségnek ez a tolókocsis beszáguldozása...

ez majd felirattal kiderül. Csak ne kellene annyira sok napot várni az angolra...
Illiona 2015 szept. 06. - 22:00:26
(4153/9141)
I have a Lover 6

a kiscsaj:

nem tudom mennyi tudatosság van abban amit csinál, de az egyetlen szó ami eszembe jut róla: kísértés.

Ja! és volt egy mappa a szobájában, amiben mintha kutatási anyagok és tabletta volt, amit a feleség a táskájába tett.
Elsõ pillanatban azt hittem az uszó bébiruhákról, hogy már terhes is :))
Azután a beirásod alapján hogy ez a dobozban volt, és az õ születéskori cuccai.
Akkor sem igazán kár értük, hiszen amikor megkapta bele sem nézett nem érdekelte.
Hát igy nem is lesz az övé.
A füzetlapon irtakra kiváncsi leszek ha lesz felirat.
Illiona 2015 szept. 06. - 21:49:53
(4152/9141)
I Have a Lover 6.

Hû!!! a tegnapi után ez nem semmi rész volt!
Azzal kezdem hogy bocsánat!!!
én tökéletesen megértem a feleséget.
Ebben a dühkitörésben, de nevezhetném dühcunaminak is, sok évnyi jólviselkedés elfojtott sérelme tört fel!
A gazdag családnak való megfelelés, a férj hanyagolása, az igázságtalanságok sorozata, a meg nem értés, és mindezt hûvös mosollyal elviselõ feleség kb 5 évnyi felgyülemlett mocskát most jól kiadta magából.
Ezt teljesen megértem.
Egy olyan tett, ami azt mutatta, hogy "nem robot", minden sejtje emberbõl van...

és a mosogató, csak egy apró mozdulat!!!
Szerintem ez teljesen érthetõ, én bírom ezt a nõcis odacsípést.
Végül is mibõl indult ki? legszivesebben kinyírta volna a kiscsajt! És van-e ember, akiben még nem volt ilyen indulat, gondolat?
Ezt vezette le ezzel, csak lefolyó elzár, csap kinyit. Két apró mozdulat, felért 10 000 pofonnal!