Illiona 2015 szept. 02. - 20:22:10
(4121/9141)
hát visszakerestem a Chunót, itt volt egy külsõ vinyón, és tényleg nem a rosszfogú, hanem a rabszolga, aki meg is van jelölve. Most meg szegény a pénz rabszolgája lett!

de ha már keresésben voltam akkor belenéztem a Cunning Single Lady c soriba, mert abban meg Hong játszott a Wiki szerint, és nem emlékeztem rá.
És tényleg, õ volt Wolja konkurrenciája!
Még jó hogy akkor még nem figyeltem fel rá, most már nem tudom melyiket választanám...
Illiona 2015 szept. 02. - 12:32:48
(4120/9141)
azért van alkalmi kapcsolat a koreai sorozatokban is, pl a Heart to Heart c filmben:

kedvenc pszichodokink is innen indult betegmeghóditó kalandtúrára...
És õ sem engedte egyetlen kiscsajnak sem hogy ott aludjon, muszáj volt a hölgyeknek hazamenni éjjel.
Van az a jó pasi, aki miatt a nõk sutba dobják az elveiket, legalábbis a gyakorlatban.
K. Judit 2015 szept. 02. - 11:56:50
(4119/9141)
Nem tudom, megkapják-e az üzenetet a film készítõi, mindenesetre a megjegyzésnek akkor van értelme, ha szabályt is kínál a helyes használathoz.

http://nyelvmuveles.hu/magyarosan-nyelvhelyesseg/ami-amely-es-tarsaik
K. Judit 2015 szept. 02. - 11:51:58
(4118/9141)
Megnéztem az üzenetet, a 3. perc környékén van.
Hát igen, elég kellemetlen lehet ezt látni.
Még mindig nem zárom ki, hogy a lány "csak" nagyokat mond (my man), hogy idegesítse HK-t.
És még az is lehet - mert még nem járt le a négy hónap - hogy "csak" dúl a harc a két nõ között minden vonalon.
Például, hogy lebukott a feleség, amikor megrendezte a jelenetet az anyja segítségével.
sarkadyl 2015 szept. 02. - 11:10:19
(4117/9141)
Rossz a cím. Nyelvtanilag helyesen "ami" helyett: "amely (vagy) mely".
K. Judit 2015 szept. 02. - 10:29:50
(4116/9141)
Hát az biztos nem ázsiai film volt :))
Tényleg, most meg is nézem újra a twitteres képeket, azt hiszem az elsõ ep. legelején lesznek.

Olvastam egy kis smpit, semmi meglepõ nincs, a fõhõsnõt mentik legtöbben, hogy azért látszik érzéketlennek, mert a férje mellett neki kellett megerõsítenie magát. Meg hogy nem egyformán dolgozzuk fel a gyászt stb. A férfi vágyik vigaszra, ezt nem kapta meg, általában véve pedig a kommunikáción kellene javítaniuk. Szükségük is lesz egy kis elszeparáltságra....
JE-nek adnak még egy esélyt, a lányt utálja mindenki. Erre számítottam :)
Tegu 2015 szept. 02. - 10:14:41
(4115/9141)
A fogkeferol jut eszembe, egy filmben a pasi lakasaban egy egesz fiok, szabalyosan elrendezett uj fogkefe volt, a szekrenyben pedig minden meretben kulonbozo szabasu szabadidoruha a nala ebredo lanyoknak, kicsit kiabrandito.
K. Judit 2015 szept. 02. - 09:29:41
(4114/9141)
A have a lover 1-4.
A fogkefére még visszatérek egy kicsit.
(Az kiderült, hogy néha bent alszik a laborban, biztos ezekre az esetekre hordja magával a hátizsákját, amiben akár váltás fehérnemû is lehet.)

De én bizonytalanságot éreztem benne. Egész este ilyen volt, ingadozott. Elbúcsúzott, aztán mégis követte a lányt. Megint elbúcsúzott, eltûnt a ház elõtt, aztán mégis visszament. Nem hiszem, hogy el lett volna szánva végleges lépésre. Hagyta magát kényeztetni, de nem volt túl lelkes a szegényes környezettõl, és gondolom életében elõször evett jégkockát is ... A lány azért vette a kezébe az irányítást, mert érezte, hogy nem teljesen eltökélt a férfi, kis lökést kívánna meg az alkalom. Na ezt megint eltolta, a pasi - talán a telefon miatt is - mintha kicsit visszaérkezett volna a földre. A lány biztos, hogy nem tett több kísérletet (viccelõdtek is, hogy le kéne bilincselni a kezét), az már túl direkt lett volna. Ennyire nem ostoba.
És éjszaka, ill. együtt alvás (?) ide vagy oda, nem múlt el a férfi bizonytalansága, a fogkefe ide-oda vándorlása is ezt akarta érzékeltetni.

Persze aztán otthon sem érezte jól magát másnap délelõtt, a felesége szemrehányásai tették fel az i-re pontot, akkor határozta el, hogy ezekre a gondokra csakis a válás lehet a megoldás.

A twitteres képeket majd megnézem újra, közös képekre emlékeztem, de nagyon intimekre nem. Úgy értem, olyan képekre emlékszem, amilyeneket szoktunk készíteni kollégákkal, rokonokkal, barátokkal is.
K. Judit 2015 szept. 01. - 23:58:17
(4113/9141)
Köszi, milyen vastag a papír is.
Érdekes :)
Illiona 2015 szept. 01. - 23:57:50
(4112/9141)
Igen, visszanéztem most az elejét!

és amire akkor nem figyeltem fel, az az, hogy a hideg iker kap egy telefonra egy twitter üzenetet, és azt nézegeti a parkolóban, és azon a prof és a lófarkas együtt van.
Vagyis végül nincs 4 hónap gondolkodás, hanem azok ketten összejönnek, és közzé is teszik a magukról készitett fotókat!