K. Judit 2015 szept. 01. - 23:54:21
(4111/9141)
És a Chunos rosszfogú nem játszik, csak az egyik rabszolga, a kerekképû (õ azt hiszem valami rádiós lehet, egyik busani filmfesztiválon volt egy külön standja, ott fogadta a vendégeit, különben meg egy baseball csapatban játszik JJH-vel, meg Csilsukkal - ott is kicsi a showbis-es világ).

De most már mennem kell, gondolom, majd holnap benézünk, jó éjt.
Illiona 2015 szept. 01. - 23:52:55
(4110/9141)
Igen! Valóban a Sejong múzeum van ott, lifttel lehet lemenni, ingyenesen látogatható.

Sok eredeti könyv van kiállítva üvegbúrák alatt,

Maga a tér tényleg nagyon szép, most a Yong Palban mutatták. A City Hall felõli részét egészen Lee Soon Shin Tánornok szobráig elfoglalják a Sewol miatti tüntetõk, õk állandóra berendezkedtek ott.

egy képet a múzeumból kerestem, a saját képeim közül.
K. Judit 2015 szept. 01. - 23:49:24
(4109/9141)
Alig várom ezt a jelenetet, hogy Injo leboruljon és azt hiszem nyolcszor vagy kilencszer meghajoljon a Nagy Kán elõtt. Mert megérdemli.
Nem mintha élvezném mások megalázását nézni, hanem mert a bögyömben van, túl sok a hibája és a bûne. Nemcsak uralkodóilag, hanem emberileg is.
K. Judit 2015 szept. 01. - 23:44:56
(4108/9141)
Ez összesen három ember. A Chuno-s nem figyel senkit, õ a CEO férje, csak lõdörög egész nap.

Ugyanaz a férfi intézte a munkagépet és a nyomkövetõt, aki most kihallgatta a terhes lány beszélgetését a saját ügyvédjével.
Bárcsak lennének képeim. Amikor a nõ ellopta a másik kocsiját, ez az ürge ott ült és újságot olvasott.
K. Judit 2015 szept. 01. - 23:39:39
(4107/9141)
Hangül múzeum van a Sejong szobor alatt, ha jól emlékszem. Pár éve építették át az egész teret, nagyjából akkoriban, amikor a MÉlygyökerû fát adták. Emlékszem, olvastam, hogy éjjel rendezték készre, véglegesre a teret, hogy meglepetést szerezzenek a Szöuliaknak. Elõtte hónapokig el volt terelve a forgalom, akkor még fel volt állványozva a G..... palota. Ez a meglepetés nagyon tetszett nekem.

Gondoltam, hogy nagyon párás lehet ott a levegõ, hiszen félsziget. Legközelebb õsszel kéne menned.

Szerintem ezt a vécévizes kicsinyes bosszú jelenetet nyugodtan kihagyhatták volna. Ez ugyanis a tehetetlen düh jele, ez a nõ pedig nagyon nem tehetetlen. De valahogy mindig rosszul szól, ha néha befogná, mindkettõjüknek könnyebb lenne.
Illiona 2015 szept. 01. - 23:38:19
(4106/9141)
amikor a lány menekült ott az áruháznál a parkolóban szerintem a Chunos rosszfogú figyelte.
Azután õ küldte rá a teherautót.

Most ugye korábban vagyunk 1-2 hónappal, és most is követte a lányt egy jólöltözött ügynökféle, egészen a házáig, és hallotta is, hogy mit beszél a Chunóssal.
Illiona 2015 szept. 01. - 23:33:32
(4105/9141)
Hwajung 42

én megnéztem felirat nélkül.

Kiskang elmegy harcolni, és mutatnak egy közeli képet az arcáról.
Egészen biztos hogy kontaktlencsét visel, látszik a szemén.
Emiatt fényesenn Hong szeme mindig.
Bár ez nem éppen fontos.

Ebben a részben lesz Injo térdreborulása, szépen megoldották, a zene is megfelelõ volt alatta, az arcok mind kifejezõek, az Öregkang titkos mosolya nagyon ott volt.
K. Judit 2015 szept. 01. - 23:31:08
(4104/9141)
Még annyi mindent nem tudunk. Látszik, hogy a terhes lány más környezetben nõtt fel, most is talán a boltos nagymamájával él.
Nem sokat tudunk a párkapcsolatukról. Azért mert mindketten gyógyszergyárban dolgoznak, még nem kell mindjárt feltételezni, hogy "mérgeket" adagolnak a gyógyszereikhez. Tehát nem csodálkoznék, ha ez meglepte volna, és a férfi titkolózásáról valami mást képzelt volna be. Ahogy az lenni szokott.

A gyár embere elõl menekült HK kocsijával, gondolom az van ráállítva, hogy figyelje a lányt. Biztos valami biztonsági ember.
De közben a lány is megbízott valakit (aki nem nagyon ügyes), a beszélgetésüket pillanatok alatt lehallgatták. Szóval most már utólag persze érzi, h valami nem stimmel a termékek körül, és sejti is, hogy mi történt. Talán azért is marad a gyógyszergyárban, ahol pedig megalázzák õt is, a többiekkel együtt, hogy tudjon figyelni, hogy a tûz közelében maradjon. (Én már rég leütöttem volna azt a parókást, aki a másik lány hátsóját fogdosta.)

Abból a parókásból meg még szemetebb fõnök lesz, mint amilyen volt, fogadok h JE sógora ráveszi majd, hogy jelentsen neki folyamatosan.... Neki orra van a titkokhoz, és nem dolgozni szeret, hanem emberek múltjában kutakodni, tudja, hogy az jól jövedelmez.
Illiona 2015 szept. 01. - 23:25:06
(4103/9141)
Jajj, az nagyon tetszett, amikor a hideg iker ivóvizet meritett a wc-bõl, meg a fogkefét is bemártotta!

Kicsinyes, de mégis nagyon ott volt! Ilyen nekem eszembe sem jutna!!!

Ezek szerint viszont a fogkefét magánál hordja a Prof? mert ugyanolyan fogkefe volt nála, mint otthon.
Vagy oké, esetleg tartott magánál egy ugyanolyat, végül is a hátizsák ki volt tömve!

Szerintem viszont pont ellenkezõ indokai voltak!
Akarta hogy legyen valami közös, összetartozásérzés, otthagyni a nyomát a fürdõben. Végül is az éjszaka hosszú volt, és bármi is történhetett. 9 hónap mulva kiderül :)))

Vagy pedig minden romantikát nélkülözve, látta a lány szimpla, olcsó fogkeféjét, és otthagyta, hogy az használhassa...
Illiona 2015 szept. 01. - 23:16:28
(4102/9141)
Igen, lehet izzadni, amikor a hõség iszonyú, és a páratartalom nagyon magas.
Folyamatosan nem lehet légkondicionált helyiségben sem lenni.
Egyszer én is aludtam (volna) egy ablaktalan szobában, központi légkondi volt, az izületeim keményen tiltakoztak akkorra már. Azután 1 órakor kikapcsolták, utána meg olyan volt mint egy kemencében, de bevettem egy altatót és másnap átköltöztem a szomszéd hotelbe, ahol normális körülmények voltak.
Az utolsó napon meg szintén volt 35-38 fok, tûzött a nap, és a fõtéren voltam, le kellett szaladnom a Sejong szobor alá, ahol a földalatt van múzeum, attól féltem, el fogok ájulni.
Ugyhogy együttérzek azokkal, akik ilyen körülményekkel forgatnak, vagy bármi munkát végeznek.