K. Judit 2015 szept. 01. - 23:12:18
(4101/9141)
Például az egy sokatmondó jelenet volt, amikor JE fogmosás után szívesebben tette volna a zsebébe a fogkeféjét (reggel a lány fürdõszobájában).
Aztán rájött, hogy ezt valószínûleg meg kellene magyaráznia és inkább mégis otthagyta.
Arra gondoltam, talán átfutott az agyán, hogy utoljára van ott.
Illiona 2015 szept. 01. - 23:02:56
(4100/9141)
Jó nem gagyi! de nem is áll a csúcson!

azzal indult a történet, hogy jött ki az áruházból, terhesen, telefonálva, minden kezében minden, és közben evett ivott! na ez már sok volt. (persze, ha nem ilyen lenne, már nem élne, hisz emiatt nézett be az autó alá.
Ugy járt volna mint Injo a Hwajungaban, ha nincs térdelés, halál van. (micsoda egy este!)

Arról már nem is beszélek mennyire rosszul énekel :))))

Mindenképpen ellentéte a hûvös, , elegáns, ápolt ikernek. Akinek meg épp lelke nincs.
Többször volt már hogy induláskor valamelyik karaktert túl közönségessel kezdették, és már a nagy jellemfejlõdés nem is volt számomra hihetõ, elfogadható. A hûvös iker esetében is azért nagyon ott van az érzékenység is a hideg arc mögött!

Ja, és az anya. Az azért látszik, hogy korábban jobb napokat ért meg.
Van a modorában, testtartásában valami finomság...

A párját meg ha igazán szerette, akkor látnia kellett volna, mennyire komolyan vesz dolgokat, nem igy utólag hûlédezni. Ha nem tudta róla hogy milyen elkötelezett, akkor mit is szeretett benne? Ha csak a szép pofiját, akkor mégiscsak felszines.
Azt pedig továbbra is fenntartom, hogy milyen kétszinû, házasságon kívül vár gyereket, de a csókolózó pár kiakasztja, nyomja rájuk a dudát.
Vagy talán házasok voltak a megölt fiúval?
Amugy elég könnyen veszi, semmi gyász, vagy ilyesmi. Pedig a fiú megölése 1-2-3 hónapnál nem lehettett korábban.
K. Judit 2015 szept. 01. - 22:58:16
(4099/9141)
Ja jó, rendben, akkor egyetértünk.
A Hwajung 41-42-t még nem láttam, de most már érdemes kivárnom a szöveget.
Ma már meg is lehet a 41-esé, talán még éjfél elõtt.

"Szegény gazdag fiú", nem ilyen körülményekhez van szokva. Bele is betegszik :))
Azt hiszem, nem volt nekik nehéz izzadni, olvastam, hogy pár epizódot 40 fokos hõségben vettek fel.
K. Judit 2015 szept. 01. - 22:52:28
(4098/9141)
Nézd, a gyerekeket amúgy is elsodorja az élet, abba még egyetlen szülõ, vagy nevelõszülõ nem halt bele, ha az egyik gyereke egy néha-néha fél órára meglátogatta. Kifejezetten szemrehányóan intette a lányt, hogy ne forduljon többé elõ. Még a leveleit is visszaadta felbontatlanul. Szóval nekem gyanús :))
K. Judit 2015 szept. 01. - 22:48:10
(4097/9141)
A gyógyszergyárosnak és a lányok anyjának biztos, hogy volt közük egymáshoz, de nem gondolnám, hogy három évig. Nem volt szó idõtartamról, csak arról, hogy a mama egyszer követett el egy bûnt, és ha errõl a gyárossal beszélt, akkor együtt követhették el. Persze másra is vonatkozhat az a "bûn" szó, még teljes homályban a múlt, azt sem tudjuk, miért választották el a testvéreket. A lányoknak más apjuk volt, vagy van.
Meg ha jól belegondolsz, egybõl véget érhetne a sztori, ha kiderülne, hogy a gyáros fia és a menye féltestvérek.

A terhes ikerlányt (miért mondod, hogy gagyi?), aki elvesztette a barátját/férjét, meg lehet érteni, a férfi valószínûleg rengeteget titkolózott azokban az idõkben, hiszen tudta, hogy nagyon veszélyes vizekre evezett, és nyilván szándékosan nem akarta bevonni a feleségét, nehogy neki is baja legyen belõle. Az egész errõl szóló mappát a hangfelvétellel azért készítette, hogy baj esetén mégis valami magyarázatot tudjon hátrahagyni.

Az ügyvédlányról már láttuk, milyen kemény tud lenni, azzal csak meg akarnak téveszteni az alkotók, hogy apró bosszúállásai is voltak (víz a vécébõl stb.). Õ - ha erre lehetõsége lett volna - valószínûleg kicsinálta volna a lófarkas gyakornokot, és mindent felhasznált volna ellene, ami csak hatalmában állt volna. Ebbõl a szempontból tiszta szerencse, hogy tett egy bukfencet a szakadékba, ennyi türelmi ideje lesz a kiscsajnak, utána (ha visszajön HK emlékezete) megnézheti magát :)))
Hát láttuk, hogy az amúgy megvetett, lesajnált anyját is képes volt beszervezni, hogy csapdát állítson a lánynak. Nem akármilyen ellenfél.
Illiona 2015 szept. 01. - 22:44:58
(4096/9141)
hát szerintem meg pont egyetértünk, ami copfost illeti, pont azt irtam le amit Te, csak másképp fogalmazva, bár elsõ indulatból, ahogy befejeztem , és ugye nem ártana néha higgadni, és emiatt talán nem fogalmaztam egyértelmûen.

A költõ papa 20 évén én is csodálkoztam.
Lehet hogy jó életet biztosít az árváknak, de ugy hiszi, tanuljanak meg boldogulni maguk is az életben!,
Hiszen õ azért gondoskodott róluk, taníttatta, jó iskolákba járatta, de szerinte kell az energiája az ujabb árvák 20 éves korig való neveléséhez.
Ha minden felnõtt visszajárna panaszkodni, nem maradna az uj gyerekekre figyelme.
De lehet hogy õt is pont 20 évesen érte valami trauma.
K. Judit 2015 szept. 01. - 22:29:36
(4095/9141)
Nem egészen értek egyet, bár ezt egyszer már leírtam (kezdem megszokni, hogy leginkább csak magamnak írom a monológjaimat).
Ez a lány több mint cserfes kis laza csaj. Ez a lány nagyon is céltudatos. Nem állítom, hogy nem szerelmes, de a pillantásai nem csak szerelemrõl árulkodnak. Abban laza, hogy mindig megtalálja a módját a "véletlen" fizikai kontaktusnak. Abban is laza, hogy belenéz a pasi fiókjába és pont a válási formanyomtatványt veszi észre. De milyen érdekes, még aznap szerelmet is vall neki. Azonnal veszi az adást, hogy esetleg van mit keresnie. És elég keményen visszaválaszolgat a feleségnek is egy olyan társadalomban, ahol szinte még rá sem nézhetsz engedély nélkül a rangban feletted állóra. (Leginkább derékszögben a bokáját nézheted.) Baromira nem titkolja, hogy harcba indult a férjéért.

Aztán volt a jelenet a lány kis szobájában, akkor is õ volt a kezdeményezõ, és amikor a férfi észhez tért (fogadok, ártatlannak hiszi a lányt), a lány még ki is nevette, hogy milyen melege lehet ...

A költõ papa (vagy nevelõapa) viszont egyelõre tényleg rejtélyes. Elhangzott az a házi szabály, hogy 20 éves korában mindenkinek el kell hagynia az "árvaházat" (nem árvaház, csak nem tudom másként nevezni). És hogy nem kéne visszajárnia a lánynak. Ennek vajon mi értelme van? Még látogatóba sem? Ennek tuti van valami különleges oka. Valahogy úgy sejtem, hogy valamelyikük (vagy a szellemeket látó fiú, vagy SR, a lány) titokban a saját gyereke a férfinak.
Illiona 2015 szept. 01. - 22:00:27
(4094/9141)
I have a Lover

Nem tudtam a beszélgetésbõl kivenni rendesen, de mintha a droggyáros papának köze lett volna a lányok anyjához 3 éven keresztül. Netán lehet õ az apjuk? Akkor esetleg a professzor nem a papától, hanem a Miss Korea 75' elõzõ kapcsolatából származik?

Amikor a pici szobában beszélgettek, sajnos olyan értelmetlen volt a szöveg, pedig ez fontos lett volna a mult tisztázásához.

A gagyi ikerlány is megkapta az elsõ nagy oktatóleckéjét: szembesülni azzal, milyen közönségesen viselkedett a volt párjával, amikor az épp egy veszélyes, és bátor lépésre készült.
A másik iker meg pont a közönséges anyjukat veszi igénybe, hogy segítsen, mert a hideg józan ész már kevés.

Hát szépen közelednek majd emberré válni, kétirányból, és találkoznak valahol középen! (persze ez pont a 40. részben lesz!
Illiona 2015 szept. 01. - 21:51:44
(4093/9141)
I have a Lover 3. - 4. rész

megnéztem felirattal, de sajnos több helyen hiányzik pár mondat.
Azért igy is érthetõ volt.
Meg vannak olyan dolgok benne, ami mindenhol, minden korban, minden földrészen ugyanaz, amihez felirat sem kell:

Itt van cserfes copfos kis laza csaj. Annyira szép és ártatlanul naív az õ kis szerelembe áthajló rajongásával.!!!!
De ugye kiderült, hogy árva, nevelõapa nevelte egy csomó más gyerekkel, nagyon külvárosi környéken nõtt fel, ahol az élet ugye natúr valóságában megmutatja magát, nem lehet rózsaszín burokban, felnõni.
Ismeri a csábítás trükkjeit és használja is.
Nem nyomul feltünõen, hanem csak ugy érintõlegesen, de mindig ott van, ismeri a magyar közmondást, síppal dobbal nem lehet verebet fogni. És õ nem is egy verebet, de egy oroszlányt (tudatosan y-nal irtam) akar elcsipni!

Minek egy árvának, (aki egyébként okos és tehetséges, viszont nincs pénze,) ingyen külföldön tanulni, amikor akár saját, a nevére iratott privát professzora is lehet!!!

Nagyon csípem a csajt, mert ezt a kettõsséget brilliánsan oldja meg. Ma feltették a sori ismertetõjét az ázsiawikire, és onnan jöttem rá, hogy az Oh' My Lady cimû sorozatban láttam õt. Ott is hasonló karaktert alakított, de csak az ártatlan, szende vonalat hozta ott,
Tegu 2015 szept. 01. - 19:17:40
(4092/9141)
A két intrikus meg már saját pecsenyéjét készül sütögetni.