Cafee. 2017 ápr. 22. - 10:44:56
(8631/9141)
Csak elore leforgatott jeleneteket hasznalnak fel, mert uj jeleneteket nem forgatnak mar. Csak vagdosnak.
Arra emlekszem, hogy Saimdang ferje ellopta a levest, de arra nem, hogy bevitte volna Saimdangnak, elkepzelheto, hogy egy kesobbi bevagasban emlekszik erre a ferj.. nem tudom, ha mar utolag vagjak meg megint a filmet, talan a hegymaszast, s hosszu festegetesi jeleneteket kellett volna leroviditeni, de hat en nem ertek hozza.
K. Judit 2017 ápr. 22. - 09:15:48
(8630/9141)
Nem tudom, mire megy ki a játék, talán happyendet akarnak?
Már nagyon érezni korunkbeli LG, a fotós jelenlétét, mindig elkerülik egymást, mindenhol ott van, de valahogy mindig eltûnik, mire a nõ észrevenné. Szép lassan szivárog be JY életébe, de még mindig csak hátulról vagy nagyon messzirõl mutatják. Így joban nõ a feszültség.
(Ha én lennék a fõszereplõnõ, nem örülnék, hogy a partneremre ennyit kell várni .... :))
K. Judit 2017 ápr. 22. - 09:06:59
(8629/9141)
Nem volt ilyen, de még lehet.
Ugyanis a 25-ösbe bekerült az állomáson játszódó rész, mikor Saimdang várja az anyósát, és még egy, amikor a kövér nõ meg a srác elviszi Saimdang naplóját a szakértõhöz hitelesítésre, az meg egybõl telefonál Min prof-nak. Szóval elképzelhetõ, hogy más elõre forgatott jelenetet is felhasználnak még.

Különben van egy meglepetés rögtön az elején, a férjjel kapcsolatos, amivel kapcsolatban mi is találgattunk, hát eldõlt.
Igaz, még nem hiszek el azonnal akármit, annyi idõ még van, hogy az ellenkezõjére is legyen lehetõség.
Cafee. 2017 ápr. 22. - 08:54:56 Előzmény K. Judit
(8628/9141)
En sem lattam meg a 25. reszt.
Lattam viszont a malaj verzioban egy reszt, ami sztem a mi sorozatunkbol kimaradt vagy csak en nem emlekszem?
Saimdang ferje " lop" a szeretoje levesebol es beviszi a palotaba Saimdangnak a valtas fehernemuvel egyutt, de amikor benyit abba a szobaba, ahol Saimdang fest, eppen azt a jelenetet latja, amikor Saimdang LG - vel egyutt falatozik gyertyafenynel. Ez mintegy megmagyarazna a ferj elszemtelenedését... talan arra is rajott, kinek koszonheti az allasat, ahonnan egyebkent kirugtak, igy nem tudom, miert rohangal meg mindig hivatalnokruhaban?
K. Judit 2017 ápr. 21. - 11:56:37
(8627/9141)
Te jó ég! Mi lesz, ha nálunk is bevezetik ezt a fajta reklámozást?
Már most is lassan több a reklám, mint a nézhetõ mûsor....
K. Judit 2017 ápr. 21. - 09:32:15
(8626/9141)
Volt egy jelenet az elején, a férjével találkozott, beültek a férje autójába és akkor történt a földrengés. Utána nagyon furcsán érezte magát, a férje kórházba vitte, de onnan aztán - komolyabb sérülés híján - leléptek. Ennyire emlékszem, lehet, hogy vihar is volt, nem tudom. Amíg rosszul volt, addig a 16. században járt, nézelõdött, egyszer elment mellette LG is, ha jól emlékszem. Volt még ott pár szál virág, ami aztán eltûnt, felszívódott...

A falubeliek azt mondták, akkora trauma érte (Saimdangot) hogy azóta nem beszél.
Valaki más meg megjegyezte, hogy õ és LG egyszerre tûntek el a faluból és most mindketten egyszerre tértek vissza.

Most nem keresem meg, mert nem tudom, melyik epizódról van szó, de akkor azt hittem, hogy igen, trauma érte Saimdangot (a vérengzés, aztán a kényszerû férjhez menés, az apja halála, a szakítás stb.), LG-t pedig ugyanez, de mégsem biztos, hogy errõl volt szó ... Például arról azóta sem volt szó, hogy egy ideig nem beszélt.
Lehet, hogy még ezután jön valami természeti katasztrófa?

Tegnap éjfélig még nem volt felirat, nem láttam a 25. részt.
Cafee. 2017 ápr. 21. - 08:52:53
(8625/9141)
Mintha villam csapna Saimdangba...
Cafee. 2017 ápr. 21. - 01:07:23
(8624/9141)
Koszi, ebbol tenyleg nem sokat lehet megtudni.
K. Judit 2017 ápr. 20. - 21:46:44
(8623/9141)
Soompi 66. oldal, de a YT-on is fent van:

https://www.youtube.com/watch?v=S2BP663n2bQ

20 másodperc
Cafee. 2017 ápr. 20. - 21:10:18
(8622/9141)
Nem láttam ilyen videot. Emlékszel, hol volt, hanyadik oldalon?