K. Judit 2015 aug. 11. - 09:02:32
(3741/9141)
Valami ilyesmire gondoltam, hogy egy viszonylag haladó szellemû volt tanár lehet. Sajnos ha mindenkit összeszednek, aki nagyjából számításba jöhet, akkor sem tehetnek semmit. Ezt így utólag persze könnyû megállapítani :)
K. Judit 2015 aug. 11. - 08:56:02
(3740/9141)
A macskást a következõ király (Injo fia) végeztette ki - így olvastuk a wikin.

Biztos KJJ a másik :)
Nekem nagyon tetszik, amilyen lekezelõen bánik a királlyal, jókat szórakozom rajta. Egyszerûen beront hozzá, ordibál vele, szerintem már százszor megbánta, hogy a trónra segítette.

De tényleg a minimális érzékenység hiányzik a királyból (pedig nagyon egoista), még azt sem vette észre, hogy a saját eunuchja mennyire megveti ... Parás, de még a közvetlen környezetével sincs tisztában. A macskás nõ hízelgett neki régebben, most - ahogy látom szöveg nélkül - csak egyfolytában szemrehányásokat tesz. Mit bír ezen a nõn?
Tegu 2015 aug. 11. - 08:39:48 Előzmény K. Judit
(3739/9141)
Lee Gwalrol olvastam ezt a tortenetet maskepp is, majd leirom a masik geprol.
Kozben beleneztem a Cruel Palace- be es orvendeztem azon, hogy ket ember is megbunhodott rendesen kesobb.
Tegu 2015 aug. 11. - 07:52:11 Előzmény K. Judit
(3738/9141)
Egyebkent valami tudos vagy vissza onult politikus lehet, a forditasnal majd kiirjak a nevet rremelhetoleg.
Tegu 2015 aug. 11. - 07:24:56 Előzmény K. Judit
(3737/9141)
Lee Jae Yong, de meg azt sem latni a neten, hogy szerepel a sorozatban.
K. Judit 2015 aug. 10. - 21:28:27
(3736/9141)
Háború csak pár év múlva lesz, ez az a bizonyos Lee Gwal-féle felkelés, amirõl beszéltünk már. Lee Gwal a rendõrfõnök, aki elmúlt epizódban megsértõdött, amiért bûnbakot csináltak belõle (õt okolták, hogy nem sikerült Hwa Yi-t megvádolni), összetoborzott magának csapatokat, és megtámadta Injot .... még egy herceget fel is ültet majd a trónra, de az sem sikerül neki.
Szóval egy szerencsétlen hülye volt, aki meg sem tudta igazán rengetni még a bûn rossz királyt, Injot sem ...... Nem véletlen, hogy egy ilyen ellenszenves színészt találtak erre a szerepre, végül is csak kavart egyet, elképzelése egyáltalán nem volt, hogy mit kéne kezdeni a hatalommal. A testõre végzett vele. Az országban meg maradtak, ill. súlyosbodtak a szörnyû állapotok.
Illiona 2015 aug. 10. - 20:40:42
(3735/9141)
Hwajung 35 rész.

Nem tudom milyen hirt hozhatott a futár, ha mindenki teljesen ledermedt!
Háború tört ki?
Azért az esküvõt megtarthatták volna...
Igen, gyanús volt hogy mindenki ugy örvendezett: a fegyvergyáriak, Hong apja.
K. Judit 2015 aug. 10. - 20:29:06
(3734/9141)
És van egy új szereplõ, jól ismerjük, nem tudom itt kinek az oldalán fog állni, Jicheon környékezte meg egy templomban. A tökfedõjébõl sem tudok rájönni, ki lehet.

(Nekem különben transzvesztitaként volt a legemlékezetesebb, a hmmm .... nem tudom melyik filmben, majd gondolkodom.)
K. Judit 2015 aug. 10. - 20:04:21
(3733/9141)
Hwajung 35, Spoiler:

Úgy TUDTAM, hogy valami közbejön, minden túl simán ment ...
És nem Injo, vagy a macskás, még csak nem is kis Kang akadályozta meg az esküvõt, hanem az az idióta Lee Gwal ....
:((
K. Judit 2015 aug. 10. - 15:32:22
(3732/9141)
Szerintem érez már annyi gyûlöletet (bár a szó egy kicsit még túl erõsnek tûnik) hogy ha kell, keresztbe tegyen Hongnak, az akarásig mindig eljut, de miután Hong és Hwa Yi mindig egy oldalon állnak, nem tudja megtenni.

Egyetlen módja van, hogy Hong ne zavarjon, ha le tudják valahogy választani a lányról.

Egyébként egyetértek Illionával, hogy jó kis színész ez a fiú, aki kis Kangot játssza.