K. Judit 2015 júl. 21. - 22:45:42
(3611/9141)
Hwajung 29:
elkészült az angol felirat az epen.
Illiona 2015 júl. 21. - 21:18:41
(3610/9141)
Hwajung 30

A NAGY BÚCSÚZÁS

nagyon érzelgõs, visszatekintõs epizód.

Azt hiszem itt vettek búcsút Hontól, mostmár Injo az uralkodó, és Hont számûzték.
Hwa Yi ismét bátor volt és vakmerõ, és gyõzött: hiába, a jóslat beteljesedni látszik, vesztett ügyekben is képes kiharcolni a jót, Kitartással kiszabadította Hongot, az apját, és a puskaporgyártó brigádot.
Azzal a módszerrel érte el a célját, amivel korábban Injo élt: maga mellé állitotta a tömeget.

Kiskang, Nagykang maradt a háttérben, nem jutott nekik most szerep.
Én még ezt a gyülöletes Kim Gae Shi -t is megkönnyeztem. Végül is okos volt, bölcs, hûséges, áldozatkész. Hogy sokan haltak meg a parancsára? Ilyen a SORS!

Sajnos nem volt elõzetes, gondolom vasárnapig nem is lesz.
Még szerencse, hogy nincs angol, kezdhetném elõlrõl a két részt.
bori3 2015 júl. 21. - 09:42:04
(3609/9141)
Lehet benne valami, annyi szuper sorozat és OST után hiányérzetünk van ....
Micsoda zenék voltak: Chuno, Princes man, Faith, Gu Family, EK - nem csak egy-egy nóta, az egész OST-juk mûremek volt szinte ....
Illiona 2015 júl. 20. - 23:58:34
(3608/9141)
Hwajung 28

Nagyon jó rész! minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy felsóhajtsunk: mikor lesz még holnap este.

Természetesen Hong szabadítja ki a hercegnõt, és természetesen ölelkeznek is jó hosszan. természetesen a fogvatartás pontos helyérõl az infót az utálatos Kang adja oda a féljapán fiúnak titokban...
Eddig a macskás lánynak nem volt segítõje, még említettem is a multkor, de most elõkerült pár tucat kardvivó a semmibõl, hogy Hongnak nehezebb dolga legyen.

Injo pedig beindul... és elfoglalja a trónt.
(amikor ott jártam, én is félve ereszkedtem le a trónra, féltem, hogy valami szirénaféle bevinnyog, de semmi ilyesmi nem történt, nos Injo is pont ilyen félszegen ereszkedett le a trónra. Számomra csak egy viharvert sárga szinû párna volt ráterítve, most viszont egy ujszerû piros.
Illiona 2015 júl. 20. - 23:44:14
(3607/9141)
A Hwajung zenéje nem olyan kiemelkedõ, de tökéletesen kíséri a filmet. Önállóan nem nagy, de nélküle mindenképpen kevesebb lenne a sorozat.

Tény, hogy az OSTok nem a régik. DE sajnos mi sem vagyunk a régiek, és már nem tudunk annyira lelkesedni talán.
Emlékszem, hogy A Legendbõl az Approval amikor eleinte hallgattam, egész nap nem hagyott el, ott zugott szinte heteken keresztül a fülemben.Kikönyörögtem egy barátnõmnél, hogy nekem azonnal fordítsa le. Persze a szöveggel együtt megértve méginkább szivszorító muzsika.
https://www.youtube.com/watch?v=yHL16qiage4
bori3 2015 júl. 20. - 15:39:36
(3606/9141)
Tegu - Iliona köszönöm, terveztem is, de kíváncsi voltam, most hogy jól benne jártok mi a véleményetek.
Van jó zenéje, vagy az is olyan átlagos....
Mostanában jó kosztümös sorozatokat láttam, de valahogy nem olyanok az OST-ok, mint régen. :))
Illiona 2015 júl. 20. - 00:15:26 Előzmény bori3
(3605/9141)
Sziasztok!

Úgy gondolom a Hwajung elmarad az Empress Ki mögött. De az EK volt egy nagyon kimagasló sorozat, a Sillán kivül nincs is olyan erõs másik. Ilyen NAGY filmeket jó ha 5 évente sikerül összehozni!

Viszont a Hwajung 1-2 osztállyal mindenképp magasabban van mint a másik két idei sorozat, a Shine vagy a Maids.
Jobb, kidolgozottabb a cselekmény, izgalmasabb karakterek, jó szinészek.
50 rész alkalmasabb is persze a történet alapos kibontására.
Tegu 2015 júl. 18. - 20:10:55
(3603/9141)
Más. Az talán jobb volt. De érdemes megnézni azért.
bori3 2015 júl. 18. - 19:56:57
(3602/9141)
Sziasztok!

Van olyan feszes, izgalmas és érdekes, mint az Empress volt? :))