K. Judit 2015 júl. 13. - 22:50:19
(3561/9141)
Akkor nem ugyanaz.
A két utolsó képen Seo Hyeon-jin van.
(Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra.)
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:48:27
(3560/9141)
Ja és engem sem irritál a király, persze, hogy neki drukkolok, nem az õ hibája, hogy nem tud igazán kibontakozni. Én is állandóan szomorúan néznék, ha soha senkiben nem bízhatnék.
Azért az meglepett, hogy mindent tudott Lee-rõl (Miszengrõl) is, õ is elcsodálkozott. Ezek szerint az eunuch-gépezet azért mûködik, a király közvetlen közelébõl csak az az egy láncszem, Kim Gaeshi esett ki, bár õ még a háttérbõl is tud irányítani. Persze szüksége volt egy belsõ informátorra, hát jól megjárta. Rá fog jönni, nem hülye.
Tegu 2015 júl. 13. - 22:46:10
(3559/9141)
http://asianwiki.com/Kim_Min-Seo
A Moonban is láttuk.
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:42:22
(3558/9141)
És itt van civilben.
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:41:11
(3557/9141)
Hasonlít?
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:38:49
(3556/9141)
Hú, ott még nem is tartok, félbe kellett szakítanom a filmet, most izgulhatok.

Szerintem idõben ki fog derülni, hogy Hong él és virul, így Hwa Ji megússza a férjhez menést - bár megmondom õszintén, haragszom kis Kangra, pontosan tudja, hogy a lány soha nem fogja õt úgy szeretni, ahogy kellene, mégis birtokolni akarja.
(Tisztára kezd Eunkivá válni, nem az esetem.)

Ezt az új nõt próbálom lekáderezni, egyrészt a szerepét, másrészt baromira ismerõs, mégpedig - azt hiszem - a Muskétásokból, de sehogy sem találok erre utaló oldalt, vagy akár egy fél mondatot. Az extended cast-ban sem találom. Úgy néz ki pontosan, mint az a nõ, de valahogy a hangja teljesen más. Nagyon jó színésznõnek kell ahhoz lenni, hogy ugyanazzal a fejjel, ugyanolyan ruhában mégse tudd eldönteni, hogy õ-e vagy sem ...
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:29:35
(3555/9141)
Még régebben olvastam, hogy az újjáépített paloták sem akkorák, amekkorák eredetileg voltak, de gondolom te kifejezetten filmgyári helyszínen voltál, ott gondolom még közelebb vannak egymáshoz az épületek. Így könnyebb nekik technikailag.
K. Judit 2015 júl. 13. - 22:27:46
(3554/9141)
Balesete tényleg volt, valami dráma elsõ részét forgatták, amikor autóbalesetet szenvedett. Õ lett volna a fõszereplõ, ezért utána másnak kellett adni a szerepét. Csak ennyit tudok. Szerintem is jobb volt elõtte, most beesik az esõ az orrába. De mindegy, tehetséges, végül is nem csúnya, csak bosszant ez az õrület ami ott van a plasztikai sebészettel kapcsolatban.
Nem csak õk tehetnek róla, gondolom - és látom is - hogy ezerrel mennek a reklámok, nagy a csábítás egy csúnyácska, vagy nem elég szép fiatal lánynak is, hogy változtasson a hibáin. Nem vagyok száz százalékig ellene, de a túlzásokat nem szeretem.
Tegu 2015 júl. 13. - 20:39:15
(3553/9141)
Biztos, hogy nem akasztják fel, ott van a fiu a bànyából is aztán megjön biztosan a parancs, hogy a foglyokat elengedik.
Tegu 2015 júl. 13. - 20:37:09
(3552/9141)
Nem az akciót , eseményeket hiányolom, hanem a megszokott adok- kapok hullámot. Megszoktuk, hogy egy ideig az egyik, aztán a másik gyözedelmeskedik, most viszont az események ive csak lefelé halad, anélkül, hogy reményünk lenne a változásra. Ilyen rossz erzesem volt mèg a Jang Ok Jung, Living by Love-nál is, de ott a szinészek sokszinubb szerepeket kaptak.
Azt hiszem, csak HwaYi- ra erdemes már csak fókuszálni, onnan várhatunk már csak valami pozitivumot a történetben.