Tegu 2015 júl. 13. - 20:28:57
(3551/9141)
Nehogy félreérts, nekem a király, Hon nagyon szimpatikus, azt sajnálom, hogy elég egysiku szerepre kényszerül, mint a többiek is tulajdonkèpp, azt irtam le a sirámaimban. A király egyedül maradt, pár emberét leszámitva, ok tudjuk, de mast sem csinal, csak megkeseredetten néz vagy néha szomoruan beszél. hHong csodálkozva néz, Hwayi kicsit nyitott szajjal kétségbeesetten néz, egyedül Injo alakit valamit. Ez nem a szineszek hibája, asszem.
Illiona 2015 júl. 13. - 20:23:48
(3550/9141)
Most ugy gondolom, minden úgy alakul, hogy Hwa Yi mégiscsak hozzámenjen Kanghoz, bár remélem az utolsó pillanatban mégsem.
Viszont ha Hongot mégis felakasztják, akkor nem nézem tovább, egyetlen részt sem.
Az elõzetes is hiába volt, nagyon kevés információt csöpögtettek.

Egyébként kint Koreában mindig délután már a reklámokban volt elõzetes, elég részletes, kb 1 perces.
De ilyet még a Yt-on sem láttam, és nem volt azonos a hivatalos elõzetessel.
Illiona 2015 júl. 13. - 20:17:13
(3549/9141)
tény, hogy ebben a sorozatban több a politikai csürés csavarás, mint máskor, és kevés az akció, volt ez az egyszem háború, meg az elején a kaland Japánban, azóta csak a frakciók erõfelmérése folyik.
Most is lehetne valami jó kis frappáns kiszabadítási kommandót Hongért küldeni.

a másik, amiért még tetszik a sori, az a helyszinek, ma is több olyan részletet ismertem fel, ahol jártam.
Kapuk, hidak, épületek, a piac.
Ha majd ujranézitek felirattal, akkor légyszi tudatosabban megfigyelni, hogy az épületek mennyire közel vannak egymáshoz, szinte 2-3 m, annyira túlzsúfolt ez az egész hely.Soha nem mutatnak részletet hosszabban, csak ugy futtában, homályosan.
Illiona 2015 júl. 13. - 20:09:32
(3548/9141)
Hwajung 27

én nem látom annyira leültnek a sorozatot, mint Ti, bár lehet hogy túl elfogult vagyok több területen is.

Hon Király az elején irritált azzal a magas cölöp termetével, és örökké szomorú depressziós tekintetével, de már megszoktam. Eleinte nagyon negatív karaktert irtak neki, de azután szépen részrõl részre kifehérítették, és bár foltok vannak, de azért már számomra pozitív figura lett belõle.

Hong: Továbbra is. Nem sok erényem van, de a hûség mindenképpen!!!
A szemei még mindig, az arca, a tekintete még mindig. Igaz, irhattak volna neki a nagy elválás elõtt egy-két boldog szerelmes részt, hogy láthattuk volna felszabadultan nevetni de igy is jó.
Illiona 2015 júl. 13. - 19:58:36
(3547/9141)
talán õk azt nevezik zsargonjukban balesetnek, amikor aláirnak a plasztikai sebésszel egy mûtéti szerzõdést.

Talán szép harmónikus arcot szeretett volna, de más csontozata van, mindenesetre egy jellegtelen semmilyen arca van.
Sajnos az érzelmek, már ha vannak akkor az mindig negatív.

nem fogja felvenni a versenyt sem Hong szépségével, sem Kang karakterességével.
Tegu 2015 júl. 13. - 19:44:01
(3546/9141)
Majd talan megnezzuk, hogy mit szolnak ahhoz a nagyokos nemesek Kanggal az élen, hogy mekkora bajba manöverezik magukat es az országot a hülye Injoval, mint bábjukkal a mandzsuknál.
Tegu 2015 júl. 13. - 19:38:53
(3545/9141)
Szeretöje?
amikor eloszor lattuk a lanyt, akkor ket nevet irtak ala, a masodik nev ele azt irtak 'kesobbi' igy arra gondoltam, hogy kesobb valami rangot ert el, talan agyaskent?
Gaeshi meglepodni latszott, mikor talakozott ezzel az uj emberrel, s nem csodalkoznek, ha hamar rajonne, hogy ezek ketten osszejatszanak. A lany most meg meg HwaYi bizalmaba is ferkozik?
Ez az uj pasi most nem nezem meg a nevet, Injoval szovetkezik. Azert vicces, Hont allitolag azert nem kedveltek, mert agyas gyermeke volt, Injo nem? De.
Tegu 2015 júl. 13. - 19:28:36
(3544/9141)
Lepötyögtem egy választ, aztán még egy képet kerestem és eltünt a hozzászólásom, felrobbanok ilyenkor, grrrr.
Szóval jobban nézett ki mütét elött ez a fiu, erdekes, Lee Minho is balesetre hivatkozott az orrmütétje kapcsán...hm.
A BOF vöröshaju hegedüse is plasztikáztatta az orrát, pont forditva: o meghosszabbittatta, férfiasabb is lett
https://surgeryvip.com/kim-hyun-joong-plastic-surgery/kim-hyun-joong-nose/
K. Judit 2015 júl. 13. - 18:49:15
(3543/9141)
Lenyírták a fél orrát hosszában :))
Szóval ilyen lett.
K. Judit 2015 júl. 13. - 18:48:28
(3542/9141)
Igen, a macskagyilkos egyenesen Kim Jae-jeunghoz megy, már az elõzõ epizódban is gyanítottam, hogy a szeretõje. Nem egy életbiztosítás Gaeshivel kibabrálni. Vagy nagyon ügyes, vagy nagyon buta.

Talán most tudták meg a miniszterek, hogy a király igent mondott a mandzsuknak azzal a kikötéssel, hogy a foglyokat élve hazaküldik. Most rajta kérik számon az ország függõ helyzetbe kerülését. (Mintha a Mingekkel nem hasonló lett volna a viszonyuk.)

Ilyen volt Injo (azt hiszem volt egy balesete, talán muszáj volt .... hmmm).
(Kim Jae-won).