Tegu 2015 júl. 11. - 18:12:42
(3521/9141)
Ebben a levélben csak azt üzente Kang Injonak, hogy elfogadja a felajánlkozását, egy hajóban ülnek.
Injot végtelenül taszitónak mutatják be, mindent megtesz annak érdekében, hogy trónra ültessék.
Tegu 2015 júl. 10. - 11:54:33
(3520/9141)
Illiona 2015 júl. 08. - 08:25:48
(3519/9141)
ha ma lesz már felirat, akkor este ujranézem én is.
Tegu 2015 júl. 08. - 08:08:39
(3518/9141)
Kicsit lemaradtam, majd ma megnézem.
KisKang megmondta Hongnak elöre, hogy meg akarja szerezni a lányt és a király ellen fordult ( Nem is tudom, egyelöre hogyan akarja Gaeshi megoldani, hogy segitsen KisKangnak ugy, hogy ezzel a királyt támogassa..)
Ebben a háboruban a mandzsuk ellen harcoltak, akik legyö zték a Minget, van arra esély, hogy Hong mandzsu fogságba esett?
Illiona 2015 júl. 07. - 20:22:39
(3517/9141)
és Injo Buliján a háttérben egy hatszögletû pagoda látszott, talán ez.
Illiona 2015 júl. 07. - 20:20:13
(3516/9141)
az elárvult puskapor laboratórium

ez saját fotó a forgatási helyszinrõl, talán itt vették fel a puskaporos jeleneteket.
Illiona 2015 júl. 07. - 19:59:05
(3515/9141)
Hwajung 26

megnézve. Nem volt annyira pörgõs, harcos, mint az a tegnapi epizód, de igy is jó volt.
A mélabús, 20 éve gyászoló özvegy anyakirályné kiöltözött, immár nem fehérbe, és buliba ment, ehhez a nyálasképû Injohoz!
Tetszett hogy a saját lánya tette helyre.
Kiskang viszont ha jól értelmeztem, akkor kihasználja "barátja" távollétét, és nyomul Hwa Yire. Ez semmiképp nem szép, amikor nem is tud Hong hollétérõl semmit.
Hongot nem láttam megsérülni, lehet hogy közben kimentem? Vagy a Mingeknél önként rabságba vonult, és most túsz? és talán azok verték meg ilyen kegyetlenül?
És megvan a magyarázat honnan került elõ a macskaölõ lány. A "család" része! Vagy szeretõ, vagy egy szeretõ gyereke.

Királyunk viszont most is tehetetlen, és csak forrong magában.

Egy gyöngyszem megmaradt, ez a remény. Az biztos hogy Injo a hercegnõ ellen fordult, és aktivabban mint eddig. Vagy el akarja majd venni, vagy el akarja majd tenni. mármint lábalól,(csak olyan szépen rimelt!)
Tegu 2015 júl. 07. - 08:13:53
(3514/9141)
Nekem nem jon be ez a sirva ölelés, kétségbeesett csókoloózás.
Tegu 2015 júl. 07. - 07:40:07
(3513/9141)
Kang miatt nem erdemes visszanezni, a királyt minden áron le akarja taszítani a trónról, ennek erdekében kavar, s fehasznál mindenkit célja elérése érdekében. Talán még annyit érdemes tudni, hogy mivel a Ming baratja, valószínüleg anyagi érdekeltségböl, általában a mingek céljaival ért egyet. Slussz, akárhogyan nézem, más érthetö okot nem találtam cselekedeteire. Talán általánosságban még annyi, hogy számukra - kereskedök, nemesek - az az ideális király, akit ök mozgathatnak, ilyen szempontból a mostani király nem kezesbárány, bár az eddig bemutatott Injo sem tünik annak.
Illiona 2015 júl. 06. - 22:08:20
(3512/9141)
és még egy hibácska: azért ez a csók lehetett volna szenvedélyesebb is!

Viszont a harc alatti zene nagyon jó volt, sokat hozzátett a jelenetekhez.

A karkötõ szakadása, végül a gyöngyök szétszóródása nagyon baljóslatú elõjel.
Azt sem értettem hová akar menni most Hong, azzal kicsi csapatocskával? valami öngyilkos küldetésbe?

én a politikai összeesküvéssel most nem annyira foglalkoztam, amit az öreg Kang kavar, annyira zavaros nekem, hiszen bár minden részt megnéztem, de a felirattal nem minden részt néztem ujra.
Tervezem elejétõl ujranézni, de ez még várat magára.