Tegu 2015 jún. 13. - 18:53:53
(3331/9141)
Ja és egy fontos dolog, amit megint beraktak két izgalmas jelenet közé, nem is egészen értem, mit akart Hong.
Megkérte a barátját a rendõrségtõl, hogy nézzen utána egy HwaYi nevü embernek, s kiderült, hogy létezik, valahol a hadseregben szolgál.
Nem lennék meglepve, ha a japán kénbányából a srác lenne az, aki majd felbukkan.
De hogy miért nézetett utána Hong, hisz õ szerzett HwaYinek hamis 'papirokat" - ill. hopaet, amit Hon vezettetett be mellesleg.
Tegu 2015 jún. 13. - 18:41:21
(3330/9141)
Igen, HwaYi tuti vonzódik Honghoz, de az esze megálljt parancsol.
Egyelõre összefoghatnak, hiszen most Gyosant kell lebuktatni, s talán Kangot is, bár szerintem õ ki fog siklani a király kezébõl és beáldozza Gyosant, különben sincs nagy véleménye róla, csak kihasználja. Hogy Gyosannak egyáltalán miért jutott eszébe, hogy õ trónra ülhetne, nem tudom felfogni, még viccnek is rossz.
Nekem Gyosannál uaz a csalódást kell megélnem, mint anno a Maidsben OJH-val kapcsolatban, többet képzeltem bele.
Tegu 2015 jún. 13. - 18:36:17
(3329/9141)
Okos volt Hwayi, ez volt az egyetlen megoldás.
Eredetileg sem akarta a király, hogy kivégezzék az özvegyet vagy vajon hagyta volna, ha HwaYi nem jelenik meg?
K. Judit 2015 jún. 13. - 18:35:15
(3328/9141)
Igen Hong egy Hwa Yi nevû honfitársát menekítette ki Japánból, nem a hercegnõt, ez igaz. Amikor a lány otthagyta a barátját, hogy haza tudjon jutni, amikor nem akart hinni a szemének, mert azt hitte, hogy a hajó elment, aztán amikor meglátta Hongot egy csónakon közeledni, akkor biztos más volt errõl a véleménye.

Amióta tudja Hong, hogy HY lány, azóta is falaz neki mindenhol, nem csak a királynál.
Kíváncsi vagyok, most vajon mi jár majd a fejében, hogy Hongot lekaszabolták, a bosszú-e, vagy esetleg izgul egy kicsit szegény fiú miatt.
(Mondjuk az egyértelmû, hogy szereti, legfeljebb azt gondolja, az õ terveibe most nem fér bele Hong.
Biztos megpróbálja majd helyettesíteni kisKanggal, de hát nem biztos, hogy sikerül. Arra viszont jó lesz, hogy kis Kang elkezdjen képzelõdni, még akkor is ha a Hong iránti féltékenysége is megmarad, így lassacskán még nagyobb lesz a két barát között a szakadék.)
Tegu 2015 jún. 13. - 18:25:33
(3327/9141)
Szóval itt valószinüleg Gyosan tényleg nem kavart semmit az ezüstrablással kapcsolatban, hanem ezt Lee /Miszeng/ szervezte meg, azt nem tudni, hogy ki vette õket rá arra, hogy ellopják az ezüstöt és miért.
De GYosan haragja õszintének tünik, ezért haragudott meg a királyra, mert tényleg jóban volt a hercegekkel vagy csak törvénytelen fiukkal. Azt mondta Miszeng, hogy együtt álmodoztak egy jobb világról a srácokkal.
Tegu 2015 jún. 13. - 18:16:45
(3326/9141)
A szeretõ rokonság, egy kis pénz és rögtön az özvegy ellen fordulnak. Vagyis, van az a pénz..
Tegu 2015 jún. 13. - 18:11:52
(3325/9141)
Kezd zavarni, hogy mindig átirják a történteket.
De meg tudta védeni, hisz segitett a menekülésnél annakidején, igy maradhatott életben HwaYi
Ugyanigy, nem a király ölette e meg az apját, a kisherceget és a lányt sem, hanem Miszeng-Gaeshi kettõs, igaz, a király utólag megbocsátott nekik ezért. Elhiszem, hogy ezért nem lehet õt felmenteni, de egyetlen egyszer elhangozhatna már a teljes igazság is.

Hong igenis megtett mindent HwaYiért még régebben is és most is. Nyilván meg fogja érteni, ha elmondják neki, hogy ki HwaYi, már most is megvédte õt azzal, hogy nem árulta el a királynak, hogy HwaYi lány.
Tegu 2015 jún. 13. - 17:54:04
(3324/9141)
Ezen jót mulattam:))
K. Judit 2015 jún. 13. - 17:19:32
(3323/9141)
Akkor valószínûleg udvari tanítójuk volt a hercegeknek.

Ez viszont megint Lee (Miszeng) és Gaeshi magánszorgalomból elkövetett sokadik gazsága, amirõl a király talán nem is tudott. Pedig ezek közül egy olyan sem volt, aki megközelítette egyáltalán Hon rátermettségét. Szerintem felesleges volt az egész, kivéve, hogy az ezüstöt megkaparintották.
Tegu 2015 jún. 13. - 17:18:18
(3322/9141)
Gyosan meggyõzõdése, hogy Miszeng az ötletgazda.
Kérdés, hogy a király rájött-e vagy csak szokás szerint jól jött neki ez az eset.
Valójában ez a Miszeng-Gaeshi páros többet tett a királyért, mint bárki más, õk vannak minden mögött.