Illiona 2015 máj. 20. - 07:15:30
(3071/9141)
Reményeim szerint fogok találkozni velük!!!
K. Judit 2015 máj. 19. - 22:58:40
(3070/9141)
.. meg ezzel biztos fogsz találkozni.
Lehet velük selfie-t készíteni.
(Bár azt hiszem, te nem is láttad azt a sorozatot. Mi sokan azzal kezdtük a drámák sorát.)
K. Judit 2015 máj. 19. - 22:55:50
(3069/9141)
Tényleg Jejun meg fogsz találkozni a PÉ-s faluval, berendezett házakkal, a szereplõkrõl készült életnagyságú fotókkal.
Ezzel a képpel ...
K. Judit 2015 máj. 19. - 22:27:35
(3068/9141)
Én csak azt vettem észre, hogy óriási betût használnak, nagyobbak talán a képek is.
Viszont - biztos folyamatosan frissítik - egy csomó információ lemaradt, adunk nekik egy kis idõt :)
Tegu 2015 máj. 19. - 22:03:08
(3067/9141)
Akkor azért volt olyan ismerös, ahogy Kang felesége is, most megnéztem és igne, az Arang-ban játszotta azt a borzalmas nöt.
Kellemes meglepetés az asianwikin, kiegészitették a szereplögárdát képpel, névvel az oldalon
Illiona 2015 máj. 19. - 22:02:01
(3066/9141)
Köszönöm a jókívánságokat!

most pénteken délután megyek a Korean Air járatával Bécsbõl, csak onnan van közvetlen járat, átszállás nélkül.
Junius 19-én jövök vissza, szintén Bécsbe.

Nem kevés ez az idõ, ezen belül lesz 1 hét Jeju szigeten, Gyeongjuban 4, és Puszanban 4 nap.
Az idõ nagy részében azonban Szöulban leszek.
Iszonyú hajtás, amit itt az irodámban végigcsináltam az elmúlt hetekben, hogy nyugodtam mehessek el, lesz mit a gépen kipihenni (10,5 óra az út)

Az MBC forgatási helyszin az alábbi linken megtalálható, itt vannak részletek a megközelítésrõl, és a photos mappában pedig képek.
Ahogy néztem, a királyi palota, és a közemberek által lakott falu, meg piacszerûség egy helyen van.

http://withmbc.imbc.com/dramia/en/

Amióta tudom, hogy megyek, azóta mindig nagyon figyeltem a helyszineket.

Nem véletlenül figyeltem meg a gyönyörû domboldalt a Shine utolsó részében, ahol a sárga virágok nyíltak, de itt a Hwajungban is voltak szép külsõ tájak. Majd nyitott szemmel járok, és mivel egy egész nap van erre a programra, igy lesz idõ a tágabb környéket is szemügyre venni.
Az SBS csatornának is van saját forgatási helyszine, most nem találom a linkjét, de arra is van idõ.
Mindent rögzítek, minden befogadott élményt próbálok majd megosztani.
K. Judit 2015 máj. 19. - 21:53:00
(3065/9141)
Én azt hittem, azért szólt, mert látta, hogy valami nem stimmel.
Nem gondoltam volna, hogy a fõbejáraton, az õrökön keresztül akar majd bejutni az anyjához.
Mindenesetre rá kell jönnie, hogy egyedül nem sokra megy, szövetségest kell találnia. És nincs más, akire számíthat, csak Hong, aki idáig mindig törõdött vele, papírokat szerzett neki, elszállásolta, munkát szerzett, megmentette Lee kegyetlen kíváncsiskodásától. Aki megvédte idáig. Na erre kíváncsi leszek.

A kis Kangot is láttuk már, õ volt a Gaunman-ben a lány öccse. Helyes fiú különben, de tudja, hogy Hong mellett másodhegedûs ...
Tegu 2015 máj. 19. - 21:35:02
(3064/9141)
Munkaidöben igen. Valami hallott a királynéröl es mintha szólt is volna valakinek, hogy elmegy. Rá volt bízva a kemencék technológiája, még az ebéd elött le is ellenörizte.
K. Judit 2015 máj. 19. - 21:34:00
(3063/9141)
Neked meg jó utat, jó szórakozást kívánunk. Biztos nagyon jól fogod magad érezni.
Tudod hol a forgatási helyszín?

(Épp arra gondoltam, hogy itt minden egy helyen van. A Ming határtól kezdve a puskaporgyárig, a palotán kívülre számûzött özvegy királyné, akinek a kapuja elõtt néha elhalad a király a kíséretével ... minden, ami nem Japánban van.)

Még két kérdés: mikor indulsz - mikor jössz? :)
Tegu 2015 máj. 19. - 21:31:29
(3062/9141)
Kivánok neked jó utat, rengeteg szép élményt és lécci kóstold végig a streetfood különlegességeket, várjuk majd a beszámolódat:)