Illiona 2015 máj. 13. - 11:40:28
(2951/9141)
De Jó! akkor Rain egy közös kedvenc!!!
Tegu 2015 máj. 13. - 11:37:27
(2950/9141)
Jó, megnézzük.
Ezen a képen hasonlit RAin-re, aki az én kedvencem:)
Tegu 2015 máj. 13. - 11:36:14
(2949/9141)
Nézem a plakátképet, ezen már rajta van Injo, tehát több szerepe lesz - kiváncsi leszek, milyen figurának ábrázolják, õ is ugyanolyan nagy elánnal inditott, ahogy ez a Hon, aztán õt is ellehetetlenitették a frakciók.
Szóval nem csak a királyokon múlt minden, hanem a frakcóviszályok vezethettek az ország romlásához, ahogy nálunk a Mohácsi vészhez.

Ennek a Honnak is olyan harcsaszája van, mint annak a szinésznõnek, aki a JOJ-ban volt Jang, még a mosolya is keserü.
Illiona 2015 máj. 13. - 11:35:58
(2948/9141)
Jé,, az alsó fogaira én is felfigyeltem!
Neki ez lehet a szexepilje is akár!
Férfi esetében ezzel nincs gond! (de szinésznõben van olyan hogy látni sem szeretem, mert a fogai össze-vissza állnak. Hogy a férfiak számára ez mennyire elfogadható, azt nem tudom :) )

Ennek a fiúnak van egy olyan különleges tekintete, nézése, ami összetéveszthetetlenné teszi.
Még nagyon fiatal, ha megtudja õrizni a bájosságát, akkor nagy szerepeket is kaphat. (21 éves csak)

A másik Kang fiút meg majd megismerjük!

Kép: a Hanauljae's Murder c soriból vettem a képet.
Ha lesz egy kis idõm, akkor összeszedek róla egy kis ismertetõt kedvcsinálónak, csak másfél óra, van magyar felirat, és nagyon jó!!!! Engem ott döbbentett meg ez a fiú, hogy mennyire tehetséges.
K. Judit 2015 máj. 13. - 11:33:14
(2947/9141)
Hwajung/9:
Úgy látom ez az epizód arról szólt, hogy melyikük ravaszabb, a király, vagy az idõsebbik Kang.
Szerencsétlen Hongot csak azért bízta meg a király ezzel a nehéz küldetéssel, hogy kiderítse, ki az igazi ellenfele a kormányon belül. (Én is kezdem utálni a királyt, még ha szuper nemesek is a szándékai, utálom, ha embereket sakkfiguráknak tekintenek ... Mindenesetre lesz majd ideje elgondolkodni, kivel mit tett.)

A szuper udvarhölgye (Kim) is "mûködik" rendesen, az a hír terjedt el a palotában, hogy õmiatta nincs utódja a királynak, õ itatja a sok ágyast valami löttyel, ami miatt egyik se tud teherbe esni. Ki is nézem belõle. Ugyan tagadja, de hozzáteszi, jobb, ha csak egyetlen trónörökös jelölt van a pályán, mint a múltban, amikor jelenlegi királynak egy egész hadseregnyi gyerek közül kellett kitûnnie. Ez a véleménye és nem is fél tenni róla, hogy az õ akarata érvényesüljön ...

Azt mondjuk nem értem, hogy mit akar a király a Ming birodalom határánál, találkozott régi harcostársaival, meg egy Mingbe küldött ügynökkel, de még nem jöttem rá, tulajdonképpen mik a szándékai. (És Miszeng se jött még rá, látom nagyon idegesíti a dolog.)

(Most már nem tudtam nem észrevenni, hogy a lányt tényleg fiúnak nézi HOng. Ettõl a sémától nagyon nem akarnak eltérni, nagyon szeretheti a közönség ... Ide most jobban illene a lányról egy fotó, de nincs, bocsánat :))
Tegu 2015 máj. 13. - 11:25:56
(2946/9141)
Jó, a filmben még nem láttam a másikat, csak a képeken:)
Ma este megnézem a 9. epizódot, aztán remélhetõleg meglesz már a 10. rész forditása is, ugyhogy jövök ám.
K. Judit 2015 máj. 13. - 11:12:31
(2945/9141)
Én nem tudnám ezt a fiút senkivel összetéveszteni.
Szerencsére õ sem tökéletes, az nagy baj lenne.
(És remélem, nem egyenesítik majd ki az alsó fogsorát...)
Tegu 2015 máj. 13. - 10:35:29
(2944/9141)
No meg ki van huzva feketével, ami miatt a kontraszt erõsebb.
Tegu 2015 máj. 13. - 10:34:26
(2943/9141)
Nekem egyelõre irtóra hasonlitanak egymásra a fiuk.
Tegu 2015 máj. 13. - 10:32:58
(2942/9141)
Fent van a 9. epizód forditása.