Tegu 2015 máj. 11. - 08:36:48
(2901/9141)
Ja, az lehet, hogy Kang van mögötte, csak azt irtam, hogy nem Kang volt a hajón
Illiona 2015 máj. 11. - 08:34:47
(2900/9141)
én gondoltam azt, hogy az idõsebb Kang (akinek a fia még nem jelent meg igy felnõttkorban), õ volt az aki korábban a csempészhajón volt, és a tengerbe öntette a ként.
mér nem keresem vissza.
Tegu 2015 máj. 11. - 08:19:10
(2899/9141)
Hm, a kéncsempész hajón nem Kang volt, bocs, ha félreértek valamit.
Hong kiséröje egy találkozót hozott volna létre valakivel, aki ismeri a japán kéncsempészet irányítóját, be is jött egy ember, aki a kiséröit a kocsma elött hagyta. Vagy Hongot figyeli vagy ö lett volna a kapcsolat, de közbejött az incidens a kötözködö gengszterekkel. Jól értelmeztem?
Illiona 2015 máj. 10. - 18:28:39
(2898/9141)
a király lehet hogy Hongot figyelteti, de lehet hogy már gyanús neki Kang papa is. Az természetes lenne, hogy a küldöttségtõl jön beszámoló, bár ez egyetlen szó volt csupán...

Hogy Hong tudja azt, hogy a hercegnõ hulláját nem találták meg, az ahhoz kevés azért, hogy higgyen abban, hogy él, végül is volt egy nagy robbanás, és a tengerben simán eltünhet egy szétrobbant test, hiszen a felrobbant hajó puskaporral volt megrakva.

amikor a 6-os vagy a 7-es elejében Kang a tengerbe szórta a japán ként, annak valamiféle szabotázs oka lehetett, hogy mindenképp a Ming udvartól kelljen beszerezni, és sokkal rosszabb minõséget.

A király már tudja, hogy valaki szabotálja az õ titkos, mingektõl független kénbeszerzését, csak még nem tudja, hogy Kang az.

holnap már lesz 9. rész, csak feliratra kell várni :)
Tegu 2015 máj. 10. - 17:33:59
(2897/9141)
Ez is szép kép, minta Haneum állna ott, igy felfogható, hogy Hong folytatja Haneum álmát:)
K. Judit 2015 máj. 10. - 13:13:01
(2896/9141)
Hongot a király bízta meg, hogy csempésszen, vagy lopjon ként :)

Hogy a sas kitõl hozta az üzenetet, még nem lehet tudni. Nincs túl sok barátja, de erre még semmi nem utalt a filmben.
Talán õ figyelteti Hongot, és kapott egy üzenetet, amikor a fiú megérkezett. Az a japán pasi a gyanús, a kocsmából.
A lány egyértelmûen haza akar menni. Azt már nem mondja, hogy hercegnõ, kitalált egy másik mesét, hogy egy nemesi házból származik ... Tudja, hogy az anyja még él ...

(Nem csodálkozom, ha valaki elalszik egy filmen, mert állati hülye idõ van. Naponta változik, sok a kettõs fronthatás. Érzem én is ...)
Tegu 2015 máj. 10. - 12:38:11
(2895/9141)
Na, akkor megnézem én is mégegyszer, mert érdekes dolgokat irtál
Ki üzent a királynak?
Hong nem azért ment, hogy a kéncsempészettel kapcsolatban intézkedjen?
HwaYi egyértelmüen azért segitett Hongnak, mert tudta, hogy joseoni, az most hab a tortán, hogy pont a fiuval találkozott, feltételezem, hogy még véletlenül sem fogja elárulni a fiunak, hogy õ a hercegnõ, nehogy már egyszerü legyen:)
K. Judit 2015 máj. 10. - 12:13:48
(2894/9141)
Belenéztem (Hwajung/8), míg el nem felejtem:

Sajnos a rossz minõségû kénes jelenet az elõzõ részben volt.

Edo-ba hatósági engedély (útlevél) nélkül nem utazhat nõ. HwaYi nem kaphatna, hiszen rabszolga.
Amikor érkezik a küldöttség, a lány a nagy ládákra lesz figyelmes, szerintem támadt egy ötlete, hogyan fog felszökni a Joseon-ba tartó hajóra.

Az üzenetet, amit a sas hozott, a király kapta.

Hong a Mingbe tartó ként akarja ellopni - gondolom a tengeren.

Legalább átismételtem. Már arra sem emlékeztem, hogy a két fiatal a kocsmai verekedésben ismerkedett össze. Hongra pedig vigyáz valaki, vagy a japán rendõrség, vagy valaki más (esetleg a király, vagy Kang) megbízásából.
Tegu 2015 máj. 10. - 10:52:52
(2893/9141)
Visszanézem akkor, õszintén szólva, tegnap belealudtam egy párszor, nem azért, mert unalmas lett volna, hanem mert nagyon álmos voltam.
K. Judit 2015 máj. 10. - 10:44:12
(2892/9141)
A király üzent? :)

Volt egy rész, amikor beszélt egy narrátor. Na azt sem tudom, ki volt, még nem ismerem meg a hangokat. Illetve nem mindet.